Maten

Tack för era kommentarer om maten :)

Så här ser en dag ut:
•8-9 gröt med fruktpure till frukost
•13-14 en burk mat och fruktpure
•16-17 gröt och fruktpure
•20-21 välling ca 220 ml
Allt e då sedan 2 veckor tillbax för 8 månader.

Vet att de ser lite ut att hon äter så sällan, men hon vill inte ha oftare tyvärr. Det går med fruktpure mellan målen men inget annat. Om de bara gått 3 timmar mellan frukost och lunch äter hon inte en hel burk heller..... Skitsvårt asså!!! Hon äter inte upp en hel flaska välling heller oftast, så det e ju svårt att ge mera då, eller ge gröt nån timme innan typ.

Tack för alla tips!! vi hoppas på att kunna ändra lite matrutiner och få bättre sömn. Kram


Kommentarer
Postat av: Jessica

Sedan vi började med att äta var tredje timme så äter hon mindre portioner, blir ju så av sig själv! :) så länge det fungerar så spelar det inte så större roll hur det är. Men för Elvis så fungerar nya rutinerna mycket bättre.

2012-10-21 @ 13:39:11
Postat av: Tess

Som sagt, hon äter ju bara 4 mål, rekommendationen är 5/dag. Men alla barn är ju olika. Jag skulle nog satsa på att testa 5 mål å då kanske ta att hon inte äter upp allt varje gång, för att se om det blir nån skillnad. Alltså erbjuda mat 5 ggr. Alternativt så testar du å skjuta in nåt fruktmellanmål nånstans, eftersom du sa att hon äter det bra. Då blir det ju 5 mål där oxå. Kram

2012-10-22 @ 19:49:13
Postat av: Ullis

Mitt råd är att sikta in dig på ett par skrikiga nätter där du bestämt dig för att hon inte ska få välling om hon vaknar. Inför även två mål mat om dagen. Om hon vägrar fem mål så byy eftermiddagens gröt mot mat istället! Fast det allra viktigaste ät ju att hon är frisk o går upp i vikt som hon ska :)

2012-10-23 @ 22:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0