Shopping

Idag blev de den sista shoppingen så nu e allt som jag ville ha eller rättare sagt behöver ha! Så nu finns de ett ridtäcke till Conny som jag hoppas hoppas ska passa =)Det va nämligen så att de inte fanns varken pris eller storlek på det, men när jsg mätte med ett 145 så va de ju större på både längden o höjden.
Så nu hoppas jag att det ska gå ner längre, för jag gav hela 75 kr för det!!

Köpte även ett par stigbyglar, strumpor till mig o Ogge, en ny gris till Mollan, ett par termobyxor till Ogge, ett svart schabrak o två par ridvantar =) Shoppingén e komplett!!!!
I morgon far vi hem så vi kommer vara hemma typ två kanske. Skönt skönt med två dagar hemma =)
Saknar mina älsklingar ju <3

Kram kram




Mobilinlägg från Götet

Blir en kortis i dag för vi har de suuuperbra i Scandinavium. Har shoppat detta iaf: hopplatta, hemma träns, dunjacka, termoridbyxor. Så i morgon blir de ett par stigbyglar o vantar som jag spanat in. Kanske ett schabrak OM de finns kvar, för då vare meningen att jag skulle köpat ;p. Herrrrååå

Filmsnutt från träningen

kommer här. jag e väldigt nöjd med träningen men han har inte sturka nog attt gå kvar i galoppen, därav travhoppar vi i slutet för att bara få han lugn o att han ska gå kvar. Fick tips att jag ska travhoppa in på linjer så han lär sig att gå kvar, vänta på nästa hinder och bygga upp mera styrka.

Lägger upp en bild med fråndagens nagelfix =) Mycket nöjd där med glitter på de franska o små fjärilar. Värsta barbienaglarna ;P Dock inte bästa bilden, men men.

VILL SKICKA DAGENS ROS TILL MINA SVÄRFÖRÄLDRAR SOM STÄLLER UPP FÖR OSS HELA TIDEN OCH PULAR HÄR HEMMA NÄR VI JOBBAR =) NI ÄR GULD VÄRDA, STOR KRAM TILL ER!!!

Ett tack till syss med för filmen=)
Nu ska jag sova i morn dar vi till Scandinavium kl 06.00, kul som fasen ska de bliiiiii!!
Herrå





Onsdag

Oj länge sedan sist nu..... men ni har inte missat nått hahhaha.
Rider o jobbar som vanligt, hopprtäning igår o de gick mycket bra tycker jag. Syss filma så ska lägga ut filmen i kväll tror jag. Mitt program som man kan sätta ihop filmsnuttar i funkar ju fortfarande inte =( Så därför får syss äran o fixa =) Hon e BÄST PÅT!!

Idag e jag ledig som vanligt o ska inte jobba förrens på måndag IGEN =D Drar till Scandinavium i morgon bitti o åker hem lördag, ska bli sjuuuukt kul.
Så dagen då som består av nagelfix o stalllfix på eftermiddagen. Nu ska jag gå ut med vovvis som jag tror e ganska kissnödig?!?? Ska ta in lite ved med så Ogge slipper de innan helgen. Allt för min älskling.

Mer uppdate i kväll....... BYYYEEEE


Kunde inte låta bli att lägga ut en bild på mina älsklingar <3 från söndagens mys

Söndag

Utsläppet i morse o en tripp till ridhuset med kusarna =) Blev ganska hård trimmning för bebis i dag o vi avslutatde med ett sockerbitshinder som lydnad. Syss provade även han lite i dag o de så mycket bra ut men de va ovant sa hon o de förstår jag ;P Liiiite skillnad mot Anton panton lixom.

Va hemma tidigt i dag o nu e klockan bara kvart i tre juu =D Mollan har nyss träffat Doglas en annan hund med o de gick ganska bra, andra gången nu så de blir bättre o bättre. Hoppas på att de ska kunna leka lite o ha kul ihop, för en så länge har Molly mest brytt sig om pinnar o skällt lite på han. Men de kommer väl vart efter o de ska kanske träffas hos Doglas med så hon inte e på sin hemmaplan heller, då kanske de blir lite bättre.

Nu ska jag äte lite mellanmål o de får nog bli keso tror jag, har ju fubbat så mycket nu i helgen ändå med maten. Ska ju ner tll mitt mål lixom o nu e jag ju under 60 sträcket med =D!!! Känns bra när folk till o med säger att de ser att man gått ner. För jag själv märker de inte mera än att ridbyxorna sitter slappare över rumpa o lår.

Bye bye friends


5 ½an

fick Conny göra i dag o lite galoppbommar på rakt spår. Själva övningen gjorde han bra men det e efter som han bara drar så jag får faan nita honom trent ut sagt. Men får försöka bli lite hårdare på halter och halvhalter nu när han e så pass igång o vart med på de mesta. Han är ju även 6 år nu så allt för mycket lallannde går ju inte ;P

Anton va med o han e verkligen som vanligt nu o känns super sa syss o ser så ut med, vilket e sååå kul. Fick tips om att man kunde köra laser på såna där sår, som hans så påskynda man läkningen så de får väl bli nått att göra. Men nu kan hon ju rida på igen o så va med o hoppa vart efter med =)

Hämtade hem alla våra 4 pallar spån med som stog hos Bågenholms med ja, gick supersmidigt!! Tack Johanna, Johannas mamma, hennes lillebror och kompis =)

Annars har de inte hänt så mycket, jobbar bara måndag och tisdag nästa vecka för sedan sticker vi till Scandinavium på tordag morgon o e till lördag morgon. Så vi har inte bokat någon föreställning på lördagen för vi kände att de blev lite mycket att gå alla dagar vi va förra året.  De ju faktiskt samma klasset fast olika dagar med. Räcker med att se samma ekipage en dag o bara ta de klasser man verkligen vill se. Så e ju inte vi dom som shoppar ihjäl oss heller för den delen, så vi orkar bara trängas bland folk två dagar ;P

Men detta ska handlas om de hittas:
-Svart hopplatta
-Stigbyglar
-Ridvantar
-Ridbyxor till träning
-Tränings/hemma träns

Ha en bra kväll allihoppa, för de ska jag med god mat och lite dip =) (Lördag = syndardagen)




Anton i Villmas vinnartäcke =) Snyggaste lilla hästen

           

Onsdag 16/2-11

Idag va jag i stallet innan nio o släppte ut alla utom våra hästar, för Linda skulle kolla på Conny.
Hon gick egenom han i en timme o jag fick mycket beröm för att han blivit fin o ändrat sig massor. Men han satt fast lite i vänster fram o höger bak så de kunde va boven bakom att han kändes lite struttig. Så de va skönt att jag hade rätt om att de va något som inte va som de skulle iaf, trots att han går jätte bra nu.
Men vi skulle fortsätta rida på o så får vi ta en koll igen i sommar tyckte hon, om de inte va så att jag tyckte han kändes konstig innan dess. 
Ska exprementera lite med paddar under sadeln sa hon med för den skulle behöva komma upp lite till bak, så vi får se om vi kan lösa det. För hon sa som vi att de inte va nån ige o prova ut en sadel nu redan för han ändrar sig så mycket hela tiden. Kan va lagom i Arpil/Maj ungefär. Så nu e vi med igen =) Bara träna träna o träna =D

Gjorde stallet klart o åkte sedan till syss jobb o klippte mig lite, sidecuten hade ju blivit så lång nu o så klippte vi upp de lite baktill med =)

Stack sedan hem o åt en liten lunch innan jag o Mollan gick t o tog in ved. Blev även massa lek o en promenix en bit på vägen i KOPPEL, hon som inte haft sitt halsband på sig på en månad o inte haft koppel på en månad heller. Liite ovant vare o de blev massa lydnadsövnigar på vägen bort o tillbaks.

Damsög sedan hela undervåningen o trokade alla golv, köket tog jag 2 ggr till o med för de kändes som de inte blev rent annars. Han även torkat alla bänkar o bordet i köket plus alla möbler i vardagsrummet, så nog e de rent iaf. Nu har vi paus jag o Mollan, hon snarkar i sin korg o jag passar på att blogga. Hoppas att älsklingen kommer hem snart med så de blir lite mat i magen.

Ha en bra kväll alla. Kram på er


Dagens sår, på bättringsvägen iaf =)


Dagens lunch, nyttig som satan ;P

BRA

Idag har de vart en dag som jag INTE ska klaga på alls o jag ska fatta mig kort med.
FÖR de va kortdag på jobbet o den bara sprang förbi gillas gillas ;P Blev stallfix o ridning i ridhuset med syss o mamms.
Conny fick gå bommar på volt o han va SÅÅÅÅÅ F I N!!!! Helt sjukt vad han fatta att han skulle ta de lugnt nu o inte bara stick över dom då fort han kan.
Anton va även med o syss trava han lite barback i dag =) wwiiieee lycka e inte de då?!??!?! Fasen de går åt rätt håll iaf =)

Så nu e man hemma o slappar eller aaa typ ska ju duscha snart o lägga mig i sängen tänkte jag, va skapligt trött i morse när klockan ringde, kom tom 10 min för sent till jobbet ;P

HERRRÅÅÅÅ ;P


Alla hjärtansdag äpple som vi hade på jobbet i dag, köpte ett till
Ogge som mellanmål i morn hihihhi =D


Fint e de med snön men kan tyvärr INTE säga att jag gillart, så kommer de mera nu med =/

Dagens ridpass






En liten snutt från dagens ridpass....... Ni får själva se hur långt vi har kommit. Har fortfarande massor kvar att jobba på vill ju ha han lägre i nacken o fortfarnde lugn galoppen. Han är ju så på i galoppen så det e svårt att vara mjuk i handen o få ner nacken. Men de kommer de med vart efter. Kan vara så att Linda kommer hitta något på onsdag när hon kommer med som gör att han inte känns helt hundra ibland. Han blir ju lite struttig i galoppen stundtals t ex.
Ja som sagt ni får se själva, HISSA eller DISSA ;P

BYE BYE

Lördag

Blev lite ridning o stallfix i dag med mammsen =) Conny gick bra tycker jag, men nu mera e projekt sitta tugnt i sadeln de vi håller på med. Han har nämligen börjat sparka bakut o styra i galoppen nu som jag säkert skrivit innan. Så Björn tyckte att jag skulle försöka sitta tugmt o rida framåt på han bara så kan de gå bort, men kan oxå bero på att han inte har tillräcklig styrka.

Hann med lite vedkörning o snökörning här hemma med plus massa lek ut i snön med Mollan. Hon tycker verkligen de e kul med snö kan jag lova, far runt o busar i den hela tiden. Särskillt roliga e snökockorna som blir dom kan man kasta som om de vore en boll ut i lösa snön, så hon far efter som ett skott o hittar den oxå på köpet. HHAHHA vaddå koll på snöbollarna lixom ;p

På kvällen nu så bjöd vi hen Ogges mamma o pappa för lite middag, vill ju visa att man uppskattar ALLT DE GÖR FÖR OSS O HJÄLPER OSS MED!!! Blev färsk lax i ugnen, pressad potatis, romsås o sallad o de va superdott verkligen. Syndade idag igen med potatis men men så kan de va ibland. Får bli ordning på mig i veckan nu o i morn =)

Melodifestivalen förresten såg vi ju på med o vilken skit det e rå!!!! Dissar de totalt faktiskt då jag inte heller nrukar se påt, de två bästa låtarna trots allt gick ju vidare så nått bra.

Ska fortsätta slappa i soffan o kolla lite bloggar nu, C YA




Mobilinlägg

Passar på att kriva en liten snutt nu på morgonen då Ogge o vovvis fortfarande sover. Har ju skrivit dåligt sedan i onsdags men de har ibte vart någe direkt o skriva om känns de som.... Men igår va de en kortdag på jobbet o man slutade fyra:) Blev en snabbis i stallet med syss för de skulle till mormor o morfar på kvällen så ridningen blev sabbad..... Men men blir ridhuset idag i stället för min del. Annars vill jag mest klaga på detta SKITVÄER som e nu!!!! Varför skulle de komma masor snö o försöra för?!?! Så på dagens schema står även snöröjning på fyrhjulingen så de går att parkera bilarna här hemma Ogge kom hem sent igåd för han mecka trasigt hjullager på min bil, så nu hoppas jag att det liiite bättre komfort än innan. Igår hade jag skaplig syndar dag när de gäller maten!!! Hade ingen matlåda till jobbet så de blev kyckling med stekt potatis från Munken. Fortsatte i samma spår ned rygbiff, pomme, berneisås tomat/mozarella till kvällsmat. Ska man synda så varför inte ta allt på samma dag lixom, men har ju vart så duktig i övrigt nu en månad så behöver väl inte ga sååå dåligt samvete. Har fått nojja på att att skissa på mitt stall med hahhha kan inte sluta asså. Har kolkat massa regler på jorbruksverket gällande mått på boxar osv, vill bara att de ska bli verklighet NUUUUUU!!!! Ne nu ska jag mysa med min älsklingar byyyyeeee

Onsdag igen

Börjar med att träningen igår vart oki...... inte allt för nöjd med min ridning o så men men. Syss filmade med så då kan man se att de inte e så farligt som de känns. Har ju lite svårt o släppa att de gick så himla bra förra gången vi hoppade med honom.
Men en framgång e iaf att han inte hittar på hindert längre o bara går första gången, dock liite osäker men men de kommer de med.

Idag va man ledig som vanligt o de va sovmorron till åtta o sedan gick vi upp jag o vovvis, som för övrigt låg raklång på Ogges sida i sängen med huvudet på hans kudde när jag vaknade. Hhahha knasigast lilla sötisen =)

Åt frukost o kollade lite recept på internet innna vi gick ut på morron kiss jag o Mollan. Fixade lite inne innan jag åkte till stallet o fixade lite innan hovslagaren kom. Blev omläggning av alla 6 skor denna gång GILLA GILLA sa plånboken!!! Antons sår va tort i dag med så de gick o smörja på lite salva innan de gixk ut i solen o äta ur sin nya höselagebal. Dom va helt uppblåsta o travade runt medans de glodde som tuasn när jag öppnade balen åt som, hahah så stööörrrddaa.

När stallet va klart åkte jag förbi Ica hemma o handlade lite, åt även kesella med kiwi o drack en kopp te med Ogges mor o far.
Sedan stack jag o Ogges pappa in till stan för att hämtade de efterlängtade fotöljerna som kom redan efter TVÅ veckor, va ju preleminär leverans 5 veckor när jag beställde dom. TACK FÖR HJÄLPEN TILL OGGES MAMMA O PAPPA FÖR HÄMNTNING O DITSTÄLLNING HEMMA =) 

Så tog vi in hästarna på vägen hem oxå o de gick ju bra som vanligt.

Lägger ut en bild på hur fotöljerna blev, nu står dom mitt i rummet eftersom vi inte har hittat nån bardisk ännu. Men jag e jätte nöjd o Ogge godkännde dom oxå vilket känns bra =) Bara en tavla, lampa till taket o en golvlampa som ska dit vart efter.

Nu ska vi äta lite LCHF lasagne. Bye bye







Dåligt med uppdate här då

eller hur????!?!??!?

Jag har ju jobbat hela helgen därav ingen uppdate för jag vart så seg när jag kommit hem.

Men iaf så har de inte hänt så mycket mera just nu, Conny har fått lite vila o i dag joggade jag en pigg häst.
Anton va med till ridhuset han oxå så fick han lalla runt barbacka lite bara. Hans ben e jätte fint inge svullet eller varmt men såret e ju inge vidare ännu. Saknar en skorpa på det lixom, hoppas att de blir snart så man kan sluta tvätt o greja för att smutsen ska hålla sig borta.
I morn e de hoppträning för Conny bebis o mig, ska bli SÅÅÅÅ KUL!!!

Ne de får bli allt för i dag, tråkigt men sant.
Vet inte vad ni vill läsa/inte läsa????

Hej på er


Bilder från hoppningen, TACK SYSS <3

 
















3/2-11

Idag har jag vart i stan o träffat Tessan o tagit en liten runda på stan o ätit god lunch. Blev ju sallad för min del o hennes med så jag e nöjd hi hi, måste ju stå på mig nu för tusan när de går neråt =)
Tack för i dag Tess, MYCKET trevligt o bara snacka skit o slappa öbver en lunch!!!

Så vill jag ge DAGENS ROS till MIN MAMMA, som alltid ställer upp o skjudsar oss till ridhuset <3
Dagens RIS till den AUDI allroad som betedde sig som en idiot nu när jag åkte hem. Vart faan får folk körkortet nu för tiden?!?!?? PUCKO!!!

I dag va vi även o hämtade nya bilen o de känns super bra att ÄNTLIGEN ha en BIL IGEN!!! Så nu kan folk låta bli att köra på oss TACK!!

Tog en runda till ridhuset med Conny i dag o de stod jogging på schemat i låg form. Vilket gick superbra han va lugn, mjuk o sökte sig neråt massor. Stod bara upp i galoppen o lät han bli låg o ta lugna språng. Eftersom han gått ganska så hårt ett tag nu så fick denna jogging avsluta veckans träning, så nu får han FYRA dagars vila o loppa sig i hagen bara.

Herrrååååå


Filmerna








Vilken dag!!!!

Nr 1 ; Våra bks tog en som vi har vart efter ett bra tag, o han har sitt barn med sig på köpet jjaaaaaaaa!!! Sån e jag som tycker de e sjuuukt kul o ta såna som man vet snor men aldrig kunnat sätta dit.

Nr 2; Ogge har köpt en bil, eller ja det e nästan klart iaf. Den ska skrivas på oss i morn o hämtas då. Sjukkkt GLAD jag e nu mera. Men har man vart utan i snart TRE MÅNADER så har man annledning till o vara glad va!!??

Nr 3; Conny gick så himla bra i ridhuste i dag när vi hoppade bana. Börjar verkligen fatta galoppen nu o inte dra på som han gjort innan o inte heller bryta av. Idag kunde jag påverka han lite framför hindrena o de e ju alltid kul.
Lägger ut två filmer o jag rider inte superbra alla gånger o rider i väga han lite ibland osv. Men över lag e jag ganska oki på ryggen, trots att jag låter han gå i korsgalopp många gånger i stället för o rätta den.
Men jag e lite kluven där för jag vill att han ska rulla på o att jag ska slippa göra volter o så där emellan. han blir ju så stark efetr o de tar så lång tid innan jag kan fixa galoppen, så aja han får rulla på i kors o tvärs ;P

Åter i morn igen då ska jag ha sovmorron till nio!!! Kram på er



RSS 2.0