Vart just o shoppat denna onepease på GINA...

2011-04-29_12_42 (MMS)

Vart just o shoppat denna onepease på GINA :) Ska bli fett nice o chilla i hemma :) Linda hitta lite smått o gott på Conny med förut så nu kommer jag känna skillnad direkt när jag rider. Han o Anton kunde byta sadel med tills han ska vara hos Sharpman om typ en månad. Dom de så fullt så de va första tiden :( Syss har gjort stallet oxå så jag ska bara lämna höselaget på vägen hem. TACK <3 Ska fortsätta ha lite lunch nu så åter i helgen kanske


Nice dag

på jobbet o i stallet =)
Red bebis lite i Antons sadel för o se hur den låg på honom, eftersom han måste byta sadel sa Linda igår när hon va. Så vi får se hur de blir med sadlar hit o dit. Conny ska få sig en check i morn av Linda med så syss åker ut o tar de, ska bli skönt o veta om de sitter nått i vänstervarvet eller inte.

I morn e de jobb till 18 o på lörsdag och söndag lika så, suuccckk känner jag nu men faan vad bra de känns på söndag när jag kommer hem igen. Ogge o hans familj ska bila bort hovarna i stallet o gräva ut för plattorna medans jag roar mig på jobbet. Så hoppas de hinner allt de planerat över helgen =)

Herrå friends höres




Min dag

har bestått av nagelfix och cykeltur till det med. Blev så att syss tog min bil till stallet o jag hennes cykel från ljura till Eneby, skönt vare o få lite motion dit o tillbax till Kungsgatan.
Naglarna blev skitsnygga med glitter o en ny turkos färg :D

Efter naglerit blev de stallet o longera på pezoan 30 min o lite stallfix i form av mockning o höpåsar. Syss fick ta in dom senare så jag slapp åka tillbax, mamma va med henne så hon va inte ensam iaf.

Väl hemma igen så blev de massa röj ute i flera timmar o Molly lekte med sina 1000-tals olika pinnar hon släpar fram hela tiden, ihihi helt otrolig är hon. När Ogge kom hem åkte jag bort o hämtade en höselagebal hos Susanne så nu klarar vi oss ett tag igen.

Nu ska jag fortsätte se på Greys, åter i morn. Sov gott med er




26e April

och första jobbdagen efter fyra dagars ledighet. Men de gick ju de med fast jag va sjuuuukt seg i dag o hade asa ont i mitt knä. Får så ibland att jag inte kan räta ut det helt o lägga all vikt på de när jag går, men hoppas de e bättre i morn :D

Annars longerade jag bebisen idag på pezoa för första gången o de funkade riktigt bra. Han va lugn o fin hela tiden o sökte sig neråt till o med emellanåt. Så vore ju bra om de kan funka så han börjar använda ryggen ännu mera.
Syster mockade o gjorde stallet när jag red för hon hade ridit klart när jag kom, så i morn ska Anton kollas av equiterapeuten. Hoppas att de inte e några större saker. Så får hon boka en tid till Conny med får vi se, han e ju lite spännd i vänstervarvet o springig.

TACK SYSS FÖR DEN NYA HEADERNA SOM DU FIXAT, TUR JAG HAR DIG :D
Nu ska jag fortsätta nörda vid datan med min kvällsmat bestående av jordgubbar & mango med kesella. I morn e de nya naglardax o fasen vad jag LÄNGTAR!!! C Ya












Slappar måndag

blev de efter en trevlig söndag med alla vännerna. Blev grillning, skitsnack, skratt o kortspel fram till halv tre typ, så liite seg va man allt i dag hiihih. Men kul vare så tack alla inblandade =)

Blev lite jogging av bebisen i dag, mycket lösgörande o låg form. Han skötte sig asa bra o va lugn hela tiden under jobbet, han verkade ganska nöjd efteråt med. De fick gå ut i hagen igen o mumsa lite hö tillls de skulle gå in o kväll. Anton verkade helt slut efter helgen så han hade vilodag idag, men de brukar få en eftrr de tävlat som belöning.

Nehe slappa vidare i soffan o njuta av all denna ledighet som vart underbar =) Ska jobba hela helgen som kommer nu så va skönt att vara lite ledig innan. Hej på er












Nu är den på plats o sommaren e skapligt v...

2011-04-24_15_37 (MMS)

Nu är den på plats o sommaren e skapligt välkommen :) Nästa helg ska de grövas ur för plattor som den ska stå på så den inte blir förstörd. Ikväll blire grillning med kompisgänget :) Trevlig söndag


Seger i 120

blev de för SYSS &ANTON i första klassen =))))) SÅÅÅÅÅ STOLT och GLAD hästägare jag va rååå hiihi. Andra klassen han inte riktigt med så den va lite mindre bra men bara komma igen i morn!!
Har knäppt massa kort o filmat åt henne så hoppas de blev lite bra kort som hon kan spara, hon har ju så lite för hon alltid fotar min o Conny. Men sällan tvärt oml =/ 

Nu ska jag fixa grillspell till premiärgrillningen =) Gött värre skare bli. Ha de gött alla


Lördag

Idag e de underbart väder och hoppas det blir en lika underbar tävlingsdag med syss o Anton.
Jag kännder mig sjuuukt nöjd med min dag igår men det e fortfarande en liten tår i ögat över att att han bjöd på de där hindret bakofram. Han va ju sååå FIN på framridningen o hag va supertaggad för 1meters klassen. Men de blir ju flera tävlingar o han va ju fin på de första två o så fick jag hoppa trean med för att avsluta bra, tack Marita =)

I övrigt e jag glad för trädgårdsmöbeln ska hämtas idag o jag kom i mina favvoojenas efter typ två år. Fasen vad LCHF har gett resultat =) Men jag har ju inte slutat med de iaf, måster ju behålla vikten nu som jag trivs med till 100 =) Men jag e  inte lika sträng som jag va ibörjan utan nu kan jag ta en macka eller vi kan ha pomme till köttet en lördag eller så. Bara man inte släpper de för mycket så e de ju lungt.  

Ha en underbara dag i solen mina vänner så hörs vi av =)







Filmer från dagen

kommer här och jag är SÅ NÖJD med dagen trots att de blev som de blev i 1 meter. Kommer lägga ut den så ni får se hur fin han va 1an o 2an iaf ;p


Torsdag kväll

och alla saker e fixade inför morgondagens tävling, Conny bebis fick sig en dusch med o de gick superbra. Han fick ju som sagt vila idag så de gick ganska fort o fixa allt, så slapp syss o åka ut idag med.

Har nu ätit lite tacos med min älskling o ska hoppa in en snabbis i duschen för att sedan tagga tills i morn i min underbara morgonrock =) Älskar verkligen att sitta i den o mysa efter en varm dusch, födelsedags pressent från min kära familj va de med.

Ha en trevlig torsdagkväll alla =) De ska jag ha o så upp o hoppa i morn för att vara i stallet vid sju!!


Snygga vi e råååååååå ;)

Nu ska vi snart gå ut för morgonen jag o d...

2011-04-21_06_08 (MMS)

Nu ska vi snart gå ut för morgonen jag o denna sömntuta ;) sedan blire jobb 7-18 o efter de bada häst o putsa saker. Blir en fin dag ser de ut dom synd att man e inne hela dagen :/ Puss o kjam


Skön onsdag

Började med en sovmorron till nio i dag som sagt o fasen vad skönt de va :D
Slappade sedan o kollade två bb avsnitt innan jag o Mollan gick ut i de sköna vädret. Blev lite fix ute o sedan städade jag en rundfa inne med så nu e golven rena igen. Phhuuu för o ha vovve när de e pälsbyte o skitigt ute, tur hon e så underbar för de mesta.

Våran nya micro kom idag med så den tog vi emot när vi va ute, så nu kan vi tina sker igen hihi.
Idag fick jag en hylla som jag velat ha sååå LÄNGE bland några saker i maskinhallen som inte e våra. För killen sin äger den va hos oss i förmiddags. Så jag va ju bara tvungen o säga att jag va aspirant på den om de inte va nått han ville ha. Så jag fick den wwwiieee, såå snygg gammal o SNYGG=) Har ju redan en plats där jag vill ha den så nu ska den platsen bara bli färdig att sätta den på ;)

Tömmadebåsa hästisarna idag o fasen vad BRA de gick o vad MOTION jag FICK hahhah. Som en tomat i fejjat när jag va klar o skapligt varm med. Men de vare värt För i morn blir de vila för bebis del o ett bad inför tävlingen. Blir bra att han får vila tror jag dagen innan så kan jag komma hem lite skapligt med, ska ju fixa lite saker med.

Nu ska jag fortsätta kolla på GREYS hörs i morn. Bye bye sweet dreams






STOLT, GLAD, NÖJD

är de ord som beskriver dagens hoppträning!!! Kan inte annat än va asa taggad inför tävlingen på fredag. Han va en hel annan häst idag o han galopperade från början till slut när vi hoppade banan. Fick till o med in rätt antal galoppsprång de ni hihihih. Så nu blir de o kämpa vidare o bara bygga vidare på lugnet vi hittills byggt upp.

Nu ska jag sova o i morn e man ledig wwwiiieee ska fasen unna mig sovmorron till NIO!! Puss o god natt med er

  

Måndagen den 18 April 2011

har vart helt underbart FIN hahha =) Ne vars men den har vart helt underbar o det va såå skönt o få åka ut till stallet o vara ute i solen o tömmköra bebisen. Blev bara ett kort pass då han ska hoppträna i morn så han kanske slipper ha träningsverk. Men har kommit underfull med att han e väldigt lugn på töm så ska försöka jobba han mera i galoppen på töm än jag gör när jag rider. Han blir ju springig o så speciellt i vänstervarvet med, så man blir nästan osams o de e inge kul, för han blir så irrrig att han inte går att få stopp på han då. Så de sista man behöver e att man blir osams för då e ALLT man jobbat med de passet förstört. 

Syss fimlade en snytt så ni får se hur BRA han går iaf, tredje gången jag tömmar honom med =) Han lär sig snabbt o kommer säkert att bli ännu mera musklad om han tar till sig detta arbete.

Hoppas att min älskade kommer hem snart, han meckar i garaget för nått med lastbilen gått sönder. Sa att han skulle ringa på vägen hem om han ville ha lite fruktsallad o kesella som kvällsmål. Stannade på Ica en snabbis o handlade massa billig frukt, bamsemango för 10 kr tex wwwiiee gött gött. Jag som synda som faan rent ut sagt i helgen o åt en halv chockladkaka o drack läsk till maten, fy mig hi hi. Men nu e vi nyttiga igen o de blev keso till frulle imorse o i morn med =)
Hej hopp i galopp ;P



Utedag

med typ hela familjen o Tim. Blev tvätt av släpet in o utvändigt o de känns så himla bra att få de fräscht igen =)
Framtill invändigt vad de fasen inte vit knappt då skitigt vare av allt foder de får vid tävlingar osv.

Blev lite fika o lek med Mollan oxå ute. Hon har lite ont i en tass men de hindrar hene intr fårn att springa o lek heeeela tiden =)
Syss o jag stack iväg på fyrhjulingen med en sväng o kollade in en ridväg till slottet som jag tycker e SÅ MYSIG! Längtar tills de finns här hemma så man kan rida där =)
Hämtade lite foder med borta hos Susanne så nu klarar vi oss ett tag till, de gillar verkligen hennes höselage massor.  

Syss tog iaf stallet idag så jag inte behövde åka dit så TACK SYSS =D
Inge mera o sriva om du hörs i morn igen




Bilder & film av ERICA ANDERSSON









Mera bilder finns på syss blogg http://fruuktsoppa.blogg.se  =)
Tack igen syss

Tävlingsdebut

som heter DUGA!!! Faan rent ut sagt vad nöjd jag e efter dagen, heelt SJUUKT!!
I 90 va han nolla o klockren sådan med galopp från början till slut o rätt galopp efter alla hinder, så bra de bara kan bli. Va cool o lugn på framridningen/framhoppningen med o jag travhoppa nån gång innan jag kom i galopp bara för att vara på säkra sidan.

I 1 meter hade jag ett skitpet på ettan för jag kom ganska stort eller AS stort hihih. Men annars va han fin där med o bara letar hinder, samm som i 90 ingen korsgalopp eller fel galopp där heller.
Kanske att jag kunder försökt han han lite lugnare o inte ridit iväg han så mycket som jag gjorde, men men inge proffs här inte ;P Jag red på 4 prång där de skulle vara 6 korta egentligen så liite kan man ju ta o tagga ner, red på 5 klassen innan o då hoppade jag bara in o rullade på lixom. Men bättre att låta han gå på ett mindre när de e så litet o han inte orkar korta sig riktigt ännu. Vill ju hellre ha rytm o flyt än slitit o dragit. SYSS filma o fota så de kommer upp lite senare. TACK SYSS DU E BÄST!!! Kul att Martin min jobbarkompis kom o kollade på mig o Tess när vi red =)
han kunde till o med stå i släpet själv o äta lite hö mellan klasserna o de e inte fy skam heller =) Bästa bebis <3

Nu ska jag fortsätta njuta av dagen =)

Sitter just nu o laddar inför dagens tävli...

Sitter just nu o laddar inför dagens tävling med bebisen, första riktiga tävlingen :) Ska bli väldigt spännande o e hur de går men kör samma upplägg som på pay and jumpen. Kommer skritta länge sp han spänner av o ta de väldigt lugnt på framhoppningen så han inte stressar upp sig. Kommer typ inte rida förrens vid tolv då det e en 80 med omstart först!! Men men de blir träning så de heter duga för herrn idag. Åter kommer med resultat senare. Ha en bra dag


På väg till jobbet o saknar redan denna sö...

2011-04-15_06_19 (MMS)

På väg till jobbet o saknar redan denna sötnos <3


Torsdag

Idag va de halvkortdag på jobbet till 17 =) Blev bara en snabbis tilll stallet för båda fick lite vila idag, de va dom värda iaf Conny bebis. Han ska joggas o badas i morgon inför Sörping på lördag.
Lagade lite mat här hemma o sedan har jag mest slappt, orkar inte göra nått idag......
Har förresten satt klockan på en timme innan jag egentligen ska upp för jag ska ut o gå en lååång promenix med vovvis, men har vart såå TRÖTT så jag snoozar tills de e dax o gå upp.Fattar inte att jag gjort de varje dag men nte lyckats, så i morn ska jag fasen upp o gå!!!!

Våran micro då som inte kommer nån gång!!! Dom ringede i måndags o sa att de kommer på tisdagen så Ogges mamma va här nere o skulle ta emot den, men den kom aldrig =/ Så idag kolla Ogge på internet där man kan följa hela processen o där står de att Oskar Karlsson har tagit emot den i tisdags kl 11!!! EEHHH OKEJ, Ogge jobba o micron finns inte?!?!? Så vi får se om han får nått svar på vart den e i morn.
Ne nu ska jag hoppe in i dusha o sedan nanna kudden. Puss o hej leverpastej


Så här kan man ju ligga oxå ;P hihiiih

Ledig vare ja ;)

Ja som sagt så va man ledig i dag o de e ju inte så att jag kan sova bort halva dagen o bara göra ingenting, nae rå allt måste bli tipptopp denna dag.
Så jag städade i två timmar tror jag o då gjorde jag fasen allt, damsög, torka golvet, torka alla möbler i rummen, allt i köket såsom bänkar och luckor medans jag oxå tvättade massa maskiner. Tvättade även Mollans filt till korgen i vardagsrummet o överdraget till den i köket, så hon oxå får de rent o fint.
Mollan va ute hela tiden när jag städade o de va nästan så jag inte ville ta in henne efterår, för det e ju trots allt våran fyrbenta vän som drar in de mesta. Hon sprang bara iväg en enda gång faktiskt på den tiden med, så de e helt klart godkännt :D 

Tog en promenix på 40 minuter med henne innan jag åt lite mellis o stack mot stallet. Åkte o slängde fyra påsar med tomma flaskor som man inte får pant för med, så nu blev vi av med dom :)
Så nu ska de bara pantas tvä säck med burkar o flakor med =/ vad man samlar på sig asså helt sjuuukt.

Hästarna då fick gåpå töm båda två, men Conny bara lite jogging i låg form skritt och trav 20 min. Tog Anton 30 min ca o mest trav han med o att han skulle trava på hela tiden. Va helt slut efter de o Ogge trodde jag vart ute o sprungigt när jag kom hem för jag va högröd i ansiktet.
Så de känns ju att man fick motion kan man säga, tur att de båda gick superbra med så de va värt slitet ;P

Nått annat som oxå va värt slitet va städningen då Ogge säger "fasen vad du städat" så man får lite morot iaf till o göra om det. Känns kul att killar märker att man städat o inte bara går in o sätter sig i soffan som ingenting.
Nu ska jag fortsätta nörda i min morgonrock tills GREYS börjar =) HA DE GÖTT





Ligger just nu i soffan på jobbet o smällt...

2011-04-12_06_35 (MMS)

Ligger just nu i soffan på jobbet o smällter maten :) Va tvungen o slänga in en bild på två sötnosar som stod på vägen när jag åkte hemifrån i morse, märks att de börjar bli varmt ute nu. När äpplena faller från träden i sommar kommer dessa sötnosar va i våran trädgård o mummsa :) Kollade på startlistorna till lördag nyss o de va mycket starter, ca 40-50 i varje klass. Idag e de jobb till 18 o sedan stallet o hästisarna <3 Trevlig dag mina vänner.


Dagens ridpass

Detta har vi jobbat med idag o jag e väldigt NÖJD kan jag lova med bebisen då han va väldigt lugn o  jobba på fint. Syss filmade en snutt så får ni se hur han gick någorlunda iaf =) Så detta va allt för idag, ha de gött =D








Röjardag

Idag fick Conny vila så tog syss stallet, Tack =)

Blev massa röj hemma ute o i stallet jag, Ogge o hans föräldrar hjälptes åt. Blev ganska mycket gjort tycker jag. Just nu e de ju bara hovarna som ska bilas bort o sedan tätten kvar =D Men hovarna e ju ige höjdare att bila bort, så hoppas på att vi kan hitta en traktor med knack så de underlättar lite granna.
TACK FÖR ALL HJÄLP IDAG!!!

Däckbyte på båda bilarna e nu klart oxå o mamma va även nere med släpet, så de e med klart. Märks ju att de börjar bli vår nu o det e heeeelt UNDERBART faana rent ut sagt. Tror inte jag uppskattat vädret så mycket som nu när man har hus. Så skönt att det e ljust både morgon och kväll o man kan rida ute mera o slippa åka till ridhuset varje dag. Slipper ju elda som galningar med nu när värmen kommer, så natten e de bara vi kör nu o de e skönt de med. Molly har vart lös ute med oss hela dagen så hon va helt slut förut stackarn, somna på sin kudde i köket när vi kom in. 

I morgon e de jobb igen 6-16 o sedan stallet för ridning av bebis igen. Nu blire en dusch o efter de nanna kudden. Sov gott




Bilder från Pay and Jumpen

Fick dessa bilder förut från Tess som en tjej i deras stall tagit på oss under framhoppningen. Kul o se lite bilder på oss  =D Stort tack för bilderna o för väldigt bra tävling!!! Hoppas de kommer fortsätta komma massa folk på dessa tävlingar, kan verkligen rekomendera de om man har bebis hästar. Tillägger att de va 133 starter exakt, väääldigt bra för att vara Pay and Jump va =)
Skickar en tanke med till tjejen som blev sparkade i huvudet under tävlingen, hoppas verkligen att de gick bra!!

Bye bye










Pay and Jump

Är sååå NÖJD med CONNY efter dagen.
Han va självklart såå spänd o hade högsta nacken ever när vi lasta ut honom, tur jag tränsade hemma så jag slapp de i transporten kan jag säga. Försökte gå med honom lite på gräset vid transporterna när vi kom dit men va bara o slänga på han sakerna o hoppa upp i stället. Han e ju inte så liten när han sätter upp huvudet.

Men iaf till ridningen då; jag trava fram han på gräset o försökte ha han lugn o avspännd vilket lyckedes till 100 %!!
Han va såå fin o lugn, gick sedan upp till framhoppningen o red lite där bland hindrena o började hoppa fram i trav. Sket helt i galoppen då jag ville ha han lugn o fin i stället. Men vart efter kunde jag ta räcket o oxern i galopp med o han va så FIN och LUGN kan jag tillägga. Faan känndes helt underbart att kunna hoppa fram o rida bland andra hästar som han inte gjort förut. Men jag hade dock bara två med mig inne där men iaf ;) därför passa jag på att hoppa i lugn o ro.

Inne på banan då i 90 cm trava jag mot ettan o försökte rulla på så fort de gick i galopp igen. Fick göra två volter då han hade korsgalopp o hindren kom ganska snabbt. Men som sagt va all fokus på lugn o avspännd i dag så hade jag ju inte en chans heller utan man åker ju dit för ATT KUNNA LÄGGA EN VOLT eller liknande. Men han va annars inte i ett hinder o rundan kändes så BRA!!!

Till 1 meter så sket vi i att hoppa fram något då han antingen kunde behållt lugnt eller stressat upp sig. Så vi chansade o sket it, travade o galoppade på gräset bara o höll han lugn. Denna runda va kanske inte känslan helt hundra då han landa i korsgalopp flera gånger o jag la en volt o hade ett pet. Men mamma sa att de inte alls såg dåligt eller farigt ut som de kändes. Men de va ju oms en grundomgång o en omhoppning, så i 90 red jag hela allt för han gick så bra o bara passa på. Men till 1meter så va de en tjej ivägen till omhoppningen så sa dom varsegod o rid till nästa så va bara skita i de då. Vilket va synd för tror de hade vart bra o låtit han gå ett par hinder till.

Satsar på Sörping till nästa helg då blir de 90 och 1meter på deras utebana =)

De va allt för idag =) Tjjjaarråååå


Har nu gjort stallet o e hos mammsen tills...

2011-04-09_09_43 (MMS)

Har nu gjort stallet o e hos mammsen tills de e dax för Pay and Jumpen :) Ska åka till Jysk med o beställa en trädgårdsmöbel som jag vill ha. Som Ogge gick med på att köpa nu så jag e skapligt GLAD!!!!!:D Skriver om hur de gick sedan puss o hej


Fredag kväll

och man sitter o slappar i soffan efter goood TACOS med älskade Ogge.
Blev lite ridning i paddocken idag inför morgondagens Pay and Jump på Furstad. Han va fin stundtals o ibland stressar han upp sig o bara springer iväg. Försökte verkligen att vara lugn själv från början o va lugn med honom o använda rösten under passet.
Men men han va lugn o sansad i slutet o jag travade ganska länge för han skulle slappna av massor. Så vi får se hur de går i morgon, antagligen kommer han va spännd o springa för de så de e bara ta de som övning.

Va massor starter närmare 113 utan dom som står i stallet så de blir inte förrens typ två jag rider i morgon. Får nog släppa ut han o hoppas på att han inte rullar sig allt för mycket =/

Slänger ut några bilder från dagen =)
Nu ska jag hoppa in i duschen o sedan hoppa i morgonrocken o försätta myset i soffan. Trevlig fredag =)

"6 månader sedan en underbar prinsessa blev en ängel o finns numera i himlen. Vet att du finns med din familj o vänner därifrån o hoppas dom vet att du finns hos dom. Va taksam för all tid du får o uppskatta den för plötsligt e den förbi o kommer aldrig igen till oss"








Bara 4 timmar kvar till helg :))))) Wwiiee...

2011-04-06_17_12 (MMS)

Bara 4 timmar kvar till helg :))))) Wwiieee då blire stallet o rida bebisen. Mys med älsklingen i kväll, som jag längtar. Nu e lunchen slut o bara ut o sätta sig i kassan. Pusss ooo heeejjj


Torsdag

Har inte ridit idag pga denna helvetes blåst ggaaahhhhh!!! Annars e jag sååå glad för detta fina underbara väder o att de framför allt e ljust både morogn o kväll när man kommer hem o åker till jobbet :)

Klippte Conny bebis idag o tog benen med för han har sån päls där så man knappt kan få bort leran nu för tiden. Han va sjuuukktt SNÄLL o DUKTIG bebisen. I morn ska jag rida o fixa han för pay and Jumpen som e på lördag =)
Ska bli kul o se hur han kommer vara bland alla andra hästar o på framhoppning mm mm. Hoppas att han inte e som en fijolstäng hela tiden!?!??

Annars e jag sjuukt glad för att det e en ledig helg som ligger framför en o väntar =) Gjorde blomkålsmos o fiskgratäng i dag så vi får se hur de smakar i morgon ;P Va inte hungrig så de blev bara matlåda till oss i morn.
Sov gott alla för de ska jag








Onsdag 7/4-11

Orkade inte blogga igår när jag kom hem halv elva efter träningen. Men jag känner mig väldigt nöjd med träningen o med Conny med. Ramlade till o med av o de va ju ett tag sedan ;P Hahahahah fick ett litet fint märke på låret iaf efter de som sovenir =)

Idag har jag torkat golvet på morgonen för Ogge hade damsugat igår så nu e de rent igen wwwiiieee!!! Skönt när de e klart o man kan njuta i soffan. Sedan va jag o kollade en utemöbel som jag velat ha HUUURRR LÄNGE som helst. Men den ska tydligen inte köpas nu sa herrn i huset, så de får väl bli en till dubbla priset nästa sommar då =/

Åkte sedan till Monica o Freddie där vi drack te o snackade skit ett par timmar. Mycket trevligt o träffa dom igen va ju så länge sedan nu. Freddie va så stor o for runt i gåstolen i köket, sötisen.

Blev stallet o tömma båda hästisarna i dag. Båda gick superduper BRA verkligen =) Kul att ma kan göra saker med dom på töm o själv stå på backen. Får se om jag rider i morgon eller om han får vila då han gick så bra de här två dagarna.

Hörs i morn igen då heerrråååå ;P








Söndag

Då va denna jobbhelg över o nu väntas tre lediga helger till nästa =) wwiiieeehhuuuu vad skönt de ska bli med lite ledigt igen, eller aaa om jag känner mig själv kommer de bli mycket hästar o stall. Har ju tävling varje helg o så ska de rivas stall med så de kan tvättas snart. Så som sagt inge slappande men ledigt från jobbet e ju mycket värt de =)

Dagen då på jobbet har gått bra trots att jag ladda upp i morse med alvedon o en kopp te när jag kom till jobbet. Mådde inge vidare alls när jag vaknade bbuuuhhuuu...... sååå snorig, ont i halsen, ont i huvudet, illamånde o snurrig. Inge vidare alls, men lite luft när jag gick med Mollan i morse gjorde lite iaf o så tabletten.
Min mage började ju strejka med så de va segt med att kunna äta nått =(
Har gjort tacopaj nu med men de blir inge man kan äta av heller, får så ont då så de e inte värt de lixom. Bättre att vara hungrig och bita ihop tills i morgon. Hoppas att de e bättre då o man kan äta annars får man vänta ännu längre.

Ne dax o kissa vovvisen o sedan hoppa in i duschen. Kl 06.00 ska man va på jobbet igen ;P


Lördag

Kollade de kommentarer jag fått o inser att jag va LIIITTTEEE BLOND när jag skrev att de va 1MAJ, hahahha hallå va. Bara lite före i tiden tack Kicki för tipset hahhahah =)

Conny kommer gå 90 & 1m kommande tävlingar, då han behöver runtin på att tävla o kan travhoppa de höjderna OM de skulle strula sig. Hoppas ju så klart att det INTE kommer travhoppas utan att han inte e så spännd o galoppar som han ska.

Skrev ju härom dagen att de va skitväder o kallt igen, men inte IDAG fasen de va skit skönt ju när jag kom ut från jobbet halv sju i kväll. Känns kul att de e ljust både morgon o kväll nu, kanske man kan gå lite promenixer med mina älskade på kvällarna. Kommer ju vara hemma tidigare nu på kvällarna när de går att rida i paddocken vid stallet, tidsspar till 100 %

Mollan o jag e gräsänkor i kväll så de blev jordgubbar o kesella till reprisen av BB som gällde =) Gott gott vare iaf ;) Blir sängen snart med o nanna kudden, upp tidigt i möra. Åkte förbi ridhuset o kollade på när syss hoppade 5½ an med Anton förut. Så fin va han bubben min, filmade henne med så film finns säkert på bloggen ;D

Slänger ut en bild på nuvaranade frippan med ;P
Nehe hörs då alla




1 maj

och jag har inte fått ett ända aprilskämt faktiskt.....

Vilket skitväder de va i morse då faan rent ut sagt för att gå ut med vovvis i skiten :( Va sååå lycklig när de va tort o varmt ute, solen värmde o de kändes så sjuukt vårigt. Men nae rååå inte kan de va som man vill ha vädret!!! Så de e bara duscha o torka hund o leka med henne massor när man väl e ute, man ränner ju inte ut o in driekt så att säga =/

Annars på hästfronten e de vila som gäller över helgen då det  emin helg nu. Men sedan vart efter kommer de skrivas mera då jag ska ut o tävla ponny Conny lite.
Börjar med Fursta pay and Jump 9de, så Sörping 16de o Vrf 22 =) Ska bli kul  och se hur han kommer sköta sig på banan, framhoppningen och i SLÄPET framför allt där han kan va riktigt arg om han e ensam. Nån gång måste man ju ta ut han o starta honom hur oredo han än kan kännas stundtals.

Nehe nog för idag ska sova nu jobb som sagt i morn o klockan ringer 05.30 =/
Sov gott alla vänner, hoppas ni har trevligt i kväll girls =)


RSS 2.0