Torsdag

Idag har vi inte gjort såå mycket direkt.... Passade på att sitta vid faran när Ella sov middag på förmiddagen. Efter lunch blidde de 1 timmes promenad och jag va heeelt Slut!!! Lagade lite mat tills darling kom hem och sedan åkte jag bort till Matita i h red med henne :) 
 
God natt med er
 
 

Bilder från dagens äventyr

Eftersom bloggs app e skit som vanliiigggttt så får jag lägga upp bilderns här ;p kanske inte e så intressant men men här kommer dom iaf ;p
 


 
 
 
 
 

Trasiga naglar e snart ett minne blått


En kväll för dig

Den 2e September kl 17.00 och 3e September kl 19.00 är de smink och hudvårdskväll. Här har du chansen att prova, känna och klämma på dessa produkter. Låter detta intressant? Anmäl dig och dina kompisar på [email protected] eller 0709-482084

Vi ser fram emot en rolig tjejkväll


Kalas

Idag har vi vart på kalas hos Freja som fyllde 1 20de. Så kul att de skiljer 1/2 år mellan Freja och Ella, så e de även 1/2 år mellan Ella och Penny :) De där 3 tösarna kommer säkert ha kul ihop när de blivit lite större!!

Ella fick även smaka majskrokar för första gången och det uppskattades grymt!! Så nu vet vi att det kan inhandlas ;)

Kram


Slapp fredag

Idag har vi inte gjort många knop alls.... Typ gått en promenad i det asa kvava vädret som va!! Inge roligt alla va de svettades som en gris asså, så va de sååå högt gräs där jag gick med som motade vagnen lagom!! Men de kändes bra efteråt att ha rört på fläsket och att Molly fick springa av sig ordentligt :)

Så i kväll kom syss och Tim för att lämna däcken till deras bil och då åt vi med dom. Satt även och pratade skit om allt och ingenting ;) Mycket trevligt så tack för i kväll :)

Kram


Torsdag

Sitter just nu k soffan och skriver lite lista på vad Ella behöver i klädväg. Vi pratade igår om att de kanske kan vara på sin plats att åka till Ullared nu! Hon behöver ju vinteroverall och vinter & höstjacka samt lite 74 och 80 kläder vart efter..... Svårt med ytterkläder oxå eftersom hon kommer typ ha 80 i december men 86 i typ februari. Så om det e jättekallt då med behöver hon ju få två overaller och en jacka snart och en under vintertiden..... As svårt hhmmm!!

Aja de löser sig ;P
Ha en bra torsdag


Första simmet

Ja så idag vare dax att plaska :) Som vi längtat och undrat hur de kommer vara hihi. Jessie, jag och tjejerna va i god tid och bytte om lite i ett kaos hehe. Men vi konstaterade att vi ska ta bikinin under till nästa gång så man har ett moment mindre ;P

Vi fick en liten info innan vi gick i poolen och jag gillar Ann-Sofie skarpt!! Mysig, glad och framåt tjej :)
Vi lärde oss tre grep som vi använde i sånger när vi badade och mös. Snacka om att båda sessorna gillat!! Ella sken som en sol hela tiden och Elvira plaskade glatt hihi sötfisarna ❤

Efter badet åkte vi till Jessie och åt lunch och snackade skit :) Tack för allt idag kusin och syssling :) Längtar redan till tisdag hihi. God natt


Hälsat på Penny

Ligger nu i sängen och ska snart sova, ladda inför första babysimmet imorgon med kusin och syssling :)

Va i kväll och hälsade på Penny med familj på bb och shiittt vad söt hon va lilla tösen. Komme inte ihåg att man själv satt där för 6 månader sedan med ett litet knyte. Man tycker ju Penny e liten eftersom Ella e så stor nu, men hon va ju 500 g mindre än Penny . Vad man glömmer bort hur de va då!!!
Fick värsta rysningarna och gåshuden när vi klev in på sjukan med, hur sjukt e inte de då?!?! Vi har ju vart där 2 ggr efter Ella föddes men då har de aldrig blivit så!
Men de va iaf skönt att se att de mådde bra mamma och dotter.

God natt ❤


6 månader

För 6 månader sedan vid den här tiden körde Ogge ner mig i rullstolen för att träffa Ella första gången efter förlossningen :)
När vi äntligen fick komma hem den 27de Februari så har dagarna bara rusat iväg! En underbar liten individ har vuxit fram och vi njuter varje dag ❤

Vi älskar dig nått fruktansvärt våran underbara lilla dotter ❤


Nykyrka hela dagen

Idag har vu vart med min familj i nykyrka och tävlat med Anton och syss :) Ella har haft en heldag med hästar kan man säga hihi. Hon e ju såå snäll att ha med sig våran sessa!
Det blev två bra rundor trots att de blev två missar dom ledde till att de va ute i 130n, men de hoppade jag runt 14 språng!
Så va de ju tack vare Björn våran tränares hästskötare som vi ens kunde åka. För han hade ingen söm på insidan av ens bakskon i morse. Tur de finns bra folk som hjälper en!! Kram på er


Prinsessa

Grattis LINN och NICKE till eran lilla PENNY som kom i natt ❤❤ längtar efter att få träffa er. Kram kram


Ny färg

Igår va vi och fixade lite ny färg på mammas naglar ;) Tyvärr fick de bli helfärg då mina naglar totalt kraschat denna gång.... Kanske att de beror på omställningen i kroppen efter man vart preggo. Även att man slutade amma ganska tidigt och att de kommer ifatt mig nu?!? Vem vet vem vet aja det va dagens andra i-landsproblem och er första e att torrschampoot e slut!!!! Måste köpa ett snart så jag klara mig, liiite kris nu eftersom jag hatar nytvättat lent hår ;P

Idag passar jag på att njuta sv solen och bara slappar på en filt ute. Men bytte lakan och lite inne så jag hade samvete att sätta mig still ett tag hehe.
Ikväll e de efterlängtat mys med bästa tjejerna ❤


Första maten

Imorse blev det gröt till frukost med banan/mangopure och det slank ner direkt :)
Så nu till lunch provade vi potatis med rödspätta första gången hon äter mat och åt nästa hela burken!!! Bra där av sessan hihi, vi provade ju kalops i helgen men den köper jag inte igen. Så har jag två till som syssling Elvira gillade massor såsom rödspättan så dom provar vi med tänkte jag :)

Igår drack hon välling för första gången oxå och de gick med bra, dock måste de köpas en större napp eftersom den e mycket tjockare och trögare. Hade inte tänkt på att ändra nappen förens jag pratade med Jessie förut om Elviras matvanor.

Så nu blir de väl inte så mycket ersättning i fortsättningen OM de fortsätter så här?! Kram


Måndag igen

Idag startade vi upp dagen med lite gröt och blåbärspure Mmm de gillades av sessan skarpt ;) tänkte börja prova lite mat nu denna vecka och se vad hon gillar?! Provade tex kalops i helgen och hon bara satt och gapade och vägrade svälja, plus att hon röst hela kroppen så den va inte populär hahaha.

Har annars suttit ute i solen lite och haft de skönt medans sessan sover i vagnen. Har även laddat 5 maskiner tvätt som ligger på golvet i badrummet.

Nu ska jag koka lite pasta och äta innan dagen fortsätter.
Kram


Söndag

Idag har jag fixat en boxplats till Villmisen uppe i Husby, de känns sååå bra att det e klart tills Sussie vill släppa hem henne ;) Bara tre hästar oxå med Villma så det blir lugnt och skönt för henne.

Annars idag har vi inte gjort massor utan typ bestämt hur vi ska göra med väggarna på övervåningen. E liiite jobbiga väggar och vi bestämde oss för att prova den där som e som en tapet typ och rätar ut ojämnheter så. Ogge ska köpa en rulle att prova med först innan vi köper flera imorgon får vi se.

Det va väl allt för idag, ciao ❤


Putt

Sitter just nu i soffan och känner mig allmänt putt på allt!! Snacka om att jag grämer mig för allt och ingenting.... Fasen får sluta ned de där och vara glad för de man har i stället, underbar sambo och bästa ungen ❤❤
Man ska vara glad över att man e frisk och ens får uppleva livets alla med och motgångar.

Ogges kusin F fyller 29 år idag och vi vill skicka ett grattis upp till poker-himlen Och hoppas du har bästa födelsedagen!! Ta hand om dig så syns vi i framtiden. Kram ❤


Kan själv mamma


Aj då

Fick den här bilden på Villma som slagit av en tand!!! Aldrig vart med om de men tydligen måste det som e kvar tas bort iaf för de blir tydligen inflammerat annars. Så vi får se vad vet sa idag när Sussie hör av sig.


Tjejdag

Idag har de verkligen vart full fart här hemma när Ullis lilla vilja kröp runt och Lindas Elsa lika så. Men Alva e ju lite större så hon ville kolla film :)
Bjöd på tacopaj vilket brukar gå hem och så pratade vi så klart barn och bebisar då Ullis väntar ett syskon till Vilja, grattis igen :)

Nu sova lite och imorgon kommer Ellas mormor hit. Hoppas även på en bra natt för sessans del i sin säng! Hon har sovit två nätter i våran bara för att se om hon sover bättre då och de kan man lugnt säga att hon gör!! Skit e det hon som alltid sovit sååå bra i sin säng, men hoppas de bara e en period?! Kram


Fikamys

Idag har vi hängt hos Linn och räkan med Sanny. Vi fick jättegod paj och hemmagjord citronsaft :) sååå gott!!! Så pratade vi lite skit om allt och inget typ som vanligt hihi.

Va spänd på os-finalen men efter att syss messar o säger art Casall e halt kändes de inge vidare. Han va ju ändå vårt os-hopp lixom för de andra e ju så nya i gemet, men men shit happens!!

Dock va det glädjande att Anton fick en baksko idag, vilket syss inte trodde på alls att han skulle kunna få. Så nu kan han bli motionerad igen ;)

Imorgon kommer Ullis och Vilja hit med Linda, Alva och Elsa :) ska bli jättekul att träffa dom igen va sååå länge sedan nu.
Kram


Taddaaaa!!

Så nu sitter den äntligen på armen!!!! Sååå nöjd och glad e jag!! TACK JENNY på House Of Pain :) Jag ville ha den så man kan fylla på med ett till namn under oxå. Nu lunch på stan med mamma och syster. Puss på er


Måndaf

Idag har vi städat bil invändigt och tvättat utvändigt :) Tanken e att den ska ut på annons så den måste ju se liiite fräsch ut då! Passade även på att prova sittdelen när sessan vaknat för att se om hon ville sitta lite nöjd i den tills jag va klar med bilen. Hon e ju alldeles för liten men va tvungen att prova en kort stund hehe. Nu sitter vi bänkade framför os igen med både tv och padda igång eftersom de hoppas en del mellan olika genar. Imorgon e de stada som gäller och satan vad jag längtar!!!! Varför får ni veta i morgon :) kram


Vi kollar os

Myser i Fossan framför os-hoppningen med sessan och lite glass. Sessan sover dock lite middag nu så jag kollar själv. Hoppas verkligen att svenskarna gör bra ifrån sig idag med..., speciellt att Lisen kan starta Matrix! Enligt ridsport så haltade hon runt banan och Peder hade trimmat Matrix lite åt henne. Så hoppas hoppas.......,


Lördag 4e augusti

 
 
Här e resten av sakerna som jag beställde från H&M :D Den rosarandiga bodyn jag kollat på sååå länge så nu beställde jag den faktiskt och jeansen har jag med kollat på ett tag då jag insåg att hon inte hade några vanliga jeansfärgade i stl 68. Pyjamaserna från dom e jag typ TORSK på!!! Älskar materialet och att de e bra knäppnng på dom med ett helt ben, de gillas bäst faktiskt och INGA fötter, de går fetbort hahha ;P
 
Annars då joo sessan övar på att sitta och de går skaplig faktiskt ;D Annars rullas de som satan och fötterna e såå roliga att ligga och pilla på när man ligger på rygg hiihi. Avvänjningen av mat på natten går framåt de med faktiskt, nattar om henne första gången hon vaknar och andra gången e hon ju hungrig så då måste jag ge henne mat. Men hoppas de inte dröjer så länge innan hon skippar attt vakna och sover hela natten i stället?!
 
Idag har vi mest slappat och legat ute på filten och kollar os-hoppningarna i solen. Sååå stolt över de svenska resultaten idag så de finns inte. Klockrena rundor från alla och de va synd om Lisen och hennes avfallning men de kunde ju ha slutat riktigt illa faktiskt om man ska se nått positivt med det. Men förstår om hon va besviken att bara få komma till 3e hindret och att Matrix va såå sjukt spänd så klart. Hoppas på en bättre runda i kommande omgång :D
 
 
 
 
 
Nehe om man ska ta o mumsa hallonen man plockade idag kanske med lite glass mmm mmm mmmm ;P
Trevlig lördag mina vänner. Kram
 
 
 
 

Paket från H&M

Detta va en sak som kom i gårdagens paket 😃


Torsdag

Idag hann jag damsuga, torka golven, plocka tvätt och plocka hallon. Hann inte göra muffins igår som vi kunde bjussa Linn och räkan på idag så de gjordes när de hade kommit. Dom blev ju platta igen men gick att äta så de fick duga hehe. Kul att Linn kommer vara hemma från nu så vi kan hänga lite mera. Klart räkan gärna får titta ut med så vi får mysa bebis på samma gång. Nu ska jag Nanna kudde och håll tummarna för en bra natt med mycket sömn från sessans del. Puss


Oj då

Sorry dålig bloggning, inte för om jag vet ifall nån bryr sig men iaf?!? I måndags gjorde vi typ inget vad jag kommer ihåg. Tisdag va vi hos moster och morsan blidde fin i håret igen, skaplig utväxt och sidcuten hade vuxit asamycket. Idag har vi vart på BVC och tagit sprutor samt kollar längd och vikt. Sprutorna gick bra lite ledsen i nån minut kanske men snabbt glad igen ;) Vägde in på 7440 och 65 lång :D hon följer alla kurvor jättebra och nån primaturkurva har hon ju inte följt på länge! Vi va även hos Carina och andra Ella både innan och efter så fick vi lite nya kläder, fika och en pratstund. Lite roligt att de försökte kommunicera med varann hehe, eller mest andra Ella kändes de som. Min Ella e väl lite liten ännu verkar de som!? TACK FÖR ALLT ❤ Imorgon kommer Linn och räkan hit och myser ❤ Kan inte fatta att det snart e den 16de och bf för dom!!!! Sjuuukt fort tiden går. God natt på er

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1657475/images/2012/pic_501998949606ee1da5000001.jpg" class="image">


RSS 2.0