GLAD !!!!

Idag e jag fasen glad =) Japp vi skritta ut på våra hästar i dag o dom va varken halta eller svullna nu wwwiiiee, så nu hoppas vi att de bara blir bättre. Ska skritta en runda i morgon med tänkte vi så blir de lite trav på måndag om de inte blir sämre förståss. Det va de glada beskedet som jag började min dag med!

När vi gjort stallet klart så donade jag lite hemma. Blev kanske inte allt för mycket gjort i dag men men det e ju trots allt semester med så man kan väl inte fara runt o fixa allt direkt !??! Svärföräldarna skulle bort i dag så de blev en snabbis med kaklingen innan han va tvungen o sticka hemåt. Men av de som e kvar så tar han de på en dag tror jag faktiskt.

Ogge har tvättat bilen iaf o de behövdes kan jag säga, dammig grusväg o så regn på de så blir ju inte bilarna allt för snygg. Jag har även försökt o få ett par 4 armade sjusstakar att bli blanka igen som jag hittade på magasinet o bara skulle ha =P Men det va lättare sagt en gjort för silverputs bet inte ens, så ska se om jag ska prova lite andra metoder som Ogge hittade på internet med salt, kokat vatten o aluminiumfolie ska tydligen funka jätte bra. Någon som vet nått bra man kan använda??????  

Jag gjorde paj av mina hallon i dag o shit vad god den blev, Ogge godkände den med hi hi.
Vi va en sväng uppe på magasinet med o kollade lite möbler e helt fullt av dom!!! Tänkte om vi kunde hitta något till hallen men icke sa nicke de gjorde vi inte. Skulle ha hämtat bordet jag ska måla till köket med, men dessa jävla getingar rent ut sagt vill ju inte sticka. Deras bo har bara vuxit i sället o de gillas inte alls. Men vad ska man göra åt dom e ju tydligen invation i hela landet enligt nyheterna.

Nu i kväll grillade vi lite o mös med tända ljus på bordet, mycket mysigt  blev det o maten blev toppen.
Ska vara chaffis till svärföräldrarnas kompisar i dag med när dom fått nog o vill åka hem. Dom skulle på Vikbolands spelen uppe på Ro Café, inne i Husby samhälle. Det e Krister som ägde Baccus för ett tag sedan som har det, kanon bra mat som jag kan rekomendera.

Har suttit o planerat för vårat bar rum i dag med o bläddrat i ikea katalogen o på deras internet sida. Ska bli så roligt o inreda det med fotöljer o en bar, hoppas att man kan hitta en som passar bara finns inte så mycket på blocket för en ny e väl svindyrt. Har även kollat in skåp o bänkskiva till badrummet där tvättmaskin o torktummlare ska stå. Så de ska oxå bli sjukt roligt o inhandla.

Ne nu får de va nog för i dag åter i morn tror jag.........Lite allt möjligt

Dagen har bestått av stallet på morronen o utsläpp av alla hästarna, i övrigt oförändrat med deras ben =((((((
När jag släppt ut som kom Ogge o hämtade upp mig i stallet så stack vi till Telia butiken i Hageby, som idag släppte nya IPhone 4. Vilket så klart min lilla plutt skulle ha!! Men väl där va alla slutsålda i hela Norrköping då att tillägag att de bara fått 12 ST till Hageby, så de blev o beställa en som kommer hem på posten.
När de va gjort stack vi till Bolagret en snabbis o kollade om de hade nån hatthylla o annan liten möbel till hallen. Men de va inget som vi hitta tyvärr, så får leta vidare.
Efter de åkte vi o mötte Ogges pappa så blev vi bjudna på planka, på hans standard ställe Go Vänn. Mycket gott tack tack för den lunchen =)

När vi ätit klart åkte vi hemåt o svärfar till Bauhouse för lite grejor till badrummet. Ogge släppte av mig i stallet på vägen hem så gjorde jag klart allt inför kvällen o morgondagen.

Sedan hem o göra de sista med hallen, blev så himla bra trots att vi inte kan sätta upp segeln ännu eftersom vi inte hittat en möbel o ha bredvid. Men men de kommer väl vart efter de med även att jag vile ha den helt klar NU. Ogge har sprutmålat skohyllan en till gång med o ska ta korgarna till hatthyllan vart efter med.

Idag va jag nere i hallonlandet o plockade en hel skål FULL med våra monsterhallon, får se om de ska frysas in eller om de blir en paj i morn. Lutar nog väldigt mycket åt pajen =P Känns iaf bättre o göra något med dom så de inte bara blir dåliga, fanns redan massor på backen som blivit dåliga ändå tyvärr.

Badrummet börjar vekligen ta form nu hi hi, tror de kommer bli kanoners när allt kakel e på plats o alla möblerna e dit oxå. Bilden jag haft i huvudet e sig lik i verkligheten kan man säga o mina ideer blir bra i vekligheten med.  

I kväll bjöd vi våran kaklare med fru på lite kvällsmat, jätte trevlig stund o god blev maten med =) Hoppas han fick lite nya krafter för o fortsätta i morgon.

Slänger ut lite bilder från dagen =D


Badrum


Badrum


Monsterhallenen


Hallen FÖRE, lite stökig bild men den ända jag hade på innan typ


Hallen EFTER, dock inte helt klar då
 Skohyllan med dynorna


Molly har koll på grillningen, lite dåligt kort då det e inzoomat MYCKET

C YA

28de Juli

Idag har de inte hänt så mycket hemma. Vi va nämligen i stan o handlade massa saker bla till hallen så nu finns de lister, golv o vägglampor hemma så i morn ska de smakas dit e de tänkt. Blev lite sent o börja med det i kväll vid halv nio när jag kom hem från stallet. 
Ogge har även sprutmålat våran gamla skohylla så den numera e SVART =) , 2 ggr e den gjord så vi får se i morn om de ska på ett till lager eller ej. Men den ser grymt bra ut nu. Ogge e helt sjuuukt BRA på att sprutmåla nu, KUNG rent av =P
Det mörka kaklet i badrummet e nu fogat med, så i morn ska han börja med de vita plattorna wwwiiieee. Börjar ta form sakta men säkert.

Syss o jag hade insläppet o kvällsfodringen i dag, så vi skulle passa på o skritta dom lite barback OM benen INTE va svullna. Men det sket sig direkt!!! Villmas ben va inte ens svullet nu o halta inte när vi sprang med henne första rundan, men visade en aning när vi sprang igen. Anton va inte halt direkt heller men hans knä va svullet nu så de va inge vidare. Så vi borstade o mös med dom lite plus lindade på båda två deras framben med back on track, så gick vi en liten runda med dom så de fick röra sig innan natten. Känns lite konstigt o sitta på dom när de inte e helt oki även om man bara skrittar barbacka. men dom e iaf glad o pigga b¨da två o de gillas!!!!!!!!!!

Åter i morn ?!??!


Skohyllan FÖRE


EFTERVåran lilla prinsessa


Bra dag?!?!

Idag har vi fått ytterdörren på framsidan målad invändigt, så nu e de bara utsidan kvar =D
I morn ska de köpas golv till hallen, blir samma som i köket tror de kan bli bra trägolvet finns ju kvar under om vi vill slipa det i framtiden. Men som de känns nu blir de bara krångligt i hålla på o slipa + måla det när vi bor här lixom. Så ska de skaffas två lampor till väggen med så e hallen klar! Längtar som faan kan jag säga, e lite rastlös nu för tiden o tycker att de inte händer nått alls. Men de e väl mycket för de inte gick som vi ville med fönstrena eller aaa JAG ville hahah. Men i morn ska vi köpa en kittkniv så då ska vi börja kitta iaf, men tyvärr ska de ju torka 5 DYGN innan man kan måla över det.
Svärfar sliter vidare med bardrummet o nu e duschväggarna klara o en rand runt golvet med så nu ska de bara fogas o våra flaskhyllor ska kaklas med, sedan på med de vita plattorna.
Hoppas även på o få offerten denna vecka på taket!?

Va i stallet förut med mammsen o jag saknar verkligen o rida nu =/
Villmas ben va mycket bättre efter o ha gått i hagen o rört sig så hon va bara lite svullen i kotan typ nu, så på med back o track igen under natten. Men halt va hon bara lite markant nu så hoppas att man kan skritta dom barback lite i morn så de får röra på sig. Antons ena knä va svullet nu o han va ganska stel när jag sprang med honom så förhoppningsvis lite mindre svullet i morn o kan skrittas med Villmisen.

C YA friends
Semster vecka 3!

Då går jag in på min 3e semstervecka o Ogge sin 5e. Så lite har ju hänt här hemma men de e liiite tycker jag. Badrummet håller på få kake li duschen nu iaf så de går framåt där med, men de ska ju fogas, torkas o härdas så allt kan ju inte hända på en gång lixom TYVÄRR =P

Har nyss dragit på elementet i hallen en gång nu så de e klart de med. NU e de bara golvet som ska bli klart med, men där e vi i valet o kvalet om hur vi ska göra. Ska vi fortsätta med de golvet som e i köket ut där med eller bara slipa ut det o måla det i någon mörk färg så trappen o hallen där upp blir samma, eftersom allt hänger ihop??!?! Svårt vårt e de iaf, har ju lite golv hemma så skulle bara va o köpa till två paket o så smacka dit det =P Aja vi får se hur de blir. Ska även sprutmåla våran gamla skohylla med fack i så den blir vart i stället o passar i hop med spegeln som oxå e svart. Så ska de bara införskaffas en hatthylla o kanske nått extra till skor, om de inte blir en hel garderob på övervåningen som blir till ytterkläder o skor.

Villmas ben va inge vidare i dag iaf, SKIT rent ut sagt. Va helt jämntjockt med hennes knä nu o nästan så att de buktade ut i stället. Så de blidde lite back on track igen o ut i hagen o röra på sig. Anton där emot va bättre bara liten bulle på mjukdelarna över knät på frambenet, någont om kommit under natten för de fanns inte igår. Men skippa ändå ridningen för säkerhets skull.

Ogges efterlängtade internetradio till köket har kommit i dag o gissa om han e glad lille bubben =P Det e väl jag med i o för sig, för man slipper ha bioljudet på i vardagsrummet nu när man vill ha musik.  

Ja Sanna hu har så rätt så du hade juu inga lågskor, men det va ju bara du som inte klaga på att du hade ont i fötterna heller. Men de va ju mycket bättre sula än våra tunna så ett bra val iaf =P
Nu ska jag sätta fart med lite annat. Så ta hand om er

Segdag

Idag har de vart en SEG dag med massa sova o slappa. Sov till halv ett typ på dan o de va så himla skönt rent ut sagt. Första dagen på semstern som jag känner att jag sovit ut riktigt o vaknar av mig själv. Har ju vart en tuff vecka med tidiga mornar då jag haft hästarna själv. Va hemma vid 3 i natt så de blev ju inte överdrivet sent så, men va uppe o donade lite med Ogge o hans kompisar som va bra på arslet =) Dom skulle nämligen sova över så de va luftmadrass o lakan fram, o inte de lätatste o fixa sånt med tre dregg =P 

Idag när jag va hos hästarna kunde jag inte se att Anton va halt iaf o Emelie hjälpte mig o kolla med. Så tog jag ut Villma o hon va jätte halt på höger fram. Så när jag kollade o klämde på benat så va hon jätte svullen över knät på utsidan o tio cm ner på benet med. Hon har även ett märke som ser ut o komma från en spark så det e väl troligen det som gjort att hon e så halt, hon e lixom lite struttig med när hon bara gick i skritten. Lindade iaf knät med back on track över natten så kanske svullnaden håller sig någorlunda nere. Får se i morn hur de ser ut iaf kanske kan gå med henne lite då.

Igår va vi o bubblade på grand alla tjejerna förutom milfen då så klart. Hade så himla mysigt i badet o efteråt stack vi hem till Carro o fixade oss o drack lite för vi hade bokat bord kl 8 på Bishop för mat. Bubbel, mat o två dricka som man fick välja om man ville ha till bubblet eller maten ingick de i de 295 kr vi betalade, så de va inte alls farligt tycker jag. Vi satt där o hade kanon trevligt med mat o dricka, så blev det en drink i baren med inne på Grand. Dansa massor med gjorde vi till fötterna värkte iaf på alla utom Sanna ;) för hon va smart o tog låga skor. Men men sjuuuukt trevligt o roligt va de iaf så

TACK MINA TJEJER FÖR IGÅR, MÅSTE VI GÖRA OM IGEN, PUSS PÅ ER. ÄVEN ETT STORT TACK TILL SVÄRFAR SOM SKJUDSA O HÄMTA MIG I NATT =)

C YA


PISSDAG!!!!

Idag hade jag insläppet i morse o skulle rida o dona lite. MMM säkert glöm de lixom, för Acce hade rymt o stuckit in i våra hästars hage. Så Anton hade massa sparksås på bakbenen o Villma ett på ena bakbenet. Men de värsta e ju att BÅDA e halta så ingen ridning o ingen ide o anmäla till nån tävling heller ju som de ser ut nu.
Känns så jävla pissugt asså, red ju o hade mig i torsdags o hästrana va så himla fina o fräsha. Så Villma som vi nyss hade ute Theres till med o körde laser för hon inte kändes helt okej, så nu detta att hon inte e fräsh iaf!!!!! Faan asså bröt ihop helt i stallet förut o grät massa när jag pratade med mamma i telefonen, för jag berättade vad som hänt. Men men det e ju som de e nu, hoppas att de e ohalta snart igen o man kan rida på som vanligt.

Ingen vidare start på dagen iaf o speciellt inte när man ska ha roligt i kväll med tjejerna. Men men bara bryta ihop o komma igen!!! Fast de kommer va svårt!!!


Fredag

Idag har hästarna haft en ledig dag, så jag va där i morse o släppte in alla o gjorde dom klara. Så blev de kissarna med innan jag åkte hemåt. Hemma målade jag klart i hallen o Ogge sprutmålade dörren till vardagsrummet.
Vi satte även ihop sängen så nu slipper vi ha madrasserna på golvet. Så blidde de nya rena lakan med mmm ska bli gött o lägga sig i dom. Svärföräldrarna kom med en sväng o bjöd in sig själva till lite grillning med en kompis.
Vilket blev mycket lyckat o trevligt, med mat, lite vin o massa skratt.

I morn ska jag rida på morronen o göra allt klart, för Emelie tar utsläppeteftersom jag ska va i stan o träffa girlsen kl 16! Ska bubbla på grand, käka o för hoppningsvis ut o partajja lite. Ska bli sååå himla roligt o umgås med dom alla, men tyvärr får vi klara oss utan våran MILF nunär hon nyss fått bebbe. Ogge skulle ha grabbsen här hemma med så vi ska ha nattgäster oxå =)

Ne nu ska jag sussa upp tidigt i morn.

C YA

 

 

  

BEBISMYS IS THE SHIT <3

Nyss hemkommen från lite bebismys o fika med mina girls hos våran milf Monica. Så jävla mysig han e den lille krabaten låg o sov i allas knä o va sååå snäll. Somna till o med på mitt bröst som en lten groda, så när de va dags o byta så nån annan fick hålla så va jag helt svettig under han. A helt klart mys på högsta nivå o mycket bebis, förlossning o vanliogt tjejsnack, TACK GIRLS de gör vi om snart.

annars i dag har jag ridit ett ganska hårt pass på Anton i värmen. Blev mycket blandade övingar så som sidvers, byten, avsakningar skritt, trav o galopp varvade mellan dom tre o lite halter. HAn skötte sig kanon o va helt slut efteråt när jag skritta av han på vägen. men han fick en välförtjänt dusch o lite mash o mumsa på. Villma fick gå loite på vanliga inspänningstyglar i dag o även hon va svett som tusan trots att de bara va lite jogging i 25 min ca. Så de blev dusch o mash även för henne. Hon fick även sin magnet på sig under dagen inne, ska försöka ha en så mycket de bara går sa Therese eftersom hon e lite stel i nacken.

Va även hos kissarna en snabbis i dag med inna jag stack hem. Hade massor o göra i dag så försökte skynda mig hem. Men vi hann inte allt för mycket direkt =( Men hallen e iaf målad de förstalagret med den vanliga färgen väggar o tak. Så e alla lister o dörrkarmen grundad med, så framåt går de iaf =)

Ne nu ska jag se snabba cash faktiskt har ju inte blivit av förra gånerna som vi sagt att jag skulle se den.

C YASötaste lilla grodan Freddie <3
Milfen o grodan =)

Onzda

Idag har jag ridit Anton i 30 min typ varmt varm redan då halv 10 på morronen. Så blev de lite pezoasele på Villmen över bommar ännu varmare då. Men båda hästarna va exemplarska SOM VANLIGT =P Så de fick en välfrörtjänt disch o sedan sitt kraftfoder o stå inne under denna varma dag.
Efteråt blev de matning av syss kissar o lite mys på ballen med dom innan jag åkte hem.

Väl hemma så skulle vi börja med fönstrena men vi hade ju totalt missat o köpa en kittkniv så de blidde ett fönster bara. Så vi satte igång o målade hallen i stället så den e grundad 2 ggr nu tak o väggar. Så i morn blire ett lager vanlig färg på så får vi se hur de blir, om man får dra på 2 ggr eller ej.

När vi va klara stack jag till stallet o släppte ut alla hästarna, så när jag kom tillbaka hade vi fått besök av Ogges Chef o familj med vovve. Blev en trevlig liten pratstund o hade ju inget o bjuda på heller så klart =/ Men men så kan de va. Molly o Douglas gick faktikst bra ihop trot eller ej =D Vi som pratade om att de skulle vara roligt om Molly fick leka med en annan hund senast igår tror jag. Men de blidde inte mycket lek eller aa ingen rättare sagt. Men de kanske kommer om de får träffas igen.

När de hade åkt hem skulle vi laga lite mat o då kom svärfar o snackade lite skit med oss. Så de blev en sen tacomiddag för våran del men gott vare iaf. Så nu blire o duscha en snabbis o kanske se på Snabba Cash om vi orkar?!?!

Åter i morn. C Ya

Nya naglar o lite annat

Idag va jag uppe med tuppen o stack till stallet för o ta in dom plus hinna longera dom lite. Men väl där blev de bara o ta in dom o Emelies hästar o så fixa allt med mockning o så. Va nämligen helt asa svettig efter o tagit in Bomben o Acce för de va så fjantiga vid hundpensionatet.
Så jag åkte till Syss kissar o ungicks med dom lite o gav mat, passa på o lufta dom på ballen lite för de va ganska varmt inne i lägenheten.

När jag va klar där så åkte jag tillbax till stallet för Micke skulle komma o sko vid 11. det gick bra o han lyckades få dit skor på anton runt om, dom e såååå sjukt trasiga just nu o torra hans hovar så jag får KRUPP!!!! Vet inte vad jag ska göra med dom asså denna gång hade de bara gått FEM VECKOR o de e katastrof. Normal tid e lixom ÅTTA VECKOR. Så vi tog sex till nästa gång sådå hoppas jag att de håller.

När han va klar bytte jag om till lite renare kläder o mötte upp Ogge på bauhause. Vi hade en hel del saker osm skulle köpas nämligen. Så nu fiknns de kitt + färg till alla fönster, färg till hallen, dusch, blsndare handfat o dusch, duschdörrar e beställda, överdrag till sätet på nya bilen o lite rördöljare där vi lagt nytt golv.
Väl klara så åkte jag o fixade naglarna o sedan hem igen. Så nu passar jag på o uppdaterar lite medans snyggnigen klipper gräset.

Ska väl snart fixa lite mat till oss o i kväll ska vi även sätta ihop sängen igen. Vi har insett att de kommer bli längre tid o sova i matrummet än vi tänkt oss från början.

Slänger ut lite bilder oxå från dagen. C yaSyss kissar

Fundrar på HUR man ska få ner alla bigaråer!?!??!


Någon i väntan på att gräset ska bli färdigklipp så man kan LEKA =)Korallfärgat med Glitter för ovanlighetens skull =P


Semstervecka nr 2!

Då va semestervecka nr 2 igång o första dagen avklarad.

Detta har hänt i dag:
-fixat hallonlandet o stadgat upp alla plantor
-lekt med Mollan massor
-Ogge har fått två getingbett =(
-vi har klyvt mera ved
-det har vart en tak killoe o kollat taket för en offert (hoppas hoppas nu)
-vart i stallet på morgonen o släppt in hästarna
-grillat

I morn blire stallet, nya skor till hästarna + motion, nya naglar o en tur till ingelstad med Oggis o skaffa massa grejor till huset.

C ya
Söndag

Japps nu har första semster veckan gått............ Men men de  e juu iaf 3 kavr så sluta klaga Johanna!!!
Vi har hittills haft de kanon o vädret e ju UNDERBART.

Igår va de fullt upp hela dagen. Började kl 9 med o rida Anton o sedan hem o duscha innan Linn o Nicke kom för o hämta mig. Så for vi vidare mot stan o hämtade upp Sanny o Cajjo, sedan upp till bb o träffa lille Freddie <3 Så himla söt o gosig va han o stoltaste föräldrarna fick man krama om o gratta. Monica mamma MILF nu mera hi hi så himla fräsh va hon gumman, såg inte ut o ha fött barn 1 gygn innna alls.
När vi myst där i en timme typ stack vi till håller i :DONKEN hahha ovanligt för o va mig NOT =P så när vi släppt av tjejerna stack mot mig o linn o Nicke till Arkösund.
Så va jag hemma o klöv mera ved med svärmor o svärfar började lite smått med kaklet i badrummet. Så nu ska de bara bli klart snart?! Ogge kom även hem från Gölles land o gissa om Molly blev glad hhah aaa vars hon va helt tokig o bara sprang runt honom.

På kvällen blev de massa regn o jag bestämde mig för o släppa in hästarna för de skulle ju bli massa regn o åska. Jag har blivit lite nojjig nu efter att det e massa djur som dött av blixten när de gått ute i en naturhage. Svärmor följde med mig o höll sällskap trots att hon e hästrädd, men det e skönt o ha lite sällskap iaf även om hon inte kunde hjälpa till så mycket. Så när vi kom hem stod det somspön i backen så de stack hem o Ogge o jag mös i soffan. Jag har sovit som en stock i natt till skillnad från natten till igår, då kolla jag på klockan sista gången halv 3!!! Ingen häjdare alls jag som inte brukar ha nått ptoblem med o sova själv. Men då har jag ju aldrig sovit själv på 230 kvm heller =P

I morse va jag åter igen kl 9 i sallet o släppte ut Emelies hästar som jag valde o ta in igår med. Mina fick äta lite kraft o sedan longerdade jag båda i 20 min lite inspännt bara joggig typ. De gick ganska hårt igår så de blev lagom, plus at jag passa på när de inte va så varmt ute heller. När jag va klar med båda fick de faktiskt gå ut o kommer va ute nu hela dagen o över natten, så ska dit i morn igen.

Min familj har ju stuckit till Gotland med Tims familj en vecka så nu har jag syss o Tims katter o se sfter med, så de blev en liten tripp dit innan jag stack hemåt. Dom e så gulliga de små katterna äter ur samma matskål trot s att de inte får äta samma foder egentligen. Men men inte så lätt o få dom att äta ur varsin. 

Nu va visst svärfar på ingång med MAT mmm gött gött, så nu måste jag ta bort datan o duka fram bestik o glas i stället. 
En annan dag mina vänner 


 


16/7-10

Idag har vi hunnit med mycket känns de som fast de knappt e nått som syns =/
men iaf så va jag i stallet halv tio o red med syss för Villma fick en laseromgång så hon skulle ju bara skrittas. Det blev en tur som vi brukar skritta o hästrana va lika rädda för kossorna som vanligt ggaaahhhaaaa! Men de gick ju bra iaf o ingen trillade av skrittar ju alltid barbacka så man måste ju hålla sig kvar då =P
När vi va klara fick de sin frukost o vi åkte hem.
Väl hemma satte jag igång o klyva mera ved till vinterna när Carro ringde o sa att Monica o Olle fått en liten pojke i natt!!!!!! Stort grattis till er båda två =) Så i morn ska vi åka o hälsa på hela tjejligan wwiiieee vad roligt de ska bli. Fick ett mms förut på lille Freddie som han ska heta o tusan vad söt han va shit asså så sjukt att en månniska kan växa innuti en o sedan bli en i familjen. Som man sedan ska fostra o ta hand om tills de blir vuxna o kan stå på egna ben.

Ogge tvätta nya bilen medans jag klöv ved o de va väl rättvist va hahhah ;)
Mamma kom ut o fortsatte klyva ved med mig ett tag tills vi inte orka mera o tog ett break, blev då blåbärspaj som jag bakade igår. Den va klart godkänd faktiskt trot eller ej.

Molly har vart ute hela dagen med oss o har lallat runt med sina pinnar hit o dit. 
Ogge stack till Gölles land i eftermiddags o ska vara där i morn med tills de fina vädret förvinner tror jag. Men de unnar jag han faktisk för han kommer slita o har slitit många helger innna vi flytta in i huset, med o få de iordning. Så i kväll e man gräsänka med hund på vishan. 

När mamma stack förut tog jag Molly i koppel o gick en 50 min promenad i rask takt så jag va helt svettig när jag kom tillbaka. Så när jag kom tillbaka så va mina svärföräldrar här o skulle klyva mera ved =) Så de blev vi tre som stod 1 timme eller nått o bara körde så de gick undan ska jag säga. Tack för hjälpen =)   
Nu sitter jag som vanligt vid datan o nördar men ska snart duscha innan de blir för SENT, förigår duscha jag typ vid halv 1 eller nått på natten. 

Ska nog till stallet o rida i morn innan vi hälsar på bebis så de blir en tidig morgon. Hoppas jag kan sova ordentlligt i natt med ensam på 230 kvm hi hi. Men som tur e har man ju bästa vakthunden. 

C ya


Fullt SKA de bli vart efter
Mollan låg i skuggan när vi klöv ved, smart drag ;)

 

Dålig uppdatering

Ska bara uppdatera en snabbis innan jag ska kasta mig in i duschen.
Idag har vi iaf gjort lite nytta i hettan mellan varven i solen. vårat blivande vedförråd e nu tömt o ur soppat inför uppbunkringen =) Känns skönt o ha de klar men de blev tre släpkärror med gamal vet o sågspån. Så nu ska de bara klyvas en maaaasssaaa ved inför vintern, undra bara ur vi ska hinna med det?!?!? Men de får väl bli nån dag när vi har paus ifrån nått annat, om inte svärmor som sagt att hon ska hjälpa oss lite har tid.

Badrummet går lite framåt nu o golvvärmen e på plats o de e flytspacklat o klart, så hoppas på att kaklet e uppe till helgen! Svärfar har ju haft  massa o göra på slottet så de har stått stilla länge nu, men bara  kaklet e uppe så flyter de ju på sedan. Ska en scäng till ikea med o införskaffa oss lite bänk o skåp till tvätt o torktummlare, även dusch o duschdörrar fattas så de ska oxå införskaffas. 

Idag har Anders, Tessan,  Julia o Willmer vart o hälsat på oss lite spontant o mycket trevligt. Älskar deras lilla Willmer han e så go o söt hela tiden =D Mamma va även hos oss hela dagen o mös i solen plus hjälpe oss o tömma vedboden. Vi grilla även innan vi stack o tog ut hästarna nu när de va lite svalare.
Dom vilade dag för övrigt.

I morn ska de handlas mat o kanske lite annat så som färg o kitt till fönsterna så de finns hemma nu när vi ska göra det. Vädret passar ju för o göra sånt nu iaf o de  e vi glada för.
På kvällen blire fika med girlen hos Monica =D Ska bli sketa nice o träffa dom igen va ju ett tag sedan nu.
Syss kom hem idag från London så på fredag får jag nog lite hjälp med hästisarna igen men bara ett par dagar innan med sticker till Gotland en vecka med våran familj o Tims familj.

Molly ligger just nu o snarkar i sin korg hon e såååå söt våran lilla fyrbenat bebis =) Hon skötte sig kanon när Tessan o dom kom förut med skällde knappt inget o våga nästan inte ens hälsa först heller, så de gillar vi skarpt. trodde att hon skulle springa fram till lille Willmer men de gjorde hon inte alls utan nästan tvärt om att hon höll sig på avstånd från han.

Slänger ut en bild på våran fyrbenta älskling


Hörs en annan dag, Kram på er


1/30 semsterdagar e avklarad

Då va semstern i gång o snacka om att vädret e med oss!! Blev inte mycket gjort idag hemma då vi va o köpte en ny bil, blev en passat -08, blå, kombi, diesel o fyrhjulsdriven som vi vart ute efter. Blev snäppet dyrare än vi tänkt oss men den hade gått lite o va i fint skick, se fasen ny ut innuti =) Så de blev o brassa till finspång o bya den o brassa hem stolt sm tusan hahhha.

Väl hemma hos Mollan igen som blev helt överlycklig som vanligt om man var borta en timme minst, blev vi inte långvariga. Gölle o Eric va på väg till Arkösund för o bad så vi hanka på dom så nu har man tagit årets första dopp, isvatten kändes de som när man kom i. Men väl i ett tag så blev de ganska skönt faktiskt.
Så stack vi hemmåt efter ett par timmar o då direkt till en kompis till Ogges familj.
Vi skulle grilla o sitta där ett tag så efter ett par timmar så stack jag o släppte ut djuren bara o mötte mammsen i stallet, så jag fick lite sällskap nu när syss o i London. Blev ingen ridning i dag för vi skulle vara hos Angel hela kvällen. Men de va några jättte trevliga o roliga timmar =)
Men de får gå lite på halvfart denna vecka o nästa i denna hetta, räcker nog att de går typ varannan dag tycker vi o dom med tror jag.

Nu ska jag fortsätta softa i soffan o mysa med mina två älsklingar.


SEMESTERN E HÄÄÄÄÄRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!

Japp nu sitter man här o i morn e de 1a dagen på semestren =D
Har nyss vart i stallet o ridit Anton panton o han gick kanoner ovanligt va hahha. Villmisen gick oxå bra o va sitt gammla jag igen så nu ska hon väl bli bra o känna sig fräsh, men ska få en omgång laser igen på fredag för säkerhets skull. Dom gick typ 25 min på banan bara för det e ju så sjuuuukt varmt nu, lagom att de få gå lite varannan dag nu i denna hetta. Dom fick sedan en välförtjänt dusch o frukost inne, dm verkar uppskatta o stå inne på dagarna i stallet o vara ute på natten.

Igår gick de kanon på jobbet o allt flöt på trots vissa rötägg till skolpresonal! På kvällen va Ogge o spelade paintball med grabbsen, va Vikbolandet mot Smedby o vikbo vann!!! =) Så stack dom till en kompis o grilla medans jag träffa Tessan o snackade lite skit o åt donkan. Ett par mycket trevliga timmar, så nu får vi göra om det över en grillad midda hos oss =)

Nu ska jag äta upp mitt mellanmål o sedan ska jag ut på studsmattan o SOLA på min semester!

Ciao


Fin kväll

Vi e nyss inkomna från en underbart mysig cykeltur med mina två sötnosar =D
Molly sprang runt o va så glad när vi cyklade ner mot vattnet o sommarstugorna. Hon fick till o med syn på två harar som hon började jaga dom o försvann iväg en bit, men hon kom tillbka efter ett par minuter o vi vände hemåt. Imorn e sista dagen sedan e de FYRA VECKORS SEMESTER!!!!! Kängtar massor efter  o få dona med huset o få ledigt från jobbet ett tag. Så de blir jobbfrån 7.30-18.15 i morgon o hoppas att den dagen går snabbt. Kan bli lite stressigt då vi kanske kommer va en man kort, men hoppas personen i fråga tar sitt förnuft till fånga o kommer till jobbet. Så vi andra slipper sitta i skiten när många har semster o de inte finns nån som kan jobba om en e borta.

Va o joggade Anton en sväng görut o han gick bra som vanligt=) Släppte sedan ut som o fyllde vatten + kollade till Emelies hästar med. Inget konstigt med dom så de va bra, vill inte gärna ringa o säga att Acce har skadat sig igen.

 Nu ska jag slappa vidare............


De va de

Idag vare onsdag IGEN då shit va tiden bara rusar, sista veckan på söndag förklarar jag semster i 4 VECKOR!! Satan va skönt de ska bli o roligt med o dona med gården, sola o få lite färg med hoppas jag. Men vi har ju massa utomhus jobb framför oss så lite sol ska man väöl få på sig iaf?!

Idag va jag o Ogge o kollade på en bil i Mellösa som va väldigt intressant o vi hade nästan bestämt oss, skulle bara kolla serviceboken då vi såg att det va en IMPORT! Imane va faan tänkte vi man kollkar ju inte om de e en import när man köper från firma, så de blidde ingen bil för oss bara o åka hem igen va ju bara 3 timmars resa lixom gghhhaaaaaaa!!!! Så skulle jag egentligen ha jobbat typ 2 timmar i efetrmiddag med för diom va en kort, men jag ringde o frågade om de klarade sig. Jag va ju tvungen o skjudsa hem Ogge o tillbaka o så jobba 2 timmar o hem igen efter de, så de där två timarna va ju helt onödiga då. Så jag typ slapp eller aa de förstod att de jag inte hade nån lust när man inte får ett tack mer än från de som jobbar lixom o inget extra heller trots att de egentligen e ens lediga dag.
Så jag stanna hemma o fick klippa gräset för första gången, asa rligt o köra jhhuuu måste jag göra igen hi hi. Blidde även lite rensning i grusgången på ogräs som nu va visset o lätt att få upp.

Anton fick vila i dag med för han fick ju vaccin i måndags.Villma fick lite laser i dag för hon inte kändes fräsh o hon va som vi trodde stel i nacken o lite på högersidan, så nu hoppad vi att de ska släppa lite o så får hon en omgång igen nästa vecka. Anton fick ingen laser för han känns kanonfin i ridningen o aldrig stel eller så.

Igår va de LILLEBRORS födelsedag så vi va där o fikade lite o firade han. Han blev jätte glad för sina presenter o uppsakattade dom till max vilket e sååå roligt!
han blev förresten 17 år o lika dant där fasen vad tiden går asså inte klokt, snart e de ju studenten för hans del med.

Förut när Ogge o jag satt ute o mös i badenbaden så kom en lten del av fam. Blid med en inflyttningblomma =) Dom önskade oss välkommna o lycka till med huset, vilket vi tackar jätte mycket för alltid trevligt med blommar finns ju lite plats o ställa sånt på här =)

Mollan förresten har blivit mycket bättre på o lyssna på oss nu o gör framsteg =D
När man ska gå ut hoppar hon inte på dörren längre utan hon sitter när man säger sitt o sitter tills man öppnat dörren helt o säger varsågod. Likadant när hon får mat så sitter hon till det e varsågod. Ute bryr hon sig inte massor om bilarna längre utan kan va lös hela tiden o man kan få ta henne ibland för att va på säkra sidan så hon inte springer efter bilarna. Så nu tränar vi vidare o hoppas på att hon ska bli ännu bättre! 

See ya friends


UNDERBART!

Sitter i soffan just inkommen från tomten, har suttit ute o grillar o pratat lite skit. Jag har även klippt ner två asa stora buskar som så småningom ska grävas upp. Men tills vidare får de bli lite mindre så jag inte stör mig allt för mycket. Blev en skaplig hög med skit som får köras bort i morn med gräsklipparen o vagnen, lite sent o fixa det nu.

Efter jobbet mötte jag upp mamma en sväng i stallet o fixade i ordning där o släppte ut djuren. Vi har gjort nu så de får vara inne på dagen när de e så varmt o ute på natten i stället, dom verkar vara jätte nöjda med det hittills. Så om e funkar så får de bli så över sommarn om de ska fortsätta vara smällhett lixom. Mamma va o vaccinerade Anton panton på kliniken i Marby med i dag det va därför hon va i stallet när jag kom ut. Tack mammi! Det va perfekt att dom kunde i dag med så kort varsel, men de stack han ju i släpet så de tar ju ingen tid för dom  då heller. Tur ha e så snäll så man inte ens behöver last ur han o att mamma kan åka med han själv oxå =)
I morn o på onsdag blir de nog bara en barback skrittur med dom för Anton får ju ine bli svettig o anstränga sig efter vaccinet, så i denna värme kan man ju inte rida något alls då. Villma ska få laser på onsdag morgon så hon ska ta de lugnt innan nu o efter med, så de passar perfekt med skritttur då.

Vi cyklade även en sväng ner mot sjön innan vi gick in så Mollan fick springa av sig ordetligt. Hon blir helt tokig när Ogge cyklar ifrån henne, då gnäller hon så man tror de e cykeln som gnisslar. Men bra e de att hon kan springa massa inför nattens sömn. 

I morn ska man påt igen o sedan blire en dag ledigt med massa planering som vanligt!

Ingen vidare helg

Denna helg va inget vidare!!!!!
Va o tävlade i båda dagarna i Vingåker i denna hetta. Anton va asa fin i går iaf i 1.30n då va jag nolla i grunden men en miss i omhoppningen så jag fick ett typ stopp kan man säga. Eller a hade jag inte blivit så fast i handen kanske han gått o om jag lagt på lite mera ben. Men men bådade iaf gott inför denna dag men ack vad jag bedrog mig på det då. Fast jag ska inte bara säga bu o bä för han va asa fin, taggad o hoppa som faan på framhoppningen iaf, sen att jag inte gick runt banan va ju en annan sak för jag låg så taskigt att han inte ville hoppa av men men. Vi får se om Erica ska prova han lite o se om han kan passa henne bättre annars får vi försöka o träna lite mera än vi gjort nu o se om vi kan hitta komunikationen igen. Trist e de för förra året gick de ju så himla bra o vi va verkligen ett TEAM.
Ne men nu ska vi inte måla faan på väggen för de löser sig vart efter.

Igår va de även Babyshower för MONICA. Men trött som jag va efter en hel dag i solen värmen så svek jag alla den kvällen. Skulle ha träffat dom efter nio på Manesa o så kunde ju inte dricka nått heller så kunde jag bara stannat 2 timmar för jag skulle upp tidigt i morse, så jag valde o svika som sagt o åka hem o duscha o slänga mig i sängen i stället. Hoppas ni hade de trevligt iaf tjejer.

I morn ska man åter igen jobba, men inte att glömma SISTA VECKAN INNAN SEMSTERN!!!!!! Ska bli skönt o ha lite semster fast vi minst sagt ska ha semster, ska ju måla hus byta tak, måla o kitta fönster o röja lite allmänt utomhus, kanske att vi hinner nått inne om de blir dåligt väder. OM DE FINNS NÅN SOM VET NÅGON TAKLÄGGARE SOM KAN TÄNKA SIG GÅ PÅ TIMMAR O HA TVÅ HANTLANGARE SOM HJÄLP, KAN NI VÄL HOJTA. Tror nämligenvi kan behöva nån som e riktigt duktig på de där med tak som kan leda arbetet men att vi kan köra med den personen så man får ner kostnaden lite granna.

Nu e iaf spottarna på plats i badrummet o alla lager fuktspärr e lagda så nu ska de bara lägags golvvärme o upp med kaklet!!!! Hoppas de går fort nu vill ju ha klart där med tvättmaskin o allt oxå!

Vi hörs mina vänner, kram på er


Tralalallalal

Har inte så mycket o skriva idag fakriskt. Men kaklet e hemma o en ny toadörr plus lite annats småfix som Ogge vart o köpt. Jag har jobbat som vanligt 7-18 o stack sedan till stallet en sväng med syss. Motionerade djuren med en sväng innan vi natta dom.

I morn ska de jobbas igen o sedan e de helg. Börjar längta sjukt mycket till semestern med nu, ska ju ha 4 veckor detta år =D Ogge tog 6 så han va värst hi hi. Men ska bli roligt o kunna fixa massa med huset under den tiden, e väl mest därför vi tog så lång vi kunde. 

Nu ska jag snart sova gott för har just ätit jordgubbar o glass mmmm sjukt gött asså.

See ya 
Så här road e vårat lilla troll när vi sitter vid datan

RSS 2.0