Villma

Idag pysslade jag om Villma en sväng när jag va borta hos henne. Hon verkade inte alls sugen på att gå ut till dom andra när hon fick hö inne. Men hon fick gå ut iaf till dom andra som gnäggade på henne :) Hon gick lite själv igår när de släpptes ihop men iaf gick dom sida vid sida alla tre! Skönt att det inte e några problem med henne och andra hästar.
Kram


Lördag morgon

Ligger just nu i sängen och e sååå hungrig, ska nog gå upp snart och äta frulle. Verkar inte vara någon annan familjemedlem som e på direkt ;)

Idag ska de fortsättas på övervåningen och så ska jag pyssla med Villma lite.
Ha en bra dag ❤


Barnmat

Står just nu och gör lite barnmat till sessan. Fick bli kyckling denna gång med eftersom jag tog fram filé till oss igår men de blev så sent med maten. Men denna gång ris i stället tror jag och lite broccoli slängde jag i med.

Ikväll blir de pizza för oss vuxna här hemma, det e ju roligt att höra själv :) Blir ju såå gott!!
Hoppas de höjer upp lite om Ogge blir ledsen på mig för jag glömde de 2 sakerna han bad nig handla :( Det är ju så äkta mig och glömma nått, särskiljt om jag inte skrivit upp det, som i detta fall tyvärr. Aja man kan ju inte va bäst jämt lixom hehe.
Trevlig fredag på er


Tripp med mormor till Gnestad

Idag pysslade vi lite här hemma innan vi åkte och mötte upp mormor i Husby. Så tig vi färjan över och vidare upp till Gnestad för att hämta hem Villma.
Saknade Villmisen, våran älskade 21 åring. Så nu har hon fått nytt hem efter betet och brydde sig inte om dom andra när hon kom in i stallet. Hon gick in och åt halm i sin box och verkade hur nöjd som helst :)
Imorgon ska vi åka och vara med på utsläppet och hoppas de går ganska lugnt till!
God natt


Tripp med mormor till Gnestad

Idag pysslade vi lite här hemma innan vi åkte och mötte upp mormor i Husby. Så tig vi färjan över och vidare upp till Gnestad för att hämta hem Villma.
Saknade Villmisen, våran älskade 21 åring. Så nu har hon fått nytt hem efter betet och brydde sig inte om dom andra när hon kom in i stallet. Hon gick in och åt halm i sin box och verkade hur nöjd som helst :)
Imorgon ska vi åka och vara med på utsläppet och hoppas de går ganska lugnt till!
God natt


Onsdag med syster

Idag gjorde vi lite nya naglar innan vi mötte upp syster för lite äventyr.
Blev en trio till Granngården och hämtade 2 par klippskär till maskinen, börjar bli dax snart att klippa panton ;)
Så tig vi Hööks på hemvägen och då blev de nya shaps för båda och ett par nya vantar till mig.

Invigde dom på Anton sedan hehe, bra betyg fick dom iaf. Anton va såå seg stackarn! Tycker så synd om honom när han inte orkar nått knappt pga att han har en sadel som INTE ligger och trycker på honom. Men nu e de bara blicka framåt och stärka upp honom :D
Så kan SHARPMAN dra åt h.....e!!!!
Kram på er


Ny frilla

Idag plaskade vi och gjorde våra första dyk :) Glada miner oxå inga tårar så hoppas hon håller de spåret i fortsättningen?!

När vi plaskat klart åkte vi till moster så mamma fick färga och klippa sig. Blev lite fräsch färg, samma som innan men inte så urblekt hehe ;P Klippte sidcut på andra sidan med så de blev lite förändring iaf! Slänger ut några dåliga bilder som ni får hålla till godo med hehe.
Sov gott med er


Duktig mamma

Idag har jag faktiskt vart så för duktig igen hahaha. Har handlat för resten av veckan så det e vääälldigt skönt. Visst de blir väl alltid något man får komplettera till men men.
Väl hemma så gjorde jag fruktoureer till sessan och denna gång blev de jordgubb/mango/päron smakade jättegott och fräscht ;)
Provade även på att göra mat till henne och den blev jättegod, hon åt upp hela portionen i ett gluffs ;P Det blev inte något avancerat utan kyckling, potatis, morot och charlottenlök.

Nu chillar vi i fossan framför tvn och så blir de tyvärr resten av kvällen :/ kram på er


Söndag kväll

Ligger i sängen och kollar Beck som resten av Svenska folket hehe ;P
Idag har vi pysslat lite mera på övervåningen med hjälp av Ogges pappa. Ellas mormor har även varit här och lekt med snuttan. Ella fick även ett Kittybadlakan med luva på som va såå mysigt! Knallrosa och härligt stort till hennes lilla kropp, så nu har hon en fin till simmet på tisdag :) Tack mormor ❤
Imorgon e de en hemmadag med vovven eftersom vi e borta tisdag och onsdag. Sov gott


Lördag

Vi fixade lite på övervåningen innan jag lämnade sambo och bebis hemma. Åkte då till stallet och hängde med Anton och syss. Hon red lite bommar och hoppade två hinder för att känna på honom ytterligare i sadeln, plus att jag inte sett honom hoppa nu när han vant sig. Tycker att han hoppar super nu och hur han rör sig ska vi inte prata om :D

När jag släppt av syss hemma hos sig blev det en snabb handling och hämtning av Spicy Hot!
Väl hemma blev det mat, dusch av både mig och lillan innan vi kröp upp i fossan.
Kollade på Kvarteret Skatan och nya Johan Falk :)
Sedan vare natta för mig, såå tlött.


Fredag

Idag har jag iaf äntligen dammsugit och torkat golven! Snacka om hundhår de va över allt.
Ikväll har vi bara slappar i fossan med gnälliga sessan. Hon har inte vart på topp idag alls :( Sov oroligt i natt och sprattlade så jag fick flytta ner henne på kudden typ tuuusen ggr! Men jag fick städningen gjord när hon äntligen kom till ro och sov ett par timmar så de va ju bra. Man e ju inte alls van vid att ha en gnällig bebis som typ vägrar att sitta i Gåstolen och man kan knappt släppa henne. Men vi hoppas på en gladare bebis imorgon då vi behöver hinna lite hemma.
Sov gott


Vad vill du med DIN framtid??


7 månader

Idag blir bästa sessan 7 månader och tiden bara rusar!!! Vi har spenderat dagen i Sörping hos Clarence där vi fick god mat och så blev det mycket skitsnack om allt och inget.

Nu ska vi snart äta lasagnette och bara slappa i fossan vid tvn.
Imorgon e de redan fredag och mys k helgen med familjen väntas. Ska även ha hand om Anton imorgon och lördag :)
Puss på er


Onsdag

Idag har vi varit på öppna och lekt lite :) Så roligt att se liten nu när hon tar för sig lite bland leksaker och kan sitta med när vi fikar och snaskar på sitt rån :)

Har gjort lite äpplepure idag på våra egna äpplen och sedan katrinplommon med päron i. Sessa godkände båda vi provsmakningen så de va skönt! Får nog sluta vara feg nu och göra lite mat oxå eftersom hon äter allt jag erbjudit henne och våran mat e roligast hihi.

Imorgon ska vi till min jobbarkompis och hänga lite samt bli bjudna på lunch :)
Sov gott allihop


Förslappad

Ja som överskriften lyder så e det en beskrivning på mig idag! Har vart så trött och bara slappat med Ella på hennes filt. Vi har ju i och för sig sittränat så liiite nytta iaf har de ju gjort allt slappande.
Så har jag skissat lite på mitt stall hur de ser ut i drömmarna och hur jag vill ha det. Skapligt långt bort tills dom kommer vara hemma men man måste ju drömma iaf ;P

Imorgon e de plask igen och sedan blir de att handla lite på vägen hem. Måste även ta fram dammsugarn eftersom Molly fäller nått fruktansvärt!!
Kram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1657475/images/2012/pic_50581897e087c35afdbf51b1.jpg" class="image">


Söndag

Ligger här i sängen och kollar på Beck medans sambo, barn och hund sover.
Helgen har rullat förbi och vi har inte gjort nått vettigt!!! SUCK.... Hoppas på mera gjort nästa helg, Ogge har typ lovat de iaf?!

Får blogga lite mera imorgon måste kolla på Gunnvald nu ❤ Sov gott


Inget bättre för oss denna regniga dag

Jo en trist dag med mycket tid inomhus blev de. Passade på att gå en sväng med vovvan när de va uppehåll så hon fick springa av sig lite. Annars har vi mest vart inne och gjort ingenting typ, tog lite kort i brist på annat så slänger ut dom iaf. Mycket kort på sessan nu för tiden hehe. Så får ni ha en bra fredagkväll, de ska iaf vi ha med lite tacomys :D
 
 

 
 

Sovdax

Ligger nu i sängen och ska sova lite. Kunde inte slita mig från en bok jag började skriva i till Ella i eftermiddags. Tyckte inte den va så rolig först och sedan har jag glömt bort den helt. Så kom jag på den nu idag och började kolla i den igen! Kunde inte sluta skriva i den när jag fick för mig att börja, e lite sugen på en till bok som kanske e lite annat att skriva i. Vi får se kanske hittar nått i Ullared!? OM vi nu kommer dit när bilen antagligen kommer vara på Söderbergs 30 dagar..... Rådjur ska vara i skogen inte på vägen och våran bil :( Men men den blir ju fixad nu så ;) god natt


Plasktisdag med syssling

Idag har vi plaskat som vanligt på tisdagar och sedan följde Jessie och Elvira med oss hem. Så vi bjöd på lite tacopaj och sallad så kunde tjejerna ligga på filten och leka. Tror ändå Ella tycker de e lite roligare på filten med en kompis :D Blev även en promenad i de varma vädret och myckert prat :D Tack för idag och syns på tisdag igen!
Slänger ut lite bilder på sötisarna när de leker på filten, bildar hög och snaskar på samma leksaker heheh ;P
 
 
 

Babysim 4e september INTE oktober ;P

TACK JESSIE FÖR ALLA KORTEN PÅ MIN SESSA :D
 
 
 
 

Bilder från i måndags

 
 

Våran lördag med moster

Idag hade pappa massa att fixa med hemma så Ella bella bus och mamma åkte till stan och träffade moster :D
Blev en runda på stan, liite shopping kunde inte låtas bli heller och sedan en tur till stallet och lite tömkörning av Anton = motion för morsan hahahh :P
Mysig dag, tack moster för idag <3 Kram
 


 
 
 

Städfredag

Idag har jag bara städat, plockat iordning, tvättat och lagt in tvätt typ :P Tog några timmar men snacka om skönt när de e gjort och Ogge får komma hem till ett rent och fint hem en fredag ;)

Nöjd med mig själv och jag kan sova gott. Imorgon blir de stada med Ellas moster. God natt ❤


Torsdag

Idag har vi varit hos Linn och söta Penny :) Vi har mest myst i fossan och så tog vi en liten promenix till Ica och köpte lite lunch och bullar.
Mysigt att vi kommer ha ca 1 år ml ihop nu, så hoppas på flera promenader bl.a.

På kvällen va jag hos Marita och red på gentlemannen och han va jättefin! Gillar verkligen den hästen, så passar min sadel oxå så jag får rida i den älsklingen på köpet!!

Ladies Night biljetterna e bokade till 20de oktober i Cloetta :D Ska bli skitkul att gå igen med tjejerna och så blir de lite mat innan oxå ❤

Imorgon ska de röjas och städas här hemma. Har ju bara legat på latsidan denna vecka och knappt vart hemma ;P Så skärpning med de och fram med snabeldraken.

God natt med er


Dagens naglar

Japp de blev rosa/lila med lite vitt och glitter :) Verkligen mina färger kom vi fram till!


Simmat

Idag fick pappa Chrille plaska med Vira så Jessie tog massa fina kort på oss! Kolla in hennes blogg :) http://liifberg.blogg.se
Nu ska vi göra puré i massor hehe med nya mixern ;)


Nya produkter kom idag! Jippi :)


Dagrna som vart

Dåligt bloggande i know....... men slänger ut lite bilder från dagarna som vart iaf :p Det har blivit lite promenader, stallmys och ridning av Anton, ridninga hos Marita, fika med tjejerna, tävling med syss och lite bullbak :)
 
  
 
 
  
 
    
 

 

 
 

RSS 2.0