Långhårig!!

Satan vad långhårig jag va idag innan jag klippte mig hahaha :) Klippte av myyycket på allt och färgade helrött! Sååå nöjd som alltid hihi
Tog även en sväng på stan med sessan och köpte mössa till henne och en doppresenten till kusinens dop på lördag.

Passade även på att titta in på jobbet och pratade med dom lite.
Set kändes som jag saknade att hänga med grabbsen och snacka skit. Men jag e verkligen INTE färdig med att vara hemma :) Älskar livet som mamma och skulle kunna vara heeela dagarna med Ella :)

Kram


Sötnos

Idag har vi plaskat och lekt massor på simmet :) Hon älskar verkligen den halvtimmen på tisdagarna och det känns verkligen värt pengarna!! Dom fick även prova rutschkanan idag och Ella va den ända som visade att hon INTE gillade att någon tog henne ifrån sin mamma hehe :P Armringarna gillar hon ju inte heller, vet inte om de e för hon blir sååå röd av dom......


Cult design

Åh vad jag älskar alla barnsaker i cult serien :) Ska köpa det till Ellas rum tänkte jag vart efter. Lampan, tandskålen, sparbössan och kanske en blommkruka eller ljus och allt ska vara i de rosa så klart med vit bricka hihi. Längtar tills vi kan börja fixa hennes rum!! Men idag va dom iaf och tog upp golvet så hoppas de inte ska ta sååå lång tid?!

Kram på er


Måla, måla och måla

Som ni säkert sätt på fejjan och instagram har våran helg hittills bestått av målning :) Så igår slipade jag och förberedde allt för målning och första dragningen la vi igår på hall och i trappen ner.

Färgen jag valde igår känns riktigt bra och kommer bli snyggt som fasen :) Andra dragningen har vi lagt idag och ikväll blir tredje lagret. Imorgon kommer vi lägga ett fjärde med halkskydd i bara på trappstegen, det kommer blivsuper så slipper vi hålla på och sätta matta med.

Jo juste va i stallet imorse med syss och hjälpte henne att vara hinderpersonal hehe. Kul att se hur Anton förändrats :D

Kram på er


Torsdag

Tredje dagen vi har Pappsen hemma nu :) Mysigt men ändå lite konstigt hehe, han blir hemma imorgon med sa han förut.

Idag har jag iaf målat garderobsdörren till hallen 2 ggr till och satt dit den igen. Vi har även röjt bort allt i hallen och Dammsugat golvet. Efter de torkade jag av det med målartvätt och imorgon ska det slipas jiippiiiiiiiii!!!!! Så åka till stada en sväng och köpa golvfärg.

Vi skulle även sätta dit lite taklister idag, men eftersom vi dragit om el så kan vi inte använda de gamla tyvärr. Trodde att vi bara kunde byta ut några bitar, men måtten va inte se samma som på våra :(

Aja de va de :P


Tlött

Idag har vi varit och plaskat som vanligt på tisdagar :) Efter det åkte vi till Hc och hämtade några kort på gallerix. Gick även in på Kvantum och köpte med mig lite sallad till lunch. Nästa stopp va Linn och Penny :) Kul att musa med dom och snart kan Penny haka på våran lilla terrorist hihi.

När vi kom hem har vi inte gjort många knop alls, slappat i fossan typ! Ella har sovit så dålig de senate nätterna så jag e skittrött..... Vet inte om det e drömmar eller tänderna?! Tycker synd om henne när hon vaknar och e ledsen varannan timme :( Men det e ju övergående så det blir ju bra snart.

Nahe om man ska slänga sig i sängen... Ogge kollar på The Hobbit och det e verkligen inte min typ av film.
Puss på er


11 månadersdagen

Heelt sjukt vad tiden går!!! 11 månader med sötnosen i dag <3 Kärleken till våran finaste dotter kan jag inte ens beskriva, hur va livet utan dig igentligen..... Inte alls på långs vägar som nu! Man känner sig så uppskattad av att bara gå upp på morgonen och lyfta upp henne ur sin säng.
BÄSTA ÄLSKADE UNDERBARA DOTTER, MAMMA OCH PAPPA ÄLSKAR DIG

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1657475/images/2013/pic_50fc68dde087c35e99ca566b.jpg" class="image">


Lööördaaa

Idag har vi typ inte gjort nått..... Ogge och hans pappa höll på med pannan medans jag tömde Ellas blivande rum. Ogges mamma va barnvakt till sessan under tiden, guld värt!!

Annars har vi tagit in ved, jag va i stallet så ikväll har vi kollat på Sinista och Snabba cash 2. Sinista va bra med snabba cash va inte vad vi förväntat oss, men de blir ju en trea med se slutet så hoppas den e bättre :D

Nu ska morsan sova, liten vill vakna så tidigt nu mera :P god natt

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1657475/images/2013/pic_50fb1baa9606ee3352a558a2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1657475/images/2013/pic_50fb1baa9606ee3352a558a2.jpg" class="image">


Fredag den 18de januari

Idag har vi städar här hemma innan vi åkte till Jula och Mirum dör vi gjorde sv med pengar hehe :) Men om man städat hemma får man göra av med pengar faktiskt!! Speciellt när de e på saker man behöver och har spanat in 1 månad typ :)

Ikväll ska jag och Ella hänga med Sara medans Lgge hänger med grabbsen. Puss


Våran onsdag

Idag har vi åkt pulka, vart istallet med moster och jag har ridit Anton, varit i stallet hos Villma, stekt pannkakor och lekt massor hemma :D
 

Sim och lunchdate

Idag va vi på plasket och Ella e såå duktig ju :D Våran sessa dyker, plaskar och grejar och trivs som en liten fisk. När vi paskat klart så åkte vi till Jessie och Elvira där vi bjöds på kesoplättar, lek och prat .D Tack så mycket de va mycket mysigt :D
Slänger ut lite bilder på sötnosarna
 
 
 
 
 

Googlar

Ja som överskriften lyder så e de googling på hööög nivå hahha :P
Har hittat ett vggod till övervåningen som jag vill ha när de e dax, även ett till sessans rum kanske om jag känner att de passar när de väl e dax!
 
Jag har även kollat in lite saker till sessans rum eftersom 1 årsdagen närmar sig :D
Så jag e nog innne på nått bord med stolar faktiskt, nån förvaringshylla Lack från ikea tror jag för den kan följa henne upp i åren oxå. Så lite bra förvaringslådor till den med så klart. Ska även försöka hitta en fin hissgardin som INTE e så bebis som även den kan följa henne uppåt i åren lite. Tak och fönsterlampa typ samma motiv vill jag ha på dom, nån garderob till henns kläder med så klart, Ikea där med :) Hittad en sååå fin gungstol på Åhlens med som gillas om de inte ska få bli nån saccosäck?! Inte bestämt mig där riktigt, det e ju ett liiitet tag kvar tills de e dax. Men känns som saker till hennes rum e de som känns roligast att få som kommer till använning lixom. Kläder har hon massor i 80 och lite påbörjat i 86. Leksaker jooo det e med oki men då ska de vara lite mera pedagogiska tycker jag som hon lär sig av eller liknande, allt hon har nu är mera i bita/äta form :D
 
Jaha de va nog allt för idag hörs i morn igen :D
Kram
 

Fika med gänget

Ligger nu i sängen och ska sova strax. Har varit och träffat bästa girlsen, dock våran ena mamma saknades!!! Mycket plugg i hennes liv just nu tyvärr :( men vi finns kvar och hinner ses!
Ja idag blev det som vanligt BEBIS prat hahaha :P Lite mera än vanligt till och med då Robban blev morbror i kväll :D

När man ser två bebismagar och pratar om allt från gravtest till förlossning och hur de sover/äter nu, börjar man tänka tillbax på hur det va då! Sååå liten snutta som föddes på 1 timme och 20 min :) Älskade lilla kido som nu e så stor och kan massa saker hihi. Så kul att se hur hon helt plötsligt kan en sak idag som hon inte alls gjort innan. Idag dansade hon lite till Darins låt apan hihi sååå söt. Man älskar ju bara denna lilla person mera och mera för varje dag som går :) Vips så e hon 18 och ska ut på krogen och flyttar hemifrån :P Ähh vara de dröjer men god natt med er


Våran lilla tekniknörd

Ja frågorna börjar komma om vad Ella vill ha i present när hon blir 1! Svaret e en iPhone eller nått annat typ en padda hjahhaah. Hon e såååå tekniknörd så det finns inte, så fort man tar upp telefonen är hon där på två sekunder. Om man sitter vid datan och hon inte ser på skärmen sträcker hon sig så mycket hon kan och blir skitsur om hon inte ser. Likaså om Ogge ligger i sängen med paddan står hon emot honom och kollar vad han gör. Hahahha sååå söt. Ne vars allvarligt vad önskar sig en 1 åring?!?!

God natt


Rastlös torsdag

Idag har vi bara varit hemma och jag har varit lite rastlös faktiskt.... Min bil krånglar som vanligt så jag kunde inte åka iväg idag dom va bestämt. Skulle hänga med jobbarkompisen och snacka lite skit. Hade verkligen sett fram emot det för de va så länge sedan vi sågs nu, men men det blir en annan gång.

Imorgon e de fredag igen och i helgen ska vi fortsätta med övergången jiipiii!!! Det finns hopp hehe :P

Sov gott

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1657475/images/2013/pic_50ef352dddf2b31be6f326f1.jpg" class="image">


Älskade underbara dotter

Asså jag vet knappt vad jag ska skriva idag för våran dotter e sååå underbar!!! Idag fick vi henne äntligen att säga pappa :) Mamma säger hon tydligt så det hörs men pappa har vart mycket otydligt och mera pappapappapappa. Så himla mysigt att höra henne säga mamma och pappa klart och tydligt <3

Ja hur mycket kan man älska en sån liten människa egentligen?!?! Älskade ju henne nått grymt redan i magen men det går INTE art jämföra med utanför magen!!

Mamma och pappa älskar dig underbara lilla sessan <3


Pyssel

Har nyss kollat alla bilder jag framkallat som kom idag :) Satte även in några i två ramar jag köpte på Ullared. Vet inte om jag ska ha det så sedan men provade lite hihi. Vill ju bara få klart dör uppe så man kan sätta upp dom med :)

Kram


Måndag igen

Idag va det återigen måndag och Ogge jobbade som vanligt. Ella och jag gjorde inte många knop förutom dammsugning och golvtorkning. Vi va även hos Villma och fixade lite.

Imorgon väntas första plasket på en ny termin och det ska bli jättekul!!

Ja det va väl de enda jag hade hehe. Kram på er


Bra jobbat

Känner mig riktigt nöjd med de dagar som Ogge vart hemma och haft pappaledigt faktiskt! Eller ja visst de kunde ju gärna ha vart klart så inte för de men men vi e steget närmre iaf :D Nu ska de bara dras el till nya lampknappar och lite nya eluttag, golvet ska slipas och målas och golv/taklister ska dit SEN e de klart!!!
Idag har vi lagt in matten i båda våra garderober och satt dit klädeshängarna, det ser ganska bra ut faktiskt hahha. Längtar skapligt tills man får hänga in alla kläder och få sova första natten i det riktiga sovrummet.
Så när detta äntlign e klart ska vi börja och riva i Ellas blivande rum :D Det ser man ju med fram emot, hon e  för stor för att sova med oss nu!.
 
Nu ska jag fortsätta bestlla bilder från Fuji :D Beställde 50 st för man betalade bara frakten och när den beställningen va skickad hade jag ett till sånt erbjudande. Lika bra att passa på när man betalar 29 kr för frakten.
 
Kram på er
 
 
 
 
 

Tjejligan

 
Här ser ni de snyggaste tjejgänget EVER!!! Snacka om att vi hängt ihop länge nu och vi har hunnit med en hel del på vägen med :) Vi har vart på en hel del hajkar hittills och fler blir de kan jag lova, en i februari säkert!?
Vi har delat 4 graviditer som numera e bebisar på utsidan hihi och så har vi 2 graviditerer på g nu som ska kläckas i april och juni :D  Man blir alltid stöttad i vått och tort, kan rabbla massor mera men NI E BÄST helt enkelt! 
Älskar mina underbara tjejer till max och vi e grymma ihop!!! Love <3

Pappaledig

Lite dåligt ned uppdatering nu senaste dagarna, men många har fejjan och instagram så ni kan se vad jag gör där.
Ogge har varit pappaledig några dagar nu så vi försöker att få så mycket gjort där uppe som möjligt!! Det e iaf grundat en gång och målat en gång till på det och det ser jättefint ut :) Ska ta alla dörrfoder idag och lite i trappen som bara e grundat. Så lite händer iaf......
Börjar få få lagom panik över att Ella skulle ha haft eget rum för lääänge sedan!!! Men det blir att ta tag i ett där uppe när hallen e klar och vi flyttat upp.

Hej så länge


NYÅR 2012-2013

som vanligt enligt tardition va vi vårt sperbraiga gäng som amlades i ljunga hos Gölle och hade trevligt :D Trerätter som altid dock inte catering detta år utan några hjälptes åt! God mat och myckat skratt och så klart dans i flera timmar :D TACK ALLA INBLANDADE FÖR EN SUPERKUL KVÄLL!!!
 
Slänger u litet dåliga biler från kväkken och även några på sessan som jag blev uppdaterad med:D
 

RSS 2.0