VILKEN SJUKT ROLIG HELG !!!!!!!

Ja som sagt i översktiften så har vi haft det såååå roligt denna helg. Sitter just nu o laddar upp hela 105 kort på fejjan. Vilket säger att vi har vart skapligt flitiga med kameran. Men det e ju så roligt o ha massa kort när man hitar på saker.

Måste säga att det gick bra o åka tåg o tunnelbana till båten igår, men man känner sig lite yr bland alla stockholmare som bara stressar mellan tåg o tunnelbana. Väl vid inchekningen fick vi vänta lite men sedan på bara o hitta till våran hutt vilket va som i en labbyrint ungefär. Men vi gjorde oss hemmastadda o fixa oss för kvällen direkt o korkade upp. Vi åt buffe havl nio men den va verkligen ingen höjdare alls, o vinet va heller inge gott. Så om vi ska åka nån mera gång blir de ala cart restauranten i stället helt klart. För de va nämlgen samma skitbuffe i dag.

Vi passade på o handla lite i taxfreen oxå innan vi skulle hem. Det blev en platt öl o en wiskey till min Ogge. Så köpte jag en baccardi melon o en escada parfym till mig själv. Sedan gick vi ner med de i hytten o passade på o spela bort lite pengar på alla automater medans vi väntade på o få gå av.

Det e såå sjukt vad folk e desperata på sådana kryssningar iaf. kan räcka med att man säger hej om man står i beran o ska beställa så blir man faan inte av med dem. Det va iaf våran ena slutsats efter denna helg. Den andra e att vi hade sååå sjukt roligt o att vi va impade över att vi inte gick o la oss förrens 6.30 i morse.

Det va tur vi hade så roligt i helgen, för när jag kom hem berätta ogge att de va nån som för ovanligheten hade gett sig på våran bil IGEN. Men denna gån blev de bara en söndersparkad backspegel, så vi slipper iaf lacka om halva bilen som förra gången. Känns som att de e nån som inte gillar oss eftersom det alltid e våran bil de ger sig på! Men men bara o dra kortet o se glad ut när man köper en ny spegel inget annat.

I morn blire jobb igen o lite ridning efter det. Villma hade visst tappat en sko så de blir inge ridnig för syss tyvärr.

Nu ska jag hoppa in i duschen o sedan blire sängen o krama kudden!

Tack alla som kommenter min blogg, roligt efter så kort tid.


BILDEN FÅR TALA FÖR SIG SJÄLV! TACK TEJER FÖR EN UNDERBAR HELG!





Kommentarer
Postat av: carro

Ja det var en väldigt lyckad helg!! Bra update! pussss

2010-01-17 @ 21:37:34
Postat av: Monica

Ni såg ut att haft det skitkul! synd att de såg så lite ut med pensionsarna! ;)

2010-01-17 @ 22:32:47
URL: http://monicamercury.blogg.se/
Postat av: Tess

Oh, sexy! =P



Gud vad roligt ni verkar ha haft...

Vill oxå!



Vi får ses snart...

Puss å kram

2010-01-18 @ 12:05:06
URL: http://mummytessizen.blogg.se/
Postat av: Erica

biffig du ser ut syster!! ;)

2010-01-19 @ 20:51:43
URL: http://erkiperki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0