Ser lite ljus i mörkret

Idag har jag fått en positiv grej i allt elände o det e att Conny iaf e fräsh igen. Va nämligen o skritta han förut o han kändes hur fräsh o glad som helst. Så nu ska han bara flytta till vårt stall.

Annars finns de inte så mycket mera postitivt o säga efter dagen, fick ju ännu en tråkig nyhet i förmiddags. Så detta får nog bli dagens fattiga inlägg.......... Eller jo Anton va inte så mycket bättre heller så nu blir de o ta ut en kiropraktor först o sedan kliniken om de inte sitter nått i hans kropp?!?!

Tänker på alla som har de tufft just nu!!!!!
Tur jag har Ogge iaf hemma som kan hålla om mig när man e ledsen, Love YOU

SUCK

Ett stort jävla fett suck e de jag känner. Allt bara går emot mig just nu...................
Har inget roligt alls just nu runt mig utan bara elände o skit med folk man känner o jag orkar inte mera!!!

Har flyttat mamma o pappa hela dagen med o inte nog med allt så kommer man ut till en häst som e hur halt som helst!!!! KUL man kan inte se vilket ben de e faan för han e så halt, har aldrig sett en så halt häst i hela mitt liv.
Våran teori e ju att han har gått omkull i hagen för igår va han inte halt alls utan helt som vanligt.
Så blir o ringa hon som kolla på Conny o se om hon kan hitta något innan man går vidare med det.

Nu ska jag fortsätta deppa i soffan med min läsk.....................

.

Idag ska jag inte blogga om mitt tråkiga liv, e inte riktigt läge för det.

Vill bara skänka en tanke o kramar till två personer som jag vet har de tungt i dag. Tänker på er hur mycket som helst, kommer aldrig glömma denna dag.

Ta vara på tidnen vi får ihop, den e bara til låns...........................

Lite nytt

Idag har hovis vart o fixat fötterna på djuren, så Villma e nu mera barfota bak =) Han kunde till o med lägga om hennes framskor o Antons bakskor!! Jag gjorde stallet klart o skrittade Anton en sväng ute åt syss. Han hoppade lite igår så han skulle bara joggas lite va taken, men de va ju så fruset på vägarna så de sket sig.  

For hem o va ute med Molly, bytte kläder o kollade vad som behövdes i kyskåpet, så stack jag in till stan igen.
Blev o åka förbi o hämta min vinterdäck till rallypärlan o ta med dom, de hade tyvärr inte tid o lägga om dom så jag tog dom bara. Åkte sedan till rusta o köpte ett par gummitövlar o två vädringsställningar, så vi kan hänga våra kläder tills garderoberna e klara där uppe.

Efter de blev de Maxi o köpte då ett par nya skor innan jag mötte upp Mammi för en runda på ICA.
Blev en del mat in handlat o liten pratstund med mammsen oxå =) Roligt inte så ofta man hinner umgås så nu förtiden.
Blev insläpp av hästarna på vägen hem o sedan promenix väl hemma men min lilla bebis älskling ;P

Nu ska jag äta ägg som jag kokat till kvällsmat, för våran kock hade ledigt i dag här hemma.
Ha en trevlig kväll.


Denna fick följa med hem oxå






Mollans älskade gris kom fram när vi hängde upp kläderna


Så nu e de full lycka här hemma, bara nån vill leka med med henne


SÅÅÅÅÅ GLAD!!!!

Idag e jag så sjuuukt glad!!!
För de första så va de kortdag på jobbet som skönt skönt, så blev de stallet efter de o dona lite. Blev ridninga av Anton panton på vägen lite för syss hade sen kund o en droppin efter de. Va så kul o rida lite jag som inte ridit på så länge nu.
Han va superglad o pigg med o han gick kanonbra!

På vägen hem prata jag med Susanne om hur de gick med Conny i dag o då blev jag ännu mera GLAD.
För han hade låsning o nacken o i korset tror jag så hon knäckte, masserade o körde akupunktur i 1 TIMME. Hon va så bra sa Susanne o de känns ju bra att man har hittat en bra tjej som man kan ha till de andra hästarna med för en rimlig summa.
Så nu skule han vila två dagar sedan kunde jag jogga i gång han lite denna vecka så nästa vecka rida på som vanligt. Så nu e vi på G igen =) Ska dit i helgen o rida lite så de ska bli jätte roligt har ju sånt ridsug nu så det inte e sant. Han hade troligen haft detta i några månder men de visar sig oftast inte förrens man ridit o trimmat ett bra tag sa hon. Men han hade inte ont eller så av de så de vaju sköt att höra. För de har man ju tänkte på om man har plågat han nu efteråt, men eftersom vi inte red han mera efter att Therese hittade det så e de ju ingen fara.

Nu ska vi snart äta mat. Ha en trevlig kväll alla o håll om den du älskar lite extra mycket ibland.

Min linslus då =)










REGN REGN O MERA REGN!!!


Hemma från stallet o de blev ingen motion som ni ser!!! Paddocken blir vattenfylld så fort de regnar.
Får se om de blir ridhuset i eftermiddag kanske om de hinns med!?!?
Annars e stallet klart för dagen så vi behöver inte åka dit igen.
 
Ska ju in o flytta mammsen snart med så de kanske drar ut på tiden, så kanske att hästarna eller Anton rättare sagt får vila i idag. Villma e ju pensionär på heltid nu så hon bara e o har de skönt, värkat trivas med de oxå så de e skönt. Klart hon blir glad så fort hon får göra något eller skritta en tur ihop med Anton.

Igår va jag hos Conny o pysslade lite o guuud va han va rastlös asså. Man såg direkt att han stått nu ett tag för han kunde inte stå still när jag borsta honom o inte ville han va inne själv heller. Så ska bli kul när man får komma igång igen o rida honom :D Har ju massa planer o övningar så ska göras tänkte jag, så framför allt se hur han utvecklas med. Har ju som mål att han ska kunna starta lite i sommar!

Nu piper tvätmaskinen att den e färdig så bäst o dra, hej på er!!


Så här slappt e de hemma hos oss just nu o husse har inte heller gått upp!

Ensam hemma

Detta bjuds de på när man e ensam hemma o har PF;


Tacotårta m sallad


Godis och läsk


Nya chockladen =D

Så lite fejjan o tv så klart med Mollan

TACK MINA TJEJER FÖR IGÅR!!!!

Har vart lite dålig på o blogga nu känns de som, men kanske för de känns som de inte händer så mycket just nu i mitt liv.

Men igår va iaf tjejerna här hos mig o de va såå himla trevligt!!! Blev lite vin, tacotårta, skratt o prat om allt o ingenting. Va ett tag sedan vi träffades över lite mat o dricka har blivit en del fika på kvällarna i stället. Men de här måste vi försöka få som en tradition fram över att vi träffas oftare!

Idag ska jag göra nån nytta hoppas jag inte för att jag e så pigg just nu men men. Har iaf gått en promis med Mollan i regnet, men bara man har kläder på sig så e de ju ganska skönt med lite luft.

Ska kanske till Conny i dag med, saknar han massor i o med att jag inte ridit han på två veckor snart. Men nu e de ju inte långt kvar till hon kommer o knäcker honom!!! Ska bli sjukt kul o komma igång igen o då hoppa upp på en fräsh häst =D Ser fram emot allt jobb som ska läggas under vintern o alla förändringar som kommer att ske när han får mer ork o styrka.

Nu ska jag plocka undan efter oss tjejer igår. Fick en fin filt från chili med som jag alltid har tyckt vart så himla mysiga, TACK TJEJER TROR INTE JAG TACKA IGÅR!??!? Så nu blir de o köpa en till sådan så vi har två i soffan.

CIIOOOOAAAA


Inväntar GREYS

Nu har jag städat o donat lite hemma inför fredagen då mina girls ska komma hit o mysa lite. Blir lite städning samma dag med antar jag då man har en schäfer hemma som FÄLLER!
men känns bra o ha förberett lite iaf. Nu ska jag bara byta laken med så e jag nöjd för idag.

Har även hunnit med hästarna o flyttat lite saker med mammsen till hennes nya lägenhet. 
Nu ska jag glutta på Arga snickarn för han e såååå BRA, sedan blire GREYS som jag oxå älskar.

I morn blire ett par timmar i de jävla kit kaoset på jobbet. Faan längtar INTE DIT nu!!!
Herråå syns i morn


Skitdag

Idag vare en skitdag på jobbet!! Jag har vart positiv o hållt skenet upp men idag tröt de o jag va sur som faaann. Orkar inte med denna röra o oordning längre, vill ha ordning o reda lixom.

Men fick ju se Syss o Anton på en kanontränig,börjar hitta mera knappar o samspel nu iaf såå roligt o se.Björn passar oss preffa med, för lika mycket som han kan skämta så kan han va seriös o ställa krav PRECIS SOM DE SKA VA!! Film från träningen finns på http://fruuktsoppa.blogg.se !!

Nu ska jag ta min frusna skropp o värma den under täcket i sängen. I morn ska de flyttas med mammi :)

CIAO FRIENDS

Måndag 18/10-10

Idag har syss o jag skrittat barbacka på hästarna en sväng. Anton ska ju träna i morn o tävlade igår så de blev lagom. Villma fick lalla med som sällskap o hon va superglad för de.  

Nu har jag ätit älsklingens godaste korvstroganoff så de blir en tidig kväll för mig tänkte jag. Ska nog ta en dusch o sedan lägga mig i sängen o läsa en bok, e egntligen inte den som köper böcker annars. Men Jenna Jamesson o Graafs böcker e sjuuukt bra, de e sådans som jag köpt en gång o faktiskt läst ut, e lite dålig på sånt annars ;P

Bye Bye







 

De va den helgen de

Sitter o har just fått lite mat i magen efter en låååång o seg dag på jobbet. Trodde aldrg att dagen skulle ta slut asså heelt sjukt vare men men nu e den över iaf, tur man hade kanon folk runt sig.

Förresten så fick jag blåsa o visa körkort i dag på vägen till jobbet utanför badhuset, en sketa trevlig polis som sa ha en trevlig dag när jag blåst färdigt. Roligt att man fick blåsa o visa körkortet efter skapligt många år man haft det!!!

Syss o Anton va o tävlade i dag så jag fick detta kort på mms i morse :D

Andra klassen va an tråkig så då gick de som de gick. Men de får vi ta
men Björn under träningen på tisdag. Man jag säger som jag alltid har sagt: de har bara vart ett team i snart två månader så mera träning o sammansvettsning blire nu.

Hörs i morn igen Ciaooooooo

Slut som artist

Soffhäng med chirre & lärre, e jag faaan värd efter denna dag asså.

Hörs i morn, TJJJAAARÅÅÅÅÅÅÅ


SEG

Sitter just nu o bara känner hur seg jag e i huvudet efter denna dag som gått i ett på jobbet. Våran stora ombyggnad e ju i full gång o de e massa frågor, tjat, gnäll ris/ros till oss som jobbar under dessa dagar som gått. De flesta e postitiva o tycker det ska bli roligt med lite nytt medans vissa bara tycker att vi e heeelt dumma i huvudet som bara ändrar om så de inte hittar nått. Själv tycker jag de ska bli sjuuukt kul när de blir färdigt o framför allt in egen avdelning som kommer totalt byta plats. Kommer få en egen frys, bakrum o rum atttt förbereda i oxå, så de ska bli kul o ha sitt eget lilla rum o inte va i vägen så mycket för andra som jag e nu.

Annars vet jag inte vad jag ska skriva i dag............. eller JO JUST de ja, Susanne har fått tag i en som ska kolla på Conny 25e. Tyvärr lite långt bort men de va ända tiden hon hade så snabbt pga ett återbud. Men tiden går ju snabbt o en sådan sak e ju så värd o vänta på med. Så när de e klart kan man blicka framåt o se fram emot massa träning under vintern o kanske komma ut o göra några starter under sommaren om han tar åt sig all träning. Men de finns ju sjuukkkttt bra huvud på denna polle så de ska bara bli kul o se hur han utvecklas.

Nu ska jag nörda vidare o ladda för en helg på jobbet. Ha en underbar kväll mina vänner o ta hand om er.

LIVET E FÖR KORT FÖR ATT SLÖSAR BORT OCH FRAMFÖR ALLT ATT INTE SÄGA TILL ALLA NÄRA & KÄRA HUR MYCKET MAN UPPSKATTAR ATT DE FINNS.
Skickar även massa varma kramar & tankar till en speciel familj, som finns i mina tankar hela dagarna!!!



Fredagen närmar sig

Sitter o bara slappar med datan i knät medans jag låter maten sjunka ner. Idag blev de köttfärssås o makaroner tog även ett iskallt glas mjölk o de e sååå gott ju. Jag e sån som bara måste ha mjälk till vissa rätter men på jobbet har jag ALLTID vatten konstigt nog.

I morn e de fredag igen o då kör jag till 18 på jobbet, ska även jojbba min första hel helg med så de blir 18 de dagarna med. Så nu blir de 7-18 tre dagar i rad men så jävla värt när man får vara ledig tre helger sedan annan man ska påt igen.

Nästa helg ska girlsen komma hit på tjejkväll, blir mat, dryck o skitsnack hi hi o roligt ska de bli med. Bara Carro o Linn som sett hur vi bor lixom.

Nu ska jag se om jag kan få min lilla pojke o stänga av sitt tvspel så Johanna kan kolla på tvn ;P

TACK SYSS FÖR  DEN NYA DESIGNEN PÅ BLOGGEN :D


Sötnosen då hahhahha

Onsdag

Idag fick Conny laser för jag har tyckt att något inte va oki med honom de sista gångerna jag ridit. Så jag hade rätt trots att jag bara ridit han i lite mer än 1 månad. Han va sne o framskjuten på höger sida både bak o fram till. Så hon körde på lite laser o sedan ska vi fixa en kiropraktior fort som tusan. Hon tyckte att jag kan skritta honom o stärka han ändå tills han blivit knäckt iaf så helt stilltje blir de ju inte. Men ska bli skönt o få ordnng på det så man kan rida på som vanligt sedan.

Blev även lite ny färg i håret o klippningen blev skapligt mycket kortare än jag hade, sååå skönt de va så sjukt långt nu sista tiden.

Va o hälsade på milfen o grodan med ett par timmar mellan frissan o stallet. Han har blivit så stor nu lille pluttisen o e med hela tiden när man pratar o så. Mysigt värre !!!!

Nu har vi även fått en till älg hängandes här hemma, då nu e dom två. Hade vart skönt o de som skjutit dom hade plats själva o hänga men tydligen inte.

Nu ska jag slappa o invänta GREYS! Bye Bye 

Kul med kommentarer från de som läser min blogg =D


Gårdagens nagelfix, ser röda ut men e en skimmrande brun med röda stenar





12/10-10

Idag har de vart en ganska rörig dag på jobbet, våran ombyggnad e i full gång o de e skaplig kaos kan man säga. De värsta va igår för då flyttade vi två diskar o de tar lite plats. Idag har de bara vart o flytta från gamla hyllor till nya så man ska kunna ta ner de gamla så småning om. men har ju fått lagom mycket RIS o ROS under dagens gång o mera lär de ju bli, då ALLT ska vara klart till december!! 

Igår tog jag stallet efter jobbet o idag tog mammsen o syss det, så stack jag o fixade naglarna. Blev en påfyllning med en brun färg o röda stenar på, har aldrig haft brunt så de e lite spännande.

I morn ska jag fixa håret, Conny ska få laser o vårat stall ska fixas. Blir att slappa på eftermiddagen iaf tror jag. Ska ta mig en titt på den lilla älgen som hänger nere i maskinhallen med tänkte jag.

Ne nu ska jag fortsätta nörda på datan medans ogge kollar fotbollen. Trevlig kväll o hoppas Sverige vinner nu!!!

Tack mamma o syss!!!!!

Idag har jag haft en stallfri dag o de har hänt massor här hemma.  Så stort tack till mamma o syss!!
Blev lite mera fixat i badrummet med krokar o så tack vare att svärfar o svärmor va här hela dan. Svärmor har klyvit vet så de heter duga. Tycker verkligen om mina svärföräldrar ska ni veta!!!!
Hyllan över skänken blev dit satt med o så hittade jag två gamla krukor som va så fina som fick stå på skänken o en av de gamla ljusstakarna oxå som jag hittat. Roligt med lite gamla grejer som passar in i nuet med.
Studsmattan e nu inpackad för vintern med så nu e de bara se fram emot sommarn 2011:D
Lite tvätt o städning blev de med under dagen, o guud vad bra jag känner mig efter alla dessa saker. Man kan nästan säga att jag e så jävla bra hahhah ;)

Nu ska jag laga mat o i morn e de tillbax till jobbet som denna vecka blir jobb alla dagar utom onsdag :)

Bye bye friends, ta hand om er.


Utan o med den frostade filmen som oxå kom dit i dag











Svärmors lilla hög




Molly fick sitt lilla hörn med skålar o mat

Livet

Natten till i dag somnade min jobbarkompis dotter in bara 7 år gammal. Livet resa e slut o hon förlorade kampen mot cansern, de som bara inte får hända har hänt. Kan inte förstå hur mycket de lidit under dessa år o hur mycket de har fått stå ut med. Så mycket dagar på sjukhus o kampen för att få ha ett normalt liv igen fick aldrig upplvevas.

Detta har fått mig att inse så många gånger att man ska uppskatta de man har o framför allt att man e FRISK!!!
Man kan få gnälla ibland o ha ont här eller där men man ska aldrig klaga på att man inte har de bra. Utan uppskatta alla runt omkring dig som bryr sig o framför allt för livet man lever.

LIVET KAN TA SLUT SNABBT, TA VARA PÅ VARJE SEKUND O TALA OM FÖR DINA NÄRA HUR MYCKET DE BETYDER FÖR DIG!!!


Ska bara........

säga tack till mina underbara VÄNNER för igår, sååå trevligt o mysigt!!!

Idag har jag jobbat o stått i men bara till 4 =D
Blev stallet med syss o fixa Anton för tävling på Vreta i morn. Jag klippte han o syss fixa resten, han va så hmla långhårig redan så de va dax o klippa han igen.

Blev Conny ponny på vägen hem o en tur ute på vägen med han. Det e något som tar i mot i vänstervarvet så han lägger huvudet på sne o tyggar lite med tänderna. Så vi bestämde att vi skulle köra lite laser på honom o inte rida tills han e genomkollad.

Nu ska jag fortsätta softa i soffa!!! Ha en bra kväll mina vänner för de de ska jag ha med min underbara OGGE, som jag älskar mest av allt på denna jord!


Denna köpte jag igår till Mollans mat, så slipper man de fula påsarna 

En mycket trevlig dag

Blev lite shopping när jag va på stan med Tessan i dag. Vi satte oss o åt sallad o sncka skit i 2 timmar typ, så himla roligt o bara sitta o snacka om allt o ingenting.
Jag stack även till Ingelstad en sväng när vi va klara på stan.

Detta inghandlades:
-lite tunnare vinterjacka
-joggingbyxor till Ogge
-pedalhink, toaborste, tvålpump, krokar o toarullshållare till NYA badrummet
-handsfree till mobben (trådlös)
-två nya lampor till övervåningen
-silikon till bänken i badrummet
-film till badrummsfönstrena, billigare än o byta till frostat glas tills vidare

Mycket nöjd med dessa saker som va väldigt välbehövliga, brukar vara sjuuukt BRA på o slösa pengar på inget viktigt alls.

Conny va inte så nöjd med att de blåste i dag så de blev jobb i skritt o tarv i dag bara för o få han med på noterna. Men han är ju bebis med så han får vara lite frånvarande ibland.

Nu ska jag ladda inför GREYS som börjar o kväll igen.
Hej på er


Lamporna


Nya jackan


Vårat lilla hus denna blåsiga kväll


6/10-10

igår va syss o tränade för björn på VRF o det va en jätte nyttig lektion för dom. Hon hittade lite mera knappar o komunikationen funkade ännu bättre med. Så himla roligt o se dom ihop de kommer bli ett SUPER TEAM asså med lite mera träning. Man får ju inte glömam bort att hon bara har ridit hoonom i 1 månad o hoppat 5 gånger typ.
Kolla syss blogg så får ni se hur bra dom e ;) http://fruuktsoppa.blogg.se !

Nu ska jag fortsätta med min frukost för sedan ska de promenaras med Mollan innan de blir stan för fika med Tessan o lite andra ärenden på Ingelstad. Ha en bra dag, det ska iaf jag ha!

C YA


Stallfri dag

Hade en stallfridag i dag eller jaa nästan iaf, åkte förbi o tog in alla på vägen till Conny. Men Susanne messa o sa att han slitit av sig skon hon satte dit igår o nu gick de inte o få dit nån. Så de blidde inngen ridning av honom så jag stack hem för o dona lite hemma. Blev kanske inte såååå mycket gjort men hadtagen på skåpen i badrummet e dit iaf o så har jag skurat av duschen med. Bätte än inget e de ju men jag ska alltid göra minst 1000 saker för att jag ska känna att de har hänt något.

Varken Ogge eller jag orka göra mat så de blev hamburgare med friskobröd mmmmmm så jedrans gött vare. Så nu sitter man som en klump i soffan o degar. Inte för att jag e så mycket för o röra på mig i dag för mitt knä va cp i morse när jag vaknade, har vart så förut men nu har jag verk i det som jag aldrig haft förut. Så när jag bad Ogge kolla om de såg annorlunda ut emot de andra så sa han att de va svullet som jag misstänkte. För på ena sidan om knät e de som en bubbla som man kan trycka på så åker de ut på andra sidan typ som om e vore vätska i det?!??! Får se hur de ser ut o känns i morn annars kanske de ska kollas upp, inte för jag tror de e nått men men.

I morn ska syss hoppträna Anton panton på Vrf ska bli skit roligt o se hur de går.
På onsdag börjar mittt älskade Greys oxå WWWWIIEEE som jag längtat, ska bli så kul o ha ett program o se fram emot en gång i veckan!!

Hej svej leverpastej

Forts. söndag

Ja nu kommer förtsättningen på min söndag som va stallet hos Conny först. Blev o sätta dit en tappsko för Susanne så jag kunde rida han o de blev kanonbra trots att den va lite trasig i kanten. När jag red va han kanonfin men faan sååå HET han va orka knappt hålla i ibland asså. Så de blev massor av övergångar på en åtta som uppvärmning för att få han att lyssna på mig innan vi gick på galoppen där jag gjorde ungeför samma sak. Han blir ju så på om man galopperar länge sträckor med honom, så lika bra att hålla sig på en volt o bara galoppera ett varv typ. Men han fatta när jag sa till han när han va för på så han jobba på fint vart efter.

Våra hästar då blev inte så mycket för min del för syss hade fixat allt så jag tog bara på Anton o provade han lite för att känna på om han va som han brukar i o med att han vart så seg några dagar nu. Men han kändes bra men otroligt seg då som syss sa, så tror inte att de kan vara nått fel iaf på honom. Så i morn ska han jobbas lite från backen o tisdag ska hon hoppträna med honom för Björn på VRF. När man hoppar e han ju så hinla på o glad så kanske att han helt enkelt e uttråkad av o bara gå i paddocken eftersom vi inte har några vägar o rida ut på =(((

Villam blev longerad lite så hon va glad hon!

Hann med lite meck i badrummet så som att skåpsluckorna e dit o korgarna i 50 skåpet med, bara handtagen som ska dit o en silikonrand runt bänken. Ska ju till stan på onsdag o träffa Tessan så då ska jag passa på att köpa krokar o allt de andra så de blir helt klart. Faan e så TRÖTT på att de aldrig blir klart utan bara står där AAAAAHHHHHHH men snart snart e de faan klart iaf.

Ha en bra kväll alla. 

Lägger ut lite bilder på hur de blev när Ogge körde ut lite chakt som de körde ner till oss från hans chefs poolbygge. Så de blir bra när man fyllt upp allt o de kan bli hagar så smångom!!!!!


Sötaste CONNY







Söndag

Har nu haft en välförtjänt sovmorron så frukosten e i magen o man har hunnit kolla fejjan. Nu ska jag ut med Mollan ens väng innna de blir ridninga av Conny o sedan direkt till våra andra hästar :)

Hade hoppats att jag skulle hinna lite mera här hemma i dag men så blir de ju inte när man har sovmorrn TYVÄRR!! Straffar sig alltid o ha de fasen hhhahah :P

Hej hopp kanske uppdaterar mera av dagen senare!


TACOS

Sitter o har just ätit tacos framför idol. Kollar inte normalt på idol men men denna gång fick de bli de. Vet inte varför jag inte kollar på idol egentligen men de har inte legat i mitt intresse denna gång kanske?!?!
jag unna oss lite läsk o en chockladkaka med faktiskt, de ni de e INTE ofta alls som de finns godis i detta hus.

Jag jobbade till sex i dag o sedan möttes jag o syss upp i stallet o fixade allt, blev vilodag för Antons del i dag med men han e sååå seg o har fått b-vitamin nu så han ska pigga på sig lite hoppa vi. 
I morn ska de jobbas igen öppning till stäng =) e sista gången jag jobbar varannan lördag med wwiiieehhuuuu. Så härdan efter blir de var tredje helg o då både lördag o söndag, vilket ska bli sjuuukt skönt o få mera ledigt! Så det va roligt att chefen nappa när jag sa att jag gärna jobba så som några andra gör på jobbet. Vi har ju typ helgchefer som då har en helg var o två har ju försvunnit så då passa jag ju bra in där ;P 

Tessan va inne i dag på jobbet med så vi bestämde att vi skulle träffs o fika på onsdag o de ska bli super trevligt verkligen, länge sedan jag träffa nån o hittade på nått! 

Nu blir de en dusch så man inte luktar usch tills i morn :)



Mollan o sin LILLA pinne ;P


 

RSS 2.0