Sååååå glad

Idag har jag sagt upp mig :D Japp jag har fått nytt jobb på nya Ica Kvantum som ska öppna i Klockartorpet!! Känns så sjuuukt kul så de går inte beskriva!! Men har nog knappt fattat de heller känns de som...... av 2030 som sökte fick jag och 249 st till komma på en första intervju :D Efter de en andra intervju med 70 av dom 250 st! Så nu ska jag köra frukt och grönt ihop med min pappa :) Så himla kul att få vara med och starta upp en ny butik!!! Men bara så ni vet så kommer det vara Norrköpings BÄSTA BUTIK :)
Klart det e delade känslor att också för man gillar ju dom man jobbar med nu, men de kan man inte utgå ifrån när man ska vara på jobbet hela dagarna. Man måste tänka snäppet längre och faktiskt trivas under dagarna och ha roligt ;D Så när jag varit på nu mera gamla jobbet så åkte jag till nya och skrev anställningsbevis hihi. Så efter att ha varit där idag och sett avdelningen jag ska vara på och lite mera av butiken så känns  de SUPERBRA oh mera verkligt faktiskt.
Firade med en cider till maten idag och känner mig så himla glad i hela kroppen :D Så nu vet ni vart ni ska handla i fortsättningen :D
Kram på er
 
 

Dagis

Idag e andra dagen på Ellas special inskolning :) Dagarna har gått sååå bra hittills hihi o jag e stolt mamma kan jag lova!!! Idag har hon til och med sovit med de andra barnen i sovrummet och hon va tydligen vaken nu men jag håller mig borta ett tag till får vi se :) Så roligt att se hur hon tyr sig till gruppen och fröknarna, tar dom i handen och går iväg när vi e ute utan att bry sig om mig. Visst hon vet vart jag e de har  koll på mig men ändå.
Imorgon kör vi igen och då ska vi prova att jag går iväg ett tag när de e ute och leker. 
 
I eftermiddag blir det Mili mys och äveenligt mys med delar av Tjejligan :)
Kram 
 
 

Midsommar 2013

Det här året va Adde och Sara hemma hos oss och vi hade de mysigt, roligt och väldigt lugnt. Skönt att bara vara och laga lite god mat ihop :D
Ella skötte sig super som vanligt och hon gillar verkligen Adde och Sara!
Slänger ut lite bilder från helgen på allt möjligt :P
 
TACK ADDE OCH SARA FÖR DENNA HELG OCH TACK FÖR ELLAS KLÄDER OCH DEN FINA LYKTAN VI FICK <3
 
 
 
 
 

Dagen innan midsommar

Idag startade vi dagen med lite midsommarfirande på öppna med massa barn! Dagiset va även med som Ella ska gå på :) 
Hon brydde sig inte så mycket om dansen och ville mest va i famnen under dansen. Men lite kul att vara med iaf. Efteråt fikade vi och barnen lekte på innergården, vilket gick superbra med lillan! 
 
Vi åkte hem när vi tryckte vi va klara och åt lunch samt bytte om till svalare kläder!! För då helt plötsligt va de sååå varmt :) Åkte vidare till sörping och hängde där. Blidde lite poolplask och lek :)
 
Ikväll kom moster och morfar till oss och grillade lite spontant så där :)
Farmor va även förbi med en krans till lillan <3 Så himla söt så nu hoppas vi hon kan ha den och inte tar sönder den heller :P Ne nu måste jag sova och ladda för imorgon!!
Kram på er 
 
 

Vilken dag

Idag hade vi en latmaskedag hemma i gräset i sooolen :) Passade på att steka fläsket när Ella sov i några timmar o bara njuta!! 
 
Idag fick vi även ett tillskott i Tjejligan i form av en liten Mili <3 Grattis till stolta föräldrarna Carro och Robban!!!
 
Imorgon e de handling till midsommar och dagisinfo som stått på schemat! 
Sov gött :D

Sooool

Idag blev de en slapp hemmadag för våran del! Passade på att chilla i solen när liten sov middag :) Sedan blev de lite bus ute innan pappa kom hem och de skulle ätas middag. 
Så ikväll blev de gäng med halva Tjejligan och Ella har busat med Freddie och Freja :D Kul att se henne ta för sig lite iaf, hon som e så blyg och avvaktande.
 
 

Fredag lördag söndag

 
Har inte riktigt hunnit kommit ihåg att blogga :P Har haft en superbra helg som inleddes med en fredag hos bästa frissan så det blev lite ny färg i håret :) Så tog vi en tripp ner till jobbet och hälsade på samt ett ärende på Claes Ohlsson.
Ella har även fått se sina första studentflak. Lika road som mamma såg de ut som! Man blir så glad av att se dom hoppa och sjunga till musiken. 
Ogge kom hem med pizza oxå som jag hade önskat hihi ;) Bästa Ogge <3
Igår lördag va jag med syster på tävling på förmiddagen och på eftermiddagen kom Adde, Sara och Emil ut till oss. Blev lite klubb, grillning, dricka och skitsnack ;) Myycket trevligt att ses och bara hänga lite!!
Jag va sjukt trött så jag gick och la mig innan dom andra åkt hem. Så idag har vi haft en lugn dag med lite fika och planering av mat inför midsommar med Adde och Sara. 
Nu dax att nanna kudde, sov gott 
 
 

Onsdag torsdag

Glömde blogga efter gårdagens mys med nästan hela Tjejligan :) Monica låg hemma och va sjuk så tyvärr fick vi inte träffa henne och lilla trollet, men skönt att hon e på bättringsvägen nu :) 
Vi hängde hemma hos Linn och Penny hela dagen och bara hade de skönt i solen. 
 
Idag blev de öppna en sväng och även en titt på dagiset som Ella ska gå på vart efter. Börjar ju närma sig! Vips så e de dax, tiden rusar ju förbi och sommaren framför allt gör ju de. Men för Ellas del tror jag de kommer bli bra med dagis, för då kanske hon blir lite mera på och framåt plus att hon inte kommer varà så himla låst vid att jag e där hela tiden ;) 
Nehe dax att nanna kudden, imorgon blir de stada och lite ny färg i håret hos bästa syster :D Hälsa på jobbet med kanske, ska ändå till Claes Ohlsson och handla en sak. Nattis allihop
 
 

Våran dag hemma i solen

 

Sessan och mammadag

Idag har vi slappat på förmiddagen och tagit en skön dusch innan vi åkte till Mirum för lite välbehövlig shopping :D
Blev iaf två sandaler till lillan ett par hemma och ett par till fint, ett par till mamma också, två bhar och ett par solglasögon till mamma, en långklänning till mamma, två par byxor till lillan som bara inte kunde motstås och två dynor som saknades till utemöbeln. Slänger ut lite kort på en del saker :P
Kom även fyra paket i lådan från tradera idag hehhe :D
Ha de gött alla, kram så länge
 
 
 

Magar

Kom just att tänka på min mage när Ella inte va född ännu hehhe :D Man blir ju så påmind om den när man har en kompis som e ungefär i den veckan jag va när Ella föddes och en kompis som e halvvägs :D
Så kollade igenom alla kort och hittade de som stämmer med deras magar, såååå MYSIGT <3 ska bli kul att de vad Knyffe och lilla trollet e för filurer :D
 

Seg

Orkade inte blogga varken i torsdags eller igår.... Ogge har varit ledig båda dagarna och fick en riktig långhelg med oss :) 
Vi har mest slappat och varit ute i solen och njutit. 
Fick tre klänningar från tradera i går och dom va i jättefint skick :)
Nu ska va förbereda lite mat så ha en fortsatt bra lördag :)
 

Tjejliganhäng

Idag har jag och Ella umgåtts med mina bästa kompisar och deras kidz. Mysigt när 4 av 5 e hemma på mammaledighet, eller carro har semester nu men om 1 månad e hon mamma ;) Vi tog med oss egen lunch allihop till Sanna, smidigast så lixom plus att Sanna slipper fixa mat till alla. Men hon bjöd på mjukglass med jordgubbar och strössel!!! Så sjuuuukt gott och somrigt så det inte fanns. Vi tog även en promenad runt strömmen och bara snackade skit i ett lugnt tempo.
TACK FÖR IDAG BÄSTA TJEJENA <3
 
I
bkö
 

Slappardag

Idag har vi inte gjort många knop inte! Bytte lakan i våran och sessans säng imorse. Så blev vi bjudna på lunch av farfar nere på golfrestautanten på Mauritzberg :) TACK SÅ MYCKET det va jättegott och trevligt!! 
 
Så har de tre första Traderafynden kommit idag med :) Snabb leverans helt klart!!! Köpte på söndagen och fick dom idag tisdag! 
Bara invänta resten nu, men ett va på gång såg jag på omdömena. 
Kram 
 

TRADERA!!

 
 
Hahhah kan inte annat än skratta år mig själv faktiskt!! Gick in på tradera för att kolla läget med lite kläde jag va ute efter till Ella. Så vips hade jag visst köpt ett par chinos, en tunika, två klänningar, ett par leggins och ett par gummistövlar!! Ja så de kan gå :) Men som sagg de va saker som behövdes så inget dåligt samvete nu...... Eller jooo lite faktiskt! Har aldrig köpt förut så hoppas allt kommer fram som de ska?! Så nu inväntar vi lite paket o Ogges reaktion när jag berättar vad jag köpt hehe :P 
 

Firat två 60 åringar

Idag har vi varit ute på ön som vi säger hos Ogges kusiner och firat deras mamma och Ogges mamman som blev 60 i veckan. 
Vi fick massa god mat och tårta :) Så himla mysigt och lugnt där ute! Verkligen älskar huset som e gammal stil med stora fina fönster o jättefina snickerier :D Världens drömkåk verkligen och läget ska vi inte tala om!!! Så där ska verkligen ett landställe vara som Eva och Håkans :D 
 
Tack för allt Elvy ocv Eva <3
 

RSS 2.0