Du och jag

Idag slog det mig att Ogge och jag blev tillsammans för 10 år sedan och för 4 år sedan så förlovade vi oss!
Shiiit vad tiden går och vi har varit med om en hel del oxå, för den delen.
Vad skulle jag va utan dig min älskade bästa Ogge <3
 
 
 

Onsdag

Idag har vi handlat, lekt, varit på 15 månaders kontroll och varit hos moster :)
På 12 månaders vägde hon 10050 och va 76,5 lång nu 3 månader senare 11140 och 79,5 lång!! Inte konstigt hon e tung nu för tiden hihi ;P
Nehe sova lite nu och se om det blir öppna imorgon... God natt


Snart så

Rabarberna växer som tusan och snart snart kan man göra paj :) Vill ha dom lite röda först bara, så sura annars....
Idag har vi varit hemma och lekt massor och ikväll blir det lite häng med tjejerna hos Monica :)
Kram på er o h ha en fortsatt bra dag


Inte som planerat

 Idag gjorde vi oss iordning för att åka till öppna och leka lite. Vi har haft saker bokade i flera vbunkras nu på måndagar och torsdagar så nu äntligen kunde vi åka :) Men när vi kom dit fick jag se att det va utflykt till Sörping och kottebanan som stod på schemat!! Orka inte åka hem och byta om på oss och sedan åka och köpa matsäck som vi behövde till korvgrillning bla. 
Så jag drog ett mess till Annica för jag vet att Stella inte e på dagis måndag och fredag. Så vi åkte dit och lekte hela dagen i stället :) Mycket mysigt att hänga o snacka skit :) Tack för idag båda två :) Även tack för lånet av kläder när vi va ute samt lunch och melli!!
 

Inget internet

Sorry att jag inte uppdaterat på ett par dagar ifall nån bryr sig vill säga hehhe :P Ne vars men vi har inte haft nått internet hemma pga åskan, så telefon e ju typ döööd när de gäller att vara på internet. Så det går inte blogga då alls.....
 
Men vi har mest slappat, promenerat till Villma, varit i stan en sväng i sällskap av svärmor, spontangrillat med Adde och Sara, varit hemma och lekt med Ella bus och idag va vi på Nfk och hejjade på moster. Men nu har vii af fått nytt modem från Bredbandsbolaget så mera uppdate om vad vi gör i veckan kommer :)
Kram på er
 
 
 
 
 
 

20e Maj

Idag skulle våran kompis Lotten fyllt 28!! Känns fortfarande så sjukt att hon får se allt från paradiset men inte vara med oss och uppleva det :( Du e saknad Lotten <3

Våran lilla skrutt blev även 15 månader idag :) Så himla roligt att se hur hon uppfattar saker man säger och hur duktig hon e när man säger åt henne att göra vissa saker hihi. Älskade underbara lilla busa!!!

Puss där ute

https://cdn2.cdnme.se/1657475/7-3/pic_519a92d99606ee5e92bd277d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1657475/7-3/pic_519a92d99606ee5e92bd277d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1657475/7-3/pic_519a932bddf2b34f7d8664c4.jpg" class="image">


Lugn söndag

Texten till förra blogginlägget försvann o jga orkade inte skriva om det. Men bilderna va iaf tagna från  promenad bort till Villmis och bus här hemma, just de kosläppet med ja hihih ;) Förresten så mätte jag promenaden o det e 8.4 km så kan jag håll i att gå varannan dag så ska jag nog vara ganska nöjd :P
Idag har vi bara varit hemma o tagit de lugnt typ...... tvätttade av transporten in och utvändigt en sväng o shiiit vilken skillnad de blev! Kände mig helt slut efteråt faktiskt, tog ju trots allt över en timme med högtrycken.
Så blev de inte många knop gjorda mer faktiskt1 Jo Ogge klippte gräset hahha men de va alles.
Kram
 
 

Tre dagar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blommor

Igår eftermiddag va bästa mamma här och planterade lite blommor åt oss :D Det bliev jätebra så nu ska dom bara växa till sig lite så de fyller ut krukorna.
Tack MAMMA <3
Så på kvällen va Ella och jag med tjejerna och fika lite, fick goda mackor med gott pålägg mmmm! Ella skötte sig bra med faktiskt ;)
Idag ska vi bara vara hemma mest hade jag tänkt, blir en sväng upp till Ica och hämta ut Ellas paket bara. Villmas sår ska även tvättas av och hon ska kollas till med när vi åker förbi. Hade tänkt att jag skulle börja gå bort till Villma faktiskt nu över sommaren hehhe kanske man blir va med lite överflödigt så att säga :P
Men känner jag mig rätt blir det väl inte så många ggr man gör det.......
Kram
 

Sista simmet

Idag har vi varit på vårt sista sim för denna termin :( Känns verkligen jättetrist och hade jag vetat mitt schema nu hade jag kanske kunnat anmäla till en termin till, men vi får se för de fanns tydligen lite ledig platser i grupperna så man kanske kan haka på ändå. Idag va första gången hon va ledsen på simmet för vi tog kort under vattnet, hoppas de blir bättre än förra terminen hehhe :)
 
Efteråt va vi och hämtade upp ett par skor och två par tröjor som jag köpte på fb-gruppen Urväxt! Myket smidigt sätt att köpa kläder på i fint skick faktiskt, slänger ut kort på tröjorna men skorna e bara ett par slit och släng för hemmabruk som dom e inte såå intressanta. Även på dagens outfit hihih mamma e ganska nöjd lixom!!
 
Snart kommer Ellas mormor o planterar lite blommor åt oss så i kväll blir de häng med de bästa bästaste tjejerna <3
 
Kram
 
+
 
 

Bilder

 Vi har haft en mycket mysig helg med massa pyssel o fix här hemma. Slämger ut lite bilder från dagarna så hörs vi senare! Kraaaam
 
,
 
 
 
 
 
0

Gårdagen

Den bestod av sim och så fick hon sina simringar och en ny barddräkt hihi ;) Kunde ju inte låta bli lixom!! När vi va klara där stack vi till Linn och Penny för lite lek och mys, så blev vi bjudna på lite lunch och fika :D tack flr vi fick terrorisera er lite.
Så va vi tvugna att åka förbi veterinären och få en salva till Villmas sår som ska hålla flugorna borta nu när de blir varmt.
Väl hemma förberedde vi lite mat till pappsen som åkte och köpte en bil efter jobbet så nu kan vi äntligen göra oss av med forden! När pappsen kommit hem grillade vi och sedan åkte jag till Villmis o tvättade sår samt tog in alla kusarna.
 

Oj dååå

Ungar jag glömt bort att blogga igen hehe ;P Men vi har inte gjort nått speciellt under helgen! Bara tagit fram grill, utemöbler och pysslat med lite allt möjligt..... Ja just det premiärgrillar oxå ja :)

BVC ringde upp idag efter att hon varit sjuk i två dagar! Nattskräck sa hon och någon form av utbrott på dagen som e för nått går emot henne typ?! Känns bra iaf att ha pratat med henne även att jag egentligen har en bra magkänsla....men jag vill iaf rådfråga lite :P

Imorgon e de näst sista plasket och för hoppningsvis mys med Linn och Penny efter det. Om inte Susanne vill komma på dagen och kolla Villmas sår.
Sov gott


Fredag

Idag har jag och Ella varit hemma hela dagen. Ringde BVC i morse och vad dom ringa upp mig, samma som igår! Men varken igår eller idag har de ringt upp..... Lite dåligt tycket jag :( Ella har nämligen fått magkramper, tror vi iaf. Så 1177 tycker att vi inte kan göra något eftersom det går över på 5-10 min! Men när hon fått det nån gång VARJE DAG denna vecka känns det inte bra. Så har hon tom vaknar två nätter nu och bara gallskriker :( Man kan ju inte hålla i henne eller prata henne lugn när hon får de här heller. Man får bara sitta och kolla på henne typ! Så jävla maktlös så det finns inte. Men det e väl akuten som gäller nästa gång!!??

Så Villma då hon har fått in en pinne i benet som säkert åkt in 15 cm. Men det kommer läka och jag ska hålla det rent och fint. Känns lite lugnare nu iaf när Susanne kollat på det. Trevlig fredagskväll allihop.


Valborg o så

Lite dåligt med bloggning över Valborg o det. Men det har väl inte hänt så himla mycket direkt.... Ogge va ledig i tisdags och inte alls bra! Han låg nästan i soffan hela dagen och va jätterisig. Vi skulle ha åkt till ljunga och träffat kompisar men vi hoppade det. Blev ingen brasa heller för Ella då hon va sååå trött innan det va dax. Vi passade på att kolla två filmer när hon somnat bla Mammas pojkar hehe rätt rolig ändå faktiskt :)
Igår va vi bara hemma oxå och fixade lite, Ogge va ännu risigare igår stackarn. Men hoppas han mådde bättre idag när han började på sitt nya jobb :D Lycka till älskling och hoppas du får roligt ;D

Idag e Ella och jag bara hemma, hade tänkt åka upp till öppna och gått på lite utflykt. Men med mina blåsor i munnen kan jag varken äta eller klara mig utan gelén jag köpte. Så vi stannade hemma, de har ju utflykt varje torsdag så vi hinner.
Imorgon e det redan fredag och helg igen. Usch vad tiden springer iväg!!! Snart dax att gå tillbax till jobbet med och lämna sessan på dagis....
Kram

https://cdn2.cdnme.se/1657475/7-3/pic_51823103ddf2b31da4e97a21.jpg" class="image">


RSS 2.0