Blandat

 
 
Har helt glömt bort att blogga visst! 
Men har bara jobbat som vanligt på dagarna :)Trivs  och älskar de jag gör bara så ni veeet!! Har för övrigt fått TRE dagens ros på två dagar mina bästa jobbarkompisar :D
Vunnit en del tradera auktioner, typ 13 plagg som kommer denna vecka :P hehe men de behöva till dagis vart efter. Köper bara 86/92 eller 92 i storlek bli så hon kan ha de lääänge. Hon har ju 86 nu och vissa 92 men tänker att 86/92 funkar ett tag med. 
 
 
Jobbade helgen och när hahah inte va hemma så hade våran ena duschvägg sprängts!!! Ogge hade vart i köket med Ella som tur va när de hände. Så va nere på Bauhaus efter jobbet idag och petade med dom om de. Så de ringde leverantören eftersom garantin inte stod på vårt kvitto. Men de skullen skicka en ny till oss när se fått bilder på den gamla, skulle även ringa som när vi fått den nya så de kommer och monterar den åt oss. Skaplig service och skönt att vi skåp ta de på hemförsäkringen o betala självrisk o så. Idag va mamma här och sydde gardin plus fixade dit tyget på lampskärmen.
Nu ska vi sova!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0