28de Juli

Idag har de inte hänt så mycket hemma. Vi va nämligen i stan o handlade massa saker bla till hallen så nu finns de lister, golv o vägglampor hemma så i morn ska de smakas dit e de tänkt. Blev lite sent o börja med det i kväll vid halv nio när jag kom hem från stallet. 
Ogge har även sprutmålat våran gamla skohylla så den numera e SVART =) , 2 ggr e den gjord så vi får se i morn om de ska på ett till lager eller ej. Men den ser grymt bra ut nu. Ogge e helt sjuuukt BRA på att sprutmåla nu, KUNG rent av =P
Det mörka kaklet i badrummet e nu fogat med, så i morn ska han börja med de vita plattorna wwwiiieee. Börjar ta form sakta men säkert.

Syss o jag hade insläppet o kvällsfodringen i dag, så vi skulle passa på o skritta dom lite barback OM benen INTE va svullna. Men det sket sig direkt!!! Villmas ben va inte ens svullet nu o halta inte när vi sprang med henne första rundan, men visade en aning när vi sprang igen. Anton va inte halt direkt heller men hans knä va svullet nu så de va inge vidare. Så vi borstade o mös med dom lite plus lindade på båda två deras framben med back on track, så gick vi en liten runda med dom så de fick röra sig innan natten. Känns lite konstigt o sitta på dom när de inte e helt oki även om man bara skrittar barbacka. men dom e iaf glad o pigga b¨da två o de gillas!!!!!!!!!!

Åter i morn ?!??!


Skohyllan FÖRE


EFTER



Våran lilla prinsessa


Kommentarer
Postat av: Jenny med familj

Vilken skillnad på skohyllan. Jättefin!

Kul att det kommer hända saker imorgon =) ALltid roligt när man ser skillnad i huset på allt man gör..

Vad duktiga ni är!

Kram

2010-07-28 @ 22:33:14
URL: http://jensanmensan.blogg.se/
Postat av: Erica

Skillnad :) Jag tog också ett före kort på min byrå ;)

2010-07-29 @ 13:14:00
URL: http://fruuktsoppa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0