Ledig dag

Ja så va de onsdag igen då o man va ledig såååå SKÖNT har de vart.
Blev sovmorron till halv nio o sedan upp åt en risifrutti o tog en promenix med Mollan ute i geggan.
Hon fick en välbehövlig dusch av tassar o mage när vi kom in, sedan blev de damsugning o torka goolv för fulla muggar.
Skapligt mycket hår de va när jag tömde damsugan då fyyy faan, men hade inte trott annat i o med de tussar med hår som låg i vissa hörn. Men snyggt blev de efteråt iaf o det e huvudsaken. 

Snabblunch o form av mozarella, tomat, gurka o tonfisk innan jag stack till Conny för lite ridning. 
Han va jätte spännd o det blev nästan bara skritt i dag försökte lite trav men då kändes han halt i stället. Så ska nog rida i ridhus nästa gång så han kan slappna va lite.

Efter de hem o ut med Mollan i skogen bakom huset o busade, hon älskar vekligen o vara ute våran älsklings vovve.
Stack sedan till vårt stall o fixade våra kusar med mammsen. Anton va lite mindre halt iaf i dag men e fortfarande lite struttig o stel i vändningar om man går med honom ute o inne i boxen. Han har stått inne sedan i söndags o bara vart ute o ätit lite gräs vid stallet, så han e skapligt rastlös nu o sååå sjuuukkt ARG! Så hoppas att kiropraktorn kan komma nästa vecka som vi pratade med. Men hon ville egntligen inte komma för han va så halt. Men vi skulle höra av oss igen i slutet av veckan nu så vi får se vad hon säger denna gång. Känns som man vill kolla att de inte sitter nått uppe i rygg eller kors innan man kan gå vidare o ta kliniken. För som det e nu finns de ju inget o ta på lixom, när han varken e svullen eller varm i nått ben?!?!??!?

Ne de får nog va allt för denna dag.
Ha de bra alla så hörs vi snart igen


Svamp eller nått jag såg i skogen ?!?!







Kommentarer
Postat av: Linda

Den där svampen ser ut som en blomkålssvamp och är isåfall den godaste svampen som finns :) Kolla upp det och plocka den om det är. Gott att steka tillsammans med lök och äta på en macka :)

2010-11-06 @ 00:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0