Semster vecka 3!

Då går jag in på min 3e semstervecka o Ogge sin 5e. Så lite har ju hänt här hemma men de e liiite tycker jag. Badrummet håller på få kake li duschen nu iaf så de går framåt där med, men de ska ju fogas, torkas o härdas så allt kan ju inte hända på en gång lixom TYVÄRR =P

Har nyss dragit på elementet i hallen en gång nu så de e klart de med. NU e de bara golvet som ska bli klart med, men där e vi i valet o kvalet om hur vi ska göra. Ska vi fortsätta med de golvet som e i köket ut där med eller bara slipa ut det o måla det i någon mörk färg så trappen o hallen där upp blir samma, eftersom allt hänger ihop??!?! Svårt vårt e de iaf, har ju lite golv hemma så skulle bara va o köpa till två paket o så smacka dit det =P Aja vi får se hur de blir. Ska även sprutmåla våran gamla skohylla med fack i så den blir vart i stället o passar i hop med spegeln som oxå e svart. Så ska de bara införskaffas en hatthylla o kanske nått extra till skor, om de inte blir en hel garderob på övervåningen som blir till ytterkläder o skor.

Villmas ben va inge vidare i dag iaf, SKIT rent ut sagt. Va helt jämntjockt med hennes knä nu o nästan så att de buktade ut i stället. Så de blidde lite back on track igen o ut i hagen o röra på sig. Anton där emot va bättre bara liten bulle på mjukdelarna över knät på frambenet, någont om kommit under natten för de fanns inte igår. Men skippa ändå ridningen för säkerhets skull.

Ogges efterlängtade internetradio till köket har kommit i dag o gissa om han e glad lille bubben =P Det e väl jag med i o för sig, för man slipper ha bioljudet på i vardagsrummet nu när man vill ha musik.  

Ja Sanna hu har så rätt så du hade juu inga lågskor, men det va ju bara du som inte klaga på att du hade ont i fötterna heller. Men de va ju mycket bättre sula än våra tunna så ett bra val iaf =P
Nu ska jag sätta fart med lite annat. Så ta hand om er





Kommentarer
Postat av: Zanny

Hihi :) och här är det semestervecka numero 1!

2010-07-26 @ 20:54:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0