Fixat lite grejor

Idag vare åter igen onsdag o jag va ledig o Ogge har semster vilket vi gillar skarpt.
Så i morse va de upp o fixa sig tills våran försäkringsgubbe kom kl 9.00. Vi gick runt o kolla huset, magasinet o stallet så de blev rätt premie o rätt summa för alla byggnader med. Så fixade vi även olycksfallsförsäkring o en livförsäkring till oss. Så nu har man samlat ytterligare vuxenpoäng =) Men de måste ju finnas när man har hus o allt ihop kännde vi så de va bara på tiden att vi fixade det, har ju pratat ganska länge nu. 
När han va färdig stack vi in till stan o besiktigade bilen som Ogge köpte för typ en månad sedan OBESIKTIGAD!  Ganska spännande vare men det blidde blankt papper o bara en lampa vi skulle byta som tydligen pajat nu i dagarna, så de va bra iaf. Trodde att de skulle bli nått för den e ju trots allt en 2000 lixom inte ny direkt.

Sedan blev de k-rauta o kolla kakel o lite annat mått o gott. Vi hitta faktiskt exakt sånt vi ville ha så i morn ska Ogge o svärfar åka o köpa det så kan vi kanske kakla i helgen eller i början av nästa vecka =D
Blev även en sväng till media markt o köpa en ny kabel till datan för våran andra e för kort som vi hade i stan, jobbit o släpa fram datan till tv bara för man ska kolla på film.

Efter det stack vi till lägenheten o hämtade en lampa vi glömt o persiennerna som hon innan oss ville ha tillbaka när vi flyttade. Men när jag messa henne så skulle hon inte ha dom så nu står dom här hemme o skräpar i stället. Hade redan hunnit åka hem med dom när hon svara på mitt mess. Hon trivdes iaf i våran gamla lägenhet o de e ju roligt o höra, den va ju fin.
Så stack vi o lämnade nyckeln med för de nya som skulle få den i morn enligt vårat papper vi fick hade tydligen redan frågat efter nyckeln. Så de ringde en kille som tydligen bara förmedlar lägenheten o frågade mig om den idag o han ville att vi även skulle sätta tillbaka gardinstängerna o hållarna till dom. Men som jag sa till de som besiktigade den igår så har vi ju inte ens använt gardiner o inte satt upp nått på väggarna heller. Höll på o åka på att fixa alla hålen som va efter hon som bodde innan, de har jag verkligen ingen lust med. Så jag sa att att de får ta reda på hennes nr o prata med henne om det. Dåligt att de inte kan skriva ordentliga besiktnings papper så de ser exakt vart saker o ting satt innan så man slipper o få skit för de lixom.
Men nu e den iaf lämnad o inget mera man behöver tänka på om dom inte sickar en faktura på toastolen som vi pajade, sa att de fick göra de om de skulle byta den.
Det va inte direkt några muntergökar som jag träffa förrresten på besiktningen, as SURA o inget trevliga alls. Men men alla kan ju inte va så trevliga som en annan lixom hahhahh =P

Har vart o ridit med syss nu på kvällen efter o ha vart med Sanny en sväng på stan o fixat lite.
Anton gick grymt bra idag som vanligt hi hi ne vars men han va fatkist fin. Red lite bommar i trav o galopp på volt o han formade sig jätte fint över o klev på.

Nu ska jag rensa lite papper från alla banker vi bytt till o från de senaste typ 6 månaderna =P.

Hej hopp


Midsommar e över

Japp nu va även midsommar detta år över shit vad tiden rusar förbi oss.
Det va sjukt trevligt iaf även att vi valde o åka hem midsommardagen o hoppade över varvet med alla vänner. Va hemma ganska sent i går kväll så det blev bara o slappa i soffan.

Idag har syss o Tim vart här o vi har vart ute i solen hela dagen o glassat. Vi grilla även massa gott o busade med Mollan.
Vi stack till stallet o fixade lite o skulle rida dom vid sex typ, men de blev en kortis. Dom har ju haft lite vila några dagar tack vare midsommar o så, så de skulle bara jobggas i dag men iaf.  Anton hade tappat sin baksko o Villmis va svullen i ett öga, så JÄVLA typiskt asså bara för de går ute två nätter i detta underbara vädet. Men men så e de nu iaf o hoppas att de blir någon tävling för annars bryter jag ihop asså, bara haft oflyt när de gäller dessa tävlingar senaste tiden.

I morn e de två veckor kvar till SEMESTERN!!!!! JIIPPIIIII säger jag bara hoppas dessa två veckor springer förbi längtar så tills man får vara ledig o jobba med huset. Hoppas även att man ska få lite färg denna sommar, vore nice så hoppas vi får toppenväder med. Inte bara för min färg utan mest för takets skull som ska läggas om.
Ogge däremot börjar sin semster i morn så hoppas inte att de blir jobbit o sticka till jobbet nu när han ligger kvar i sängen o sussar?!

Har laddat upp lite av alla bilder jag tagit från midsommar på fejjan. Orkar inte ladda upp några här för de tar ju så lång tid tycker jag.

I morn ska jag åka o städa ilägenheten så nu måste jag ta fram allt som ska med o även hoppa in i duschen. Blir kanske en iskall sådan i dag tack vare att miin hud nu mera e kräftfärgad hahahha =P

Puss på er

Dagen före midsommarafton

Idag har jag jobbat 7-17 som vanligt o inget speciellt har hänt.
Efter jobbet stack jag o mötte syss i stallet som redan hade fixat allt foder o mockat. Så vi bortsade bara av dom lite snabbt o aksta oss upp barbacka. Blev en skrittur runt flygplatsen till Kråka o de va helt underbart i detta väder =) När vi kom tillbaka såå stack vi hem ganska snabbt för vi skulle båda dona hemma lite. Syss hade tagit massa kort påhästarna i hagen som va jätte fina som numera ligger på hennes blogg!

Hemma satte jag igång med maten för jag va sååå sugen på grillat. Skulle bli spett med champinjoner, squash o paprika på o majskolv vid sida så kött o sås till de. Men ogge som ätit smörgåstårta på jobbet va ju så klart ine hungrig. Så jag bjöd ner svärföräldrarna en sväng för jag vill verkligen inte kasta maten. Dom verkade bli glada för bjudningen o gillade maten med tror jag hi hi. Mysigt va de iaf o vi hade en trevlig pratstund om allt o ingenting, blev även lite planering av badrummet med. Det e för övrigt spacklat o klart så nu ska de slipas o målas taket o kakel ska införskaffas nästa vecka.

Nu ska jag fortsätta packa lite inför helgen, har bara kommit så långt att jag lagt fram kläder o så. Molly det lilla trollet ligger i sin korg o sover både på rygg med tassarna rakt upp hhaha o på sidan. Hon e så söt när hon ligger så. Svärmor o svärfar får ta hand om trollis när vi e borta, men kommer nog sakna henne lite o hon oss med säkert.

Åter efter helgen med lite bilder kanske!?

Trevlig midsommar på er


Bloggar i SOOOLEN

Sitter just nu i ute i solen med datan o kollar lite ikeamöblr på internet medans Ogge cyklar o leker med Molly o vi hjälps åt o grillar =) Livet e härligt just nu tycker jag! Men tyvärr e de inte de för alla just nu =Se

Idag har jag vart i lägenheten o städat LITE för mammsen hade visst tagit hem sina städsaker så de blev svårt o städa något vidare. Men de hinns säkert med innan tisdag ska jag tro. Sedan va jag o fixade naglarna o denna gång blidde det en påfyllning med en mörkare rosa o glitter i framkant uppdraget mot nagelbanden. Blev bra de med =) så nu kan man fira midsommar hi hi.

På vägen hem stanna jag i stallet o fixade hästarna med så de va klart till kvällen för Emelie kunde ta in dom i kväll åt oss. Skulle ha longerat dom med men de kändes som ogjort jobb när de blir vila fredag till söndag för deras o våran del. Så i morn ska vi ta en barbacka tur runt flygplatsen tänkte vi bara för o göra något med dom.

Va även på systemet en andra runda i dag för Ogge skulle ha skumpa o jag lite mera cider, e ju trots allt två dagar vi ska ha med oss till =D Så gjorde jag det som jag hatar mest av allt när andra gör när man sitter i kassan: PRATA I TELEFON OCH GLÖMDE TA PÅSAR hahhaha. Så nu kommer jag väl inte göra om det för hon i kassan va skapligt sur kan man säga hahhah uupppssss.

Åter i morn mina vänner ha en underbar kväll i detta UNDERBARA väder.

Tisdag kväll

Jaha då ska vi se vad som har hänt sedan sist...........
Två persienner e uppe till så alla sex e på plats så nu e de klart med. Mamma har städat masssssa i lägenheten så de e bra fönster, badrum o torka golvet klart nu ska nog dit i morn o fixa klart det om jag orkar. Men de måste ju göras så bara o ta tag it lixom. Fick ett mess oxå från de nya som ska flytta in idag för de undra om de kunde få nyckeln av oss personligen den 30de, trodde att de skulle va med på besiktningen den 29de så de fick den då men får se.   
badrummet kommer va klart o kaklas nästa vecka så kakel o klinkers ska skaffas så de blir klart med, saknar tvättmaskinen massor. Men kan tvätta hos svärföräldrarna med om de krisar, men har inte samlat så mycket änu så ett tag till klarar vi oss faktiskt.
Har även fått offert på taket o lägga om men de kan vi inte ta tyvärr för de blev föööör dyrt, i o med att bara Ogge får göra rotavdraget =(! Så nu blir de väl o ringa runt till massa firmor o kolla offerter om vi inte ska görat själva. NÅGON SOM VET ETT BRA FÖRETAG ELLER KÄNNER NÅGON SOM E BÅDE BRA O TAR ETT RIMLIGT PRIS??? 
Hästarna får gå lite på halvfart denna vecka med eftersom de e midsommar o så med.
Molly trivs med o vara lös jagar bara lite hare o så ibland när de kommer i hennes väg ;) hon ligger förresten o snarkar i sin korg nu o Ogge sötisen i sin säng. Ska snart göra de samma för i morn ska de fixas massa saker när jag e ledig. Konstigt med mig aldrig en helt ledig dag utan nått o göra lixom hahhah.

Nae god natt på er

Trädgårdsdag till 100%

Nu va det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen men de har inte vart något bra tillfälle o inte ork heller för den delen.
Allt har rullat på med hus, stall o hästar som vanligt o inget nytt projekt ännu i huset. Vi bestämmde att vi "bara" skulle bo denna första vecka så därför inget nytt o pyssla med.

Igår va de tävling på Eken o de va 1 år sedan hästarna gick på gräs o de märktes tydligt på Anton, han va helt konstig stod emot o hoppa jämfota o va inte sig själv alls!!! I 120n gick han iaf runt så övervägde jag om jag skulle gå in i 130n eller inte, men jag gjorde de o den kändes ännu värre än 102n så jag gick inte ens runt banan. ÅKte hem vid 18 på kvällen efter den VÄRSTA tävlingsdagen i mitt liv. Men de va bara o glömma den dagen o gå vidare. Hade ju faktiskt inte tävlat sedan Nykyrka pga att han va halt efter linköping då jag nästan gick omkull o så va ju mammas bil trasig till Vaggeryd.
På kvällen grilla vi med Ogges föräldrar o de va väldigt trevligt så jag glömde bort dagen för tillfället iaf.
Vi gick o la os ganska ridigt med för vi e så trötta på mornarna så de fasen inte e sant.

Idag har vi bara vart ute hela dagen o jag har stökat i trädgården. Har röjt massa ogräs i rabatter, häckar o i hallonlandet så de blev massa vagnar efter gräsklipparen som kördes till våran hög som ska eldas när de inte e så himla varmt. Så nu sitter man här efter maten o har utslag på ben o armar efter alla nässlor o grenar. Men de kan de va värt för fy faan vad bra de känns efteråt.
Molly har vart lös o sprungit runt o var så glad hela dagen. Hon börjar bli bättre o bättre för var dag som går när hon får va lös så de e bra att de går framåt nu. Cyklade en sväng med henne i morse ner mot sjön o då försvann hon efter en hare ena gången o va borta ett bra tag innan  hon kom tillbax o andra gången vet jag inte ens om de va något djur elelr bara ett spår efterett. men men man får ju integlämma bort att de e jakthund i henne.

Om några dagar e de midsommar o fest. Vi drar enligt tradition till Gölle o partajar fredagen där o lördagen på varvet =D
Ogge föräldrar ska ta hand om Molly under tiden så de e skönt att vi kan åka bort ett par dagar.

Ne nu blir lite dusch o fortsatt slapp i soffan med datan.
By by

God morgon



Sitter just nu på trappen o har ätit frukost. har även hunnit med en promenad med Molly o plockat en bukett blommaor till matbordet, livet e värkligen skönt på landet. Molly ligger på gräsmattan o pysslar med sin älskade pinne. Svärfar kom nyss med o ska dona i badrummet.
Jag ska själv göra mig i ordning strax för o sticka till stan o stallet.

Åter i kväll o ha nu en underbar dag i solen. Kram på er


Kvällen e räddad =D

Ja som ni vet så flyttade vi i söndags  allt gick såå bra de bara kunde. Vi starta upp kl 8.00 o 10.30 va allt urpackat i huset så va de ett par timmar tilla vi skulle äta mat med alla 14 som va med o flyttade oss. Vilket resulterade i att alla hjälpe till o packa upp allt o satte ihop möbler osv, så allt va upppackat o klart när vi stack o åt vid 12.30 ca  vardagsrummet va klart. Skönt o ha de klart när man skulle upp o jobba dagen efter.

Jag stack till stallet en sväng den dagen med o fixade lite, skrittade även 40 minuters rundan med henne o hästarna va så himla fjantiga o rädda för de kossor som vi passerade, Anton va tom nere i diket ett par gånger o vände! Inte roligt alls de där o speciellt när de kan skada sig så dan med.

Annars har vi inte börjat med nått nytt i huset denna vecka, tänkte att vi bara skulle bo denna vecka o få vara så som vi slitit sista tiden. Så idag va vi nere vid vattnet lite, lekte med Molly o lite annat roligt.
Jag, mamma o syss va även i ridhuset o hoppade lite med idag på minst sagt glada hästar. Anton va så glad att han boack o styrde efter sprången o Villma va så pigg att hon nästan studsa innan hindrena. Men d e eju roligt o se att de e pigga o fräsha inför helgens tävling på EKEN, ska tydligen bli asa bra väder med så de gillar vi till max.
vi blev ju med hund oxåvid inflyttningen så man har inte sovit så himla bra dessa två nätter, för jag e inte van o ha hund alls. Men så stog hon ju o skällde i natt med på nått som vi inte vet vad de var men men man vänjer sig väl vart efter.

I morgon e jag ledig o då ska jag ut till jysk o köpa 2 träpersienner till i ek på Jysk, för de hade bara 4 st när vi va o skulle köpa till de 3 rummen där nere. Så en sväng förbi lägenheten o hämta lite post med, mamma va där i dag o städade lite åt oss. TACK TACK MAMMSEN =) Efter de blr de stallet o fixa innan man ska till syss o fixa håret, behöver lite toppning o ny färg. Släpper in hästarna på vägen hem tänkte jag. Hoppas att de blir så bra väder som de sägs att de ska bli.

Vi har ännu inte fått vårt bredband, TACK SYSS FÖR VI FÅR LÅNA DITT MOBILA BREDBAND ETT PAR DAGAR =)

Molly för övrigt verkar gilla sin nya korg o ligger i den massor =) vilket e så himla bra för de ska bli en lika dan till övervångingen e meningen när den e klar.
Lägger upp lite försmak på vårt vardagsrum, där de dock fattas en persienn bakom soffan.




Packa, packa, paaaccccckkaaaa!!!!

Har tagit lite pause i packningen o passar på o blogga lote medans jag äter macka o kräm. Ogge har inte kommit hem ännu från huset, där han vart hela dagen o satt dit lister i rummen o lagt sista snutten av golvet vid ingången. I morn ska vi alltså flytta wwiiihhuuuu längtar så jag håller på o spricka asså. ska bli så skönt o slippa denna sketna lägenhet asså. Jag har iaf jobbet när Ogge har slitit i huset, måste vart den mest sega dagen i världshistorien känns de som. vi hann med allt o ingen stress men va ju bara 3 kassor som mest o de va asa tomt med folk på stan o parkeringen med. Undrar vad folk gör när de inte va så himla fint väder, aja skit samma dagen e över o nu dröjer de innan jag ska jobba helg igen.
Det va förresten en kille ute o kollade på taket o ska ge oss en offert vart efter, så ska de komma en kille till så de känns bra. Svårt o få folk o svara på ens annons va de men får man 2 offerter så kan man iaf jämför de emellan, så får man se vilken som verkar bäst.
Ska bli väldigt intressant o se hur våran vovve reagerar när vi kommer flytta till henne med =)

Anton fick vila i dag med o syss fixade stallet, TACK TACK SYSS FÖR DU FIXAR KRAM KRAM!
Nu ska jag fortsätta med mitt packande o snart kanske min snygging dyker upp =)

Hörs om ett par veckor igen då, om vi inte får internet tidigare kanske?!?!?


Fredagkväll i huset

Idag har jag jobbet o Ogge har slitit i huset, han fick ledigt av hans super snälla chef =D
Jag jobbade till 6 o sedan stack jag ut o hjälpte han lite så vi kom nyss hem därifrån. Har slängt i oss lite donkan så snart blire sängen o jobb i morn hela dagen lång. Sedan när jag slutat ska jag hem o tvätta lite kläder, packa de sista o nörda ett tag på internet. För vi kommer inte ha nåt internet på ett bra tag typ 3 VECKOR aaaaaaaaa shit hur ska jag klara mig denna tid!?!?!?!
Molly gillade iaf sin nya hundkorg o filt hon fick så förhoppningsvis så kanske man kan få henne o ligga i den i stället för sängen eller soffan.
Hästarna fick vila med i o med detta skitväder o paddocken va för blöt att rida i sa syss o mammsen som va ute o fixade djuren.
Ne nu ska jag sova så hörs o ett par veckor igen om jag inte kan uppdara någon gång innan.
Kjam Kjam på er

Slut på dagen

Sitter i soffan o ska se på Greys snart =D älskar de programmet asså så sjjjukkkkttt BRA.
Min dag har som vanligt vart full av saker o göra för de  eju onsdag lixom ;)
i morse va ja i stallet vid 9 typ o tömmade Villmen o efter de mockade jag o gjorde allt foder färdigt. Micke kom o skodde vid 11 så efter de longerade jag Anton på pezoa. Båda gick jätte bra o jobbad på som tusan. När jag va färdig med dom så fick de blötlagd mash innan de gick ut i hagen o njöt av dagen.
Jag stack hem o packade massa inför flytten på söndag o sedan skjudsa jag mamma o hämtade hennes bil. När jag lämnat henne så stack jag o hämtade Ogge för vi skulle träffa hans pappa o köpa lister till de 3 rummen där nere. Så det blev 50 meter ek list på bauhouse så nu ska de minsann bli fint hoppas jag?!?!!! Köpte även en toastol o fuktspärren till badrummet. Så nu e de bara en dusch, kakel + klinkers o duschdörrar kvar till badrummet. Ska även ha skåp, diskhov o bänkskiva men de får bli senare när vi drar till ikea. Svängde även förbi grissly o köpte lite hundgodis o en hundkorg till lilla Molly gör nu e de slut med o sova i sängen när vi flyttar in hi hi. Så ska försöka hitta en filt till den med för den som vi tyckte va sååå snygg kostade ju 1600 o de e lite mycket när vi inte vet om hon kommer ligga i den ens, när hon inte e van. För den dyra gjord av läder o va en lös kudde som va luddig på ena sidan o läder på andra. snacka om att de finns snygga saker till de små liven.

Åter i morn mina vänner ska slappa vidare nu. SEE YA










Haft mycket för mig

Helgen har som säkert många vet bestått av HUS, HUS, HUS o åter HUS. I lördas la vi golvet i rum 1 o 2 o hann inte klart med nr 3 för de skulle flytspacklas o donas. Men de övriga blev bra iaf o dörren till hallen på baksidan e färigmålad med o de sista elementet. Så nu ska de bara bli golv 8i sista rummet på lördag o kanske lister färdigt. För nu har vi bestämt att vi ska flytta på söndag hahahha japp söndag blire. Snabba ryck blir de men de passa bäst iaf för sedan e de midsommar o vi ska lämna lägenheten o städa o skit. Så så får de bli nu. Så tack vare detta har jag haft mycket o stå i i helgen o tagit hand om hästarna med för familjen va uppe i Gnestad. Så nu ska vi packa lite skit i veckan så får vi se hur de bir. Men vi e 12 per som ska flytta oss så de kommer gå på ett kick så får vi med allt i en lastbil med kan ju inte bli bättre. Så nu skanke de blir ett uppehåll tills jag kommer blogga igen. See yaaaa

Helgen har kommit

Idag va de en asa sge dag på jobbet. Ganska lugnt med så undra hur de blev för dom som nu bara har 45 min kvar till stängning, fasen tycker synd om dom. Men iaf så slutatde ju jag tidigt jjjiiipppii va de då o stack hem direkt för o dra till stallet o dona lite. Syss o rsten av familjen e uppe i Gnestad hos Yims familj för hans bror tog studenten idag. Stort grattis till dig Andreas!
Stack ut till stallet o gjorde i ordning djuren, hann rida Anton 30 min barbacka lite jogging o lösgörande. Villma fick vila så i morn när jag har insläppet så ska jag motionera henne o då får Anton vila i stället. På söndag så ska båda ridas tänkte jag om de finns tid. För Emelie o jag bytte in o utsläppen så vi får se hur de rullar på för oss i huset med. När jag åkte hem från stallet så hämtade jag upp min familj så de fick ta bilen till Gnestad, för mamma har inte fått tillbaka deras ännu. Hoppade då av o köpte pizza med så dagens kvällsmat va räddad, skönt o slippa fixa mat.

I går va jag o träffa girlsen hon Monica o Olle i deras nya lya=) Va riktigt roligt o träfa girelsen o snacka lite skit o annat roligt. Vi bokade även Sex And The City 2 på tisdag, ska bli roligt o gå på bio o även se om denna film oxå e bra som ettan?!?! Vi sålde även våran älskade Mazda 3 MPS igår til min jobbarkompis, så nu känns de skapligt tomt utan pärlan. Älskade denna bil skarp båda två men men de e ju bara en bil lixom o ungdomslivet e slut nu o man kan inte åka runt i sportbil på landet ;P specielt inte 1 km grusväg!
Nu ska jag hoppa in i duschen så åter i morn om de finns tid o ork för de. Puss puss

Mycket gjort

Idag va de åter onsdag igen o man hadefullt upp hela dagen. Kl 10 va jag o fixade naglarna o va färid vid 12. Då stacka jag ner till banken o fixade en postväxel till den bilen som Ogge va o tittade på igår. Så när de va klart stack jag hem en sväng o ringde hon som ägde bilen för o mäta upp henne, så vi kunde göra klart köpet. Eftre de va det bara o brumma hem med bilen o byta till ridkläder så stack jag ut till stallet o fixade.
Hästarna fick bara longeras lite inspännt i dag för de va ju sååå varmt o de va svettiga så de räckte ändå. Båda gick bra o fuskade lite på sina egna vis ibland hi hi =P
När jag va färig åkte jag förbi prix o handlade lite o så hem o in med det i kylen. För när Ogge blev avsläppt av sin pappa så skulle vi ut till huset o hjälpa han o bära av allt han köpt. Dom va nämligen på byggmax o köpte frigolitskivor till golvet, reglar, tak o vägg skivor till badrummet. Så nu har han lite o pilla med. Ska köpa spottar i helgen med så de kan bli klart vart efter.
Lekte med Molly med när vi va ute o hon va lika glad o se oss som vanligt, gillar denna lilla vovve skarpt nu =) Men trist o lämna henne ensammen o se henne så ledsen i fönstret när man åker där i från.

Nu har vi gjort lite matlådor tills i morn o de blev stkt lax, potatis, romsås o lite skivad saltgurka smaka sommar o blev asssaaaa gött!

Nu ska jag kolla klat på Greys o sedan hoppa in i duschen. See ya












1:e Juni

Idag tisdag har de vart en ganska vanlig dag o va hade tisdagsmöte på jobbet. Snacka om att de va folk som va skapligt irrieterade o förbannade. Tur att jag kunde hålla mig för skratt iaf, annars hade de INTE slutat bra då hade de vart ännu mera förbannade ju hahahhahah! Så efter mötet blev de så där bra stämmning som de brukar bli o alla va sura kändes de om förutom dom som knappt kunde hålla sig för skratt innan. Det e iaf roligt o se bhur de e samma saker som ältas o tjafsas om varje gång, orka lixom!

Efter stallet stack vi till stallet o red en sväng plus tog in de andra djuren, för Emelie skulle iväg under dagen o hann inte hem till insläppet. Men de e ju lugnt när de e fint väder o vi kommer ut vart efter. Anton fick ny skmo förresten idag o mamma åkte ut till stallet o va med då plus att hon mockade åt oss, så vi hade bara o göra höpåsar o kraft efter ridningen. Kanonbra såååå skönt o slippa mocka, trots att de inte tar någon längre tid.

I morn e man ledig o då ska de fixas naglar, hämta nya bilen, rida o göra stallet o inget mera tror jag?!
Våran kära bil ska få ny ägare på torsdag så nu fick vi tag i en billig bil som drar lite soppa o e billig att äga. Så hoppas jag att de blir den bilen jag vill ha sedan =) ska ju ha en kombi med dragkrok, disel o som e  fyrhjulsdriven så man tar sig fram o kan ha släpkärra efter med.

Det fick bli allt för i dag mina vänner på återseende.

RSS 2.0