Varm lördag

och tidig morgon i stallet. Utsläpp 07.30 blev de och en skrittur efter de ätit upp sin frukost. Conny e ju fortfarande lite hostig så han får ta de lugnt, strök mig därför till Norf i morgon TYVÄRR :'(. Hade sett fram emot tävlingen som fasen men men de kommer flera ju=) Tror att de omväxlande vädret har fått honom att bli kall vid nått tillfälle så han blev hostig?!?!

Va hemma från stallet vid tio redan och hade verkligen hela dagen på mig att pyssla. Så först städade jag här hemma damsög och torkade golvet så nu är de fint hemma igen. Gick sedan ut och körde 1 timme ogräs med trimmern medans Ogge klippte gräset. Snyggt blev de som tusan :D

Mamma kom sedan och fikade lite och de va skönt och få ta de lugnt ett tag. När hon åkte satte vi igång med taket igen då Ogges pappa kom ner. Va ju föör varmt ett tag för att hålla på där uppe.
Takstolarna e iaf dit och klara plus isoleringen, så i morn brassar vi på med råsponten så de står härliga till!!!

Färgen tog slut till stallet med i fredags så de blidde inget målande mera denna helg tyvärr, för de hade inte öppet på lördagar. Färgen där nera blev såå BRA, längat till pållarna e hemma här. Skulle ju lätt kunna ha dom hemma över sommaren efetrsom det e massa gräs o äta här ju :D Men men nu e de som de e med de.

Travlig kväll





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0