Länge sedan

Det har vart fullt upp i helgen med aaa kan ni gissa HUSET så klart. Men nu e iaf alla element sprutmålade o de blev sååå bra Ogge va bäst påt kan man säga, så nu ser de nya ut igen. Så har jag målat klart alla fönster en 3e gång med. I lördags va vi även innne o tömde flaket som nu va fullt med skit o lämnade tillbaka det, så nu dröjer de ett tag tills vi ska ta ut ett flak igen. Har även lek massa med Molly o hon e så härlig nu tyr sig verkligen till oss o lyssnar när vi säger till henne, blir bara bättre o bättre. Kan kanske bero på att vi har henne lös hela tiden ute så nu bryr hon sig knappt om bilar som kommer o åker förbi ellr om vi ska åka iväg.
Ogges mamma fyllde även år så de blev smörgåstårta där o lite annan tårta gott gott va det.
Nästa helg e planen att vi ska lägga allt golv o de tre rummen o sätta dit elementen med, måste tydligen göras innann man lägger golvet. Så snart e de so vi vill ha det bara lister som ska införskaffas o lite persienner om vi inte ska ha gardiner?!?!

I söndags hade vi även vart förlovade i 1 ÅR o vart tillsammans i 8 ÅR! Sjukt vad tiden går o kan knappt komma ihåg allt vi gjort o upplevt ihop nu. Men hoppas att de blir flera lyckliga år ihop o speciellt nu nör vi har hus o allt.

Anton fick vila i lördag o söndags för han hade visst tappat den andra bakskon nu =( Men micke kommer i morn o sätter dit den så i morn kan jagh rida igen. I fredags gick han kanon iaf så ingen fara om han vilade två dagar. Vill inte longera elle nått när han inte har en sko för hoven e så sjukt trasig!

Nu ska vi laga mat o diska lite so jag inte orkade igår för jag va helt slut. Sedan blir de stallet o fixa medans syss rider Villmisen. SEE YA

Ändrade planer

Ja i dag blev de verkligen inte som vi hade planerat. Skulle ju ha vart o tävlat hela helgen i Vaggeryd o åkt i morse dit, men mammas bli e ju paj o vi har letat järnet efter en o hyra men icke då så blev o stanna hemma o deppa. Men man kan ju väda påt o tänka att hästarna e fräsha iaf o att man slapp o stryka oss pga det lixom. Så i stället för o va hemma o deppa hela dagen så stack mamma, syss o jag till huset en sväng. Jag hade ju trots allt tagit semester denna dag o bytt bort min lördag så bara o passa på o vara i huset massor. Jag visa dom allt som va vårt så att säga o vad vi hade för planer med allt o så. De hjälpte även till o slänga massa gammlat skit på flaket så i morn ska de tömmas, TACK FÖR HJÄLPEN O TACK SYSS FÖR DE FINA BILDERNA PÅ MOLLY O POLLARNA!
Syss hade med sig sin systemkamera med så de blev masssssa bildr på Molly som va jätte fina, massa pinnar e de med iaf hi hi. Försvinner en så e de bara o sticka in i busken eller skogen o prassla runt så hittar man en ny =)

När vi kände att vi inte kunde göra mera för dagen så stack vi till stallet o red syss longerade. Anton gick som vanligt asa bra! Tog även lite bilder på dom nakna så man kan jämföra med för ett par månader sedan. Nu har vi ju haft St Hippolyt fodret i 1 månad så ska bli roligt o se om de kommer o ge restultat vart efter. Dom känns ju hur fräsha som helst o verkar som de mår bra i kroppen som vi brukar säga, så kanske att de har jätt resultat redan vam vet vem vet?!?!?

I morgon blir de iaf massa husfix igen för nu e de ju bara 3 veckor kvar tills vi ska flytta aaaaaaaaaaa shit vart tar tiden vägen????? Men längtar som fasen till man bor där o framför allt till SEMESTERN!!!!!!
Åter i morn vänner































Vilken fullspäckad dag

I går va de skitväder så de blev ingen ridnng för min del o hästrana va skapligt blöta när de fick komma in med. Så bara lite fix i stallet o sedan åkte vi hemåt.

Idag va syss o jag på Granngården en väng på morronen o köte nya ridbyxor, grep, arnika o putsmedel som vi  behövde. Så nu har man två par tävlingsbyxor med som man saknat o ha. Så skjudsa jag syss till jobbet o sedan åkte jag till en jobbarkompis skulle kolla på våran bil o provköra för han va sugen på den. När vi va färdiga stack jag hem o bytte kläder o åkte till stallet.
Red ett 45 minuters pass på Anton o han va hur fin som helst trots lite tjafs ett par gånger! Villma fick bli tömmkörd som vanligt på onsdagarna, e ju sååå bra o tömma för man kommer åt dom så bra från backen. Efter deras pass fick båda lite Mash innan dom fick gå ut igen, vädret va ju så bra så kunde inte låta dom stå inne från halv 4 ju. När jag va klar stack jag hem o kasta mig in i duschen för sedan skulle vi åka o köpa golv till de 3 rummen där nere i huset o lite badrumssaker.
Hoppas att golvet kommer bli bra nu?! Men de e snyggt o ett lite mörkare klickgolv som ser ut som plankgolv o så vita väggar till det, vad tror ni kan väl passa? Köpte även handfat med två lådor under o en spegel som vi sett på bauhouse i svart o lyse i spegeln med touch undertill för på o avängning av lyset wwooowww hahhah. Men de tro jag kan va bra för då behöver den ju inte lysa när man inte behöver använda spegeln lixom då får spottarna i taket räcka. ra att vi hade våran egen hantvärkare med oss oxå svärfar =)
När vi va klara så åkte jag bara hem o bytte kläder för så jag kunde åka o ta in hästarna, fick med mig mammsen med så jag blev inte ensam heller.
Så nu sitter vi vid datan o kollar allt möjligt från hus till ny bil mm mm.
Nu ska jag äta glass o hallon åter i morn puss på er










Piss start på veckan

Idag har jag vart i stallet direkt efter jobbet o Villmis fick en laseromgång igen, va ju lite spänd i ryggen förra gången. Medans syss m ockade o fixade så red jag ett kanonpass på Anton i paddocken o han gick såååå bra mjuk som en liten gummiboll =) Sedan bar de hemåt o då blev de disk o köttbulle rull, blev rätt oki köttbullar faktiskt. Har kommit på att jag nog ska steka dom på lite högre värme först så de får en hård yta o håller ihp ännu bättre, det e de jag tycker e svårt med o steka köttbullar. Annars e jag rätt oki påt o ogge godkände dom med när han kom hem. Han va ute i huset i dag o målade lite granna så på onsdag ska de handlas golv till de tre rummen där nere! Ska bli roligt o få de inhandlat o kanske lagt till helgen med eller de MÅSTE bli lagt till helgen typ annars hinner vi fasen inte klart asså. Skapligt tressade nu o få d klat i de rumme iaf så man kan bo i dom så länge o sedan ta övervåningen när vi väl bor där.

Så de tråkigaste e att vi inte kommer kunna åka o tävla i helgen som va bestämt tack vare PUCKONA som mamma köpte bilen av! Tack för den kan ni betala för helgen med så vore de bra, jävla fuckers!!!!!!

Neeheee nu blire en dusch inte lukta usch ;)

Fixat o donat

Ja man kan säkert inte missa att vi vart i huset i dag med. Stack ut tidigt o fixade hela dagen med allt möjligt. Igår måla vi iaf klart båda rummen som va kvar både tak o väggar. Så i dag tog vi bort maskeringen på takbjälkarna som vi valde o spara i den färg som de va. Åven på listerna i taket runt om fick ha kvar samma färg som bjälkarna dom med.
Det ser ifa riktigt bra ut nu så nu ska vi bara hitta ett golv o hoppas att de kan bli klart till helgen iaf. Det e ju bara 3 veckor kvar tills flytten så börjar bli lite panik känns de som, lister ska ju dit oxå efter golvet.
Deponiflaket har vi även fyllt på med lte smått o gott.

Har även lekt massor med lilla Molly, busat som tysan så hon till o med legat o sovit mellan varven. Det  eju vekligen kors i taket för den damen blir inte trött i första taget. Men gon lär sig för varje gång vad vi vill o menar med vissa saker o de gillar vi skarpt.

Nu på eftermiddagen så va syss o jag i stallet o motionerade djuren o de gick kanoners, anton va pajas om vanligt. I morn blire lite hårdare ridpass för den killen, tror nämligen han kan behöva det. Får även se vad Emelie säger om de nya fodret vi fick i dag, har nu slutat med höselaget för de håller inte i denna värme med den omsättningen vi har på det. Så hoppa vi kan få tag i riktigt bra hö istället?!??! 

Over and out..........


Väntar

Sitter just nu o väntar på att mamma ska ringa så ska vi åka ut till stallet o dona lite. Syss skulle jobba länge o sedan i väg i kväll så de passa bra att Villmisen vila lite o jag rider min kuse. Ogge e på väg till hudset med ett deponiflak så nu jädrar ska vi slänga massa skit o framför allt denna gigantiska hög som blev efter att vi rivit ut hela badrummet!  Skönt o ha ett flak o kasta allt i så de slipper ligga på tomten lixom.
Så i kväll blire lugnt för våran del för i morn ska de målas vidare o även köpas golv om vi kan hitta de vi vill ha vill säga?!??!?
Nu ringde mamma så dax att hoppa i ridkläderna o göra sig i ordning. SEE YA


Lotten

Idag e dagen då våran älskade vän Lotten skulle ha fått uppleva sin 25 årsdag. Fått vara med familjen o vännerna o fira med massa skratt o glädje. Men ödet ville annat med henne o tog henne ifrån oss i tsunamin. Saknaden e stor o frågorna e många om hur e hade vart i dag om hon hade fått vara kvar med oss på jorden!?
Hon hade säkert haft massa planer o drömmar som hon hade redan i gymnasiet =) Skrivandet hade hon säkert lagt mycket tid på fortfarande o vunnit ännu ett August pris, rest jorden runt o upplevt massa spännande.
Hoppas du har de bra i himlen våran stjärna, kommer snart o hälsar på dig igen..............


19:de Maj

Idag har man vart ledig o tog en sovmorron tll HALV TIO kors i taket. Men skönt vare iaf o sedan blev de en lång frukost o lite nördande på internet. Så blev de en pratstund med Monica med om allt möjligt som e på tapeten i våra liv just nu =D Diska hann jag med en snabbis innan jag stack till stallet för o motionera syss häst. Blev även lite frissering av Antons man o svans för micke kunde inte komma förens i morn o fixa hans tappsko. fick även plocka årets första FÄSTING! Hästarna har även gått första dagen utan täcke detta år o fått gå i sin hage sm de gick i när vi flyttade dit, gissa om de e mycket gräs där nu o maskrosor, Anton va helt gul runt mulen o under hakan hahhah.

När jag va klar o hade släppt in alla så va de bara o stick ner till sörping o hämta ogge, för våran fina bil skulle in på rekond in o utvändigt en motortvätt innan försäljning. Den blev asa fin sist vi lämnade den där, såg ut som den gjorde när vi hämtade den på firman som NY. Sedan bara hem o ner i tvättstugan o tvätta lite skit.

Nu sittter jag o slappar vid datan men ska väl hjälpa Ogge med o sortera strumpor o trosor så bye bye syns i morn.

Kjam













Ny uppdatering

Igår orka jag inte blogga så får dra dagen igår lite kort. Jobb som vanligt o sedan stallet på eftermiddan, vi har insläppet på måndagarna nu mera i stället för tisdagarna så de e perffa. Slutar ju 4 då så e man hemma lite skapligt efter stallet o kan laga mat o skit. Väl i stallet så fixa vi djuren för o rida lite i padocken denna dag, de fick äta lite hö under tiden inne i boxen vilket resulterade till att jag glömde kolla Antons hovar. Så jag red utan en baksko men de gick ju bra o han kändes hur fräsh o mjuk som helst, red bara lite lösgörande jogging i o med skadan. Tror inte att de e nått han märker av nu för han sparkar o styr som inget annat i boxen o han e inte halt efter ett ridpass heller.

Idag va de  egentligen hoppträning men jag skulle ju inte vart med o så har inte mamma fått tillbaka bilen ännu heller så Erica skulle inte kunnat hoppa hon heller. Så som tur va så e Danne bortrest så den blev inställd, lika bra när de blev som de blev med oss. Mamma o syss tog djuren i dag så jag har haft en hästfri dag KONSTIGT de känns då, inge vana man har direkt hi hi.

Ogge o hans pappa har vart o köpt golvvärme i dag till badrummet där nere, så nu börjar de hända saker. Alla avloppsrör o vattenrör e bytta oxå till nya o fräsha så de rullar på o ska bli roligt när de blir klart vart efter. Ska börja kolla lite på inredning, duschdörrar o handdukstork nu med så han vet vart han ska dra vattenledningarna i väggen.

I morn ska man va ledig igen skönt skönt o jag ska unna mig sovmorron =) Sedan e de fullspäckat schema till kvällen.

Ha de götta alla pöss på er

Söndag

Idag har jag ridit lite barbacka på en OHALT häst jjiiippiiii back ión tarack hoppas jag. Han va glad o pigg som vanligt o inget halt efter ridpasset, man vet ju aldrig om de blir värre av att bli belastat ett tag. Men så va inte fallet o hoppas nu att jag kan rida på som vanligt.
När syss o jag va färdiga så stack jag ut till huset o fixade.
Blev grundat i de två rummen där nere som vi hade kvar, trodde vi skulle hinna mera men de tar ju tid o måla två rum väggar o tak. Men nu när de e klart så kan man ju bara blåsa på basfärgen lixom, så de får väl bli nästa helgs projekt.
svärfar har fortsatt o riva ut allt i badrummet där nere så nu e de verkligen tomt golv o tak isoleringarna e borta o man ser bara rören. Så förhoppningsvis kommer de rulla på vart efter o bli klart innan vi ska flytta in?!?!
Har även denna dag lekt med Molly o försökt att få henne lite lydig hi hi.

Åter i morn mina vänner

Husfix hela dan

Idag har vi vart ute i huset o fixat hela dagen =) har rivit bort alla lister i de tre rummen där nere o förberett inför målning i helgen av rum 2 o 3. Så satsar vi på o lägga nytt golv helgen efter om vi får tag i de vi hittat på internet vill säga. har hittat ett på byggmax men de fanns inte i butiken igår när vi skulle kolla påd et så får se om vi ska åka dit igen o fråga efter det. Vill ju ha ett till rimligt pris när man ska ha till typ 60 kvm där nere o så ytterligare så mycket där uppe ungefär.
Vi har även lekt massa med Molly i dag när vi va där ute, hon gillar verkligen o vara med o e sååå social asså. Hon e ju lite hoppig o skäller mycket när de kommer folk men de ska vi nog ta ut ur henne vart efter. Igår när vi va o storhandla så köpte vi lite godis till henne så vi har övat lite lydnad o så faktiskt, ganska duktig på sånt ändå trots allt.

Nu står man o lagar lite matlådor tills i morn o bloggar lite med datan på diskbänken. Ska till Carros casa sedan o ha tacomys med girlsen =) Ska bli roligt o träffa dom va ett tag sedan nu.
I morgon e de bara påt igen md jobb 7-18 o lördagen lika länge.

Mamma o syss fixade djuren i dag tack tack till er!!! Så jag kunde fixa i huset.
Även ett stort tack till ogges föräldrar för mat o all rivhjälp i huset!!!
Så tacksamma för all hjälp vi får=)

Puss o kram på er






Mellanmål

Äter just lite mellanmål o tittar på Oprah efter att ha tagit en varm dusch. Har vart i stallet o fixat djuren på morronen, släppte ut Emelies tre o motionerade våra. Villma fick gå på lite inspänt bara i 25 min så passa jag på o gå med båda två 10 min före hennes longering o 15 min efter. Anton fick även gå löst i padocken medans jag longerade Villma o det gick kanoners han gick o pilla i gräskanten runt padocken. han va som vanligt i dag iaf o travade tom i hagen kunde dock inte se om han va halt då men ska kolla i morn närsyss e med. Dert går framåt iaf o hade de inte vart stenhårt i ridhuset där de hände kanske han inte ens hade vart halt vem vet.

I väntan på att Ogge ska sluta så jag kan hämta han har jag diskat, duschat, nu bloggen o sedan inköpslista till storhandlingen. Syss har nämligen lånat våran andra pärla eftersom vi har utsläppet varje dag denna vecka o då hade hon ingen bil, så därför skjudsade jag Ogge till jobbet i morse. Gissa om jag va trött i morse när han skulle skjudsas o när jag skulle gå upp igen när min klocka ringde.

Nu ska jag hämta lite mera musli o nörda vidare på internet. SEE YA


Två lediga dagar

Idag hade jag en hästfri dag efter jobbet, lite skönt ibland o bara få gå hem o slappa även att jag skulle bli rastlös om de va så mer än en gång i veckan hhahaa. Men i morn e de utsläpp o insläpp som gäller för mig eftersom jag e ledig o likaså på torsdag fast då med syss hjälp kanske. Imorgon ska jag longera villma lite o gå en sväng med Anton. Han va tydligen liiite halt fortfarande men inget som syndes så mycket när han vände så det e ju positivt. Hoppas på att de bara blir bättre o bättre nu.
Sedan blire o sticka hem ett par timmar för o åka tillbaka o släppa in dom.

Dagens andra punkt på schemat e o åka o storhandla jag o Ogge- Även passa på o glo lite på golv o badrumsinredning. Ska bli sååå roligt o äntligen kolla ut sånt. Men ska ju ha 60 kvm golv med så en släpkärra lär ju behövas när det ska hämtas vart efter ,em bara man vet pris o vilken sort så går de ju snabbt.

På torsdag ska de  målas o fixas i huset igen wwiiiihhhuuuu =D roligt o fixa e de nu ska ju lixom va klart snart med så bara jobba på. Vill ju helst flytta ut tidigare med så man slipper denna jävla trashlägenhet!
Skulle helst vilja slippa städningen med men men de e väl bortkastade pengar de?!??!?

Ne nu ska jag fortsätta kolla på tv o slappa innan de blir o krypa ner berdvid min sovande sötnos =)
Sova så gott mina vänner


Laser behandling

Idag har de inte hänt ett skit på jobbet så får se om de blir nått drag påt i morn.
Syss hämtade mig efter jobbet så stack vi direkt ut o fixade djuren, mockade, gjorde foder o tog in de andra 3 djuren. Dom skulle nämligen få en laserbehandling idag vid 17 så de va lika bra o fixa allt innan så syss hann till nagleriet kl 18.30. 
Båda hästarna va fina över lag o Villma va lite spänd i ryggen på ett ställe annars allt bra. Anton va lite spänd i rumpan på höger sida men inget annat, han hade blivit fin tyckte hon o ryggen va asa bra. Hon körde på vänsterbenet ordentligt så nu ska vi linda med back on track o lite arnika veckan ut tyckte hon. För han va aningen varmare i det benet emot de andra, så vi hoppas att de bara e en amäll som inte har förstört några senor eller ligament. Det blir tydligen ingen svullnad av sådana skador fick vi veta nu, vi skulle iaf avvakta veckan ut tyckte hon o se om han forrtfarande e halt. Då får man nog åka med han o göra en utredning av det i så fall.
Båda hästarna stod o sov under behandlingen o njöt rejält =) så roligt att de uppskattar o få laser o att de känner sig bättre i kroppen efteråt. Så nu får vi se hur de artar sig med Antons ben va ju bara markant halt i traven i dag så bättre för varje dag =) Framåt går de o de gillar vi, i morn ska vi promenera med dom får vi se.

Inget annat roligt o berätta så hörs i morn igen. Kram på er

Bra dag

Idag va man lite mera positiv efter o ha släppt ut djuren o Anton kan gå utan o halta! han e fortfarande halt i traven men inte något svullen så hoppas på att han e bra igen till helgen så jag kan rida lite på han då iaf. I morn kommer Therese o ska köra laser på båda så de passa ju prefekt att hon kollar han då ordentligt. så får han ju vila dagen efter o ta de lugnt.
de fick ju en vilodag idag i o med allt som va igår så jag va med Ogge ute i huset o donade lite.
Känns roligt o fixa o planera massor nu. Kollade o bestämde lite nya saker i dag o jag tog massa före bilder som kan va roligt o ha med. Mätte även på lite möbler som jag har kollat in som jag vill ha plus lite av våra gamla möbler. Tyvärr så passar ju inte våran älskade soffa med dubbla divaner i huset, så kommer antagligen bli så att man får hitta en ny. Alla e ju typ lika långa som våran så vet inte vad vi ska ha för nån?!??! Ordnar sig säkert med det, e ju de minsat problemet nu måste ju få klart allt så man kan flytta först.
Vi va även ute i sogen o gick för o se vart våran tomtgräns går till de som tillhör oss, lite konstigt o gå i sin egen skog lixom hahaha men man vänjer sig väl.

I morn e de jobb igen o kortvecka, ledig både onsdag o torsdag =) Skönt skönt passa perffa när vi har alla in o utsläpp denna vecka när Emelie e på semester. Åter i morn. Kram på er

RADERA DENNA DAG!!!!!!

Vill bara få denna dag ogjord just nu. Har vart i Linköping ta med faan hela dagen o skulle ha gjort 2 starter i detta skitväder. Men vädret kan jag leva med det va bara de att när jag väl skulle rida fram till första klassen så va underlaget på utebanan skit asa halt o slipprigt. Försökte iaf göra de bästa av situationen o rida på så gott de gick. Så fick man gå in o börja hoppa fram så jag tog ett par varv i galopp o mamma säkte räcket. Red emot o han gjorde ett jätte fint språng men tackvare det pissuga underlaget även där inne så snubblade han o gick på knäna! Han blev stelhallt på vänster fram o va bara o hoppa av. Inne i ridhuset va det helt stenhårt förutom framför o bakom hindrena där de va största gropparna o en kant till de hårda igen. Så de e väl annledningen till att ingen flyttar på hindren när de e stenhårt runt om. Så syss red bara första klassen med ett skitpet o Villma va lika fin som förra helgen =) Så hon strök sig tills i morn o sista klassen i dag. Så de va helgens tävling! Fick även uppleva när en tjej blev släpad efter sin häst som skenade ut genom ridhuset o släppte av henne på grusplan, fyy faaaann vilken skräck. Men hon va ganska oskadd när jag kom frm till henne iaf. Väldigt grusig o närblod som blev i hela ansiktet dock. Hoppas de gick bra för henne sedan. Kan tillägga att undertlaget va inge vidare på banan heller, skit blött o inte alls roligt! Så även om jag hade startat mina klasser i dag så hade vi nog inte åkt i morgon iaf.  

Men inte nog med det så pajja bilen på vägen hem så man bara kunde åka i typ 40, så de va bara o stanna vid Herrbeta så Ogge fick fixa dit svärfars bil så vi kunde köra hem hästarna.  
STORT TACK TILL OGGE O SVÄRFAR SOM KOM O HJÄLPTE OSS HEM!!!!!!

Nu blire en dusch o försöka hålla skenet upp trots att jag bara vill TJUTA!!!!! Hoppas bara Anton blir bra igen snabbt o att han bara fick en rejäl smäll.


Pizza o talang

Sitter just nu o slappar efter o ha dragit i mig en pizza. De får bli min uppladdning inför morgondagen som ska spenderas på tävlingsbanan. Linköping blire i morn o söndag i morn 120 & 1.30 o bara en 1.30 på söndag. Hoppas de inte ska regna som de står över allt orkar inte med det då. men hör ju till att de ska regna när man tävlar hos dom, alltid vart så. Men nu e ju deras bana ordnad efter att den ska klaar regn somd en tyvärr inte gjorde så bra förr.

Idag va de bara en kortdag på jobbet 7-16 så va de hem för o byta kläder o sticka vidare till stallet föro fixa nför helgen. Syss kom ut senare så jag passa på o duscha hästarna innan hon kom ut. Så blev de o fixa alla saker o göra klart hästarna för kvällen. Vi vägde även upp de nya fodret så vi ska vet hur mycket de ska ha nu när de snart ska få fullt av det, men ökade nu på ytterligare lite.

HAHHHAHHAH garva just på mig åt pontiac i talang, faan vad han e  stööörrrdd!!! Snacka om att de finns riktiga stjärnor som tror de kan bli nått =p

Ne nu ska jag mysa med min älskade Ogge i soffan. Puss på er


Seg........

Idag har fasen vart den segaste dagen på länge, vet inte vad de va med mg men va faan som ett lik o bara dega runt. Men nu har man vart i stallet o ridit så nu e man pigg igen. Anton kändes lte seg i dag med men fick gå lte lösgörande o ludnad typ. I morn ska de få vila o en dusch innan tävlingen o så kan vi fixa grejer o de kankse inte blir så sent heller. Det ska dydligen regna hela helgen =( fasen asså inge roligt alls varför ska de regan varje gång man ska till linköping o tävla?!??!?! Men hoppas på att de kommer gå prma iaf, deras bana e ju iaf omgjord så den ska palla regn nu. Så hoppas på de bästa.

I morn e de iaf kortdag på jobbet skönt skönt måste jag säga. Skulle nog behöva lite semester NU, men få vänta lite till innan de e dags. Jag ska ha 27-30 o Ogge tar 26-31 för han kan ju fixa med huset utan mig men inte jag utan honom, så de fick bli bästa lösningen. Ska bli grymt roligt o pyssla med huset hela sommaren o grilla o bara ha det skönt. Kan ju hoppas på att de finns lite kompisar o familj som vill va ute i solen o hjälpa till hi hi.

Nästa helg blir de HOFFMAESTRO i Linköping med Carro o hennes kompisar =) Ska bli asa roligt o se dom live, längtar lite. Dom skulle visst gå ut men jag får nog svika då för jag ska va i huset på söndagen med Ogge. Måste ju försöka hjälpa tll lite mera nu när de inte e några tävingar på ett par helger.
Just nu vill jag verkligen flytta ut o få allt klart med stallet o hästarna oxå, skulle va så skönt o ha dom hemma sedan. Blir ju lite fara o flänga känns de som, men de får gå ett tag e ju trots allt på vägen mellan jobbet o huset. Men de blir väl en vanesak kan jag tänka mig.

Nu blire o sussa kudden. Sov gött


Nya naglar

Idag fick jag nya naglar igen, så himla söta med fjärilar på. Efter de åkte jag till stallet o fixade djuren. Anton red jag lite lösgörande/jogging på idag o Villma fick bli tömkörd, båda skötte sig kalas bra!
Nu e man hemma o slappar i soffan fast man egentligen borde stå o laga mat för magen e asa hungrig. Skulle även ha handlat o behövt städa, men skiter faan i de, orkar inte bry mig om skiten. Ogge damsög förut men mera blev de inte.
E inte på något vidare humör så jag har inget mera o skriva idag. SEE YA



Idag vare tisdag igen

Siter nu o slöar i soffan o havtittar på tvn. Har just ätit lite macka o oboy efter o ha vart i stallet till efter nio.
Iadg blev de lite longering på pezoa för Antons del för igår skritt vi bara en runda vi hittat på 40 min. De va ju faktiskt förtjänta av attt få vila eller aa skritta en sväng barbacka efter helgens tävling.

I morrn e man ledig igen o nya naglar står på schemat =D o lite stall som vanligt hi hi.
Idag köpte carro biljetter till Hoffmaestro som kommer till Linköping 15:de, ska bli asa rooooligt o se dom live faktiskt. Blir jobb för moin del till halv sju för de spelar inte flrrens elva på kvällen iaf, så jag slipper byta o styra för o se dom.

de fick bli dagens inlägg åter i morn. Sov gött


VILKEN TÄVLINGSDAG =)

Sitter nyduschad i bara morronrocken i soffan o myser. Har vart en kanon dag i Nykyrka, jag hade en 0 runda i 1.20n men tyvärr red jag som en kratta o fööööör långa vägar så drog på mig ett tidsfel, men bara o glömma den rundan o gå vidare. Det va verkligen något jag gjorde till 1.30n då jag hade 0+4 fel o red såååå BRA, han hann tyvärr inte upp i en kombination i omhoppningen men kom 9:a på det iaf. Syss däremot hade ju en två kanonstarter i 1.20n va hon 10:a o nolla så klart, i 1.30n va hon dubblennolla o slutade på 3:e plats!
Dom hade även ett meetingpris från agria på 1000 spänn som hon kammade hem o ett fint vintertäcke fån agria. Det roliga va bara att hon fick ta emot dessa priser på MIN häst hahhaha. För vi va ju efteranmälda så vi startade ju tidigt så vi stanna o kolla på klassen i o med att vi fortfarande låg på placering. Vi försökte o hålla koll på vart vi låg o trodde att vi låg 6:a o 8:a typ så vi givk för o ta av dom o åka hem när de sa "3:e plats ERICA ANDERSSON VALLMO" o då fick vi slänga upp henne på ANTON o hon fick trava ner till banan, men de gick ju bra iaf. Men det  eju mycket roligare o fått sitta på sin egen häst då. men en givande o rolig dag för oss båda. Roligt o rida in något med så man får lite pepping =)

I morn ska de jobbas igen o djuern får bara skritta barbacka i morn o luffsa i hagen som belöning efter tävling.
Åter i morn mina vänner, trevlig kväll.

Så här ska de se ut efter en tävlingsdag =)

















1 maj

Iadg har man jobbat den segaste lördagen i hela mitt liv =( stan hade ju bara öppet 12-16. Men vi hade öppet som vanligt jahaaa då inte ska vi ha stängt nej nej hahhahha. Efter jobbet stack jag till stallet o skulle fixa Anton panton inför morgondagens tävling. Så under dagen har jag haft kontakt med en tjej som e återförsäljare för St Hippolyt fodret http://www.hippolyt.se/menuSV.htm som vi va på föreläsning om för ett par veckor sedan. Så i dag skulle hon komma ut till stallet o prata med oss om fodret lite o se våra hästar, för hon kunde ju se om hennes foderstat va bra  för dom. Så nu har vi bestämt oss för o prööva det e 3 månader för o se om de kommer o må bätte o bli finare.
i o med att man börjar med etta foder så tar man bort allt annat o alla vitaminer med, så får de allt i detta foder som de behöver. Så vi ska pröva natur musli o irish mash, naturmuslin e för alla olika hästar spelar ingen roll om de aldrig blir ridna eller om de e hårt tävlande hästar. Så ska vi köra med irish mash tll det för de e för högpresterande hästar, så man kan ge de före o efter klasser på tävling o när de tränat hårt ett pass. Så som sagt ska de bli vällldans intressant o se om de förändras något våra djur.

Igår så tog syss djuren för hon va ledig så jag hade en stallfri dag faktiskt =) Det e ju inte ofta man har om man e hemma o inte e bortrest.

I kväll e de förresten första MOM så får se om jag åker själv eller om Ogge vill med.

Nehe ska fortsätta se på Valander nu, hoppas på en bra tävlingdag i morn =)

RSS 2.0