Bröllop

 
Igår blev Monica och Olle fru och man :)
Dom va sååå fina och jag hoppas deras dag blev som dom hoppades!
Nu ligger jag i hotellsängen och chillar innan vi ska äta frulle och styra kosan hemåt till Norrpan igen. 
Kram 
 

2 år!!

 
Helt sjukt att lilla Ella älsklingen fyller 2 år idag!!! 
Tyckte nyss vi låg på neo med en liten tös som höll på att lära sig amma. 
Kärleken till lilla Busan går ju inte att beskriva med ord <3
 
 

Tisdag och ledig

Igår hade vi lite saker vi uträttade inne i stan som behövde fixas. Man får u passa på när man e ledig !
Men va tvungen att fixa en klänning tills lördag för de började bli kris....... hittade några som fick duga som jag provade. Orkade inte leta mera, fanns ju INGA alls mitt i vintern som INTE är svarta eller inte passar in av annat skäl.
Men när jag hade typ gett upp och skulle ta en bara så hängde det en sååå fin på provade ställningen som provades och hängdes undan på Hm i city då jag ville ha en större än den jag provade.
 
Det blev ett toppenpass på Bubblis med på kvällen :D Han e såååå mysig att jobba med och vill framåt!!!
Slänger ut lite bilder på några saker jag köpte igår, inte så intressant kanske men ger lite färg i inlägget om inte annat :P
 
 
 

Rastad

Idag fick jag äntligen jobba igen :) Dock inte min Lördag egentligen, men passa på att hoppa in när jag ändå missade en dag i torsdags. Jag ska ju även på bröllop nästa helg när det e min helhelg och det e ju 3000 spänn i tapp med så bara passa på att få in allt man kan :P
 
Nu ikväll har vi bara ätit lite gott och myst i fossan. Ella fick till och med somna i fossan idag när vi hade bytt om och borstat bissingarna. 
När hon hade somnat kollade vi på Homefront och den va superbra!!! Verkligen min typ av film och min favvoskådis Jason Statham :D Han är verkligen sååå bra! 
Nu ska jag sova, höres :P
 
 

Alla <3ans dag

Idag fick jag ju som sagt inte åka och jobba så passade på att städa av här hemma :) Ella har styrt och ställt här hemma oxå med mig :D
Men imorgon blir det jobb igen hihi jiippiiii!!! 
Fick en fin liten bukett av Ogge oxå idag :D Love you babe <3
Så dax att sova! Natti natti 

Sjuk

Imorse när jag gick upp för att göra mig iordning så va jag lite risig i magen och spydde 2 ggr!!! Jag e faan aldrig sjuk men NU när det e helt omöjligt att lösa min tid jo då jävla ska man bli sjuk minsann!!!! Så himla typiskt men men, jag mådde ju som vanligt igen vid 1. Så jag har slappat i fossan och fått i mig 1 glas blåbärssoppa som vi råkade ha hemma som tur va. 
Jag får ju inte jobba imorgon så tyvärr får man stanna hemma och slöa istället :( De säger ju 48 timmar innan man får jobba typ?!
Vi har ju en hel del att göra imorgon med alla hjärtansdag o så! Men men jag kan ju tyvärr inte påverka "reglerna" om magsjuka.....
vi e ju trots allt 50 anställda så det vore ju grannt att smitta ner dom! 
God natt på er

Gräsänkor

Igår jobbade jag till 15 och sedan stack jag hem och hämtade Ella bus på dagis och fixade Villma. Vi tog även en snabb dusch och åkte sedan tillbax till mitt jobb för att handla med moffa. För vi hade bjudit in oss själva till honom när Ogge va på Kick Off med jobbet. 
Moffa lagade massor god mat till oss :D
TACK TACK MOFFA <3
 
 
 
 

Onsdag

Ligger i sängen och kollar på Castle i väntan på Scandal :D Va lite inne på att spela in det o sova i stället för jag har ju varor så sjuukt trött! Men nu känner jag mig ganska pigg så får bli att kolla :P
 
Imorgon blir det ridning igen efter jobbet :D
Kram på er 

Borde sova

Idag startade vi dagen med sovmorgon allihop hehe :P Ella och jag skulle sova till 7 tänkte jag men Ogge hade inte planerat att sova till 6.30 när hans jobbdag börjar. Men så kan det bli ibland! 
 
Ella och jag har plockat bort alla julgrejer i fönstrena och bytt lakan i våran och hennes säng plus plockat tvätt Idag innan jobb. 
Vi gjorde Villma innan dagis och sedan när jag lämnat åkte jag hem och åt lunch samt duschade innan jobbet. 
 
Verkar som hennes trotsperiod börjar lägga sig lite.... Hon har nämligen börjat äta igen här hemma!!! Vilket känns bra, tror hon blir gladare då med lite mera mat i magen. 
 
Nu nu måste jag sova faktiskt, blir lite senare läggning när jag e och rider. Men det e sååå värt så det gör inget hihi :D
Måste säga grattis till Martin på jobbet och hans tjej Linda till deras andra lilla prinsessa som kom idag :D 
Sov gott
 
 

Möhippa

Igår va jag på mitt livs första möhippa! 
mysigt och roligt hade vi :) tyvärr avslutades kvällen för tidigt för våran blivande fru :/ Men hon mår bra isf vilket e huvudsaken. Vi fortsatte dock som planerat och jag va skapligt trött idag. 
God natt
 
 

RSS 2.0