Klipp och klistra

I dag har jag och Ella vart hemma själva på förmiddagen då Ogge jobbade ett par timmer. Så jag har passat på att sätta dit trädet jag köpt till hennes rum. Blev bra fast jag e ändå kanske inte heeelt nöjd då det blev så litet!! Visst på måtten skulle de va 110*130 men jag mätte det till 90*110 typ.... men men jag gav bara 45 kr för de så lite får man väl ta :P Ella stod o pekade på det massor så hon verkade gilla det hihi.
Satte även upp några över sängen o en i hennes myshörna, köpte en extra med ugglor på fast det va typ en gren bara, som jag skulle kunna sprida ut tänkte jag. Så planen nu e kanske två tavellister över den dekorationen med hennes kort o album på. ja de ordnar sig tror jag.
Ska för övrigt sätta in de där 100 korten jag beställt nu i hennes album, så trevlig lördag alla.
Slänger ut några dåliga kort på väggdekorationerna så länge tills jag kan ta några bättre :p
Han även tvätta av pärlan lite idag, gud så den såg ut efter våran dammiga väg o regn på de, plus kattar som går på den..... Men nu e den fin igen :)
 
Just de ja vi fick ju DAGENS ROS igår våran butik, wwiiieee :D
Så hade vi en fin helsida i Nt med våra gryma priser och våran grymma fishguy Johan :D
Kraaam
 
 
 
 
 
 

Mitt lilla projekt

Måste säga att jag tycker de blev som jag förväntat mig med mina ramar till Ellas rum :D Målde även bokstäverna nys en vända så får vi se om de blir som jag tänkt med dom med efter målning o lite annat pyssel......
Ser fram emot att få ställa in alla möbler o leksaker i hennes rum nu! Vill bara att hon ska få sitt lixom.
 
Har även klippt mig lite spontant idag, då syss hade ett glapp på 1 timme när jag ringde efter jag slutat jobbet :D
Så nu e jag korthårig igen o med lugg heheh, ska bara få till att färga de med nästa vecka eller nått? Men känns kanoners faktisk att jag klippte av mig o nu får sidcutsen växa ut under de andra håret så får vi se.
 
Ella och jag va även på vc en sväng o träffade en läkare för hon hade såna utslag på benet, som inte gått bort efter lite mera än en vecka. Men de sa att de va värmeutslag och vi ska smörja de med mjukgörande och höra av oss ifall de inte går bort eller blir bättre. Skönt att veta vad de e iaf känner jag så man kan åtgärda o hoppas nu att de går bort fort.
 
Imorgon blir de jobb igen med lite sovmorgon till 6 :D Känns så kul med jobbet o skönt att de e vardag igen o lite konstigt med för den delen! Känns som man e sååå trött nu för man inte e lika uppe i varv o jobbar kortare dagar, sjukt men sant! Va aldrig trött nån gång förra veckan lixom, men NU, har aldrig vart tröttare känns de som. Men vad gör de när man jobbar i Norrköpings bästa butik :D
 
 
 

Hoppsan

Idag körde jag en kortdag på jobbet (7-14) så stack jag till Mirum för ett ärende. Men va ju tvungen att kolla lite kläder till lillan när jag ändå va där hehhe :p Rea e ju alltid bra som dagiskläder lixom :D Så blev plagg som behövdes plus en vinterjacka och en till fleece, måste ju ha en som alltid finns på dagis känner jag nu när de börjar bli kallare. Visst det e ju bara på morgonen som det e kallt men ändå. sprang ven på ett par fleecefodrade regnvantar typ som e perffa till dagis! 
Blidde även två nya uppsättningar lakan till hennes nys rum och en ny kudde, hon har en av våra just nu för bebiskudden e sååå platt. Så nu äntligen hitta jag en som va 40*45 :D
Just de ja, fick ju hem de 3000 tofsarna jag beställt till lillan också, så de rymdes precis i en kräftstjärtsburk hahha :P Lär ju klara oss några år iaf på dom där!
Sprang på sötaste Ugglan till sessans rum med som jag slänger ut en bild på.
 
Har även fyllt i det riktiga schemat till dagis nu som jag ska lämna imorn som börjar gälla från måndag.
Målade även de sista små listerna klart i Ellas rum förut och hennes tavelramar som ska bli rosa hihi.
Snart blir de sängen o sova lite, e såååå trött känner jag. Verkar som tröttheten kommer nu när de e kortare dagar o lite lugnare på jobbet.......
Kram på er
 
 
 

Fullt upp

Ja det har verkligen vart fullt upp förra veckan så har verkligen inte haft tiden till bloggen tyvärr!! Jobbat ca 8-22 nästan varje dag, men satan vad kul de e :D Öppningsdagen va heeeelt galen asså!! Såååå mycket folk o vilket drag verkligen hihi. Snacka om att jag trivs som fisken i vattnet i våran fina butik :D och vi ska inte tala om hur mycket jag trivs på frukten!!
Känns så himla rätt och det kommer bli så himla bra när vi sätter lite mera rutiner o kommer in i e vardag på avdelningen.
Kan knappt fatta av vi snart haft öppet en vecka o att vi jobbat som vi gjort... dagarna går ju så himla fort så man glömmer bort att äta till och med :P
 
Det har bara blivit stunder med Ella på morgonen innan dagis o sedan har både Ogge och hon sovit när jag kommit hem. Så från förra söndagen fram till torsdgen har vi bara haft vaken kontakt genom sms och telefonsamtal hahah :P Men det va ju bara den veckan o sedan blir de ju vardag igen o Ogge stöttar ju mig till 100% så de e ju de enda som räknas tycker jag. Vi kommer hinna ses nu lixom när vi ska försöka gå på de vanliga schemat denna vecka.
 
Ellas vinteroverall har kommit hem också, jag har shoppat lite saker till Ellas rum som jag sprang på i söndags. Har även börjat måla om tre ramar till rosa från vitt..... hhhmmm ja jag hoppas hon ska kunna flytta in i helgen senast i sitt rum, blir att köpa en rullgardin i morgon om jag hinner.
 
Det va väl typ de?........
Så jag hoppas vi ses i Norrköpings finaste butik vart efter :D Kram på er
 
 

Finliret

Idag har vi hållit på med de sista finliret i Ellas rum.
Har även hämtat ett skåp som jag köpte av en jobbarkompis :) Det ska få bli Ellas garderob tänkte jag, kanske att det får bli rosa istället för vitt? Fick även lådorna som ska vara i expedithyllan idag o dom va bra men väldigt mörkt rosa emot på bilden!! De va ju ljusrosa där lixom.... Men men dom va fina så det blir bra tror jag. Har även beställt lite paljetter till bokstäverna jag köpt, hoppas de kan bli som jag tänkt mig :P
Sov gott alla


Onsdag

Åh jag bara älskar mitt liv just nu!!! Jobbet e en dröm o så fruktansvärt roligt och taggande, Ella trivs på dagis o inga tårar nu för tiden utan hon ger en puss o vinkar hej då efter att hon hoppat upp i famnen på nån fröken. Ja kan man ha det bättre!?!?!
 
Ella har fått en docksäng förresten o hon pysslar lite med docka i den faktiskt hihi.
Bilerna har kommit från Fuji som jag beställt även bokstäverna som jag skrev om, men dom ska pimpas lite så får vi se :P Ska även måla ramen på kortet medan i rosa o en till som ska införskaffas till tavlan jag beställde till hennes Ellas rum som ni med ser här nedan.
 
Har haft mina naglar i fem veckor nu så måste försöka få till en dag att fia dom faktiskt......men har inte haft nån lust efter jobbet för då vill man hem till familjen o umgås. Men så ser dom ganska oki ut också eller hur?
Just de fiskbilen kom ikväll wwiihhiii som vi längtat!!! Köpte en blandlåda nu med tork, rödspätta, lax och 40/60 räkor. Gryma laxbitar o spetta kan jag lova, får ta ett kort nån dag på dom!
 
Ne nu ska jag sätta in lite kort i Ellas album, hörs säkert i morn :D
 
 
 
 
 
 

Kortis

Får dra lite kort vad som hänt för vårt internet e urdraget ikväll och natt. Kommer va mycket regn och åska vart efter in mot hösten o då blir de så tyvärr....
Jag har iaf jobbet på bästa jobbet o jag bara ÄLSKART!!!! Ångrar inte en sekund att jag sökte och verkligen INTE att jag tackade JA :D
 
Jag har fått hem Ellas docksäng och sportflaska till dagis. 2 par leggins kom idag på posten från tradera :) Bokstäverna kom även till Ellas rum men tyvärr hade både bara skickat med ett L!!! Så ska maila nu till dom.
Ikväll blev de mys med tjerna och två kidz, lite pappa grappa pizza och skitsnack :)
Beställde även en Kaxoverall i rosa till Ella. Linn sa att det va dåligt om dom så lika bra att beställa så man inte missar den. 
Så det va nog allt.... Imorgon jobb 8-12 o sedan kickoff med jobbet. 
God natt 

Helgen e över

Sitter o slappar vid datan o har kollat lite saker till Ellas rum, så äntligen hittade jag träbokstäver som jag letat efter huuur länge som helst!! Så de e beställda o kommer i veckan hoppas jag :)
Nu ska jag lägga in lite bilder på Fuji o skicka efter me så vi fortsätter i hennes andra album. Passar på och tar 100 åt gången när man får erbjudanade lixom :P
Annars i helgen har vi pysslat hemma med lite lister i lillans rum o golvet i hennes myshörna e dit också :D
Vill bara ha ALLT klart nu så vi kan inreda så hon kan flytta in....... men men de e som de e.
Hade även lite kompisar hemma i fredags o det va väldigt trevligt att ses igen, va ett tag sedan för vissa av oss !
 
Imorn e de dagis o jobb :D Så himla kul att å till jobbet nu för tiden så man tror knappt de e sant!!!
Hade för övrigt ett väldigt bra jippo på parkeringen i går med massa lekar o tävlingar med fina priser till våra blivande kunder. Perfekt att regga sig för självskanningen också så man bara kan handla när vi öppna 21e augusti :D
 
Kram på er
 
 
 
 
 
 

Bra dag :)

Idag har det varit en toppendag (som vanligt på Ica Kvantum) hehe :)! Vi ligger superbra till och det mesta flyter på som de ska med inredning och upp plock av varor enligt plonogrammen. 
 
Ella va inte ens ledsen heller när jag lämnade på dagis Idag, vilket bidrog till en bra start!!!! Hon gick och satte sig i knät på en fröken o vinkade nästan hej då till mig. Snacka om att det känns roligt att slippa höra henne gråta varje morgon! Visst hon har slutt gråta innan jag ens tagit på mig skorna men ändå.
 
Imorgon kör vi jobb och på kvällen blir de grillning med kompisar :) Myspys så hoppas vi vädret e bra oxå.
Nattiz på er 
 
 

Tisdag

Ska strax gå och lägga mig faktiskt.... fastnade vid datan för jag kollade lite saker till Ellas rum. Ska ju ha en del småsaker som lampa, gardin, förvaringskorgar mm mm. Men nu har jag beställt korgar till hennes expedithylla i rosa. Dock inte 33*33 som passar perfekt utan 30*30 för jag ville ha rosa! Ikea har ju inte kvar de e rosa längre så fick bli lite mindre :/ hoppas de ska bli oki iaf. Beställde även ett tyg till gardinen som jag ska be Ellas mormor att sy hihi :) Ni kanske kan gissa motivet ni som känner mig hhahha :P Hello Kitty så klart o i rosa, om de blir lite tyg över kanske de blir en lampskärm med om vi lyckas. Men mamma har gjort de förr så hon får hjälpa mig:)
Sov gott allihop!
 
 
 

Bästa sambon

Idag har vi haft barnvakt i form av moster Erica hela dagen, så vi passade på att lägga golvet i Ella rum! Det blev även klart :) Så nj e de lite småpill kvar och golv i den förredetta garderoben. Känns så himla kul att vi hunnit allt detta på två vdckor!! Min sambo e BÄST <3 Jag e ju bara en liten assistent när vi renoverat känns de som och tar allt målande så det ska bli lite jämnt iaf. 
Imorgon blir de jobb igen :D hihi kuuul att få plocka lite varor och se butiken bli full. Plus att det va jag och Petter som beställde så kul att se hur duktiga vi va.....?!??
Sov gott 
 
 
 

Fin dag

Idag har vi blivit klara med taket i Ellas rum :) Bara en radda som saknas som vi måste köp ett ett nytt paket till tyvärr! 
Farfar har även gjort lite byggklossar till Ella som uppskattades mycket :)
Nu ska vi fixa oss för att åka ner till Arkösund o äta med kompisar, sååå skönt att slippa laga mat hehe :P 
Trevlig lördag alla :D
 
 

Känns bättre

Idag lämnade jag en ledsen tös på dagis.... Hon blir asaledsen när jag säger hej då men det släpper efter några minuter och det vet vi ju. Men det kändes lite extra tungt efter det jag skrev om igår! Så va det ingen från Ellas avdelning som va där på morgonen heller :/ På måndag blir det helt som vanligt igen och de stora barnen flyttat tillbax till sin avdelning och Kättingebarnen tillbaka till Kättinge. 
Men jag stannade nån minut i hallen och lyssnade så hon hann sluta gråta innan jag gick ut genom dörren :) Känndes bra i hjärtat!!
 
Jobbdagen va som vanligt klockren hihi och idag har jag och Petter knappat hem varor till måndag :D Hoppas det ska bli lagom med tryck i hyllan nu?! Lite nervigt va de allt men det blir nog bra hoppas jag. 
 
När jag hämtade Ella idag så tog jag en liten pratstund med en av dom som va under inskolningen mycket med oss och som e på våran avdelning! Så nu känns det bättre när man kollat av läget lite :)
Alla barnen skulle bada när jag kom så vi åkte hem och plaskade i våran pool hihi :)
Trevlig helg på er allihop, kraaam
 
Du e vårt allt Ella Bella busunge <3

Grubbel

Måste skriva av mig lite om en sak som jag inte kan släppa innan jag ska sova.
Ogge hämtade ju Ella idag på dagis och när han kom dit gick han direkt in till tavlan utanför sovrummet och kollade. För där skriver dom upp hur länge dom sovit o om de ätit dåligt. 
Så såg han att Ella satt i sandlådan med en fröken så han gick ut till dom. När han kom närmre så såg Ella honom men såg jätteledsen ut och tittade bara ner i marken! Så när han kom fram till henne hade hon tårar i ögonen. När han frågade om det gått bra idag sa hon tjejen att det gått jättebra medans de andra större barnen som lekte bredvid ropar att hon varit ledsen och gråtit! Men fröken säger inget om det och Ogge åkte hem.
Men det där fastnade i mitt huvud och jag kan inte släppa det..... Barn ljuger ju inte så ofta, men samtidigt kan de ha vart så att hon va ledsen för en skitsak?!?? Åhhhh blir knäpp alltså!!! Enligt Ogges beskrivning så e hon tjejen inte på våran avdelning så kan va därför hon va leden vem vet!? Men ska prata med dom imorgon och kolla för jag kan som sagt inte släppa det annars! 
Hörs imorgon allihop sov gott 
 
 

RSS 2.0