Starby Spa

Vaknade just upp på Starby Hotell och Spa anläggning i Vadstena. Det e alltså här vi myst hela gårdagen med superskön behandling, bubbelbad, slapp och skitsnack samt massa god frukt och fyra rätters på kvällen.
Idag ska vi fortsatta relaxa och njuta ett par timmar innan de blir hemförd. Men först de man längtat till gärnet HOTELLFRUKOSTEN!!!!! Puss så länge


V 33s mage inte sååå långt kvar nu :D Idag...

img_9779 (MMS)

V 33s mage inte sååå långt kvar nu :D Idag blir det hajk med bästa tjejerna ska bli urmysigt. Kram på er


Fredag lunch

TACK BÄSTA SYSTER FÖR NYA HEADERN!!! Tur man har henne när man skälv e kinder ;) Snodde en bild från hennes blogg med på våra älskade hästar då jag tycker den va rolig bara för att alla verkligen inte hade öronen framåt och såg jättetråkigt ut ;) Anton e den som annars brukar va lätt att fånga på bild.
Idag e det jobb till 16 sedan stallet och efter det e hem och fixa lite. Pack bl.a. till hajken med tjejerna LÄNGTAR SÅÅÅÅ hi hi. Fortsatt trevlig dag mina vänner.


Torsdag

Sitter just nu och unnar mig lite glass och ananas i fossan framför tvn.
Har tömkört två gråingar idag och fixat stallet. Conny va såååå FIN och jobbade på superbra medans Anton va ett riktigt surkart och bara ville dra ut halsen och inte alls jobba på. Men men han e ju fjantis ibland och bara ska göra tvärt emot :/

Här hemma har jag hunnit plocka i och ur diskmaskinen, laddat torktummlaren i huset och tvättmaskinen+ torktummlaren i stallet så Susannes täcken blir fina igen.

Mollan e med husse på jobbet idag och åker lastbil. Så det e liiite tomt här hemma när de inte e nån vovve som möter en med viftande svans när man kliver innanför dörren. Har fått flera rapporter via sms och samtal om att hon sköter sig bra men skäller ut vissa jobbare utanför lastbilen hahha ;P Hon e ju inte så van vid de sociala livet i stan så hon skäller en del då tyvärr, men terapi e ju bra :D Gud vad jag skulle sakna denna galna vovve om hon inte skulle finnas mera!!!

Imorgon e de bara en dag kvar tills vi ska på hajk med tjejerna som denna gång styrs upp av mig och Sanny :D Ska bli underbart mysigt med två dagar ihop med de BÄSTA, bara mysa och unna och god mat.


 



 
 Dom här rosorna får man om man e sambo med mig ;)

Mattips till hästen!!

Dagens ulands problem e Conny ponny som ALDRIG och då menar jag verkligen aldrig blir mätt. Han får ju korn och lusern som kraft och massor enselage!! Så fort han har slut på foder och vi e i stallet så får han, för han står och sparkar på boxdörren hela tiden annars.

Så nu tänkte jag om han ska få sin vanliga mängd foder PLUS att han alltid ska ha ett hönät i boxen hängandes. Då har han ju alltid tillgång till foder plus att han e sysselsatt med att pila ut de genom nätet.
Hans största problem e ju som sagt att han inte blir mätt, äter fort och e rastlös så han även kan krafsa ut enselaget i boxen och då inte heller äta upp allt.

Så ni hästmänniskor som läser min blogg: TIPS SNÄLLA!!!!!
Puss puss


Preggo

Tänkte skriva lite om mig, magen och Mini typ eller nått ;P

Som många säkert förstått har jag mått prima verkligen under den tiden som gått med lilla Mini darling i magen. Inga krempor direkt heller förrens för 2 veckor sedan ca, börjar ta emot att ta på sig strumporna och kunna böja sig rakt fram, ont i ryggen när jag sitter i kassan mer än 1 timme i sträck på jobbet, sammandragningar när jag lyfter mycket på jobbet. Känner ju även att de e minndre sparkar nu i magen och mera vändningar och sträckningar eller nått liknande, även att hon e mycket större nu och de känns ju i vändningarna.

Vaknar ganska ofta av att jag har skaplig kramp i nån av vaderna med hehheh. Sover ju bra annars faktiskt nu när jag har en kunne under magen också hahha alla knep e bra utom dom dåliga. Drömde i natt senast att hon föddes med förresten hahhah tredje gången nu tror jag och heeelt sjukt konstig va det med. Kommer säkert fortsätta drömma om förlossningen eftersom de närmar sig och man undrar ju alltid hur bra eller dåligt de kommer att gå ;P

Annars kan jag rida fortfarande MEN känner mig för klumpig i och med att jag lagt på mig 10 stadiga KILON, så har överlåtit de riktiga trimmpassen till lillasyster och jag rider om vi rider ut eller bara joggar han. Annars blir de pass från backen i form av tömkörning och pezoan. Men tycker inte de e såå dåligt att kunna rida fortfarande i v 32 hiihih, eller??!??! 

I övrigt får jag ofta höra att min mage e LITEN trots att den ligger över kurvan, men tror att den kan upplevas så i och med att de typ bara e mage som finns. Det e ju faktiskt bara jag själv som märker vart kilona sitter ;P

Älskar våran lilla MINI och tror faktiskt pappa Ogge längtar mer och mer efter sin lilla tös med.

Puss 




Nöjd med dagen

Söndagen rullade eller rättare sagt sprang förbi :/ Va i stallet nio och red med syss ute i snön, inte skönaste vädret stundtals men va fasen e det is på vägen så e det. Hästarna va sååå glada och pigga även idag och man åker från stallet med ett stort leende på läpparna!!!

Väl hemma blev det lite riv och slit i blivande sovrummet, sakta men säkert blir väl de klart med nån gång. Målet e ju iaf innan Mini föds och då även hallen.

Har även dammsugare och torkar alla golven vilket verkligen va på tiden. Skulle ha gjort de förra söndagen men det va någon idiot som förstörde alla planer för kvällen, stort tack!!!!!! Bytte även lakanen så nu kommer man sova mysigt igen. Kan inte beskriva känslan av att lägga sig i nya laka Mmm och doften an sköljmedel.

Nu e de förresten inte många dagar kvar tills vi drar på hajk med bästa tjejgänget :D Längtar tills dess hihi.
Puss och god natt


Lördag 21 januari

Idag har syss och jag ridit ut på två asa GLADA och spralliga pållar. Ridningen denna vecka har ju blivit lite si och så då det e rena isgatan på vägen till stallet, så vi vill inte riskera något med att åka och rida. Känns bara dumt att riskera något som sagt när hästarna e fräsha och fina.

Va sedan på en sjuuukt INTRESSANT föreläsning med Johan Hagman, vilken kille asså kunde hur mycket som helst och va jättebra att lyssna på :D Synd för alla er som inte kunde eller inte ville, ni missade verkligen något bra. Men de kommer nog bli flera gånger lät de som!!!

Väl hemma igen hos min familj mötte jag en jätte trött vovve som vart med svärfar och jagat ihiih snacka om att hon va i sitt esse sa Ogge. Hon hade blivit helt extas när han kom i jaktkläder och tog på henne halsbandet, hon bara sprang ut till bilden direkt och hoppade in. Hon hade skött sig bra tydligen med och drivit fram två rådjur våran lilla vovva, stolt matte ;D
Som belöning fick hon en välbehövlig dusch och grisöron, tror livet som hund e rätt oki ibland?!

Nu sitter jag och slappar i soffan efter att vi ätit lövbiff med pomme och vitlössmör mmm. Så har jag förberett lite jorgubbar och kiwi som ska toppas med lite vaniljkesella :D helt oki lördag känns de som jag haft, hoppas den fortsätter så, helst m¨gon BRA film med.  

Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner


Minis lilla bo idag v 32, tiden rullar på kan man säga :)

Dagens naglar, SJUUUKT NÖJD!!!

img_9322 (MMS)

Dagens naglar, SJUUUKT NÖJD!!!


Tisdag

Är så sjuuukt förbannad, besviken, ledsen, arg ja faan allt verkligen. Hur faan får de ens gå till på detta vis?!?!?? Vill ha en förklaring om hur en killes ord kan avgöra ett så stort beslut!!!! Men om allt blir som vi tror kommer de bli ett efterspel som heter duga!!!!


Lördag morgon och jag laddar med frukost i...

Lördag morgon och jag laddar med frukost innan jobb 8-18. Igår tog BÄSTA MAMMA stallet åt mig och jag fick mysa med girlsen. Åt spicy hot och Sannas sviingoda morotskaka mmmm. Mycket prat om kommande året och planer som vi har med nya spännande mål och överraskningshelger hihi. Mini trivs nog redan i tjejernas sällskap eftersom hon rörde sig typ HEELLAAA tiden jag va där :D Längtar snart ihjäl mig efter henne och vi får se om Hon vill komma ut tidigare än 23e ;P Ha en toppendag mina vänner puss


Resten av dagen

Stannade och handlade lite på vägen hem från bm så hem och vara med Mollan lite, packa in varorna och äta mellis innan stallet. Hästarna fick nya fina skor och snösulor!! Känns konstigt att sätta på det nu men blir det snö kan vi ju inte ens rida ute. Så det fick bli det och hoppas skorna sitter iaf ;) Ikväll har jag och darling mest chillat framför varsin data, jag somnade även ett tag SOM VANLIGT!!! Hehe preggot e trött på kvällarna nu för tiden och jag sover som en stock med, efter att jag lagt en kudde under magen på nätterna. Sov dåligt innan de och hade ont på magen varje morgon precis som jag rullade över på magen under natten. Tog lite dåliga kort på de första paketen vi fått från kopabarnvagn.se så slänger ut de ifall något vill se ;P Annars kommer resten av vagnen 2a veckan i Mars fick vi mail om hihi längtar tills dess. Nae dax att sova.
Puss och god natt


Dagens besök hos bm såg ut så här! Allt va...

img_2744 (MMS)

Dagens besök hos bm såg ut så här! Allt va bra som vanligt hi hi så bara fortsätta med de jag gör och åter igen om 3veckor. Nj lite mellan sedan stallet och hovvis innan två ridturer av de grå :) puss så länge


Hade en riktig skitdag på jobbet idag med ...

img_6752 (MMS)

Hade en riktig skitdag på jobbet idag med maaaassaaa kassasittande så min rygg bara skrek. Faan ville bara tjuta faktiskt men jag ville inte klaga egentligen, då jag sällan gör det. Men ska jag sitta massa i kassan nu sista tiden kommer det bli helvete. Hoppas de godkänner min havandeskapspenning så jag bara får på hem, längtar sjuuukt MYCKET till Mini älsklingen kommer med. Så få vara mammaledig och mysa med henne massor :) Har redan panik över att komma tillbaka till jobbet och jag har inte ens vart hemma ännu!! E det dax att byta jobb då?!?!  God natt


Nu har det kommit hihihihi......... :)

img_2214 (MMS)

Nu har det kommit hihihihi......... :)


Bilder från helgen

 

 

 

 


Filmerna










Sitter just nu och äter lite mellanmål så ...

Sitter just nu och äter lite mellanmål så här efter stallet. Hästarna va pigga och glada Conny liiite spänd fortfarande men mycket släppte idag. Syss coacha mig massor idag med tips och trix så red hon även lite själv för att jag skulle få se hur han rörde sig nu. Hon ska väl börja rida honom två dagar i veckan nu så hon rider in sig lite innan hon får ta över. Slänger kanske ut filmerna från dagens tidning senare om jag får för syss ;) Nu ska jag ånga bort tapeter i hallen på övervåningen. Puss puss


Torsdag

Imorse började jag dagen med ett ridpass på lille Connyponny ute. Han va heeelt sjukt taggad och rädd för allt typ, kunde inte alls slappna av förrens jag travade av hahaha störada lilla Pållen. Men i helgen blir det ridhustrim ii form av bommar och studs. Igår förresten fick vi mail om vagnen att det kan ta 10-12 VECKOR!!!! Shiiit hoppas inte vill ju ha den innan hon föds ;) Men de frågade om vi villa ta resterande saker som fanns hemma. Så vi valde att få det så vi har bilstolen för annars tar vi oss ju inte ens hem från bb lixom. Hoppas att de går fortare än dessa veckor, men tror de berodde på de udda förgvalet på sittdelen som jag bara skulle ha. Igår blev det klippning av nallebjörnen med så nu e det bara halva benen och halva huvudet som inte e klippt. Men huvudet behövs inte och benen kan få vara nu när de e sååå lerigt i hagarna. Nu ska hav snart gå ut och jobba igen, längtar som FAAANNN till 22.15 när det e helg. Puss och Kjam


Vill rida i kväll!!!!! Önskar att det bara...

img_9814 (MMS)

Vill rida i kväll!!!!! Önskar att det bara kunde bli isfritt och underbart. Igår blev det ingen ridning pga att grusvägen va isväg :( vill inte riskera varken bil, släp eller hästarna att det hamnar i diket. Men blev ju iaf att beställa barnvagnen så någon nytta blev det med kvällen iaf. Om det inte blir någon ridning i kväll kanske jag får rycket och klipper Conny lite ;P Ha en fortsatt bra dag friends


Minis räser e beställd

Det blev alltså en Teutonia Spirit S3 så valde vi till adapter och bilbarnstol med. Så e de en skötväska kvar med men de vet jag inte om jag vill ha en som hör till barnvagnar eller en typ från Stadium eller nått ;P

Så här ser den ut iaf ;P









 


Har ridit en sååå fin häst idag!!! Känns s...

Har ridit en sååå fin häst idag!!! Känns som en helt annan häst efter Lindas behandling. Han rör sig jätte annorlunda nu men vågade inte riktigt slappna av ibland. Men det kommer väl vart efter de med när han märker att det inte e något som sitter fast :D Dax att sova börjar 6 mån, tis och ons denna vecka :/ Så ska jag lyckas få Mini att förstå att vi ska sova med, dock inte de lättaste ;P Puss puss


Nyår 2011-2012

God morgon alla. Hoppas ni hade en lika bra nyårsafton som jag, väldigt trött idag vaknade nyss ;) Vi hade som vanligt de grymaste och finaste raketerna i Ljunga ;D Maren från Östgöta kök va kanon sim vanligt och man blev proppmätt!! Skickade även upp två risballonger en till LOTTEN och en till FREDRIK, dom va så fina när dom seglade iväg <3 Puss puss


RSS 2.0