Trött

Sitter just nu i soffan med en filt om mig, e så trött o fyser =( Ogge fixar matlåda till oss, gjorde lasagne så de räckte gott o väl till varsin låda.
Denna dag har gått väldigt fort faktiskt. Hade sovmorron till nio så kom mamma o hämtade mig tio så åkte vi o släppte ut djuren. Passade även på att mocka o göra all mat klar då med. Efter de åkte vi o lämnade lite saker hos Ogges föräldrar. Sedan va de hem o ta på mig lite mera käder, för syss o jag skulle ut o rida en sväng. Hämtade upp henne på vägen, så blev de en liten runda med Emmelie som har stallet =)

I morgon väntas jobb igen 06.00 drar vi igång, tur jag åker med ogge på måndagar när jag börjar sex så jag slipper gå. Vet inte hur lång tid det tar från denna lägenhet ju, förra va ju så lagom 5 min! Men men de blir nog bra de e ju bara en tills vidare lösning iaf. Hoppas inte hyresvärlden blir sur om vi säger upp den typ snart o bara bor i typ 4 månader.

ne nu ska jag hoppa in i en vram dusch så kanske jag inte fryser längre. Ha de bra alla vänner där ute!

SEE YA

PPHHUUU =)

Nyss hemkommen efter o ha skjudsat hem Gölle o Adde tilll sig efter o ha hjälpt oss i dag. 
VI började packa ridigt i morse o fixade typ så hela lägenheten va tom bara sängen kvar o lite smått i sovrummet. Vi skulle ju byta lägenhet med hon som köpte våran, så vi hade bestämt att vi skulle tömma vardagsrummet först o sedan resten. Men vi hade ju hyrt en b-korts lastbil så vi fick in allt som sagt o kunde även ha fått in hela lägenheten faktiskt. Så när klockan började närma sig tio då både hon o vi skulle ha åkt från våra lägenhete så messa hon o sa att de va sena. Så hon skulle höra av sig när de va på g. men de gick e timme så vi fick vänta på henne under tiden. 
Men är hon väl kommit till oss så rulla de på bra o vi va klara med allt vid fyra, då hade vi äbven tömt vårt föråd som va fullt med saker. 

Det blev en sväng till stallet o fixade hästarna oxå för vi hade insläppet, börjar bli riktigt ridsugen nu oxå för den delen. Så tillbaka hem o skjudsa syss o tim närjag ändå åkte, för de skulle på fest. Så hem o börja packa upp allting. fck faktiskt upp 16 av 33 flyttkartonger =) tycker jag va bra jobbat av mig. De resterande ska inte ens packas upp utan upp på vinden till vi ska flytta vidare. Jag av tom så snäll att jag packade upp alla ogges kläder o fixade. För han o grabbsen fixade alla möbler o så klart INTERNET hahhah, de kan jag ju inte klara mig utan liksom. 
I morgon har vi utsläppet så efter de blire o fixa lite till här hemma bla damsuga o torka alla golven vilket inte hanns med av förra ägaren o jag orkade inte nu innan vi ska sova. Bättre o ta det i morgon när kartongerna e borta från golvet. 
Ogge får i uppdrag o ta alla kartonger till vinden i morn medans jag o syss roar oss i stallet, eftersom jag har gjort ett så superbra jobb i dag liksom. 

Måste faktiskt erkänna att jag saknar våran lägenhet MASSOR redan, men de e ju bara o gilla läget o bita i hop nu.  Hoppas att de inte blir så långvarigt ju =)

Så sist men INTE minst TACK SÅ MYCKET ALLA VÄNNER O FAMILJ SOM HJÄLPTE TILL I DAG. DET E GULD VÄRT!!!!

SEE YA
 


Välbehövd pause

Sitter just nu ner för en gångs skull på flera timmar. Håller på o packar o städar de sista inför morgondagen. Det e mycket saker mna samlar på sig även att de inte e nått skit man samlat på direkt. Blir ingen vidare kvällsmat i dag för oss, jag har kokat ägg så jag klarar mig iaf. Ingen lust eller ork o åka o hämta nån mat får bli i orn när i e på plats i nya lyan. Vi va på swedbank i dag o fixa de sista med hennes bank o våra pengar som vi skulle få osv, känns bra att de e klart nu o bara flytten kvar.

Va även en snabbis i stallet o mockade o gjorde allt foder, syss va på ikea med Tim o mamms jobba sent. Så bara o åka själv man har ju iaf hästarna som sällskap =) Dom små liven känner sig nog som hemma nu efter snart en vecka, Villma börjar oxå slappna av o va som vanligt.

Våra garderober som vi trodde vi sålt till en i dag blev inget så klart!!!! Hon kunde inte komma förrens i morgon så vi sket it o sa till hon som köpte lägenheten att hon fick dom i stället. För om hon skulle mkomma i morn mitt i flytten så kunde allt bli väldigt struligt käände vi. Men gissa om hon blev arg då. oj oj oj världens ramsa till Ogge på sms hahhahah. Men men nu e de som de e.

På tal om annat så kollar vi på den nya serien på fyran SOLSIDAN, sååå rolig helt klart en favvo =D

Hör av mig i morn o uppdaterar er om flytten o så.

SEE YA

Betalt räkningarna igen...........

Idag va de en vanlig jobbdag till sex. Efter de ut till stallet med syss o fixa djuren. Mocka o fixa allt foder tills i morn. Ridningen blev skippad hela denna vecka pga av väder o att jag har haft fullt upp med packning o skit. Men kanske att vi hinner rida nått i helgen när flytt o så e klart. Hoppas på de iaf vore roligt, saknar de massor o inte rida på en vecka ju. Men när vi va färdiga så for vi hem o igen o jag försökte hitta en parkering på våran jävla gata,som förövrigt va helt kört! Så jag körde in på linghallens  parkering o ställde mig där. Så de blir roligt o se om Ogge kommer bort i morn.
Men väl hemma iaf så ringde Monica så de blev o försöka pyssla lite under tiden som jag snackade lite skit med henne. men de va roligt o prata med henne så klart =)

Sedan blev de inte mycket era packning för vi passade på o betala alla räkningar, ifall inte internet funkar i helgen när vi flyttar. Hoppas verkligen inte att de blir problem för då får JOHANNA spunk =)

Ne nu ska jag äta två ägg o sedan blire sängen. Hhahhah ÄGG de va ju ovanligt =)

SEE YA


Mycket gjort på en onsdag

Precis hemkommen från stallet där syss o jag va o hade typ möte med Emelie, som har hand om stallet vi flyttat till. Vi gick egenom in/ut slöpp foder o allt möjligt. Blev även massa frisörsnack då även hon som syss e frisör. Massor skratt o skoj oxå vilket känns jätte roligt eftersom vi flytta dit i söndags liksom. Så de kommer nog bli asa bra o så kan man säkert rida ihop vart efter med.

Annars denna lediga dag hade jag en skaplig sovmorron, till halv 10!!!! Sedan va de upp o sätta på datan som e prio 1 ALLTID så lite frulle framför fejjan. Sedan satte jag igång o packa massor igen, tömde även mina grderober för ogge ringde o sa att de va nån som ville ha dom o skulle komma i morn o hämta dom. Men han har inte hört av sig nått mera om dom så de kanske inte blir nått med de. Skulle annasr ha vart sååå bra om  vi blev av med dom, iaf få nått för dom istället för o kasta dom. Men men vi får se hur de blir.

Jag åkte ut till stallet o fixade o tog in alla hästarna för första gången i dag o de gck ju bra med alla utom med våra. För anton fjanton fick jag inte på grimman så jag gav upp efter tio min o tänkte aah jag tar Villma o skiter i han då. Men de skulle jag inte ha gjort för vips så kom han travandes på sidan av oss, så de va bara o kasta in Villma o ut o fånga in han. Men de va lättare sagt än gjort kan jag säga i o med att de andra fyra fortfarande va ute då. Så de blev o spring/pulsa i den höga snön mellan hagarna där han sprang fram o tillbaka. Så när jag trodde att jag kunde ta han så tappa jag balansen för han sprang iväg så jag trilla i gödselstackan =( så de va bara o ta grimmskaftet o slå tillhan på täcket så han sprang mot dörren in till stallet, så efter ett tag gick han in eftersom villma va inne o gnäggade som en tok.
Va skapligt förbannad jag va när han väl kom in då. oppar över stacketet o ut efter tre dagar!!! Inte bra alls men som tur e så e dom ju vana hästmänniskor så de tog de med ro, men han sprang ju dock bara på vägen oxå så inget blev ju förstört.

Så efter de så åkte jag o hämta älsklingen min o så åkte vi hem o packade ännu mera innan jag skulle på mötet.
Ne nu duschen så, SEE YA!!!


Så här trevlig kan han va när han inte hoppar ut från hagen min älsklings Anton!

     

Onsdagen e på g =)

Jobbdagen gick som vanligt fort o vips va klockan sex. Mamma va ut o tog in alla hästarna i dag o mockade åt oss o fixade hö o allt till morgondagen =) Tack mamms. Vilket innebar att syss o jag inte ens åkte ut i dag utan jag gick hem o fortsatte packa inför flytten, som redan e på lördag !!!!!

I morn e jag ledig som vanligt på onsdagarna , ska bli skönt skönt. Sovmorron kanske eller om jag ska åka med Ogge en sväng på morgonen, något jag brukar göra när jag känner för det. han uppskattar det oxå faktiskt, tor det eller ej. Jag e ju en sån lastbils nörd så jag tycker ju det e såå roligt o va med o se hur han har de på jobbet.

Sedan ska jag ut till stallet o fixa o dona kanske rida dom en sväng oxå om de inte blir storm som det ska bli säger dom!? Hoppas verkligen INTE att de blir det.

Så blire väl lite packning IGEN i morn o kanske lite handling innan helgen för de e lite tomt i vårt kylskåp.

När flytt o så e klart ska syss, mamms o jag riva ut vårt gamla stall o ta hand om all inredning, för den kommer säkert till nytta i framtiden hoppas jag. Hoppas att de inte tar så lång tid bara o riva bort allt, vill bara att allt ska bli klart så man kanh gå vidare.

Vi statte ut våra garderober förut på blocket så hoppas vi blir av med dom, har tyvärr ingen användning av dom o kommer dess värre inte få det heller i framtiden =) Så om någon e intresserad av dessa kan ni ju höra av er.


                                                             
SEE YA


Ännu en måndag

Jaha de va ännu en måndag som sagt. Har vart en seg dag på jobbet för jag e såååå trött nu för tiden. >Men ska nog börja med beroccan igen så man blir lite pigg.

Efter jobbet åkte jag o syss ut o tpg in hästarna för tjejen som skulle ta in har ju aldrig tagit våra hästar från hagen. Sedan åkte vi hem ett tag o jag packade en kartong iaf under tiden. Så när mamma va klar med jobbet så åkte vi till gamla stallet o hämtade höt som va kvar o fodertunnorna o tog med dom till nya stallet. Så mocade vi o gjorde foder för kvällen till dom. Villma måste nog bo in sig ett tag för hon e inte så harmonisk som anton. Anton bara e som vanligt dvs att han bits o styr =)

Medans jag va i stallet har Ogge plockat ner hela hemmabiot, tagit bort alla dosor i lysknapparna o plockat ner hyllorna i vardagsrummet,  duktig du e älsklingen!

Det blir ett kort inlägg i dag för nu ska jag fixa mig för natten, jobb väntar i morn.

SEE YA


                                            Syss kolla vem som har öronen framåt =)

                                 


JÄVLA IDIOTER!!!!!

FÖRST VILL JAG BARA TACKA DENNA PERSON SOM ÅTER IGEN, ÄVEN DENNA HELG SPARKADE SÖNDER VÅRAN BACKSPEGEL PÅ BILEN!!!! TACK SÅ JÄVLA MYCKET O HOPPAS DU HAFT SÅ ROLIGT ÅT DET IGEN!!!!

Annars har helgen gått fort o man har haft massor o göra. Städning av huset de sista för i morn ska de nya ägarna få det.
Våra älskade fyrbenat har även fått nytt hem så hoppas att ni ska trivas. Tror inte det e några problem med det, dom hälsade inte ens på de andra hästarna utan satte igång o äta sitt foder direkt. Dom fick gå ut o rasta sig o bekanta sig med omgivningen o den nya hagen när vi kom dit, så de inte blir några problem för Emelie i morn. Så de sprang ett varv men sedan gick de lugnt o pillade i lite gräs.

Har inte så mycket mera o skriva så vi hörs i morn igen .För nu e de duschen som gäller för arbetsdagen börjar kl 06.00 i morn =) 


SEE YA

Lördag =)

Precis hemkommen från Jossans födelsedags förfest, va nykter tack vare att jag har så mycket o dona med i morn. Men de va riktigt roligt o va nykter ändå. Släppte av några vid maneza så stack ogge o jag hem. Så här sitter jag vid min kära blogg med vit toblerone o ett glas isvatten gött gött.

Idag hann vi faktiskt klart alla rum förutom vardagsrum, kök o alex sovrum så de känns bra inför morgondagen.
Mamma kommer ju hem från konferencen i morn med så hon kan hjälpa till med de sista. Hon o henne kompanjon van pris för bästa säljteam så de va roligt =) det e hon värd min älskade mamma <3
Ogge o jag va ute hos hans försäldrar i dag med o hade ett allvarligt snack så nu måste vi överlägga här hemma o fatta ett stort beslut, så vi får se vad de blir i framtiden =)

Sanna som jag skrev så e jag YR som faan så jag kommer inte ens ihåg att du sa den 24de ;D ahahhah största kinderägget ever JOHANNA ANDERSSON!!!

Ne nu ska jag äta toblerone o kolla på En sommar med Göran om min älskade vill slita sig från SIN dator.

SEE YA

                                               Jag o födelsedagsbarnet JOSSAN =)

                             

Helgen e här!

Det blev lite sent med blogginlägget i dag, för vårat internet paja förut o har vart paj i tre timmar. Så skaplig abstinens man hade då,  trodde inte de va sant att jag va SÅ beronde av min data o internet.

Denna vecka har vart såå konstig, har gått runt om en liten degklump o glömt saker hit o dit på jobbet. I går jobba jag till o med en timme för länge för jag va så yr, de ni de e ju inget man gör frivilligt annars. Men den bjuder jag på för alla grabbsen på jobbet har haft så roligt åt det. Eftersom många jobba en timme gratis igår o lät pengarna gå till haiti, så va de ju så klart det jag gjorde oxå hahhahah =)

I kväll va syss o ja en sväng till stallet o fixade hästarna för natten, pappa ska fixa dom i morn bitti så vi inte behöver åka ut så tidigt. Jag o ogge ska ner till hans föräldrar en sväng o prata med dom, sedan blir städ o röj i mamms o papps hus o ridning en sväng med.
På kvällen e vi bjudna till Jossan på födelsedagsferre, men ska nog tyvärr åka dit o vara nykter! Känner att de e för mycket som ska göras på söndagen så kan INTE vara bakis då.

Förut när jag kom hem från jobbet hade ogge o gölle köpt mat till dom o mig, lyxit o komma hem till mat då=)
Så efter de skulle man sitta på intenet men nae då inget internet så johann höll på o gå i taket! Så det blev o ringa o felanmäla detta tilll COMHEM, inte jag asså OGGE får fixa sånt ;)
så det fick bli o äta lite ben o jerry glas o godis medans vi lada ner sista Wallander filmen.
Så tyvärr inte de första 40 minuterna då vi va i stallet men den verka bra resten iaf, de e ju oftast bra.

Så CARRO jag va lite yr när de gälde bounce så jag fråga sanna o dåsa hon den 20de, tror jag!?!?! Smart som man e så kollaman inte kalenderna heller innan, det e verkligen johanna i ett nötskal.

Såg igår förresten att Svantes fina CLASSIC LADY e såld till USA! VIlken häst asså helt sjukt. Den gick unghäst samtidigt som Anton o mig så det e roligt o se den nu. Det va Jan Topz exfru som löpt den så hoppas man får se den på tävlingar fram över.

Over and out sängen kallar =)
 


Torsdag.........

Ja snart har ännu en vecka gått. I morgon blire jobb 7-18 så ledig helg =) gilla gilla !!!!
Jobbdagen va rolig i dag när vi äntligen fick slänga ut kärringen i grått jiippiiii, stördare människa får man faan leta efter rent ut sagt. Hon snor både de ena o de andra så när vi säger att hon inte e välkommen så kör hon hela tiden med att hennes dotters man e chef på ica. Men de va bästa hittills iaf eller hur Kicka !?!

Kom ganska nyss hem från stallet med syss, vi va o fixade dom för kvällen o natten. Pappa fixade dom under dagen o släppte in o ut, i o med att han va ute i huste o fixa massa skit.

I helgen ska de städas de sista i huset o så ska hästarna få nytt hem, Vibberstad Gård blir det tills vidare =) Ska bl intressant o se hur de blir o va inhyrd hos någon med andra hästägare. Man e ju så van o göra som man vill o så, men de känns sååå bra o flytta dom o få lite glädje i ridningen igen.

Satt igår o tänkte på allt som e inbokat med tjejerna o familjen, känns såååå roligt =)

-25-28de februari SCANDINAVIUM, med syss, mamma o sussie
-23e mars ev ULLARED, med syss o mamma
-26-28de mars LONDON, med tjejerna
-24-25e april BOUNCE i STOCKHOLM, med tjejerna

Ser fram emot dessa resor o när vårt avlånga land blir fritt från snö o minusgrader. Då kommer snart tävlingsäsongen igång igen. Men ska jag vara ärlig har jag inte ens kollat tävlingsterminen ännu, eftersom de vart så mycket annat o prioritera nu!

Det e faktiskt BARA 1 VECKA kvar tills vi ska flytta =( INTE ett dugg road kan jag lova, menbara o bita i de sura äpplet o packa o styra.
Jaha nu blev klockan sent IGEN inte bra med blogg hahhahah ;)

 
MIN FYRBENAT ÄLSKLING O JAG <3


                              

Denna dag blev de mycket gjort.

Ja åter igen min lediga onsdag som bedstod av städning o sty i mamma o pappas hus. Va där ute 10-16 o fixade. Vi hann med alla tre badrum o alla fönster o kastade massor av skit oxå. Så i helgen e de baraköket o golvena i hela huset som ska damsugas o torkas. Har en förhoppning om att de blir klart på lördagen så vi kan pyssla med hästarna på söndag. För då ska de nämligen flytta ÄNTLIGEN som vi har längtat, andra med säkert ;)

Som jag skrev härom dagen så e jag ju lite smågalen i ägg så i morse som vanligt kokade jag ägg o plockade in i diskmaskinen undertiden. Men glömde bort att man inte ska sträcka armen över äggkokaren för ångan e ganska varm. men smart som man e så gjorde man det o ttttsss så hade man ett stort rött märke på handleden ajajajaja. Så de blevo skölja under vatten o kyla med fryssaker. men inte nog med det så när jag fortsatte o plocka in efter den händelsen gjorde johanna en favorit i repris o brände sig igen =) Vaddå trött på mig själv, så nu kan jag väl förvänta mig en rejäl blåsa om ett par dagar!

Sitter nu o e nyäten i soffan. Ogge va så hungrig när han kom hem så de va bara o sätta igång med maten då. Det blev potatis, fisk, fisksås o morötter inte fy skam iaf.

I dag hade jag tänkt o packa lite kläder som jag inte använder men de blir nog ingetc med de, e såå seg efter denna dag. Får nog ta en lång dusch i stället, ungefär till samma nytta NOT.

Sitter o kolar lite på halv åtta hos mig o bara GAPSKRATTAR åt killen som ska laga met. För allt går åt helvete hahahhah o alla bara ljuger han rätt upp i ansiktet.

Nej nu år de vara bra för mig för denna gång.

SEE YA


                                               Del av vårat vardagsrum nu för tiden =)

                                                      

Så e det med så........

Ja nu sitter jag med min älskling i knät igen. Inte ogge alltså utan min älskade hp. Vart på jobbet i dag 7-18 sedan ut till stallet o rida va meningen men mamma va sjuk så vi hade ingen bil. För de bor ju nu mera i stan, huset står HELT tomt. Känns så skönt när allt e över med flytt hit o flytt dit när veckan e slut.
Hästarna ska flyttas på söndag så då slipper de både oss o hästarna. Vilket måste vara skönt för dom, bara de nya grannarna o hålla koll på hahahha.

I morn e jag, syss o mamms ledig så då blire att kasta allt som e kvar i huset. Det ska bli roligt o se hur de kommer se ut efter helgen när de e städat o klart oxå.

Idag sa ogge en sak som fick mig att börja drömma =) För det skulle kunna innebära att jag skulle kunna få en dröm att gå i uppfyllelse, men det blir nog inte så. Fast vi ska tänka på det innan vi bestämmer oss, för de e de helt klart värt o göra iaf.

I dag blir det ett kort inlägg för jag inte hade så mycket o skriva.

Men en sak e säker iaf att 2010 ska bli ett år att minnas =)                                                                         LOVE YOU BABE  <3                                                  

                                                                           


Nippan på ägg

Jag har verkligen fått nippan på ägg, kan inte fatta vad det e med ägg. Men så fort jag e sugen på nått så blir det ägg eller om jag kommer hem för sent för o göra mat. Men det e ju faktiskt smidigt o koka oxå, speciellt om man har äggkokare (vet inte hur jag skulle reda ut det annars ;) ).

Idag va det en seg dag på jobbet, va så förbenat trött så de inte va sant. Men så e de o va cinderellas partyprinsessa!

Efter jobbet blev det en sväng till stallet o m & ps hus. Känns lite konstigt att se det helt tomt, bara ekar när man pratar ju. Men det e bara de jobbiga kvar nu: STÄDNINGEN. Ser tyvärr inte fram emot den, men e man några så går de ju säkert ganska snabbt ändå. Så på onsdag blir det nog lite städning när jag, mamma o syss e lediga.

Tittar just nu på programmet om stora familjer, helt sjukt ju o ha 10 barn! Hur orkar dom liksom, ser ut som det e ett helt dagis som bor i samma hus. Måste vara lite jobbig o ha en buss o packa in alla i när man ska åka bort eller på semester.

Ne nu e faktiskt mina ÄGG klara så nu ska de smaskas ordentligt =D

Så det blir ett kort inlägg i dag för sedan ska de duschas o sovas.

SEE YALite mera bilder på partyprinsessorna =)

   
         
   


VILKEN SJUKT ROLIG HELG !!!!!!!

Ja som sagt i översktiften så har vi haft det såååå roligt denna helg. Sitter just nu o laddar upp hela 105 kort på fejjan. Vilket säger att vi har vart skapligt flitiga med kameran. Men det e ju så roligt o ha massa kort när man hitar på saker.

Måste säga att det gick bra o åka tåg o tunnelbana till båten igår, men man känner sig lite yr bland alla stockholmare som bara stressar mellan tåg o tunnelbana. Väl vid inchekningen fick vi vänta lite men sedan på bara o hitta till våran hutt vilket va som i en labbyrint ungefär. Men vi gjorde oss hemmastadda o fixa oss för kvällen direkt o korkade upp. Vi åt buffe havl nio men den va verkligen ingen höjdare alls, o vinet va heller inge gott. Så om vi ska åka nån mera gång blir de ala cart restauranten i stället helt klart. För de va nämlgen samma skitbuffe i dag.

Vi passade på o handla lite i taxfreen oxå innan vi skulle hem. Det blev en platt öl o en wiskey till min Ogge. Så köpte jag en baccardi melon o en escada parfym till mig själv. Sedan gick vi ner med de i hytten o passade på o spela bort lite pengar på alla automater medans vi väntade på o få gå av.

Det e såå sjukt vad folk e desperata på sådana kryssningar iaf. kan räcka med att man säger hej om man står i beran o ska beställa så blir man faan inte av med dem. Det va iaf våran ena slutsats efter denna helg. Den andra e att vi hade sååå sjukt roligt o att vi va impade över att vi inte gick o la oss förrens 6.30 i morse.

Det va tur vi hade så roligt i helgen, för när jag kom hem berätta ogge att de va nån som för ovanligheten hade gett sig på våran bil IGEN. Men denna gån blev de bara en söndersparkad backspegel, så vi slipper iaf lacka om halva bilen som förra gången. Känns som att de e nån som inte gillar oss eftersom det alltid e våran bil de ger sig på! Men men bara o dra kortet o se glad ut när man köper en ny spegel inget annat.

I morn blire jobb igen o lite ridning efter det. Villma hade visst tappat en sko så de blir inge ridnig för syss tyvärr.

Nu ska jag hoppa in i duschen o sedan blire sängen o krama kudden!

Tack alla som kommenter min blogg, roligt efter så kort tid.


BILDEN FÅR TALA FÖR SIG SJÄLV! TACK TEJER FÖR EN UNDERBAR HELG!

Kryssnings dagen e här !!!!

Japp i dag bär de av ut på havet med girlsen =)
Tåget går 14.24 från stationen, så ska möta upp girlsen ca 14.00 så traskar vi ner ihop.
Så väl uppe i Stckholm blire lite lunch innan vi ska gå på båten som går 18.00. Så blire lite fix o dricka i hytten innan de e dags för buffen kl 20.30 men mat o fri öl /vin tillgång gilla gilla! Så hoppas vi på en asa rolig natt med mycket skratt, dans o dricka.

Va faktiskt nere på stan nyss o inhandlade lite system men Linn o Carro, för tydligen öppnas inte taxfreen förrens på vägen hem =(. Vi har en förmåga i bli lite törstiga när vi ska snygga till oss, så hoppas att de inte kollar våra väskor?!

Jag shoppa faktiskt en kjol igår från hm för 99 kr som jag troligen ska ha på mig i kväll gillar billiga plagg. Så blev de även ett par leggins o en tunika (linn blev den du oxå tyckte om sorry) från gina. Även att jag säger som alltid "JAG SKA INTE KÖPA MERA KÄDER DENNA MÅNAD". Men men de blev ju BARA 350 kr juuuu ;) Köpte mina favvo strumbyxor från åhlens oxå som ska på i kväll till kjolen, en tubtopp o pumps. Hoppas de blir snyggt!

Hoppas att de flyter på med familjens flytt i dag. Men Tims familj e ju här o hjälper till så de ska nog gå bra. Jag hinner ju inte hjälpa till nått. Skulle ha åkt ut o ridit en sväng, men syss o Sussie (Tims mamma) skulle tydligen ta dom en sväng. Det e kanon ju att Sussie oxå har häst så kan hon rida o hjälpa till om de behövs. Synd bara att de bor i Gnestad o inte här. Annars skulle man nog kunna ha mycket roligt ihop med både henne o övriga familjen, i o med att alla vi har väldigt roligt med dom. Kan kanske bero på att de e som våran familj; lätta att umgås med o är alldagliga.

Finns fortfarande inga intressanta hus till oss =( Såååå trist o inte kunna flytta till ett direkt från lägenheten ju, men men bara o va kall så kommer de väl ett snart hoppas jag.


Ha det bra alla vänner där ute! See ya

Pause i packningen

Jaha då va ännu en dag på jobbet över =)

Syss hämtade mig på jobbet när jag slutat så stack vi ut o red en snabbis innan de blev för mörkt.
Så in o hjälpa till o plocka ner gardiner o smått som skulle packas. Så kom Linda, Clerence o sötaste Alva förbi o tittade på ett skrivbord som mor o far skulle sälja nu innan flytten. Så jag passade på o mös bebis ordentligt, hon e bara såååå söt lillan! 3 månader har hon blivit redan =)
Sedan kom syss pojkvänns familj som ska hjälpa till i morn med flytten. Så de va bara o sätta igång o packa in så mycket som gick i tre bilar o en släpkärra o sticka in till stan.
Jag slapp o packa av det då jag behövde packa lite i8nför morrondagen. För i morn ska LINN, SANNA , CARRO o JAG på kryssning !!!!!!! De ska bli gött o bara komma iväg två dagar o ha roligt. Så nu tog jag en pause i packningen o satte mig framför datan i stället. Måste ju uppdatera nu när man har fått för sig att man ska blogga ;D

Just de ja, Linn har bokat flyg till London i MARS oxå i dag till oss=) Ska bli roligt o åka en weekend med girlsen. Tyvärr blir de bara Linn, Carro o jag. Men de kommer bli drag påt då med!

Ja just de de va ju de där med hemligheten ja..... GRATTIS FAM. JUTEKLEV / FRANK TILL TILLÖKNINGEN I JULI !!!
Så nu tjejer har en börjat så de e bara o följa efter =)

Nehe om man ska fixa klart då så man kan sticka till grabbsen en sväng i kväll. Ogge ville visst bli hämtad sa han, o snäll som jag e så gör man ju allt för han.

SEE YA

=)

Va bara tvungen o tacka tjejerna för en MYCKET trevlig kväll =)
O jag säger bara hemlis................ =)

Natti natti

Fika med girlsen !

Jaha nu har ännu en dag på jobbet gått. En rolig sak va iaf att vi fick ett snatt =) wwwiiieeehhuuu !!!!! gilla gilla!
Annars va de som vanligt o ett medarbetarsamtal med chefen som gick strålande.

Nu i kväll ska jag till Monica o fika med Sanna, Linn o Carro. Ska bli trevligt som tusan o ses. Hoppas på lite snack om kryssningen o om en ev London resa.

Hästarna fick vila i dag o så blire en tur i morn i stället med syss oxå. Ska nog hjälpa mor o far med flytten redan i morn kväll så de känns ju bra o kunna tillföra något iaf, när man ska roa sig i helgen.

Blir inge långt inlägg i dag för jag känner att jag inte har nått roligt o skriva så hör av mig efter helgen o uppdaterar om kryssningen.

Så sist men inte minst TACK SYSS FÖR HEADEN ! ! !


Puss o hej


Min egen blogg =)

Jaha då sitter man här då o ska se om jag klarar av att ha en egen blogg?!

Idag va min lediga onsdag så syss o jag va ut hos mor o far o hjälpte dom att töma hela förådet på skit. Det blev tom 4 släpkärror med skräp till returpunkten. Känns jätte bra o ha fixat det, för jag ska ju på kryssning i helgen när alla andra ska flytta! Kanske inte de snällaste o åka bort då men så e de nu iaf.

Vi tog en barbackatur till skogen med de fybenta oxå =) DE va pigga o glada som vanligt ute i snön.

Nu blire lite packning för mig här hemma oxå, men hoppas på att få lite hjälp från han jag delar möblerna med oxå. Den 29de ska vi till hon som köpte våran lägenhets bank o få alla pengar så de e klart. För den 30de bär de av till st Olofsgatan 36. Så jag känner att man måste börja ta tag i lite packning här hemma nu så de inte blir så stressigt.
Ogge va så duktig o fixa med bredband o dressändring igår när jag jobbade så de e klart iaf. Så det ska funka redan på fredagen. BNRa du e sötisen <3

Nehe i morn väntas jobb 6-18 så fika med mina girls hemma hos Monica kl 19. Ska bli roligt o träffa dom igen.
Hoppas de blir lite prat om en eventuell tripp till London oxå, vore kul o göra nått allihop.

Lite bilder fån dagen ridtur (hade tyvärr fel inställning så syss o Villmis e liiite blåa)


                        


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0