Fredag & lördag

Vi har mest vrit hemma och donat lite inne i helgen. Tagit in matsalsbordet bla som vi ska ha i matrummet där vi hade sovrum förut. Blev bra men ska fixa lite andra möbler med som hör till får vi se. Ska även klä om dynorna på stolarna il nått roligt
Idag ska vi till syster och Ti i kväll och fira honom för han fyller år imorgon. Kul att träffas hela familjen och Tims familj oxå.
Slänger ut lite bilder på allt och ingenting från de här dagarna. Kram
 

Ondag & torsdag

Idag och igår så har vi mest slappat, lke och varit ute i fiiiina vädret :D Nu ser vi fra emot FYRA dagar hemma med bästa älskade pappa och sambo.
Imorgon sticker jag oh Ela bort til stenby och hänger med mammorna lite på förmiddagen bara.
Slänger ut lite bilder fån dagarna. Glad påsk på er
 
 

Öppna

Idag har vi hängt på öppna ihop med Stella och Liv :)
Blev lite bus men även en nyttig föreläsning om barn i bil. Mycket intressant fakta om allt som rör barn i bil och bilbarnstolar.


Hajk

Igår hade vi hajk igen med tjejerna :) Vi visste bara att vi skulle vara hos Varro kl 15 och inget mera hihi.
Det blev iaf trerätters som vi gjorde själva och så blidde de Gustavsson och Schyffert :D Det va sååå bra tycket jag men tydligen hade inte NT skrivit så bra om dom!? Ska kolla det sedan.
Men iaf så hade vi jätteroligt och mysigt. Så nu får vi se när nästa blir :) Det ska ju komma en liten filur om två veckor och sedan en knyffe i sommar innan det blir en till gång kanske? Puss


Klädbytardag i Husby

Idag va jag på kädbytardag här hemma i Husby :) Förväntansfull och hoppades på lite kap!! Men hittade inte riktigt de jag ville men lite iaf :P Det va mycket killkläder tyckte jag och URTVÄTTAT till max...... jag köper inga urvtättade plagg trots priset 10 :- tex. Blev ganska många plagg i 86 och 92!!! Visst de e lååångt kvar till hon kan ha 92 men fasen om man gillar plaggen så e de skit samma, inget som blir förstört av att ligga lite lixom. Ett par överdragsbyxor fick de bli med, de kan man aldrig ha för lite av :P Slänger ut bilder på några av plaggen, så får ni ha en fortsatt bra lördag. KRAM
 

Fredag i stan

Idag har sessan och jag varit i stan och lunchat på mitt jobb, köpt skor till sessan och varit hos moster o fixat håret.
Här e lite bilder från dagen.
I morgon e de klädbytardag på morgonen och tjejhäng med girsen på efetrmiddag coh kväll. Herrååå :D
 

Torsdag

Idag har liten och jag varit på öppna och röjt lite. Sång, påskpyssel och lek tröttade ut henne så hon sov i 2 timmar när vi kom hem. Hann inte ens ut på arkösundsvägen innan hon sov hihi sötnosen :)

Ikväll fick mamma åka iväg utan barn och fika med mina bästisar <3
2 preggosar och 3 milfar e vi nu, ett tag till iaf ;) sedan e det bara 5 MILFAR!
Sov gott


Tvättmedel

Älskar att man har ett tvättmedel man kan lita på :D
En före och en efterbild på en av Ellas VITA plagg hihi.

https://cdn2.cdnme.se/1657475/7-3/pic_514a2b7fe087c313663620a3.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1657475/7-3/pic_514a2b7fe087c313663620a3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1657475/7-3/pic_514a2c1a9606ee20cc0e99db.jpg" class="image">


Inte så uppdatarerat

Har glömt bort bloggen lite och heller inte orkat skriva. Men i helgen har vi iaf fått upp gardinen i sovrummet och fått upp de nymålade räcker i trappen. Så ska vi börja riva de rummet som ska bli Ellas med nu så de blir klart nån gång!
Katterna har provbott 2 veckor så i helgen bestämde vi att de ksulle få stanna kvar hos oss de små tösarna :) Det funkar super med Molly och dom så de blir kanoners. Planen e ju att de ska vara ute mycket, men vi kommer inte släppa ut dom förrens de blir varmare eftersom de aldrig varit utekatter.
 
I måndags va vi bara hemma då Ella vart så snorig i helgen och de kändes inte ok att åka upp till öpnna med henne bland de andra barnen lixom.
Tisdagen bestod av lite plask på förmiddagen och lek med mormor på eftermiddagen.
Idag har vi bara varit hemma och tagit emot en som gör brandtillsyn varannat år.
Imorgon hade jag tänkt åka till öpnna lite med sessan men får se hur snorig hon e? Känns som ALLA e snoriga o så nu så de e väl ingen fara säkert? Hon e ju inte dålig på nått vis och har inte haft feber eller nått, aja vi får se de löser sig.
 
Ikväll e de äntligen GREYS igen wwiiieee :D Ha de bäst allihop
 

Kissarna

Våra nya familjemedlemmar Turtles och Lillan :)


Kolla

Såg en annons på blocket just nu ni MÅÅÅSTE kolla: http://minadockor.snabber.se/
Asa coola dockor som ser helt verkliga ut, det va nån gång om såna här på Outsider tror jag ;P


Stöld

Va tvungen att sno dessa bilder från systers blogg hihi


Mysiga med moster

Idag började vi dagen med frulle och fixade iordning oss för att åka mot stan. Ella fick bli avsläppt hos moster så mamma kunde åka till naprapaten igen :) Andreas blev sååå glad när behandlingen hade tagit så bra på min arm!!! Han körde igenom det han gjorde sist och tog armbågen sist denna gång med. Så idag hade jag kanske 10% smärta emot 100% förra veckan :)!!!

När jag va klar så åkte jag tilbax till Ella och så fick hon lunch innan vi stack till Ikea. Blev lite smått och gott som behövdes hem så idag ska vi skruva ihop bord till fossan på hallen.

Just nu sitter jag i bilen medans Erica gör stallet hos Anton, Ella sover så vill inte väcka henne för att hjälpa Erica. Hon gör det så fort iaf själv så det e ingen fara.
Kram på er


Jysk och Dollarstore

https://cdn2.cdnme.se/1657475/7-3/pic_513df371e087c304bf0edce3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1657475/7-3/pic_513df373e087c304d32e1e7c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1657475/7-3/pic_513df3939606ee296acf3adb.jpg" class="image">


Jysk och Dollarstore

Idag har sessan och mamma varit på utflykt i sörping hihi. Köpte persienn till vårat sovrum och så sprang jag på kuddar till fossan med :) Hade spanat in några på Åhléns som va enfärgade men de här va roligare faktiskt!
Köpte även halkstrumpor till lillan för 10kr styck :) wwiihhhuuu gillas gillas när de e sååå BRA oxå, kan inte hitta bättre på hm, lindex o dom.
Va även tvungen att köpa Pamelas bok när jag såg den hehe.
På vägen hem tog vi Villmis stall och blev bjudna på grillad korv i solen av familjen Salin :) mycket mysigt och trevligt, TACK!!
Kram och hej

https://cdn3.cdnme.se/1657475/7-3/pic_513df0d3ddf2b3534a2816ba.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1657475/7-3/pic_513df0d3ddf2b3534a2816ba.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1657475/7-3/pic_513df1739606ee2965cdbe08.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1657475/7-3/pic_513df1a89606ee2965cdbe0c.jpg" class="image">


Andra natten i nya sovrummet

Ligger just nu och kollar på The Following :) Gillar den mycket så det blir roligt att följade den vart efter.
Idag har Ogge sotat pannan och jag har röjt klart bland alla kläder hihi. Känns skönt att ha rensat bort lite och kastat en del son va slitet. Vi har även tagit fram fossan som vi ska ha på hallen och ställt på plats. Nu saknas två bord, en expedithylla och en tvbänk. Jag har bestämt att vi inte ska ha kvar tvn i sovrummet nu, så den blir i hallen i stället.
Badrummet e skurat och rent igen här uppe och Ella har premiärbadat :) Sååå lycklig och plaskade huur mycket dom helst! Nehe sova lite kanske. Imorgon blir det nog Jysk och Dollarstore en sväng. Kram


Lördag

Listerna e dit i taket på hallen uppe. Mattan på golvet e dit i vårt sovrum och våra möbler e uppburna :) Premiärsover inatt wwiihhhuuu!!! Imorgon blir de att packa upp kläder och rensa kläder. TACK SVÄRFÖRÄLDRARNA FÖR ALL HJÄLP!!!
Mello va heelt Oki faktiskt, Robin va värdig vinnare fast Anton va favvon. Go natt


Bästa

Idag lämnade jag Ella hos farmor på förmiddagen och åkte till Anton. Linda equiterapeuten skulle komma luterskt till Anton för det gick inte rida på honom alls. Vilket inte va så konstigt när han hade en jättelåsning i nacken och en sträckning på höger sida bakom sadeln och ut på rumpan. Så nu ska han vara back on track igen på måndag sa hon :) Snacka om att hon e grym våran Linda!!! Nu sover Ella och jag Chillar i fossan efter att ha målat tre lister.


Naprapat

Idag har jag varit hos naprapaten för första gången i mitt 27åriga liv! Han sa att de va en klassik tennisarmbåge som måste masseras upp. Så han började kolla nacke och rygg genom massage och lite knäckning, lite läbbigt när de knakar så tydligt heheh :P
Men när han började med armbågen asså fyyy SATAN vad ont de gjorde!!!!! Asså jag har nog aldrig uppnått min smärtgräns nån gång, men NU nu jäklar gjorde jag de. Tårarna började rinna helt okontrollerat för de gjorde så sjuuukt ont, då e de illa om jag når den kna jag lova. Det gjorde jag inte ens under Ellas förlossning, den här smärtan e 1000 ggr värre :(
Men iaf så sa han att de ända som hjälper mot tennisarmbåge e massage, stretching och några övningar som tränar upp fästet i armbågen igen.
Så här sitter jag nu med en skapligt masserad arm som man inte kan röra på huden utan att skrika typ, plus att svullnaden kryper sig på! Men känner mig väldigt positiv nu eftersom han själv haft 2 tennisarmbågar och sa att massage e de ända som hjälper och att akupunktur bara hjälper väääällldigt sällan. Så ingen mera sjukgymnast innan jag ska tillbax på onsdag igen.
 
KRAM

Mycket nu

 
Ja lite dåligt med bloggning för över helgen. Men de har väl inte hänt sååå mycket direkt?
I fredags va jag hos sjukgymnasten igen och fick akupunktur :( Vill ju ge det en chans men satan sååå ONT jag får efetråt och dagen efter ska vi inte prata om, usch faan så jävla skit de känns. Brukar inte klaga men fasen trodde verkligen INTE de skulle vara VÄRRE efter att jag varit där!??? Aja vi får se ska dit igen på torsdag så får kolla med honom då. Han sa att de brukade göra verkan efter 3 ggr så vill ju ge det en chans.....
 
Igår lördag va vi bra hemma och fixade lite plus att vi åkte till stan och skulle köpa lister men både jag och Ogge missade att klockan va så mcyket så byggmax hade stängt. Hahhahah skapligt blonda vi va lixom. Så imorgon åker han ner och köper listerna efter jobbet :)
 
Iag har jag och tjerna varit på våran första klädbytardag i Strömmvillan :) Hittade lite saker iaf som jag kunde ta med mig hem :) Men de va inte mycket kläder som föll mig i smaken tyvärr. Men leksaker va de jag va mest ute efter och ville fynda, så fick de bli kläder om de hitatdes några. Blev även en födelsedagslunch på fräcka för Linn :) Mysig dag och kul att se hur de fukar på såna evenemang. Tar nog den här hemma i Husby 23e med :D
Slänger ut lite bilder på en del saker jag köpte. God natt med er 

RSS 2.0