Hemma i norrkan igen

Nu sitter man åter hemma i soffan med den älskade datan i knät! Har stolt visat upp alla inköp jag gjort för Ogge o han blev glad för sina 21 par strumpor o ett underställ som han fick. hans gamla långkalsonger klippte de ju sönder på akuten så de va perfekt att de sålde sådana på mässan. Idag köpte jag fatkiskt ett underställ till mig med o en ljusrosa goretex jacka. Vi fick även ett varsitt regntäcke som man kan ha på tävling av mamma o ett par nya sporrar till Erica.

Denna helg har vart såå himla rolig med massa hoppning o massa shopping, gilla gilla säger jag bara.
Vandrarhemmet va helt oki oxå faktiskt, bara sängarna som gjort att vi alla fått ont i nackan. Men de finns ju tyvärr ingen annledning o ha ett hotellrum för dyra pengar när man bara sover där lixom.

Va väldigt skönt o komma hem o även se att Ogge kan halta fram utan kryckorna o ser väldigt pigg ut =D Hoppas han kan komma igång med jobbet denna vecka så han slipper sitta hemma mera nu.

I morn e de jobb igen så jag hoppas att min förkylning släpper lite tills dess, för så mycket nässpray som jag knarkat denna helg e helt sjukt! Men i morse va ja markant svullen över näsan iaf så kanske att de börjar släppa. Fick ett glädjebesked idag iaf som jag kan leva på läääänge så nu finns de mycket o se fram emot hoppas jag.
Tack mamma, syster o Sussie för denna orförglömliga helg. Hoppas vi kan göra om det igen!  

Ove and out see ya

Tillbaka på vandrarhemmet....

Japp så e de vi e tillbax med lite mera påsar hi hi jiiipppiii vad det e roligt o shoppa. Men att tillägga så e de saker som jag har behövt en längre tid, så jag får faktiskt despanse!

Detta har de inhandlats:
*Tävlingshjälm
*Reflexjacka
*Hopplatta
*19 par stumpor till OGGE o 7 till mig
*2 tävlings schabrak ett med tillhörande huva
*Huva till ett redan befintligt schabrak
*Ridskor
*Shaps

Tror de e allt o kort kommer senare när jag kommit hem om jag orkar det =)
I övrigt har vi haft så roligt i helgen än så länge. Svensk seger i 150 igår i svensk seger i 140 juniorerna idag !!!! Bra jobbat sverige så himla roligt med våran egen nationalsång o svenskt i toppen. Viveca Lundbäck har gjort jävligt bra ifrån sig med tycker jag, det e himla roligt att hon kommit upp sig så mycket. Speciellt när de e deras egen uppfödning oxå! 
 
Ogge e iaf bättre i knät men de blir nog inge jobb på måndag om jag får bestämma. Tror nämligen inte knät pallar för o hoppa upp o ner i lastbilen med när han precis kunnat gå någorlunda. Men vi får se han e ju LITE envis så att säga. men jag e lika förkyld fortfarande, nässprayee  min bästa vän nu for tillfället. I morse va jag till o med svullen över hela näsan o ut vid ögonen, så jag va inte så snygg då o resten av dagen. Men nu har de iaf gått ner som tur e.

Nu ska jag kolla fejjan, dags för dagens uppdatering där. Vaddå beroende lixom =D

SEE YA

Framme i götet =D

Nu e vi äntligen framme i götelaborg. Sitter på vandrarhemmet o har lånat sussies data o kollar fejjan o bloggar en snabbis. Vägen hit va inge vidare så vi höll bara 90 km som högst ett tag, men senare flöt de på tror jag. Jag e ju inte så kry så de blev mycket sovande för mig ett tag sista biten. Men hoppas att de blir bättre med min förkylning o halsonta. stannade även en sväng i jönköping  på donken hhaha ovanligt med donken då INTE =)
I morn ska vi shoppa o kolla på massa roliga hoppningar, ser verkligen frm emot det!

men ville bara skriva ett snabbt inlägg. Så kanske kan höras i morn igen. Kjam Kjam

Scandinavium i MORN!!!!!

I dag va de åter igen en ny onsdag o jag fick nya naglar o hästarna nya skor. Micke kom vid halv tolv så jag hann mocka o fixa foder innan de. Så när han va klar så blev de o rida båda djuren. Emeli kom ut lagom när jag hade ridit klart Willma. Så jag red en sväng med henne då, både Anton o Acce va glada o pigga. Sedan så tog hon insläppet åt mig så jag kom hem skapligt tidigt =)

Sedan hemma satt jag o slappa lite i soffan innan jag tog tag i disken, Ogge kan ju inte gå utan kryckorna så det finna inte en chans att han kan stå o dicka då. Sedan kom jag på att bilen inte fick stå på gatan utanför i morn för de ska ta bort all snö, så jag åkte ner till jobbet o handlade lite plus att vi behövde tior till boendeparkeringen. Så jobbit med boendeparkeringen att man inte kan betala med kort =( Så har de faktiskt höjt till 175 från 150 kr nu mera, inte så billigt direkt med tanke på att man aldrig e garanterad en plats ju. Men nog gnällt om de så hitta jag iaf en plats en bit bort när jag kom hem från handlingen.

Nu väl hemma så ska jag packa o fixa inför morgondagen, för då åker vi till Scandinavium =)!!!!!! Ska bli asa roligt längtar sååååå mycket. Men nu sa Ogge att de ska bli västar skitvädret i morn till Götet =( Så vi kan ju förbereda oss på att de kommer bli en jobbig bilresa dit med massa snö o rusk. Hoppas att de går bra iaf dit så vi inte kommer fram så jätte sent. 
Det e lön på fredag med så de va jätte välkommet inför helgen =)
Blir nog o köpa lite närspray oxå för jag e så himla förkyld o har ont i halsen, känns ju sådär när man ska bort men men bara o bita ihop!
Ogge e iaf lite bättre i knät har kunnat röra det lite mera än tidigare, vilket e jätte ra. Han själv tror ju att han ska kunna jobba på måndag igen. Så vi får se hur de blir om jag eller han har rätt =)

Nu ska väskan packas så de e klart i morn, för ci behöver sticka så fort jag slutat. Förhoppningsvis kanske jag kan sticka lite tidigare!?!?!

Dagens naglar; franskt med uppdraget silverglitter =)



 Ha det så bra alla så hör jag av mig när jag kommit hem igen. Kram på er

Seg tisdag

Sitter o kollar på sin sötis som sover i soffanm han blir ju så dåsig o trött av tabletterna.
Kom hem från stallet för ett tag sedan så nu äter jag macka o oboy tills kvällsmat.
Hästarna fick bli longerade ett tag i snön inne i padocken idag. Blir så tråkigt o rida på vägarna hela tiden.
I morn ska de få nya skor o jag nya naglar =)
Så ska jag försöka umgås med min älskade lite oxå. Tyckte så synd om han när jag gick till jobbet i morse, för då hade han så ont att han inte kunde sova längre. Så han fick gå upp o sätta sig i soffan vid datan. Han verkar ha underhållt sig med film o lite tidningar i dag iaf, så har han sovit en hel del oxå kan jag tänka mig.

I övrigt va de en seg dag på jobbet, även att timmarn gick ganska fort. Men e väl mest för jag e så trött o seg hela tiden. Så om solen kan börja komma fram mera o all snöhelvete kan försvinna så kanske man kan piggna till lite iaf.
Hoppas hoppas på TÖ snart =)

Kram på er


Akuten..........

Då va de måndag igen o ny slitig vecka på jobbet. Men ska ju faktiskt bara jobba måndag, tisdag o torsdag denna vecka. Ska bli asa roligt o komma till scandinavium för första gången, hoppas shoppingen e bttre än blogen iaf.
 
När klockan va fem i fyra så hade Ogges chef ringt på min mobil så jag ringde upp när jag va på väg hem. Då sa han att Ogge hade gjort illa knät o att han fick åka ambulans in till sjukan. Så mamma fick skjudsa mig till hans jobbb o hämta bieln så åkte jag upp o mötte han på röntgen.

Låg där så söt i sina sönderklippta arbetskläder med mössan på sig under en filt o va helt groggy, hade fått massa morfin tydligen i ambulansen. Satt där bredvid hans bår ett tag innan de skulle röntga han. Så ut igen o vänta på plåtarna o så ner till akuten igen. Fick då svar på plåtarna som inte visa någon skelettskada iaf, så de va skönt. Såg framför mig operation o gips o skit, så skulle jag va borta hela helgen med! Men läkaren sa att ledband o korsband inte va av iaf vad han kunde känna, för benet va så pass stabilt. Men om de skulle bli svullet o smärtan inte skulle avta något så måste han komma tillbaka upp. Så hoppas de blir bättre över helgen iaf så han kan gå tillbaka till jobbet. För de e de värsta att han kommer bli sååå rastlös hemma i lägenheten, börjar ju redan nu o bli det så de ska bli intressant o se om han e hemma de två veckorna ut som han fick sjukskrivning eller ej.
Wighs news va snabba o skrev på deras sida om det oxå, fattar inte att de fåt veta allt. Så gick de ju som arbetsplatsolycka så polisen va o förhörde han o så på sjukan. Inge roligt men men de e sånt som händer.
Fick krykor oxå ju som man numera måste köpa om man ska få några! Asså 320 spänn för ett par bara för de va isdobbar till hahhah. Men de kan ju vara bra o ha i framtiden så de va ju bara o köpa dom. Han kan ju iaf inte gå utan så.

Han fick panodil o tradolan mot smärtan så de va ju bara o åka ner till stan o hämta ut dom på hjorten. Så hoppade jag in på jobbet en snabbis o köpte lite smått o gott åt han så han kan klara sig hemma på dagarna.
Så fick de även denna dag bli pizza, för Ogge fick ju varken äta eller dricka ifall de skulle bli operation. Så han va asa hungrig stackarn.

Ridning blev de ingen i dag o mamma fixa stallet åt oss, Tack mammsen <3 !!!
Kan hoppas på att de blir lite ridning i morn igen o onsdag.

Nu ska jag ta hand om den söta killen som ligger här i soffan bredvid.

Ta hand om er alla vänner.


Söndagen e förbi

Kollar på The Hills o slappar i min del av soffan o det e sååå skönt o bara få vara ett tag. Fixade lite mat förut men disken får vara tills i morn typ, orkade inte med den idag.
Idag hade vi utsläpp så vi red o fixade klart allting då. Va väl inte skönaste vädret o rida i men men de gick bra ändå o man blir ju lite varm iaf när man ridit ett tag.
Sedan stack vi till mamma o skulle hjälpa henne med en möbel hon sålt. För hon som köpte den hade ingen bil så vi körde hem den till henne. Fick iaf 100 spänn för besväret så de va väl okej. Efter de bar de hemåt där jag hoppade upp i soffan med raggsockar o filt över mig, va så frusen i hela kroppen. 

Där satt jag i soffan med filten o mina raggsockar, medans jag nördade runt på internet. 
Det blev även en film The Colector, den va helt sjuk iaf. men det brukar ju va så med skräckfilmer e ju faktiskt deras syfte. 

I morn e de jobb o åter igen en ny vecka, som jag sagt förut så fattar jag fortfarande inte vart tiden tar vägen?!?!? 

SEE YA   

Ensam hemma

Tror jag har kollat på alla bloggar o sidor som finns den sensat timmen. Har så tråkigt, e rastlös, ensam o HUNGRIG. Men orkar inte görna nått åt att jag e hungrig för vill inte gå ut i detta väder alls. Man kan ju laga nått hemma tänker säkert många men fan roligt de e då när man e ensam liksom. Nae ska nog tycka lie synd om mig ett tag till. Ogge e med grabbsen hos Adde o har vart hela dagen, när jag jobbat o slitit som en annan steppis =P. Så e jag skapligt irriterad över att spotyfy inte funkar står hela tiden offline mode, va faan då!!!! Va tom tvungen o ringa Ogge o fråga om de va internet som va felet för de e en jordglob ner i e hörnet hela tiden, för vad jag vet så brukar de inte va de annars. Men alla andra sidor funkar ju så de e skumt. Men får hålla till godo med east fm så länge, e ju iaf min typ av musik där med. 

Tog o dikskade en sväng förut i brist på annat o göra, plus att Ogge inte gör de frivilligt. Han sa att han hade tröttnat efter två saker förra gången han diskade! Haaaa ja då tror han inte jag e trött på o ALLTID få diska joo råå de kan han skriva upp =). Ne nog med gnäll nu.

Dagen på jobbet har gått så snabbt iaf, massor o göra hela tiden så timmarna bara rusar förbi. Men de e skönt när de e så ju. Om två veckor får jag ny tid på lördagar 7.30-18.15 så ingen sovmorron då inte. men han tar bort min söndag jag har extra i månaden för den har jag ju igen på mina två lördagar nu så de e ju skönt. Fast jag ska inte klaga för de va jag som bad om o få en extra söndag. Men de e lite segt o jobba lördag o söndag asså de e de. Så hoppas detta blir bättre.

I morn e de stallet som gäller o lita annat pyssel, hoppas på ridning! Så en sväng till svärpäronen med hoppas jag.
kanske ska göra något åt min skrikande mage nu om jag orkar =/

SEE YA

Tråk tråk tråk

MMMM överskriften får tala för sig själv, för detta kommer bli ett riktigt gnäll inlägg!!!
För de första e jag så förbannat trött på denna snö! Så ska de fasen komma mera i natt igen, vill ha barmark o 10 plus nu orkar inte mera. Räcker väl med att de e total kanos ändå som de e lixom.
Så för de andra så e jag så trött på o vara sååå trött varje morgon när jag går upp o ska gå till jobbet. Visst man blir ju piggare med tiden men iaf. Sitter jag i kassan mer än en timme så börjar jag gespa som en galning o de e inge roligt alls ju.

Idag på jobbet va de ren kanos mellan fem o sex, satt på 5 kassor o de va köer som skulle ha behöft en till kassa o korgarna va slut hela tiden med. Sedan blev de mera kaos när skolisarna skulle fika o en person försvann o vi som slutade sex inte kunde gå hem. Inge roligt alls o ALLA va asa arga på att de inte finns folk som kan sitta utan e på golvet o inte svarar i telefonen. Men hoppas att personen i fråga hade en riktigt bra annledning till det o framför allt att den gick hem oxå utan o säga vad de va! Inte okej o gå när de e så mycket o inte kunna ha en annledning.
Så jag gick hem iaf o va såååå arg o irriterad o fick lämna alla på jobbet. Hoppas att de gick bra för dom iaf o att de lugnade mer sig. Men de va väl inte så troligt att de blev lugnt när de e pension/barnbidrag.
I morn e de påt igen 10.00, då e jag steppis o kommer va de till 17.00 när jag får gå hem.

Hoppas att lite mat o solsidan kan muntra upp mig nu. Mina fyrbenta gjorde det iaf när mammsen o jag va där förut. Syss skulle ju ha tagit dom men hann inte för hon skulle va borta så vi åkte ut då.





SEE YA

I morn e de freda =)

Nyss hemkommen från stallet o döck på datan direkt baarra! Vi mockade o fixade o sket i ridningen i dag för vi insåg att vi inte skulle hinna de. Det va nämligen sadelföreläsning på Vrf som vi skulle på tänkte vi, så när vi stressat dit så va de faan inställt! Känns inge vidare när vi stressa som fasen dit föro hinna till sju. Tog lite längre tid hos djuren för vi fick göra Emelies höpåsar oxå. När hon va ute o släppte in hästarna, hade dom inte kommit med ny höselage så de va slut. Så vi gjorde påsarna så slapp hon åka ut bara för o fixa dom ju.

Nu väl hemma blir de slapp i soffan o lite prat med älsklingen. Fick lite mera skinn på näsan i dag faktiskt =) hi hi så nu får vi se fortsättning följer på de!!!! Svärfar hade vart här o fikat semletårta med Ogge så kanske ska svulla i sig en liten bit. Det blir ingen matlagning i dag för jag orkar fasen INTE hahhahah. ne men de finns en låda kvar fån gårdagen så Ogge sötnos får ta den så köper jag nått på stan. 

I morn e jag hästfri, syss fixar dom när hon slutat så behöver inte jag åka ut. Slutar ju sex så kan va skönt o komma hem o slappa lite. På lördag e de jobb åt Alina, så får väl lägag mig skapligt oxå. Men de bästa med fredagar e ju Solsida, wwiiiieeeee!!!!



SEE YA

Med älskipelski på jobbet

Idag va de ännu en onzda =) I morse åkte jag med älsklingen till jobbet o åkte med han till halv ett typ. Va en sväng i Motala til o med. Brukar åka med han ibland om jag inte vill ha sovmorron till nio typ.
Vi hade jätte roligt dessa timmar skrattade o planerade massa saker hi hi.

Sedan stack jag till stallet o longerade djuren lite. Blev tjugo min i padocken e ju snö upp till käna så de fick bara bli en kortis, tror de kan va lagom o pulsa runt den tiden. De va iaf ganska nöjda när jag skitta av dom en bit ner på vägen. De fick sedan sitt insläpps hö medans jag gjorde klart de nadra påsarna o tog in de andra fyra.

Hämtade Ogge på jobbet vid fyra så stod vi där o pratade lite skit innan vi åkte hemåt.
Nu sitter vi framför varsin laptop o kollar lite på cops mellan. Skönt o bara få va ibland, men Ogge diska förut så ha tycker säkert han e värd o få slappa hihi. Han kollar väl bilar på blocket som vanligt =D

Ne nu ska jag smälta maten ungsfalukorv, potatismos o ärtor mmmm gött vare.


   

SEE YA

Fettisdagen o massa semlor....

Har just ätit lite macka, juice o två ägg till kvällsmat, brukar inte bli nåon matlaging på tisdagarna eftersom jag alltid e ledig onzdan. va ut o red en sväng med syss i dag o de va lika galna som vanligt våra älskade djur.

Idag e de ju semledagen o de betyder att jag fick fixa beställningen av semlor till jobbet, förra året sålde vi 200
2-pack så tänkte att med våran ökning kanske de skullle gå med 300 detta år. Men de va fasen segt asså får se hur mycket de blev kvar i morn, på tordag när jag kommer till jobbet. Men men kan ju inte va bäst på allt liksom. 

I morn e de onzda igen, vad snabbt de går då veckorna bara susar förbi liksom =) Så snart e de sommar igen o man kan sitta i trägårn o grilla jiiipppiii vilken känsla!!!  Aaa kanske inte så nära med sommar men man kan väl få drömma sig bort ett tag iaf, vill bara bli av med denna jävla snö rent ut sagt. Jag e så trött på snön nu så de finns inte vill ha barnmark, sol o 10 plus ungefär!! Det skulle vara lycka för mig just nu =)
Men den drömmen kommer ju inte slå in iaf så de e väl ige o längta till ändå. Hopppas på att en annan dröm kommer slå in denna vecka hi hi.

Nu e de inte långt kvar tills vi ska till Skandinavium =) Nästa torsdag bär de av med syss, mamms o Sussie ska bli sååå roligt. Hoppas på massa shopping som jag behöver o en rolig helg oxå för den delen.

Måste ta mig i kragen o boka en tid för tatuering e sååååå sugen, e ett år sedan jag gjorde min på benet nu ju. Det gjorde jag på House of pain o är jätte nöjd, mycket tack vare att han ritade den direkt på benet o jag fick bestämma några saker med =)





SEE YA


Vampire diaries nördar =D

Sitter o kollar på Vampire diaries både Ogge o jag som största nördarna =) Har blivit värsta faanet av det inte sant, trodde bara de va Ogge som va det men icke då!
Idag blev de lite pannkakor med färsk ananas o hallon för o va lite nyttig. Men va tvungen o ha en liten klick sylt med det hör ju trots allt till liksom, så måste man ha kall mjölk det e fint de. Jag som aldrig dricker mjölk till mat, tar alltid vatten men till pannkakor MÅSTE man ha mjölk hi hi.

Efter jobbet va vi ute i stallet jag o syss o red ute en sväng typ 40 min iaf, Anton va helt galen o hoppa o for som fasen i galoppen hi hi. Älskart men lite jobbit när han e så taggad att han bara galopperar på stället eller på tvären. Men det e alltid roligt när de e glada o framåt.

I morn skulle de som sagt ha blivit Danne träning men de blev de inte för vi va för få, så det blir väl o rida ute en sväng i morn med. Vägarna e ju helt oki o rida på nu.

Nehe ska nörda vidare på internet o alla roliga bloggar som jag följer! Ska även äta upp den sista ananasen som jag skar.
Roligt förresten att ni som läser även kommenterar inläggen =)

SEE YA

Alla hjärtansdag

Ja det  e just vad det e Alla hjärtansdag, lite för överskattat för mig men men. Ser alla springer runt med blommor, chocklad o nallar hit o dit. Vaddå en dag liksom inge märkverdigt med det, inget vi firar iaf. Visst skulle de va lite roligt o komma hem till en fet bukett med rosor men men sådan e inte min lilla plutt, får hålla till godo med annat han e bra på =) Puss puss till dig sötisen. 
Jag har jobbat till fem i dag sedan kom jag hem o hitta Ogge i morgonrocken liggandes i soffan o kollar på hans nya favvoprogram Vampire Diaries, som han visst fixat 14 avsnitt av =) Roligt att han gillar sådana övernaturliga serier. Nästan så jag klassar den som tjejserie oxå för den delen hihi.

Nu står iaf maten i ugnen, kycklingfile fylld med mozarella inlindad i bacon något jag bara kom på när jag va på jobbet o så pasta till det. Åt något liknanade på nyår 08 så hoppas att de här blir lika bra, tänkte bara böanda creamfridge o sweetchili sås till. Köpte även blåbärspaj o vaniljvisp till efterätt, lite mys iaf på <3ans dagen.

Jobbdagen va jävigt stressig o massor o göra som vanligt, satt typ på tre kassor heeela tiden =( Det va tom en tid vi satt på tre o korgarna va i taket o ingen som kunde köra ner köerna eller ta korgarna för den delen. Men så kan de va man måste ju få sin rast liksom!

Det blev ingen ridning i dag för syss o Tim skulle handla o fixa plus att de inte ens va hemma i norrkan vid haöv sex, s vi sket it. Det blev visst ingen Danne träning på tisdag för vi va för några =( Vilket skit hoppas att de blir nått i framtiden annars får vi se om vi kan komma in för Danne någon annan stans.
Mamma fick ta insläpp av alla hästarna idag eftersom syss o jag inte kunde, men de hade gått bra o allt va fixat inför kvällen. Tack mammsen o pappsen säkert med, han brukar hålla henne sällskap på tisdagarn o nu med.


SEE YA


Mysdag med mamma på stan =)

Dagen började med utsläpp av hästarna, så gjorde vi klat allt aå vi inte behövde bry oss om det igen. Skulle ju ah ridit men inte i denna blås/snö skitväder.
När vi va klara åkte vi till granngården o köpte spån o havre så lämnade vi det i stallet, kan ju inte ta siat spåbalen utan o fråga Emelie o så bara skita it liksom.

Efter det åkte vi hem o fixade oss o drog ner på stan en sväng, vilket blev tre timmar! HI hi men det e skönt o ha lite mamma dottertid ju. jag som sa även denna månad "jag ska inte köpa mera käder" men som vanligt resulterade vistelsen på stan i att jag kom hem med två valiga linnen från HM ett svart o ett vitt, hittade även ett par skor där som jag bara va tvungen o ha för de va så billiga (199:-). På gina blev det en hoodtröja som jag föll för direkt när jag såg den med döskallar o fjärilar =), men även en body från moniki som e prickig som jag sett i sofies mode o bestämt mig för att köpa. Det e så roligt för jag har hitat sååå mycket klädrer i sofies så de inte e sant, rolig att de har kommit en sådan tidning tycker jag. Men kan bli dyrt oxå ;D
Det blev även en fika på kupolen med räkmacka o loka mmm gött gött, har alltid älskat räkmacka. Tack mamma som bjöd o även tack för ett par trevliga timmar med shopping. Även mamma fick med sig lite plagg hem till garderoben faktiskt =)

Diskade oxå för övrigt efter denna tur på stan, fasen de e INTE roligt asså, så less efter bara två veckor hur ska detta gå!?!?!? Men men Ogge får väl ta de nästa gång, han e inte hemma nu så tänkte att de va lika bra o riva av skiten så man kan sitta framför datan med gott sammvete. 

Ska snart hoppa in i duschen o gå ner till Monica o möta upp Sanna där, vi ska mysa hela kvällen o laga lite mat o ha de gött. Blir väl melodifestivalen oxå kan jag misstänka, inte något vidare för det men men kan väl va roligt nån gång. 

Dagens utgifter =) Kanske inte bästa bilden




SEE YA  


Tvättstugan

Japp i dag hade vi tvättstugan 15-21 =( inge vidare men men va tvugna o tvätta de som vi förbrukat sedan vi flyttade in här. Måste säga att de e både bra o dåligt med tvättstuga. Fördelen e att man kan tvätta massa maskiner o få de klart på samma dag. Men de jobbiga e att man får springa som en tok upp o ner o ner o upp för o ta i o ur maskinerna, få de torkat osv. Men nu fick vi af allt klart förutom en omgång med lakan så de va helt oki, men finns två tider i morn så kanske att jag tar nån av dom då o får de klart.
Nu e de iaf bara två maskiner som torkas där nere, så passa på o blogag lite emellan. ogge beställde just pizza oxå de kan vi fasen va värda nu, inge nyttigt annars men men så e de ibland ju.

I morn har vi utsläppet blir mamma o jag för syss o Tim stack till Gnestad i kväll. Tims familj bor där så de åker ibland o hälsar på dom. Så de blir nog lite ridning för båda hästarna i morn men med mig på ryggen =)
Skulle ha jobbat i morn egentligen för de va min helg men Alina ville byta nästa lördag mot denna så de gick jag med på. Tänkte att då kan jag få vara ledig i morn o så jobba söndagen som jag skulle. Så kan jag hjälpa till med hästarna i orn iaf, på söndag får mamma ta inslöppet själv. Jag slutar ju fem o de ska gå in mellan 15 o 16.

ALLA TANKAR TILL DIG OCH FAMILJEN, HOPPAS DET BLIR VARA SLUT PÅ ALLT ERLÄNDE SNART. O LYCKAN KAN KOMMA TILL ER ISTÄLLET <3

Nu ska vi hämta pizza =)

SEE YA


Fredag i morn.........

Sitter o slappar i soffan efter o ha ätit fiskpinnar, potatismos o kalla ärtor mmm gött gött vare =)
Va ute en sväng i stallet o fixade lite flrut, syss va ute o red en snabbis innan hon skulle fixa sina naglar. Så jag lovade att jag kunde fixa klat allt när jag slutat jobbet.

Det va i övrigt en helt normal dag med massa o göra på jobbet o lite man kort oxå för ovanlighetens skull =/ Så man får jobba häcken av sig! Men nog gnällt om de!

I morn e de iaf fredag o de ska bli skönt o va ledig på lördag o jobba söndagen. På lördag ska jag till Moncan o Sanna ska oxå joina oss. Blir lite käk, melodifestival o skitsnack ska bli asa trevligt verkligen. Linn e ju i THAILAND den lilla rakarn o Carro ska flytta så de kunde inte va med denna gång =( Men de blir ju flera gånger hoppas jag. Så de bästa på en fredagkväll SOLSIDAN så klart gilar den som faan!!!!

Fick sådan lust o kolla inrednig o sånt nu,kanske ska kolla internet lite o se om man kan hitta nått fint. Blir ju trots allt lite aktuellt med det vart efter =)
Ska glo på lite bloggar o nörda på fejjan sedan blir suchen o sängen.

SEE YA




Ledig onzda

                                                                      



Passar på o skriva en lite trudilutt när köttfärsen tinar i micron som sedan ska bli köttfärssås e planen.
Kom ganska nyss hem efter o ha vart o klippt Ogge aa asså han kan gå själv men jag följde med för jag skulle få nytt balsam av syss. Jag har tjatat på Ogge i säkert tre veckor nu så de va asen på tiden att de blev klippt.

Annars i dag har jag vart ledig vilket började med att jag fick gå upp 8 i morse för grannarna hörs så mycket så jag kunde inte somna om igen. Så blev de o se klart Sommaren med Göran som jag bara såg en timme innan jag somnade i söndags. Efter de satt jag ett tag på fejjan o lite bloggar sedan va de bara o knalla iväg till Ogges jobb o hämta bilen, Nu mera behöver han inte lämna nyckeln så jag kommer åt den för vi har ju två nycklar igen, skönt skönt o ännu skönare e att JAG inte hade bort den ena. Vilet resulterade i att de kostade 3000 spänn o få en nya o få båda omkodade, men som sagt de va inte jag som hade bort den =)
Åkte ut till stallet o red en sväng på båda hästarna, mockade, fixade allt foder o tog in resternade 4 hästar. Det e så roligt nu för Anton verkar ha fallit för Roxett massor, för han gnäggar som bara den efter henne o står vid hennes box o hänger oxå. Det e roligt att de fattat tycke för de andra härtarna oxå o inte e så ensamma bara dom två.

I morn jobb 6-18! Inte nått jag längtar till men men va ju bara 7-19 i tisdags så bara o köra lixom!!!!

SEE YA



Anton innan ridtuen =)


Bla bla bla

Jaa vad ska man babbla om i dag då????

Inge vettigt alls o skriva känns de som hahhahah.
Men fick iaf jobba över en timme i dag o på torsdag blire o börja en timme tidigare, men tiden gick snabbt iaf o sedan följde jag med mamms ut till stallet så fixade vi fodret till dom. För hon gjorde inte de förut vid insläppet för vi skulle ju ha ridit va planerat. Men vi sket it o jag rider i morn i stället när jag e ledig.

Va förresten o bokade min första tvättid i tvättstuga EVER =) hahhah aa så de ska bli spännande minst sagt. Men de finns luckortyp varje dag så man kan ju spontantvätt om man vill liksom. Vi bokade på fredag 15-21 för Ogge säger att de futtiga tre timmar varje pass e e inge o ha. Så på fredag blir o tvätta, men Ogge får väl börja för jag måste ut o släppa in djuren o rida en sväng. Jag gav iaf som förslag att vi skulle ta en tid på lördag morgon oxå ifall att, men de va inte populärt.

Nehe nu ska jag äta nått börjar bli lite hungrig, så nog med skitsnack i dag.

SEE YA

Skinkmacka o blåbärssoppa

Sitter o har just ätit skinkmacka o druckit lite blåbärssoppa, nu kokas tre ägg til de med  mmmm.
Kom innan de hem från stallet då syss o jag har rideit en sväng ute. I morn blire ridhuset hoppas jag så de blir lite mera ridning, för nästa tisdag blire hoppträning för Danne vilket e den första detta året jiippii =)

I lördags va vi ju o bowlade o de va kanon trevligt, lite mycket dricka för mig kanske så de blev bara tre eller kanske fyra skrikar, ja så mycket dricka blev de så jag inte ensa kommer ihåg de hahhah. Men jag va ganska kass med, brukar vara ganska bra annars liksom men men bättre lycka nästa gång. Tack alla som va med det va synd att jag inte orka förja med ut en sväng.

Söndagen va seg som fasen men vi va ute i stallet till tio o släppte ut alla andra hästar förutom våra. Villma skulle klippas innan vi red en sväng sedan fick de gå ut. Anton va helt tokig när de andra fick gå ut o gnägagde som bara den o rullade sig, han i ett nötskal när han blir rastlös. När vi väl skulle rida så va han som en liten krutbomb o trippade fram i skritten =)  

Va hemma vis halv två så blev de o slappa i soffan med älsklingen. Vi satte på Sommaren med Göran så efter ett tag som båda två hahhaha vad ovanligt att jag sover då?! Nee inte direkt men sedan blev de sängen vid halv åtta redan för ogge skulle börja jobab 4 i morse. Stackarn tänkte jag när han gick upp vid tre snuttisen, men nu sover han med för han ska börja vid samma tid i morn o förtsätta köra snö från gatorna i Sörping.

Nu ska jag äta mina ägg o måla naglarna innan de e dax för en dusch, ha de gött alla vänner.

SEE YA

Bacardi melon o sockerdricka =)

Siter i soffan med grabbsen o har en bacardi melon vid min sida mmm sååå gött med lite godis!

Idag har de vart en spännande dag minst sagt hahhah. Va ute i gamla stallet o hämtade vissa sker vi hade kvar som vi inte tog första rundan o så sorterdade massor skräp med.
Så stack vi hem till syss o åt donken innan vi stack till hästarna o fixade dom i tog in alla. Ingen av oss hade någon vidare lust o rida så vi klippte Anton så får vi ta Villma i morn o rida då en sväng.

I kväll blire lite bowling med grabbsen o några till totalt 8 pers faktiskt, roligt att de va på när jag gav de som förslag =) Därför blir lite uppvärmnin med drinkar o bärs, antagligen lite vin med när Jossan kommer!
Diggar til min asa bra spotyfy lista =) tycker den e sjukt bra gilla gilla!

Annars hör jag av mig i morn.

Sist men INTE minst: ni som 8inte gillar mig eller min blogg SLUTA LÄS den så behöver ni inte störa er så jävla dant. Så akn ni sköta ert eget o inte bry er om vad jag gör i mitt liv. Kommer aldrig förstå mig på människor som ni, varför läsa något varje dag när man stör sig liksom!!!!! Hoppas ni slutar med det nu o om ni måste fortsätta o läsa plus ge kommentarer så behöver ni ju itne va så förbannat fega o va ANNONYMA, STÅ FÖR VAD NI TYCKER ISTÄLLET!!!!!
Alla mina läsare behöver absolut INTE ta åt sig de personerna de berör vet vilka de e!
Till er andra: uppskattar alla kommentarer o tankar =)

SEE YA





Solsidan IS THE SHIT !!

Aaa solsidan e mitt nya favvoprogram nu iaf, det e sååå bra.
Garvar ju hela tiden åt alla roliga incidenter.

Annars har de vart en dag med full fart på jobbet helt sjukt vad folk de va melan 16-18 när jag gick hem. Fattar inte vart alla kommer från asså!?!?! Hade två nya BKs i dag på jobbet, gilla dom asså tog iaf en A-lagare som hade fläskfile hahah. Den andra killen tog typ två på flers veckor liksom, inge o hurra för alls.

Blev en sväng till stallet efter jobbet bra mockning o matfix, blir ridning i helgen när vi e lediga =)
I mrn ska vi plocka bort all inredning i gamla stallet ska bli roligt o så fårvi se vart vi ska ställa det under tiden, men de ordnar sig sökert med de. Bar vi får bort skiten så e allt lugnt.

Blev ett av de kortaste inläggen hittills, kors i taket hahhahah.

SEE YA

Sötaste Anton Panton


Nya naglar o ny hårfärg=)

Japp sitter i soffan o har duschat o myspyst med min älskade en sväng i soffan med.
Dagen har vart helt vanlig o hatar fortfarande snön!!!!
Va i stallet en sväng när jag slutat jobba med syss, blev lite jogging i 40 min typ vilket e lagom för dom just nu.
I morn blire jobb till 18 o sedan stallet o fixa lite men skippar nog ridningen då. Får bli o åka till ridhuset i helgen när vi e lediga istället. idag fick vi fixa emmelies hästar oxå för hon e i Estland över helgen på spa. Men de gick ju bra de med mocka o fixa foder e väl inge svårt när man har nerskrivet vad de ska ha när o var. 

Igår va jag ju o klippte o färgade mitt hår hos syss. Måste säga att jag e SÅÅÅÅ NÖJD med frisyren o färgen framför allt, det blev rött med kopparslingor =) Tack syss du e toppen =) Så blev de nya naglar med på kvällen det blev faktiskt tro det eller ej, helfärg kamelont (lila/grönt) med lila stenar. Blev oxå kanon ju, tack Annelie du e en klippa. Tror aldrig att jag skulle kunna sluta med o fixa naglarna e skapligt beroende liksom!

Ne nu har jag inte mycket mer o säga så SEE YA!!!



Ja som ni ser så e de kamelontfärg nu ser de bara lila ut


Tacopaj ala CARRO

Sitter just nu o väntar på att tacopajen ska svalna så man kan fixa lite sallad o sedan mumsa. Äskar carros tacopaj den e sååå GOD.
Men har iaf fått golven av städade nu, känns jätte skönt har inte haft ork eller lust innan.
Vilekn kanos de har vart idag då ute i snön. Börja med att jag satt fast med våran bil på gatan o fick efter  mycket om o men bort den. Så vidare till syss som jag skulle hämta upp kvart i 10 för hon skulle klippa mig o färga. Så på hennes gård såg de ut som de va skottat, så jag fortsatte o åka runt hörnet o ut tänkte jag. Men de va inte nån bra ide för där va de massor snö så bilen fastnade. Så de va bara o försöka åka fram o back men de va tvärstopp, med framhjulsdrift gräver man ju ner sig direkt liksom. Så efter ett tag kom de en kille o hjälpte oss TACK!!!!! =) så till slut gick de efter lite grävande o puttande.
Så vidare till syss salong o väl där efter o ha hittat parkeringsplats va vi 40 min sena, skulle nämligen lämna bilen på forema kl 13 plus hinna o ta in hästrna emellan. Men de blev o bli utskjudsad av Ogge dit så de ordnade sig. Men fick gå hela vägen in för de va en smartskalle som satt sig fast mitt i alla drivor på vägen, halvägs ner i diket oxå. DEt finns två vägar in men den andra va snö upp till mina knän så orkade inte pulsa den vägen. ogge skulle göra ett försök o ta sig egeneom men de gick inge vidare, så danne fick komma o dra bort oss. Inge roligt att vi hade hans chefs firmabil heller, en kingcab som bara försvann i snön!
Annars gick de bra med djuren, men två hade rymt så de va redan inne =)

Nu ska de ätas tacopaj o sedan duschas innan jag ska fixa naglarna.

SEE YA

VIT toblerone is the shit !!!!!

Sitter o väntar på att PH ska börja, finaslen i kvöll, jag brukar bara se det på tisdsag kvällarna så inte så insatt i programmet egntligen, men måste ju se finalen. Hoppas bra inte att JACKIE vinner, hatar henne o stör mig sååå mycket på henne med. På tal om PH så e ju Tilde sååå snygg =)

Bara så ni vet så har jag en till favvo efter äggen o de e VIT TOBLERONE, köper de fasn varje gång jag handlar på jobbet. Dom e så goda  de små minisarna i en påsen mmmmm.
Duschdraperiet, stången o diskstället passa o blev kanon faktiskt, Ogge fick sin efterlängtade ostkupa oxå förresten. DEn står så fint i kylskåpet nu hahahha vrasågod älsklingen.
Dert tog bara tio min o gå till jobbet med, va ute i jätte god tid för jag inte visste hur lång tid de skulle ta. Så har nog aldrig stämplat in så tidigt som idag, men nån gång ska ju va den första eller hur!

Det blev en svän till stallet i dag med syss o vi red ute igen. Det e helt sjuukt att de e så ljust kl halv sju på kvällen ju. Hästrana va glada o pigga idag med, vilket e jätte roligt.

I morn e man ledig igen kändes nyss som jag va ledig ju, tiden går så snabbt helt galet.
Så på morgonen ska jag skjudsa babe till jobet o sedan hem o sova lite igen. Så vis tio ska jag klippa/färga håret hos syss e så långt o har världens utväxt. Efter de blire o fara ut till Grangpården o köpa betfor o kiselgur till hästarna o så förbi gamlastallet på vägen ut o hämta klippmaskinen. Vi bestämde attt jag skulle klippa dom i morn så får de vila, har ju ridit två dagar i snön o de ska ju inte få så mycket träningsvärk tänkte vi. På kvällen ska jag fixa naglarna för de va ända tiden jag kunde. Så jag missar fikan med girlsen =( Men men så e de ibland. hoppas LINN får de bra i Thailand, sola för mig med gumman.

Over and out

SEE YA

Måndag

Japp så va de ny vecka o ny lägenhet, inge vidare med nått av det men men.
Passar på o blogga lite medans laxen e i ugnen o potatisen kokar, den ska senare pressas =)

Idag va de en vanlig jobbdag med bak, ypplockning av leverans o förberdning tills tisdag o onsdag. Slutade fyra o passade på o handla lite på jobbat för vi hade ju inget hemma, ingen mening med o handla förra veckan innna flytten liksom. Men nu finns de lite mat iaf så gör de inget om de inte hinns med o storhandla i veckan eller helgen. Idag va jag nere på clas ohlson på lunchen o köpte duschdraperi o stång till de föpr de fanns inte i lägenheten (så klart inte de e ju hyres) o ett diskställ för de ägde vi inget hade ju diskmaskin i förra. Så blev d eäven ett duschmunstycke för de va så skabbit de som va (åter igen de e hyres JOHANNA!!) men de kosta bara 49 kr så de kunde jag kosta på oss. Det blev ävn två 5 liters hinkar med lock till djuren, för de  bra o kunna skriva vilken måltid/häst det tillhör. Men problemet e bara att Anton int kan ha så liten hink för han får ju så mycket foder så de inte ryms.

Syss o jag åkte ut till stallet förut så fort vi kunde då vi hann rida lite. men de va faktiskt ljust vid halv sex så de va lugnt, red lite på en väåg o sedan i en hage där de hade plöjt bort snö när vi kom förra helgen. Så där fick de jobba i den nykomna snön =)

På onsdag ska jag göra mina naglar igen ska bli sååå rolig o bli fin igen, två rök ju i flytten tyvärr!
I morgon ska jag se hur lång tid de tar till jobbet härifrån, ska bli lite intressant. Förresten på tal om jobb så kom jag o tönka på hur ovant de va o fixa sig på morgonen i denna lägenhet. För de första så sitter spegelskåpet så högt upp så jag precis når upp o se hela ansiktet. Så för de andra så finns det inge uttag till plattång o sånt =( I gamla lägenheten så hade vi ju två dtpra lådor under handfatet så de rymdes massor av stuff där liksom, men nu får de stå i flyttkartongen i stället för de inte finns nån plats till det. Detta känns så där, men de blir väl en vana vart efter.

Höres i morn igen!!!

SEE YA



Lite bilder fån helgen på flytten (dagens outfit gillas hahhahah o reklamen för Ogges jobb)


RSS 2.0