Kuuulllll

Kan inte mer än säga IGEN hur glad o taggad jag e för nya jobbet!!!Kommer kanske bli lite tjat om de här men de får ni stå ut med :)
Idag blev de en ganska lugn dag med lite kurs typ och reflektioner omkring hur vi ska arbeta i butiken och lite etikett uppsättning.
Imorgon däremot ska de köttas varor så de står härliga till! 100 burar med varor som ska upp, då ska jag tillägga att det bara e EN låda av varje artikel som kommer.
Ska fortsätta nörda ett tag till framför datan innan de blir sängen för i morn ska sessan vara på dagis 7, för vi kör igång 8 på jobbet :D Äntligen en lite tidigare tid än 9 hihi, känns som man förlorat de viktigaste timmarna där eftersom man e van vid att börja tidigare.
Kram

Underbart!!!

Första dagen e till ända och shiiit vad roligt vi haft!! Underbart gäng där alla e taggade och superglada. 
Började dagen med info och sedan en presentation av alla lite kort innan de va dax att prova kläder och skor ;) Jag tog ju så klart killbyxorna hehe sköööaste!! 
Efter de lite kort på oss alla som ska ut på våran Facebooksida :D
Sedan körde vi igång med att sätta konsoler o h hyllor på alla kolonialhyllor samt fyllde på massa vagnar med varor som kommit redan! 
 
Dagis hade funkat super när Ogge hämtade henne :) Hon sa ju knappt hej då när jag lämnade idag heller hehe sötnosen.
Kram på er 

Pirrigt!!!

 
Känns så sjuukt pirrigt inför morgondagen!!! 17 månader.... 17 månaders mammaledighet e över och det känns helt sjuukt konstigt att börja jobba! Men sjuukt KUUUL!! Taggad till 1000 och så himla glad! 
Lilla ska till dagis på riktigt och ryggsäcken e packad hihi. Hennes sovkudde e kvar på dagis så det e bara resten som ska med :P
Kommer bli toppen det där med dagis asså :) Hon vill ju inte ens åka hem när vi vart och hälsat på när barnen ska in och äta lunch. Så hoppas det e lika dant nu :D 
Ne nu måste jag sova för tusan!!! Hörs imorgon 

Renovering

Har inte uppdaterat er om vad vi gjort senaste dagarna, men vi har bara rivit ut Ellas blivande rum och hållt på med de. Började i tisdags och i morgon blir de en strykning på väggarna till och sedan sätta tak :D Elemenetet e klart med två strykningar så ska jag ta fönstret och dörrkarm i morgon innan vi lägger oss tänkte jag. Hoppas på att vi blir klara med taket imorgon o listerna kanske hinns också..... Så vi kan lägga golv på måndag...... förhoppningsvis :D
Fort ska de gå hej o hå heheh :P
 
Ikväll sticker vi till Gölle och Niina på lite mat :D
 
 
  

Bilder från Kolmården

Här kommer bilderna från våran dag på Kolmården :) Vet inte hur intressanta de e för er men men här e dom iaf.
 
 
 

Kolmården

Idag blev det en Super lyckad dag på Kolmårdens djurpark med Adde och Sara :) 
Ella tyckte det va roligt och hon pekade och pratade när vi visade henne djuren hihi. 
Så himla kul att hon gillade det och när vi skulle åka linbanan orkade hon inte hålla ögonen öppna längre så den sov hon sig igenom tyvärr! Men men det blir väl flera ggr hoppas jag. 
Skulle lägga ut bilder från dagen men vårat internet e konstigt så det går bli imorgon!! Tar så lång tid att lägga ut på iphonen så det orkar jag inte. Mina älsklingar sover redan så jag ska göra det samma, kram 
 
 

Blandat

4 dagar sedan jag bloggade nu...har typ inte orkat blogga faktiskt ;)
Men vi har inte gjort så himla mycket heller, tagit de lugnt och varit hemma. I fredags va Adde, Sara, Eric och Natalie här på kvällen o grillade lite. Kul att träffa Erics tjej med och även Eric eftersom de va ett tag sedan. 
Så igår lördag va vi hehjälper Adde o Sara sov över från fredagen så vi umgicks med dom. 
Idag har vi varit inne i stan och köpt allt till Ellas rum! Så ska de bara sättas igen en dörr, sättas nytt tak, målas, läggas golv och möbleras SEN e de klart! 
Men imorgon blir de inget gjort för så sticker vi till Kolmården med Adde och Sara :) Tror lillan kommer tyckà de e kul?! Ska bli kul tycker jag som inte varit där på 10 år säkert??!
Kram på er 
 
 

Badat

Idag har Ella och jag varit med Anton och moster i Svärtinge udde och badat med Janni och Rally! 
Passade på att åka hemifrån så pappa fick vila när han typ ligger däckad IGEN!! Skit e de att han blir sjuk med en veckans mellanrum så han inte kan föra något alls...
Badet iaf det gick bra till slut när Anton ville gå i :) Hehe han har aldrig badat förut och va lite fegis, simma va otäckt tyckte han med. Men han fattade iaf vinken och tyckte nog de va skönt :D
 
 

Stallfix

I helgen har jag o mamma ansvar för fjanton panton när syster e på festival. Mamma tog han igår så tog jag idag och i morn.
Idag longerade jag han på pezoan över litet sockerbitshinder och han va sååå FIN!! Lugn fast ändå go i han trots värmen som va idag. Jag valde ju även ridhuset då hinder o sånt e inne plus att de e mindre insekter i ridhuset, även att han blir varm där inne emot ute. Men tyckte de fick bli så ändå.
Ella bus va hos farmor o farfar under tiden, vilket hade gått super de med. Hon har ju vart så skeptisk till farfar mycket men idag va de inga problem alls o hon va superglad! Jättekul om de kan funka nu efter så länge.
 
Ogge va och spelade paintbal med grabbsen under tiden så han fick åka med mig in. Så nu sover Ella och jag väntar på att han ska ringa och bli hämtad.
Kram på er
 
 

Myskväll

Igår va hela Tjejligan här med sina respektive och barn. Det blev en jättemysig kväll med god mat och glatt sällskap. Kul att det funkade så bra med barnen oxå så ingen behövde åka hem tidigare och barnen höll sams med tycker jag :) 
Tack ALLA för igår och jag hoppas vi kan lyckas få till en sån här kväll igen :D 
Tyvärr inte en enda bild från kvällen!
Kram 

Regnigt

Har nyss läst alla bloggar på min lista i mobilen så ska jag bara uppdatera lite på min egna innan det blir sova. 
Eftersom regnet bara vräkt ner 9-19 ungefär här hemma blev det verkligen en innedag! Så Ellas blivande rum har tömts på färg, spackel, verktyg o massa annat som vi använt till tidigare renovering ni vet hur mycket de blir!? Så nu e det bara saker som ska slängas kvar där inne. Men tack vare vädret kunde vi inte packa det på släpkärran idag utan får bli imorgon istället. Trip till returpunkten e bokad oxå och det ska rivas lite tak mm i rummet som ska med på kärran :) Nu e vi äntligen igång och igår fick jag ju hem dekoren till hennes rum med så vill bara ha ett färdigställt rum som den kan sättas upp i. 
Ne god natt med er och sov gott 
 
 

Uuupppsss

Nu har de blivit så här dåligt med uppdatering igen hehhe sorryyyy ;P
Ehhh sist jag blogga va i torsdags och då va Ogge sjuk och det blev inga gäster på fredagen som jag trodde. Den ena familjen åkte till Grekland igår så förstår att de inte ville bli sjuka medans den andra familjen skulle flytta o ha sig så sjukdom passa inte där heller! Ville inte att de skulle bli så dåliga som Ogge va så känns bra att de inte hade tid att bli sjuka!
 
I lördags åkte jag och Ella bus till morbror som fyllde 20!!! Oj oj oj vad tiden går, lillebror lixom e sååå stor :)
Ella busade till slut med dom, men va väldigt tyst och skeptisk i början.
 
I söndags va Ogge helt oki igen så då kunde vi hänga hela familjen ute o bara mysa. Ogges mamma o pappa va här och åt med oss också.
 
Måndag va jag i stallet hos Anton då bästa Linda kom och kollade honom! Hittade några småsaker men de va snabbt åtgärdat ;D Mockade och gjorde stallet med åt syss så hon blev stallfri den dagen. Åkte vidare till Mirum för att boka om min tid för naglarna som jag hade på tisdagen. Men tur som jag hade så kunde dom ta mig direkt. Kändes sjuuukt fel att limma dit tippar faktiskt och jag fick intala mig själv första handen att jag inte ångrade mig utan att de blir bra. Jag gillar ju inte den där känslan av ditlimmade tippar, för de gör så ont när man ska ta i vissa saker! Speciellt tummarna som känns sååå mycket, men iaf så blev de bra när de va klara efter 50 min!! Jag har ju som många vet gjort mina naglar i 11 år ca och har alltid gjort Bio sculpture gelen, vilket har passat superbra. Men sista gångerna jag gjorde naglarna satt de typ i 1 vecka så jag valde att ta en paus.
Provade även Akzents gele efter pausen, som jag med gillade men även den satt i ca 1 vecka sista gången :(
Så nu valde jag att prova proffessionails på Mirum för alla säger att de sitter som bara den :) Så nu får vi se hur de sitter och nästa gång vet jag ju att mina egna har vuxit ut så tipparna kan tas bort.
 
Idag har vi varit uppe på dagis i 2 timmar och lekt på gården. Det gick som vanligt bra och Ella tydde sig till fröknarna :)
När vi kom hem åt hon och sov ett tag. Så kom Lillan in och hade blivit ormbiten trodde vi för tassen va verkligen som en klubba!! Blév att ringa Disktriktarna för att rådfråga och de ringde upp efter några timmar och sa att de kunde kolla på henne direkt. Så jag stack iväg med henne dit och de såg väldigt bra ut sa Carina eftersom hon va så pigg och då gick hon även på benet utan att halta. Så efter 20 min åkte vi hem ca 1000 spänn fattigare men men hon blir ju bättre fort hoppas vi.
Ikväll blev de en tripp till sörping för att äta och bara ha de bra, inte så ofta vi unnar oss de direkt.
Nu sover Ella och vi ska nog göra de samma, så tack för mig och mitt spännande liv hhahah :P
 
 

Några dagar

Jaha vad har vi pysslat ed senaste dagarna då? I onsdags va vi på dagis och lekte lite på gården i 2 timmar, superskönt att Ella funkar så himla bra! Nu träffade hon en ny fröken som e på hennes avdelning som inte va där när vi skolade in. Men de va ju inga problem heller utan hon tog henne i handen o lomma iväg till sandlådan o satt där. Hon vill ju inte ens åka från dagis när man ska hem så man får alltid bära henne till bilen för att få med henne hehhe sötnosen. Bev en trip till stan oxå för att köpa en pool så hittade jag ett par nya skot till Ella, för hennes Adidas e typ för små nu :( Skåpet på jobbet e även tömt och nycklarna e lämnade så nu e de på riktigt wwwiihhhuuu :D
I torsdags va vi hemma o slappade. Passade på att röja en del när Ella sov faktiskt, såg ut som kriget här hemma!!
Dammsög av också vilket va superskönt att få gjort :)
Mormor va här och busade lite igår oxå :D Hon hade även med sig en stor flaska sopbubblor o de älskar ju Ella!!
Så fick hon ett jättegulligt förkläde av mormor och Leif hihih lilla kocken.
Idag har vi haft en sjuk pappa här hemma :( mindre roligt att han fick sån feber o inte kunde jobba sista dagen innan semester. Men hoppas han blir bra snart, skulle ju haft folk hemma i morn med men de kommer nog inte bli så känns de som..... Aja vi får se......
Trevlig helg alla
 
 

Mera tänder?!

Ella har ju inte vart på topp sedan i söndags kväll... Trodde de hade med sticket att göra först men har insett att de e tänder på g igen! Hon sover dåligt, äter dåligt och e sååå ledsen ibland :( Hon kan skrika och gråta i 15 min typ och man får INTE hålla i henne då.... Utan bara vänta ut henne och sedan kan man äntligen krama om henne och pussa på henne. Känns i mammahjärtat då!
Idag har hon iaf inte haft feber så imorgon blir det en sväng till dagis för lite lek på gården får vi se :)
God natt


Ledsen sessa

Sitter just nu i fossan med en liten sessa som e helt utslagen! Hon har gråtit heeelt hysteriskt i säkert 15 minuter :'(  jag har inte kunnat hålla i henne för hon bra vrider sig och slår bort mig....
Igår blev hon ju getingstucken tre ggr på samma hand av samma geting, så efter 2 timmar hade hon 39.1 i temp. Hon va även då jätte jätteledsen så hon fick Alvedon till hon skulle sova och har sovit kanoners inatt! Imorse hade hon 38.2 så det va ju betydligt bättre, men det e väl något som gör att hon inte känner sig ok. Får se hur hon mår när hon vaknar. 
Kram så länge 
 
 

RSS 2.0