Sessan

Kan inte sluta fundera på sessans matvanor....... Hon får ju de som står rekommenderat eller de ända som står på vällingen. Om man ska ge mera får man väl räkna ut själv eller nått hur mycket det blir?! Vet inte, nått mera tips kanske från er läsare?
Men iaf man kanske ska prova ge henne vatten som man hört om att man kan ge för att vänja av dom!
Men det e ju att hon e sååå ledsen när hon vaknar och väcker Ogge med som verkligen behöver sova när klockan ringer 04.30.

Grejen e ju att hon e 8 månader nu, så hon ska ju inte äta längre på natten eftersom hon e stor....... Men när mat e de ända som får henne sluta gråta OCH somna om, vad gör man inte då :(
Va inne på om man ska ge henne gröt typ 2 timmar innan vällingen för natten. Då blir de ju lite stadigare i magen kanske?

Hhmmm många tankar men får väl ta och prova oss fram som med allt annat så löser de sig ju oftast!
God natt på er


Kommentarer
Postat av: Jessica

Har ni börjar med middagar! För min mamma vän Anna har en liten Astrid som inte heller vill sova hela natten! Och dom började med att ge, välling morgon, frukost, lunch, Nellie, middag och välling innan läggdgs. Dock så drar hon i sig 260 ml välling innan läggdags men sedan dom börjat så så sover hon mycket bättre! :) det är ju från 8 månader man kan börja med ett mål till. Svårt det där, men den matrutinen funkar mycket bättre för oss med, mindre gnäll på em/kvällen.

2012-10-20 @ 07:26:23
Postat av: Jessica

Mellis ska det stå inte Nelli :D haha

2012-10-20 @ 07:27:17
Postat av: Tess

Mina har fått välling som morron mål, kanske vid 8, sedan frukost (macka + fruktpure) vid 10 typ. Lunch vid 14 (1 burk mat + frukt), gröt som kvällsmat vid 17-18. Å sen sist välling precis innan läggdags vid 19-20.
Vet inte hur hon brukar äta, men du kan testa detta å kanske gå upp till 8 månaders välling å ev. ge 1 1/2 flaska eller liknande.

Tror oxå att om ni bestämmer er för att sluta ge mat på natten kanske ni får "ta" några skrikiga nätter innan hon märker att "det blir inget", typ. Vet du att hon fått ordentligt med mat (sina 5 mål) under dagen så kanske det bara är så att hon vaknar utav vana.

2012-10-20 @ 08:43:25
Postat av: Monica

Gröt en timma innan vällingen körde vi med Fred, men som du vet är jag inte nu längre nått fan alls av välling. Den skapar en ovana att inte kunna somna utan. Bättre enligt mig att vara tillräckligt mätt när man lägger sig för att hålla sig hela natten o inte vakna av vana för att man brukar få välling. Dessutom innehåller de flesta vällingsorter ca 5 olika typer mjöl, då praktiskt taget så ger man barnet flytande mjöl att drick
a,

2012-10-20 @ 11:13:25
URL: http://monicamercury.blogg.se
Postat av: Monica

För min del känns inte det okej. Plus att forskning visar att Sverige o Finland, de enda länderna där man ger välling i så pass stor utsträckning, är i stort sätt de länder de som har högst antal glutenintoleranta,

2012-10-20 @ 11:16:01
URL: http://monicamercury.blogg.se
Postat av: Monica

Min mobil strular som du ser ;) aja, alla gör ju som man vill, men mitt tips är att försöka få i henne då mkt mat att hon är mätt på kvällen, sen ev om hon vaknar så ta mindre o mindre pulver i vällingen för att avvänja, tillslut är det bara vatten o det är ju inte så gott längre ;)

2012-10-20 @ 11:18:05
URL: http://monicamercury.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0