Bra dag =D

Idag har man jobbat o slitit 6-16 o åkte med Ogge in eftersom min bil e paj faaan!!!
Så efter jobbet blev jag hämtad av syss o då åkte vi o tog in djuren för de va vårt insläpp. Blev bara en kortis i stallet då vi inte red för de inte passa i dag. Ogge hade nämligen fixat en hyrbil som jag ska ha tills min blir bra igen. Va tvungen o hämta den på hans jobb innan de stänger grindarna.  

Åkte hem o mötte Ogge o hans pappa hemma en snabbis innan de stack o kollade på en fyrhjuling =D
Hoppas att de blir den så vi kan skotta här hemma ordentligt, sååå sjuuukt jobbit o skotta för hand ju. Men Åhnholmen hade vart snälla o dragit av planen åt oss i dag igen, TACK TACK!!!!

Nu ska Ogge ha min data då hans e paj, så åter i morn. Ciao 

Bilder från dagen
































Här vare SNÖ, SNÖ, SNÖÖÖÖÖÖÖ

Ja här hemma e de faan snö så de heter duga, måste ut o skotta lite tror jag. Har iaf fått planen utanför avskottad av en traktor så det e skönt, bara uppgången o ut till veden som ska fixas. Längar inte efter det för de yr ju snö så in i faan med usch hatar verkligen snön!!!

Igår o i dag blir de ingen ridning för Conny har inga proddhål i sina skor så e de för dåligt väder att åka till ridhuste med. Hoppas på ridning i veckan eller i morgon egentligen, men nu måste vi ju få min bil till Stefan så han kan kolla på den. Så kanske att de skiter sig med det i morgon med =( Vill verkligen rida nu saknar de som faan plus att man lagt upp massa träning o mål med Conny oxå.  

Igår va vi hos Gölle o åt jätte god mat för han fyller i morn. Vi va 12 pers o de va skit trevligt o umgås med vänner. Jag orka inte dricka något så jag körde vilket känns jätte skönt i dag med. Det e ju så mycket nu varje helg i 1 månad så de blir nog tillräckligt med dricka ändå  känner jag. Men största grejen e att jag inte alls kännt mig på top denna vacka efter krocken.

Nahe nu ska jag dona här hemma lite, betalade nyss räkningar med så skönt o få de gjort, fick ju så bra lön denna månad med tack vare en helhelg o en lördag extra =D Kul o se att man kan lägga undan till London o Scandinavium, som visseligen inte e förrens nästa år men iaf man måste ju börja spara iaf.

Bye Bye






Så mycket

saker de finns som jag vill ha då, vi ska inte köpa några julklappar i år för alla e så stora nu, men jag fyller ju år med så kanske att man kan få nått då ;P

*Nya stigbyglar (helst Frejos de svarta) men dom kostar
*en ny klocka
*en ny mobil (som man kan blogga o kolla fejjan bättre från, typ iphone)
*en extern hårddisk, har såå sjukt mycket kort o filmer som jag inte vill bli av med om datan skulle pajja
*ett par Mountainhorse ridbyxor i jeans

Finns säkert massa mera saker men inget jag kommer på nu, som ni ser e ju alla saker ganska dyra ;P 

Nu ska jag slita mig från datan o fixa lite här hemma, satte upp alla stjäror i fönsteran igår så ska damsuga av o fixa lite med. Sedan blire stallet o rida med syss medans Ogge o svärfar ska kolla på min bil som står kvar i stan =(
I kväll blire 25års middag med lite vänner =) Hoppas vi kommer dit vi ska denna helg bara, fick förresten reda på att han som krocka med oss hade vart nära på att krocka 3 gånger innan han verkligen krockade med oss till slut!!! Fann de gör mig ännu mera irriterad nu, att fok kan ha så fruktansvärt dåligt omdömme det e faan skrämmande. 
Nae nu måste jag sluta om de ska bli nått gjort, ha hand om er där ute. Kram 

Idag har

jag vart så där allmänt PUTT!!! Inge roligt alls o såååå sjukt trött med trodde de va ett jävla skämt när klockan ringde i morse......

Idag ringde iaf försäkringsbolaget till Ogge o de sa att de blir en ny bil som vi visste. Men de som e skit e att de va vagnskadegaranti kvar på bilen eftersom det e en -08a, så vi får inga pengar o köpa en bil för själva pga det.
Utan de ska Söderbergs fixa till oss o då en Wolksvagen måste de vara, så de kommer ju ta sjuuukt lång tid asså. För de får bara vara från bilfirma med så ska de va likvärig utrustning, årsmodell, miltal o hela skiten. Ser verkligen fram emot när de ringer o säger att vi ska kolla på en. För vilken skit som helst tar vi ju absolut INTE, de får faan säga vad de vill men de e vi som betalt bilen från början. Många kanske tänker att vi ska vara glada för att vi får en ny bil men vi hade ju sportstolar o massa bra utrustning så man vill ju ha samma igen, eller??!?!

Så till råga på det så ville inte min rallypärla starta i dag heller när jag skulle åka från garaget på jobbet!!!!! Syss fick hämta mig o vi åkte till stallet o fixade allt, skulle ha skrittat ute men de sket sig ju. Svärfar underbara SVÄRFAR kom o hämtade mig för Ogge va tvungen o skotta snö o köra in ved innn nde blev för sent med. Vad skulle vi göra utan svärföräldrarna????

Nu ska jag fortsätta laga mat så de blir matlåda tills i morn, blev sent men men de får duga ändå. Ska sova tidigt med eftersom jag får åka med Ogge in i morn, blir 1 timme tidigare på jobbet men men då kan jag äta frukost o lalla lite.

Simma lugnt

Ledig :)

Idag va jag i stallet ganska tidigt, fast ändå senare än jag planerat. Men iaf så kom Linda o fixade Conny vid tio så jag hade hunnit fixa allt typ innan hon kom. men fasen vilket skitväder de va o väglag för den delen med, tur för mig eftersom jag e såååå SÄKER på mina MEDTRAFIKANTER efter fredagen :(

Hon att han skulle vila i dag o skrittas i morn sedan bara o rida på som vanligt, ska hålla mig till planen med gramman ett tag o bommar vart efter. Så nu e vi med på banan igen o de känns så himla roligt.

Efter stallet blev de frissan (syss asså) o klippa plus färga bort råttfärgen som tittat fram i botten. Blev en ny frisyr med blonda/oranga slingor =)))))) Trivs som fasen med det o kanske att de blir sidecut nästa gång, va lite tveksam denna gång om det. Man vet ju inte om man passar it eller inte?!??!

Släppte sedan in hästarna o hämtade Ogge o skjudsade han till Erics bil som va på Zetterbloms. Vi har ju ingen passat nu mera den blev SKROT som vi trodde, så ERIC har vart så snäll o lånat ut sin V50 tills vi får pengarna för bilen o kan köpa en ny. Skulle ju kunna göra de redan i helgen men man vill juu vet vad vi får för de n innan man köper en ny, så vi inte får ett underpris o vi får tjaffsa med dom.

Nu ska jag invänta GREYS i typ två timmar men ändå ser fram emot det såååååååååå MYCKET just nu. 

Bye bye


Nån ÄLSKAR snön iaf

 
Den LILLA pinnen ;P


Dagens lunch


Bjuder på den :)


Das hår :D

Skitväder.........

Ja så va den förbannade snön här, inge vidare alls o faan vad de blåser asså. OJ vad jag sväääär men så e de när man verkligen HATAR snö.

Blev inge ridhus för de e alldeles för halt för o ge sig ut med hästarna i släpet, tyvärr. Både jag o syss hade sett fram emot o skutta lite med Conny ponny men de får vänta tills helgen kanske?! men så e de när de kommer massa SNÖÖÖÖÖ, åter igen snö e SKIT!

Har iaf ätit lite risgrynsgröt med socker o kanel så nu e vintern här känns de som, e lite sugen på glögg med men har ingen hemma. Nu ska jag invänta Desteret o slapp i soffan, i morn e man ledig o då finns de o göra som vanligt.


Haj haj på er


Skitväder.........

Ja så va den förbannade snön här, inge vidare alls o faan vad de blåser asså. OJ vad jag sväääär men så e de när man verkligen HATAR snö.

Blev inge ridhus för de e alldeles för halt för o ge sig ut med hästarna i släpet, tyvärr. Både jag o syss hade sett fram emot o skutta lite med Conny ponny men de får vänta tills helgen kanske?! men så e de när de kommer massa SNÖÖÖÖÖ, åter igen snö e SKIT!

Har iaf ätit lite risgrynsgröt med socker o kanel så nu e vintern här känns de som, e lite sugen på glögg med men har ingen hemma. Nu ska jag invänta Desteret o slapp i soffan, i morn e man ledig o då finns de o göra som vanligt.


Haj haj på er


Försökt att vara glad

har jag i dag trots att många sagt att jag ser så deppig ut o att jag skulle gå hem från jobbet. Men inget blir ju bättre av att jag e hemma, jag tänker, grubblar o funderar ju huuur mycket som helst på krocken!!!
Har så mycket frågor som jag säkert aldrig kommer få svar på, skulle ju vilja ha rapporten från polisen när allt e klart o s så man kan läsa.

Vi tittade på bilen i morse igen när jag skjudsa Ogge till jobbet o den e faan inte fin asså, helt sjukt att man kan förstöra en bil på två minuter så mycket.
Tog några kort på den men de e lika mörka som de innan så inge o se kanske, men kanske kan va bra att ha vem vet.

Va i ridhuste i dag med grabbarna grus o de gick super bra Anton e fräsh igen o rör sig så fint o är så mjuk.
så kul o se att han e på bättringsvägen o att de går framåt =)
Conny då han va mycket mera avspännd i dag o vi övade mycket fattningar o att han bara ska gå undan för skänkeln o inte falla in. Han gick superbra o vart aldrig spännd, gick rakt in i släpet med i dag o det e framgång.
Han e lixom inte nervös alls nu som han va i början då han va nervör på gången, vid lastningen, vid ankomsten i ridhuset o i ridningen, så de e med framgång för bebis =)
Ser fram emot resten av vintern när han kommer utvecklas o man kan lägga in lite hoppning vart efter med.

Nu ska jag fortsätta laga mat med min underbara Ogge som e MITT ALLT!!!!!


Helgen e över

Ja då va helgen förbi o den har minst sagt inte blivit som planerat.

Har vart ute o kört bil iaf både igår o i dag till o från stallet, då jag har åkt förbi där vi blev påkörda 4 ggr redan.
Idag på vägen hem blev jag även omkörd av en precis där de hände, så jag slutade nog andas i några sekunder för han kom från ingenstans. Igår blev jag även omkörd på ett ställe där jag aldrig skulle få för mig att köra om nån. Så körde han om en bil o slängde sig in mellan den o bussen längre fram med, vilken idiot asså inte konsigt de händer saker när folk e arslen!!!!

Men annars e jag inte rädd för att köra utan jag sitter bara o spänner mig liite, kommmer på mig själv med axlarna under öronen. Det enda jag känner e att jag INTE litar på alla jag möter nu mera, så jag sitter på spänn då med till de e förbi o jag ser dom i backspegeln. Det kommer säkert o släppa om et par dagar eller nått.

Nu hoppas man bara att vi får ut vad vi gav för bilen så vi kan köpa en ny som e likvärdigm men de finns inga som har gått så lite som våran hade gjort så de blir nog svårt! De e två år yngre men har gått minst 1000 mil längre då, så de kommer bli svårt de där.
Skulle även vilja ha reda på varför han killen va över på vår sida, hur gammal han va o hur han såg ut, Ogge såg han ju för han va framme hos han efter att han voltat ut på gärdet. Men han kände inte igen honom sa han, men de va ju mörkt då med. Får se om polisen ringer nått i veckan med o vill ha några uppgifter o kanske att man får veta något mera om olykan.

Annars har jag ridit Conny ponny i ridhuste igår o han gick super bra, dock med gramman så han skulle slappna av. Men de behöver inte va nån nackdel egentligen, man kan ju inte rida han med huvudet i mitt ansikte ändå. Han va superduktig o lasta med han ville bara med o stod o trampade när mamma stängde om Anton. Så nu hoppas vi att de släpper de med o han bara knallar in direkt härdan efter med.
Idag skritta vi en runda med Johanna i stallet o de va faan inge skönt väder!! Men de e bara o skritta med ju så tar vi ridhuset i morn o tisdag, för på onsdag kommer ju kiropraktorn till Conny.

Nu ska jag byta lite lakan i sängen o ta en dusch vart efter, i morn väntas jobb igen o ny vecka.
Ta hand om er där ute 

Bilder på våran bil

Lite bilder på bilen, tyvärr inte så ljust eller så bra väder så inte de bästa bilderna men men fin e den iaf INTE =(








Så här såg den ut o sommras när vi vart o köpt den




Mysig kväll blev mardröm

Igår va de en helt vanlig dag på jobbet 7-16, så lite stallfix snabbt eftersom vi skulle in till stan o äta med Tessan o Anders. Så vi gjorde i ordning oss o åkte mot stan o detta blev en resa man sent kommer glömma.

För på vägen till stan kommer vi efter en annan bil som vi ser bromsar när vi närmar oss tre mötande bilar, ser då att bilen framför oss bromsar för att bil nr 3 gör en as dum omköring. Så jag bromsar med när jag ser vad som händer så bilen hinner om och förbi den framför oss. Men hinner bara flytta foten från bromsen till gasen när bilen som körde om är över på våran sida o smäller rakt in i oss. Allt gick så fort så jag hann inte ens reagera genom att svänga undan så Ogge hinner få tag i ratten och styr undan lite. Det enda som jag hann tänka va bara va faan gör bilen på våran sida.
Har aldrig aldrig med om en sådan smäll i hela mitt liv o airbagsen smällde upp i samma smäll så man fick asa ont i öronen. I smällen tappa vi hela däcket o stötdämpare så vi kana på underredet av bilen, ingen av oss såg något ut heller tack vare airbagsen o dammet som blir av dom, så jag försökte bara hålla bilen rak o bromsarna funkade inte heller för Ogge skrek bromsa bromsa, vilket va så svårt när pedalen va som kopplingen. I och med att vi inte såg något så körde vi in i bil nr 2 oxå som snurrade runt o for ner i diket på deras sida, innan våran bil stannade typ 100 meter bort. 

När den stannat skrek jag till Ogge ut ur bilen de luktar brännt så vi tog oss ut men jag fick kämpa lite, då min dörr bara gick att  öppna lite grann eftersom hela vänster sida va intryckt. 

Men vi klarade oss bra och han som körde på oss voltade ut på gärdet efetra tt han smällde in i oss. Alla som va i bilarna klarade sig o kunde gå ur själva, så hade vi en bil som vart nr 3 när han hade kört om klart. Dom blev skapliga vittnen o såg allting o kunde berätta för oss jur de gick till exakt. Men dom sa tat de fick även väjja för oss eftersom vi inte såg vart vi va på vägen. 

Vi åkte en sväng in till sjukhust för att kolla så inget hade hänt me våra nackar o det va ingen fara sa dom. Men jag va nog skapligt chockd efteråt när Ogges pappa kom o vi pratat me polisen. För då satt jag o bara skaka i hela kroppen, så jag fick hålla i mina ben medans tårarna bara forsade.

Man började ju tänka på hur illa et kunde ha  gått för bilen va så himla försörd. Så nu väntar vi på vad försäkringsbolaget ska säga o vad vi kommer få för bilen som vi köpte i sommras på semstern!! Bilen e ju skit samma vi lever men hade vi inte bromsat o Ogge inte hunnit ta tag i ratten hade jag kanske suttit fastklämd i stället. Vi e sååå glada för att vi klarade oss o nu får man försöka blicka framåt.

Kram på er

Sååå NÖJD

Blir bara ett kort inlägg om hur GRYMMA våra hästar e!!! Jag o syss red ute med dom på vägarna i kväll med pannlampa, reflexjacka o reflextäck o dom e bara hur coola som helst. Dom bara knall på som om de vore ljust ute o Conny va så mycket mera avslappnad i dag än igår. Eller han va till o med en helt annan häst att rida o då utan gramman med, så i fotsättningen blir de gramman när han e spänd o så av med den när han slappnar av.

Vi travade lite på en väg som e jätte mjuk o bra som aldrig fryser typ, då va vi först med o han bara gick i låg form o travde i lugn takt. Annars blev de skritt mest men de tog iaf 30 min så inte dåligt ändå.

I morn ska de få vila o jag ska fixa dom lite snabbt på vägen hem för i morn ska vi ut o äta med Tess o Anders på kvällen. Ska bli riskigt nice o umgås lite med dom, va ett bra tag sedan nu.

I helgen e man ledig annars o tre veckor fram över med så SSSKKKÖÖÖÖNNNTTTT!!!!

Nu ska jag nörda lite innan jag ska sova, C YA

Dagens ros går till

MIG så klart för allt jag gjort i dag!

Blev massa plock av kläder, tvätt o prylar som drällde innan jag kunde damsuga. Torkade även av alla möbler i vardagsrummet o alla fönsterbläck innan jag damsög, bädda till o me sängen de ni kors i taket.
Torkade alla golv asa noga, städade toan ner o den där uppe som vi nu mera inte använder så badkaret skiner som tusan =D

Blev in o utplock i diskmaskinnen samt in o ut i tvättmasikin o torktummlare av våra kläder o Mollys filt till hennes korg. Putsade även bordet i köket o la på nya underläggså de blev fin fint med.

Sigge på jobbet kom även o kollade hur vi bodde så jag fick en paus emellan allt städ, men skönt o bara snacka lite skit ibland med =)

Som belöning fick jag fixa stallet o rida båda hästarna. Blev att rida på vägarna med båda två o de va lika glada o pigga som de brukar va nu mera. Conny e ju ganska spännd när jag rider så de blev gramman för honom i dag så han skulle slappna av lite i nacken. Han accepterade den asa bra så kanske att de blir gramman emellanåt även i ridhuste nu, för där e han ännu värre än ute Vi va ju igår o då gick han bra men va spännd. Det e ju så svårt o jobba han när man inte får nera nacken på han. Men så får man oxå ha överseende med att de va fyra som red o hoppade igår när vi kom dit med så ännu mera spänd tack vare det. Han gick annars bra in i släpet när Anton va med.

Nu ska vi laga lite mat som OGGE har handlat hahhah ovanligt de rå. Men de e så när man har en tjej som fixar massa hemma, då får han handla o greja när man e i stan.
Sedan ska de väl spelas TV-SPEL så de heter duga med, medans jag ibnvätar GREYS =) 
Scandinavium e BOKAT med i Frebruari o faana vad nice de ska bli då, denna gånga tordag o fredag så man har helgen hemma sedan. Va mest hoppklasser de dagarna med.
Nehe hörs i morn igen då


Grabbarna skimmel =)




Ogges nya tv-spels skärm, inte dålig va me bioljudet till ;P

Conny & Anton

har i dag fått gå ut i hagen ihop för första gången sedan Conny flyttatde till oss. anton e ju ohalt o fräsh nu efter behandlingen av beckenet så nu måste han få gå ut igen. Men de va inga problem alls utan Conny visade nog att de va han som bestämde o Anton va den som fjanta runt o va as glad. Men han har ju stått innne ett bra tag nu så han hade ju massa energi lixom.

Han va en helt annan häst av att få vara ute i 45 minuter o lalla runt, inga öron backåt alls o jätte snäll. Han har ju vart som en krokodil annars o bara ska bitas hela tiden o sparkar massor i väggen.

Han ska få blir riden i morn med så då kommer han bli ännu gladare o Conny ska åka transport med Anton för första gången med=) Ska nog inte vara några problem eftersom han e van att åka ihop med nån annan.

Nu ska jag slappa o smälta maten som i dag blev baconsås, potatis med kokad broccoli o blomkål, gött gött vare!!!

Ciao friends


Prylnisse!!!!

Jahaaa så har man klarat av en helvetesdag på jobbet med massssaaaa strul o inget roligt alls. Så hem o ser att Ogge har köpte världens fulsate PROJEKTOR o DUK till, så nu i inte vårt vardagsrum någo fint längre. Känns inte alls någe roligt o ha en projektor som sticker ner för fönstert o en duk som sitter i taket lite framför tvn typ!!!
Tyckte vårt vardagsrum va mysigt o gosigt innan o passa in riktigt BRA, men nae rå faan skit i de lixom.
Tur han inte e nån prylnisse då!!!!!

Om han kunde lägga ner lika mycket energi på o få mitt stall klart som han gör med alla teknijkgrejer så skulle de faan vart klart IGÅR!! Han kan googla o söka på saker i evigheter typ en hel kväll på olika sidor o skit för o få info om hur bra eller dåålig en sak e.   

Brukar inte spy galla på Ogge här men i dag får han en DISS av mig!!!! 
Risken e ju stor att dennna sak åker ut om ett par månader som tvspel, mobiler, tv o andra tekninska saker som har köpts genom ÅREN.

Tur det inte e mina pengara iaf som slösats på denna sak!

Ne nu ska jag ladda inför morgondagens jobb o hoppas att de blir en bättre dag i morn. CIAOOOOO




GLAD !!!!

I dag blev jag glad igen för Linda va o kollade på Anton o som vi trodde så satt de något uppe i kroppen !!!! YES asså faan vad skönt de känns nu, det va hans becken som va förskjutet så hon fixadce de o körde laser på honom med. Han älskar ju verkligen lasern, uppskattar de till max o bara myser. Han ska joggas i gång veckan som kommer så sedan vare bara o rida på som vanligt!

Hon kollade även på Conny en snabbis o konstaterade att han dragit tillbax lite av de han hade förskjutit förra gången. Så 24e kommer hon till honom o fixar han, va lixom ingen ide nu direkt för han o Anton ska släppas ihop o det e snorhalt ute nu med.

Nu ska jag ladda inför en HEL HELG på jobbet, o ska jag vara ärlig har jag FAAN INGEN LUST!!!
Men bara o köööraaaaaaaaaa!!

Nu blir de faktiskt idol o Cirkus MÖLLER senare, spom nu mera e min favvo eller aaa Flickorna på klitteholm =D
"Ammmeenn sshiiittt assså" hahhah BÄSTA!!!

Ne men trevlig helg alla så hörs vi

Min dag i bilder


Efter att gelen va upplöst o den nya kom på


Resultatet GLITTER =)


Lek med Mollan


Fotomodellen


Skrittur me Anton barbacka, vilket va väldigt vågat kan jag lova ;P


Conny fick ett nytt innevinter täcke


Ridtur med Conny ponny ute i snön


Bilden på hur MYCKET ved Ogges mamma fixat till oss härom dagen!!

Tack till mammsen som stod i stallet när jag kom tillbax med Conny från ridturen o hon hade då fixat alla höpåsar!!!!

Nu ska vi laga lite mat för Ogge kom just hem, C YA

Här hemma

äter vi nu frukost innan matte ska till stan o jag får min promenix.

Hörs i kväll




Underbar dag

Idag har de vart en asa bra dag =D
Blev lite ridhus med Conny ponny som skötte sig kanon men lite nervig eftersom det bara e andra gången han åkte själv o så. Men han gick in bra o stod stilla så mamma kunde öppna dörren innan han gick ut, har annars lite bråttom ut.

Ogge hade maten på g när jag kom hemma med sååå LYXIT hi hi. När man får ett sms där de står att jag ska ringa en haltimme innan jag kommmer hem så han kan börja med maten. ÄLSKAR verkligen min OGGE!!!!

Svärmor står med HÖGT på listan nu som stått o klyvt masssssssor VED till OSS i dag!!! TACK TACK SÅ HIMLA GULLIG DU E!!!!

I morn ska kiropraktorn kolla på Anton o en snabbis på Conny med så de han hade inte gått tillbax, för han sprang o styrde massor i helgen. Hoppas att hon hittar nått på Anton som gjort honom halt iaf så man vet vad det e o kan rätta till det.

Tack mammsen för hjälpen i stallet i dag =)

NU ska jag ladda inför en ny dag på jobbet o fika med Girlsen på kvällen =) 


Mycket nöjd

Jag e mycket nöjd med dagen =) Har vart i ridhuset med Conny bebis o han skötte sig super bra. För de första så gick han in ganska direkt i släpet dit o direkt när vi skulle hem. Han e inte riktigt överrens med vårat släp tror jag. För vi har ju en hylla o ett nät där fram som han inte alls e van vid, så har han inte åkt själv nu heller innan han kom till oss.

Väl i ridhuste tyckte han att speglarna o hörnen va lite konstiga i början, men det gav sig vart efter =D
Han va fin annars o framåt som tusan i början när jag skrittade runt. Blev mest trav o lite galopp bara för o känna på han. Så när jag trava av så bröt han av lite själv o va ganska flåsis efter galoppen med. Han som aldrig blivit trött typ när jag ridit han hemma. Tror att de kan vara så att de blev lite mycket för hans lilla huvud i dag därför han va helt slut.

Blev ju lixom nytt stall igår o nya hästar. Klippning i dag, utgång med ny häst i ny hage i dag, ridning i nytt ridhus med andra hästar o massa andra inrtyck som för oss e vardag.

Ser iaf ljust på tiden som komma skall nu! Känns som de vänder nu när man kan rida igen o Anton börjar bli bättre med o är nästan inte halt alls!!! Så nu kan man kanske bli lite mera positv.

Hej hopp i galopp

Conny

Idag va vi tidigt i stallet o släppte ut alla hästarna för Conny skulle gå ut första gången med Roxett. Det blev inga konstigheter direkt utan han trava runt o visade upp sig bara o hälsade några gånger på Roxett.

Han blev även klippt o va huuur snäll som helst, blev dock en jaktklippning, för han ska gå så lite nu i början ju. Han va ganska spännd först men slappnade av skit snabbt o stod sedan som ett litet ljus =)
Fick sedan ylle o ett nytvättat Buccas på sig ute i solen.

Ska dit på eftermiddan o rida lite i ridhuset med han =) Ska bli kul o komma igång igen o rida har ju saknat det sjuuukt MYCKET.

Nu ska jag äta nått hörs i kväll kanske............


Fin jag blev va =)


Spana efter de andra hästarna =)


Lördag 6/10-10

Idag va vi uppe vid nio o åt frukost ihop jah o Ogge. Blev sedan e promenix ihop med Mollan i de lite kyliga vädret o hon sprang som en villding runt så klart.
När vi kom hem igen så klöv vi lite ved, donade lite inne, så skulle vi bytt till vinterdäck på min bil men vi hade inte fått nån låsmutter med så de sket sig.

Jag stack sedan med mammsen o syss för o lämna Villmis på sitt nya hem nu mera. En jätte fin gård som ligger vid vattnet =) Hon fick även en 3 årig valack som kompis o en liten b-ponny. Men hon bara trava runt o lät ingen av dom hälsa på henne hi hi. Så himla fin va honnär hon tarvade runt, såg ut som hon bara svävade fram lilla Villmisen. Hon kommer få de toppen bra där o kommer mest loppa sig men även få rida ut ibland med mamma o dottern på b-ponnyn =) Syss tog massa fina bilder på henne som kan vara roligt o ha!!

Vi hämtade även Conny på hemvägen så nu står han i vårt stall i Villmas box =)))))
Han va lite rädd för vårt släp när vi skulle lasta så han gick ut ett par gånger, men sedan väl innne stod han som ett litet ljus. När vi va hemma vid stallet hade han bråttom ut o bara skaka när han kom in i stalllet vid Anton. Men dom hälsade på varann o Anton skrek som ett sto ahhaha. Så ut som de gjorde upp redan då att Conny bestämde o de kan fasen va på sin plats för Anton kanske inte kommer va så kaxig då om nån annan står över honom.

I morn ska jag rida lite o känna på honom så får vi se hur de går vart efter. Ser ljust på framtiden ihop med denna LILLA pålle =)

Nu ska jag hänga vidare i soffan o dricka lite cider mmmm gött. Hörs i morn igen

Inge nytt direkt

Det har inte hänt då mycket sedan igår direkt.
Men Anton va bara en smula halt i dag bara så det går ju åt rätt håll iaf. Så kommer kiropraktorn på tisdag med, så det ska bli jedrans skönt o veta att de inte sitter något där efteråt iaf.

Annars hhmmm njaa inte så mycket........ Jobbba i morn igen o då äre KORTDAG som gälller 7-16 wwwiiihhhuuuuuuu!!!!

SEE YA


Ledig dag

Ja så va de onsdag igen då o man va ledig såååå SKÖNT har de vart.
Blev sovmorron till halv nio o sedan upp åt en risifrutti o tog en promenix med Mollan ute i geggan.
Hon fick en välbehövlig dusch av tassar o mage när vi kom in, sedan blev de damsugning o torka goolv för fulla muggar.
Skapligt mycket hår de va när jag tömde damsugan då fyyy faan, men hade inte trott annat i o med de tussar med hår som låg i vissa hörn. Men snyggt blev de efteråt iaf o det e huvudsaken. 

Snabblunch o form av mozarella, tomat, gurka o tonfisk innan jag stack till Conny för lite ridning. 
Han va jätte spännd o det blev nästan bara skritt i dag försökte lite trav men då kändes han halt i stället. Så ska nog rida i ridhus nästa gång så han kan slappna va lite.

Efter de hem o ut med Mollan i skogen bakom huset o busade, hon älskar vekligen o vara ute våran älsklings vovve.
Stack sedan till vårt stall o fixade våra kusar med mammsen. Anton va lite mindre halt iaf i dag men e fortfarande lite struttig o stel i vändningar om man går med honom ute o inne i boxen. Han har stått inne sedan i söndags o bara vart ute o ätit lite gräs vid stallet, så han e skapligt rastlös nu o sååå sjuuukkt ARG! Så hoppas att kiropraktorn kan komma nästa vecka som vi pratade med. Men hon ville egntligen inte komma för han va så halt. Men vi skulle höra av oss igen i slutet av veckan nu så vi får se vad hon säger denna gång. Känns som man vill kolla att de inte sitter nått uppe i rygg eller kors innan man kan gå vidare o ta kliniken. För som det e nu finns de ju inget o ta på lixom, när han varken e svullen eller varm i nått ben?!?!??!?

Ne de får nog va allt för denna dag.
Ha de bra alla så hörs vi snart igen


Svamp eller nått jag såg i skogen ?!?!







RSS 2.0