Ändrade planer

Ja i dag blev de verkligen inte som vi hade planerat. Skulle ju ha vart o tävlat hela helgen i Vaggeryd o åkt i morse dit, men mammas bli e ju paj o vi har letat järnet efter en o hyra men icke då så blev o stanna hemma o deppa. Men man kan ju väda påt o tänka att hästarna e fräsha iaf o att man slapp o stryka oss pga det lixom. Så i stället för o va hemma o deppa hela dagen så stack mamma, syss o jag till huset en sväng. Jag hade ju trots allt tagit semester denna dag o bytt bort min lördag så bara o passa på o vara i huset massor. Jag visa dom allt som va vårt så att säga o vad vi hade för planer med allt o så. De hjälpte även till o slänga massa gammlat skit på flaket så i morn ska de tömmas, TACK FÖR HJÄLPEN O TACK SYSS FÖR DE FINA BILDERNA PÅ MOLLY O POLLARNA!
Syss hade med sig sin systemkamera med så de blev masssssa bildr på Molly som va jätte fina, massa pinnar e de med iaf hi hi. Försvinner en så e de bara o sticka in i busken eller skogen o prassla runt så hittar man en ny =)

När vi kände att vi inte kunde göra mera för dagen så stack vi till stallet o red syss longerade. Anton gick som vanligt asa bra! Tog även lite bilder på dom nakna så man kan jämföra med för ett par månader sedan. Nu har vi ju haft St Hippolyt fodret i 1 månad så ska bli roligt o se om de kommer o ge restultat vart efter. Dom känns ju hur fräsha som helst o verkar som de mår bra i kroppen som vi brukar säga, så kanske att de har jätt resultat redan vam vet vem vet?!?!?

I morgon blir de iaf massa husfix igen för nu e de ju bara 3 veckor kvar tills vi ska flytta aaaaaaaaaaa shit vart tar tiden vägen????? Men längtar som fasen till man bor där o framför allt till SEMESTERN!!!!!!
Åter i morn vänner































Kommentarer
Postat av: Zanny

Jättefina bilder!

2010-05-28 @ 20:27:05
Postat av: Erica

håller med, fina bilder ;) Var dte jag som fotade? ;) haha!

2010-05-28 @ 20:45:02
URL: http://fruuktsoppa.blogg.se/
Postat av: Jenny med familj

Fina bilder!

2010-05-29 @ 13:31:20
URL: http://jensanmensan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0