Trevlig dag

Idag va man åter igen ledig. Skönt med sovmorron tänkte jag men vaknade av mig själv vid halv nio så då traskade jag upp. Gjorde mig i ordning o gick sedan förbi bilen o la i ny boendeparkering innan jag gick ner mot stan. Skulle träffa Tessan o fika med henne va så länge sedan vi sågs nu. Blev en lten runda på stan o sedan satte vi oss på kupolen o fikade lite. Villmer sov i vagnen medans vi satt o pratade o han vaknade lagom tills vi skulle hem o han skulle äta. Så jag följde med dom hem o va där ett tag tills de skulle hämta Julia på skolan. 
Så himla roligt o se hur barn växer fort asså, Villmer e så himla go o mysig nu skrattar hela tiden.

Sedan åkte jag ut tilll stallet o tog hand om alla hästarna. Emelie e på semester så vi ska ta alla hästarna denna vecka till måndag. Så de blev o mocka 4 boxar o fixa 12 höpåsar. Sedan longerade jag våra två hästar innan jag tog in de andra. Ska fodra i kväll sedan oxå, får se om syss följer med mig ut. 

Imorgon ska vi till Tim o Erica för Tim fyller år, men först jobba till 17. På fredag e man ledig o så påt igen på lördag. Skönt o få jobba typ varannan dag nu i en vecka=) Ska nog fylla i semster i morn med om vi här hemma kan komma överrens om några veckor?!

På återseende i morn mina vänner 

Tisdag

Idag va den segaset dagen ever på jobbet. Va så trött så jag inte trodde de va sant asså. Efter jobbet bar de av till stallet o lite hoppning i ridhuset. Anton kändes kanon men jag va lite rostig i början, men de ordnade sig vart efter.

Skulle ju lägga upp lite bilder från london men orkar fasen inte, så jobbit o bara kunna lägga uppp en i taget.

Nu ska jag hoppas in i duschen så jag skriver mera i morn. Kram på er

I lööööve LONDON!!!!

Ja då va man hema från London då, kom hem halv 2 i natt o så va de bums i sängen. Upp o va på jobbet kl 06.00 =/ mmm fy fasen de va segt då men under dagen va man pigg som fasen.

Vet inte ens vart jag ska börja!?!? Vi har haft så sjukt trevligt o roligt i London så de heter duga. Massa shopping på Primark o i lite andra butiker, men ska man va ärlig så blir man ju lite snål för det e sååå sjukt billigt på Primark.
Jag fick med mig massa roliga plagg hem, tur vi checkade in en väska =) ha ha för min vägde nämligen 14.9 kg o max va 15.0 kg, så de va på håret. Man har ätit o druckit gott, eller aa om man bortser fån mitt rosevin som skulle va cider trodde JAG =) hahha.
Blev en utekväll oxå till halv fem på morronen, med cykeltaxi halvvägs o svarttaxi tror vi resten. Men de gick ju bra de med satt som packade sillar i kärran bara.
Det hade vart roligt o sett lite sevärdigheter, men de faan lixom inte tid för det, för all tid lades på shoppingen SJÄLVKLART!!!

Det finns så mycket saker o skriva om så de e inte sant. Men en sak e säker; VILKET HELG!!!!! Helt sjukt rolig o underbar, TACK mina girls för denna weekend, hoppas verkligen inte de blir den sista!
Bilder kommer i morgon på bloggen, men fejjan finns redan uppe =)

Internskämt från helgen:

VA?!?!?! Ska vi äta pizza??
Vart e gapet?
Motsvarande respektive


God natt alla vänner




London here we comes!!!

I morn e man i London så här dax wwiiieehhhuuuu!!!
Har packat kläderna som ska med o får ta lite smink o stuff imorn när de inte ska användas mera. Hoppas jag hittar mina pumps i förådet med nån stans i morn!?! Annars blir de träligt hi hi, som de heter i norrköping.
Linn hat växlat pengar till både mig o Carro,asa bra gumman tack tack. Hon bor ju typ ovanför forex så hon sa att hon kunde fixa det=)

Annars har de vart en ganska bra dag på jobbet förutom att man e som en enda stor snorkråka typ. E helt genomförkyld igen faan asså inte okej o va förklyd en gång i månaden! Va ute o skritta djuren en sväng med o i morn ska jag rida Anton o fixa stallet så syss kan ta insläppet eftersom jag åkt då. Så kan hon rida Villmen en sväng med efter det.

De ringde förresten i dag o sa att de skulle ha visning på våran lägenhet på tisdag, så de fick bli o plocka undan o dona lite idag med. Det finns ganska mycket o plocka undan liksom,  för vi bor ju typ i flyttkartonger =/ Men va faan vi ska ju snart flytta so whata fuck de får väål ha överseende med det. Men de bästa vore ju om man kunde flytta ut iaf 1 månad tidigare =)

Nehe mina vänner vi höres på måndag igen! Ha de gött för de ska bannemej jag ha =D

Typiskt o bli sjuk lagom till London !!!

Idag va de ännu en ledig onsdag som började med att jag vaknade i morse vid typ halv sex o va tvungen o ta nässpary o panodil. För mitt huvud höll på o sprängas! Asa roligt o bli sjuk igen va ju så här sjuk för en månad sedan när vi skulle till scandinavium. Hoppas att de går över innan helgen för de e ju ingen höjdare o va dyngförkyld i London. Har ju sett fram emot o åka dit massor ju.

Efter frukosten ringde jag o sa upp våran lägenhet, han som svarade sa att jag skulle fylla i hyreskontraktet på baksidan o skicka in. Så ringde de en tjej lite senare o frågade varför vi sa upp lägenheten eftersom vi bara bott i två månader, så fick jag förklara att vi köpt hus. Tycker de e konstigt att man ska behöva förklara varför man säger upp en lägenhet. Hade hon inte vart så trevlig så hade jag faan sagt att de va för att jag inte trivdes, att alla grannar för sånt liv o att de e så förbannat lyhört. E ingen höjdare o ligga i sängen o höra när grannen kissar o fiser på sin toa!!!

Sedan bar de av till stallet o klippte Villmas ben för vi lät henne ha lång päls över denna kalla vinter. Men nu e hon snygg igen, så longerade jag henne i padocken 20 min. Vågade inte köra längre för de va på gränsen till för blött. Anton red jag ute en runda o han hoppade o for så fort vi skulle galoppa, men det e som jag brukar säga: De ska vara pigga o glada. Innan jag stack hem släppte jag in resten av hästarna.
Stanna på prix o köpte lite salladegrejer till den goda tacopajen som nu står i ugnen! Ska bli så himla gott e faktiskt salladen som gör hela maträtten tycker jag. Värsta salladen med mozarella, salladsärtor o soltorkade tomater o devanliga man brukar ha mmmmm.

O diskar nu så jag ska bara blogga klart så blir de o packa lite inför London =)
imorgon väntas jobb igen 7-18 sedan e de helg jjiiipppiii!!!

Ha de gött alla där ute

Ullaredsresan e över.....

Då va man hemma efter en hel dag på Ullared. Åkte tidigt i morse o hade inga förväntningar alls faktiskt, detta va bara 2a gången jag va där. Men hade heller ingen inköpslista o gå efter, fast jag visste ju att de va vissa saker som jag skulle köpa om jag hittade dom. Så finns de ju rätt mycket saker som jag behöver till huset med framöver. 
Men de roligaste på hela resan va fasen de 4 pensionärerna som satt mitt över oss hela bussresan. Snacka om att de va vana o åka liksom. Man kunde sitta o lyssna på vad de sa hela resan dit o hem o skratta som fasen. Så resan va inte så seg direkt tack vare dom hi hi. Sussie som hoppade på kryckor klarade dagen rätt bra med, fick låna en rullstol så hon åkte mest i den under dagen. Hennes mamma va med o kunde assistera henne lite med =) 

Det blev iaf lite tre klädesplagg vilket va kors i taket för o va mig typ, en ridjacka, ett ridtäcke o ha hemma, lite kallingar o t-shirtar med roliga tryck på till O, två par gardiner till huset som kommer passa då alla väggar blir vita till en början, lite hästsaker mm. Men de bästa av allt e min nya kamera som jag köpte på net on nets lagershop, har kollat ett tga nu så passa på när de va så nära. Så behöver jag en ny till London i helgen med =) Det blev inga onödiga köp heller o inget som jag ångrar nu efter o tänker aaa fasen de där kommer jag ju inte annvända juuuu.

Känns bra o va hemma igen o slappa i soffan. Fick se att vi hade fått tillbaka 1000:- från hsb för jag mailade o sa att vi ville gå ur, så de va skönt o få tillbaka nått iaf. Fick ju liksom betala för att vi överlät lägenheten till den nya tjejen med.

Emelie tog våra hästar i dag o fixade dom så vi slapp åka ut kl 8, jätte snällt av henne. I morn e man ledig med så då blire o rida lite o dona i stallet. Prova nya täcket o se om Villma kan ha det?!?! Så på torsdag jobbar man andra dagen denna vecka soft eller vad. Så på fredag bär de va till LONDON!!!! Hoppas på ytterligare lite shopping o roliga upplevelser.

På återseende i morgon


Söndag

Idag hade vi utsläppet av hästarna o så åkte jag o mamma bort till ridhuset med båda hästarna. Syss e hos svärföräldrarna uppe i Gnestad så mamma longerade Villma ett tag. Vi tog inte henne så hårt för hon hade haft sönder sitt täcke som låg i hagen igår när de skulle gå in, så såg vi i dag att en framsko va lite böjd med. Så hoppas inte hon gjort sig illa i kroppen bara, men vi kunde inte se någont när hon gick på lina iaf. Anton gick så himla bra iaf när jag red, mjuk o fin som fasen!

Nu e jag ute hos svärföräldrarna o donar lite och O målar väggarna igen =) Än e de mycket kvar o fixa men hoppas de blir bra i slutänden.
I kväll blire Linn o träffa tjejerna o planera London!

Hörs i morn alla vänner.

Hos svärföräldrarna

Ja de stämmer sitter o bloggar från deras data. O har vart här ute hela dagen o donat massa. Första rummet får sin färg nu faktiskt, ute i god tid kan man säga. Känns så roligt o få komma igång o fixa lite smått, blir ju inte så mycket på samma gång sedan då. för det e en del stora saker som ska fixas vart efter när de blir varmare o snön försvinner.

Annars har jag jobbet heldag idag o vilket team vi vart. Det har gått så himla bra o allt har flutit på kanoners, så mycket värt o ha bra människor runt sig när man jobbar helg. Trots barnbidrag o pensioner har de vart relativt lugnt, mera igår faktiskt. Då va de gärnet o full fart hela dagen o alla 5 kassor gick! Då e de inge roligt o jobba när man sitter i kassan o körna fasen inte rör sig. Men men så e de ibland o man får ju tänka på att vi faktiskt e ända butiken i city med sedan hemköp la ner sin.

I morgon e de ridning på schemat som gälller medans O donar i huset. Kanske åker ut en sväng när jag ridit klart men får se hur de blir. Ska träffa girlsen i morgon kväll med o planera lite inför London på fredag hi hi. Sanna o marre e även hemma från thailandet nu så de ska bli kul o träffa henne o få höra hur bra dom haft det.   

Nu ska jag gå o va lite social o kolla så O målar ordentiligt med sin färgspruta han inhandlat =)

Ha en bra lördagkväll

Kort inlägg

Japp idag blire inte så himla långt inlägg, känns som jag inte har så mycket o skriva om.
Dagen på jobbet va som vanligt, lite seg nästan.

Åkte ut till stallet med syss o fixade dom, blev även en skrittur på ca 40 min tror jag. Men det e ju nyttigt o skritta så de fick bli deras träning i dag.  

Måste klaga lite oxå på våran nuvarande lägenhet så klart! Faan ingen diskmaskin, ingen tvättmaskin inget rolig alls invändigt. Så e de ingen blandare i duschen heller som jag stört mig på ett bra tag, eller typ varje gång man duschar. Så nyss va de nån annan som duscha samtidigt som mig, vilket innebär att de e på varmaste om man ska få nått varmvatten alls, MORR!!! Men nu ska man väl bara stå ut 3 månader till hoppas jag sedan blir allt frid o fröjd hi hi.

I morgon e de redan fredag o de innebär jobb 7-18 o sedan blire en slapp kväll när lördagen ska jobbas 7.30-18.15. Men söndagen e man ledig jiiihhuuu o lite pyssel väntas då tor jag =D

Nu blire sängen snart o sussa gott tills i morn.
Sov gott alla

Skönhets dag

Idag va de upp o iväg till banken o fixa nya konton o lite annat kl 8.00. Så ingen sovmorron alltså när jag va ledig nej då iväg bara, men de va de i o för sig värt.
Så va de hem för o få i sig lite frukost o sedan iväg till syss jobb, där blev de färgning av utväxten o klippning. Klippte av det massor denna gång o en snelugg blev de istället för rak, som jag haft senaste ÅRET hahhah. Men blev sååå himla nöjd. Känns som en helt annan frisyr bara för luggen o längden.
Passa oxå på o boka en tid på House of Pain oxå till min tatto när jag va där uppe, e ju trots allt vägg i vägg. 
Så den 21 April blir min nuvarande i svanken större o snyggare, längtar som faan!!!!

Efter de åkte jag hem ett tag o fixade lite på datan innan de blev stallet. Va lite lat i dag så de fick loppa sig ute i solen istället för o motioneras. Men de kan man väl unnan dom nån gång. Efter de åkte jag hemåt o stannade till på coop för o köpa de som fattades till maten. Väl hemma blev de fläskfilegryta o ris, min egna lilla blandning till o med. Sparade disken till O så han får ta den tänkte jag när jag gjorde fyra potioner mat liksom.

Så nu e jag hemkommen o har nya naglar =) så nöjd med dom som med håret. Skapligt beronde man blir efter 5 års nagelfixande då hahhah. Turkost glitter i fram blev de denna gången, kom på att jag inte hade haft de glittret sedan hon köpt det. Brukar annars va snabb o ha de nyaste färgen eller glittret.

Så nu sitter man vid datan så klart o väntar på att Greys ska börja <3 Kanske att de blir en frukt eller nått som kvällsmat snart, börjar tryta lite i tarmen nu.

Ha de gött alla



Nöjd

Vart en bra dag på jobbet i dag. Efter de blev de o åka till stallet direkt, mamma hämtade mig från jobbet. Så blev de en sväng till ridhuset. Anton va så hiomla fin idag med gjirde övergångar i alla gångarter, tänker massa på vad Karina sa om hur jag skulle ha honom innan en övergång o i övergången. Funkar så bra då o han gör dom riktigt bra med =) Villma va så fin med idag det  e så himla roligt o se hur fräsh o pigg hon e trot sina 19 år!

I morgon e de ledig dag. Så blire stall, hår o naglar =) mycket roligt med andra ord! Plus mycket rolig sak till hihi.

Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt i morn, ingen sovmorgon att förvänta sig=(

Ha de bra alla

Saknar, saknar o SAKNAR!!!!!

Jag har bara en sak o säga idag o de e att jag SAKNAR våran gamla lägenhet så jag nästan tjuter! Vill bara säga upp denna lägenheten o flytta, blicka framåt o nå vårt nya mål!


   

   

   

   

   

     
 
      

Saknar denna lya såååå mycket, de va ju kärlek vid första ögonkastet!!
Men man måste ju släppa taget för o gå vidare. Men kanske hade sluppit denna sits om vi vetat vart vi skulle stå NU.

Ne god natt alla vänner

Söndag

Idag har vi hunnit med en del saker. Vart o hämtat massa saker i gamla stallet så de blev en släpkärratill soppen o en med saker som vi inte tagit ännnu. Sedan blev de en tur till ridhuset, där dagens träning blev bommar o ett litet sockerbitshinder. Båda gick som vanligt asa bra o va jätte pigga o framåt, nästan för pigga ibland iaf Villma =) Så hem igen med dom o ta in resten av hästarna i stallet.

I kväll blire mat hos mammsen o pappsen med Tim o erica oxå. Ska bli väldigt trevligt o komma till lagad mat oxå det e aldrig fel de inte.

Gårdagen va kanon trevlig med girlsen o de 5 hundarna hahhah. Melodifestivalen va väl som vanligt ett skämt, men visst anna e väl duktig o så men va faan ingen vet ju vem hon e i andra länder lixom. Hade vart mycket bättre om de blivit Darin tex för han e ju redan så känd utomlands. Men nu e de som de e o vi hoppas att de
kommer gå bra?!?!?

I morgon blire jobb igen o hoppas inte jag e så himla trött då. men dagen kommer iaf gå fort när man slutar 4!!!!!!
Nu ska jag ta hand om lite disk onnan de blir duschen.

Ha de bra alla vänner

Händelserik lördag

Ja de stämmer detta blev en händelserik dag.
Först blev de stallet o släppa ut allla djuren, så skulle vi åka o rida i fursta. Men när vi kom dit va de 2 meter snö utanför o avstängt. Man fick tydligen inte rida där när snön inte va borta från taket. Så de blev en runda till Vrf i stället. Anton va sååå fin, han har blivit mera rund o kompakt efter vi ändra om formen. Det syntes så mycket nu när man red i ridhuset sa syss =) Villma fick bli longerad lite i dag för syss va lite mör i kroppen efter gårdagen. men även hon va pigg o glad o gick kanon. Syss tog även typ 100 bilder på hästarna med sin systemkamera, så de ska bli asa roligt o få se dom.

Sedan blev de o åka till Boxholm med Ogge för han skulle titta på en bil. Måste ju ha nån med sig så han kunde ta hem den om det va nått o ha lixom. Så klart va de något han ville ha eller aaa velat ha hur länge som helst. Sierra har ofta förekommit i vårt hem de senaste åren hi hi. Men de va fin så nu tillhör den fam Karlsson/Andersson, vilket betyder att jag har en egen bil nu =) stort smile för de. Skönt o slippa slåss om  bilen när jag ska till stallet med.

Så nu sitter man o väntar på att första maskinerna i tvättstugan ska bli klara. Ja vi hade faktiskt tvättstugan i onsdags, men hann inte alla lakan då plua att jag kör min dunjacka. För jag hade inga tennisbollar ju i onsdags, så nu ska den bli som ny hopppas jag.

I kväll blire en tur till Monica o träfaf lite girls man inte sett på länge. De andra ska väl ut men de orkra inte jag så de blir o hålla sig till läsken. Men det e ju roligt o bara umgås, antar att de blir melodifestivalen i bakgrunden med. Så jag o Molly kan hejja på Eric Saade =D

SEE YA


                 OGGES räserbil  =)                                             MIN räserbil  =)         
  

Helg...........

Äntligen en ledig helg, som jag längtat. I morgon står stallet o utsläppet på schemat o ridning i ridhuset. För nu har vi en bra dragbil äntligen, efter massa letande under en lång tid. Så nu kan vi åka o trimma mera än man kan när man rider ute. Vilket vi ser fram emot som bara den.

Ska även o glo på en bil i morn säger herr Karlsson, så kanske att vi har två bilar i morn då. Men de behövs med för snart kommer de bli massa o göra o inte mycket tid o va hemma =) Så lika bra o ha två bilar så de inte blir krig om den vi har nu.

På kvällen får vi se vad de blir, pappa bjöd hem oss till dom så kanske att de blir lite midda där om inte herr Karlsson bestämt annat. Förresten så måste jag bara säga att SOLSIDAN e så grymt bra!!!! Kan inte få nog av de futtiga 30 minuterna som det e. Så trist at de bara e så kort stund o en gång i veckan =( men o andra sidan så har man ju nått o se fram emot då. 

Hoppas att detta väder även blir lika roligt som solsidan vart efter, älskar o se hur snön bara försvinner på vägarna. Men de bästa av allt e att de blir varmare ute. 

By by friends








I morn e de fredag jiiiippppiiii

Sitter o njuter av lasagnen som Ogge gjort tills jag kom hem, jag fixade bara lite sallad till så va de komplett. Gött vare iaf, tack tack älsklingen.

Va en snabbis i stallet o fixade allt för kvällen, Emelie va där så jag fick lite sällskap iaf. De va skönt de för syss va inte hemma o kunde följa med. Så de blev ingen ridning för oss idag. Men tog en skrittur barback med Emelie o Acke iaf, så fick hon lite sällskap med.

På jobbet har de vart som vanligt, men två snatt i dag med =) wwiiieehhuuu de förgyller verkligen min dag asså gillart som faan hihihhi. Hoppas på nått i morn med skulle va nice asså.

Kom på att jag shoppade smink, en tröja o ett sett med gästtofflor som man kan ha på väggen i hallen, igår när jag va på Maxi. Det kommer vi ju o ha användning av snart hoppas jag, iaf lite mysigt o ha om inte annat. Man kanske inte kan förvänta sig bra kvalite om man ger 149 spänn ;) men men.

Va idag o köpte ett 6-pack med tennisbollar på Statium till min dunjacka, när jag ska göra ett nytt försök o tvätta den på lördag. provade o göra det igår men de blev inge vidare resultat! Så bättre lycka i helgen. Får se vad de blir i helgen för något. Ogge ska ha jouren så de blir väl o va hemma för hans del iaf. Känner oxå att de skulle va skönt o slappa i soffan. I morgon blire insläppet av djuren o ridning när syss kommer ut. Hon skulle på någon punktterapi typ tror jag, så hoppas de kan hjälpa hennes onda kropp. En jobbar kompis till henne hade iaf blivit hjälpt av det, så hoppas hoppas nu.

Hej hopp syns i morn

Tvättstugan.................

Ja så va de onzda o vilken dag de vart. Massa sol o värma gilla gilla så mycket just nu.
I morse skjudsa jag Ogge till jobbet o sedan blev de o krypa ner o sova 3 timmar till. Sedan upp o äta frulle o sedan åkte jag till maxi för o storhandla. Va lika bra o passa på när jag hade tid lixom, för i helgen har jag nog ingen vidare lust med det. 

Efter de blev det stallet o rida båda djuren. Det va jätte skönt o rida i solen o hästarna va så glada o pigga, känndes som de oxå gillar vädret. Men jag fick med dom in när jag kom från hagen trots solen, annars brukar de vilja va ute när de e fint o sola sig i solen. Men jag hade garderat mig med morötter i fickan så de inte skulle strula. Båda va mjuka o fina under ridturen o lydiga med, blev mycket avsakningar o fattningar, båda gjorde det kanon. När de va klara va de lagom o ta in de andra djuren, sedan stack jag o hämtade Ogge.

Vi hade tvättid från 15-21 så vi fick börja 16 när vi va hemma, men de går ju kanoners. Inte för de e så roligt direkt, gillar o ha en egen maskin så man kan ha tvättstugan varje dag. men snart blire ju så så man får stå ut.

Sedan blire o laga lite mat o kväll e de GREYS igen =D Älskar detta program.
Lite bilder från dagen med mina älskingar <3

 

 



                                  

Vilken dag =)

Nu börjar snart Desperet så jag passar på o blogga en snabbis innan dess. Glömde visst bort helt o blogga igår men men så kan de va.

Dagen i övrigt har vart bra, tills vid typ 15.00 då blev den kanon!!!  För två fyllon/alagare klev då in på jobbet lagom påtända/fulla. Stoppade så klart på sig massa varor, o vem fick ta dom jo JAG hahhaha. Så himla nöjd då, faan älskart. Va sååå länge sedan de va lite action på jobbet som vi säger.
Så polisen kom efter att vakterna tagit med dom så fick de följa med dom o ta pissprov till o med, för den ena hade visst rökt något roligt o den andra hade roliga tabletter. Så nu ståe jag som vittne i händelsen så hoppas inte de blir rättegång?!?!

Efter jobbet blev de en sväng till stallet, men vi sket i ridningen för de e så himla isigt på vägen. Men i morn ska de ridas för då e jag ledig =) Kanske att de blir lite storhandling innan stallet med, så de e klart denna vecka. På eftermiddagen väntas tvättstugan så då finns de ingen tid o handla. Ogge blir iaf glad när han slipper handla, inte hans favvo direkt.
Hoppas på fortsatt "varmt" väder i veckan o att all snö smälter undan nu o våren får komma =) Längtar så himla dant!!!

Nu ska de ses på desperet som förövrigt redan har börjat ;) Ha de gött alla vännder


Söndagen e snart över igen.........

Dagen började med att de va utsläpp av djuren, så vi passa på o skritta dom i 40 min. Fanns inte så mycket mera o göra med osm när de e is faan överallt, e så trött på detta nu. Vill ha vår o bort med all snö! Sedan mockade vi o fixa allt för kvällen, så stack vi hem igen tror vi va hemma halv tolv redan. snabba ryck kan man säga =). Så blev det en pizza hemma innan jag stack iväg o träffa mammsen.
Så blev de en sväng ner till ingelstad, hade nämligen sett en lampa som jag ville ha i NT igår. Den va på Nordic men de va svårt o veta om den va sänkt till 998:- från 2500:- om man köpte en soffa för 30 000:-. Så de blev helt enkelt o åka dit o fråga dom, men som jag trodde så va de 998 som gällde så äntligen fick jag min lampa. Har vart lite för snål förut för o köpa den, men nu slog jag till iaf.
Det blev lite stros i alla andra butiker där ute med innan vi åkte hemåt. Jätte roligt att du ville följa med mammsen, kul med sällskap.

I morgon hoppas jag att de blir ridhuset för oss om vi ska hoppträna på tisdag =) Vi har fixat två platser i Finspång för Danne nu eftersom ingen i klubben e intresserad av hans träningar längre. Så de känns kanoners, visst e de lite längre bit dit än till VRF, men va faan varannan tisdag lixom. Trivs ju så bra för han så de e de helt klart värt.

Igår kolla jag på Äntligen midsommar föresten! Sååå BRA film så himla rolig garva fasen hela tiden här hemma hahhah. Den påminner lite om grabbsen i vårt kompisgäng till o med ;D Kan  se framför mig hur de e vi nästa midsommar. Såg även slutet på Bröllopsfotografen o den va faktiskt oxå rätt så bra, men ingen humor som i äntligen midsommar direkt.
Ne nu ska jag vila lite i soffan innan de dax för lite mat o dusch. Ska även fundera ut om lampan ska få vara kvar i kartongen eller om man ska sätta upp den!?!?! Svårt de där, den ligger ju himla bra i kartongen faktiskt.

Vi hörs i morn igen SEE YA






Massor plus för denna dag

Idag har de jobbats 7.30-18.30. Dagen har rullat på asa bra tack vare att de har vart ett så himla bra gäng som jobbet. Allt flöt på kanon o dagen bara sprang förbi lixom, de gillar jag starkt.

I kväll blire o va hemma själv om jag inte ska träffa Jossan en sväg. Får se hur pigg jag e då vid nio typ. Ogge e visst hos Adde o lämnar mig så klart hemma då =( men men så kan de va ibland.
Hästarna fixa mamma o syss i dag så de blev fritt även denna dag, men de känns konstigt o inte ha vart ute hos dom. Men i framtiden kommer jag ju träffa dom varje dag ändå =D

När jag läste NT i dag fick jag till min förtjusning setat de ska bli PLUSGRADER i nästa vecka o jag älskar det, blir så himla glad av o se ordet plusgrader!!! Så nu får de gärna bli varmare o skönare ute.
Lika så att steg 1 e klart så nu får nr 2 o 3 hända bara jag knäpper med fingrarna, skulle vara så kul om de blev så ju snabbt snabbt nu.

I kväll blire nog ingen vidare mat men de finns ägg hemma o de gillar vi ju, åt iaf sallad till lunch i dag så lite nyttig va man ju ändå. I går laga vi mat hemma för första gången på säkert 4 månader, känndes lite konstigt måste jag säga. Men samtidigt ganska bra o veta att de inte va så onyttigt.

Syns i morn igen

London e helt bokat o klart =D

Japp så e de, igår va jag hos Linn med Carro så bokade vi de sista till London nämligen hotel. Det blev 1100 per/ persson hahha kul va MONICA!? Så la vi även till en vanlig väska istället för bara handbagage, för då kan man ju inte shoppa något ju.
Så på söndag ska jag upp på vinden o kolla i flyttkartongerna efter mitt pass, hoppas att de inte har gått ut bara. Men de tar ju inte så lång tid o fixa nytt i så fall.

Dagen på jobbet va inte så händelserik, inge snatt eller nått BBOOORRIINNGGG !!! Men men så e det, annars fullt upp o massa kunder. Så de fanns o göra iaf.

Mamma o syss tog hästarna i dag så de blev fritt, skönt e ganska seg. Erica hade tänkte o longera dom lite i padocken men de va för fruset så de gick inte så bra. Men de blir lite ridning på söndag för mig iaf. I morn väntas jobb o då e de öppning till stängning. Vi e ett asa bra gäng i morn så de ska bli kul. 

Ska nog hoppa in i ducshen nu så man e klar för natten sedan när solsidan e slut. Det e faktiskt nya höjaren på fredagarna.

Kram Johanna

Hos Linn

Hello =D

Sitter just nu i soffan hos Linnsan o ska snart boka hotell till LONDON jiiippiiii.
Annars har de vart en vanlig dag med vanligt kneg o slit. Stack en sväng till stallet med o fixade Villmen o Anton panton, för mamma jobbar o syss e i stockholm.

Det får bli allt för i dag.  Kram på er alla vänner

Härligt med lite sol idag

Idag har jag vart ledig o de innebär ju att jag e i stallet från 13-16 typ. Red Villma ute i 30 mi iaf o de va inte de skönaste vädret direkt. Men tog Anton med men då hade de satt igång o blåsa änne mera så de gick kanpt i få han o gå rakt, så de blev bara tio min men han stackarn. Det gick bra o ta in de andra hästarna med men de ville verkligen gå in o hade jätte bråttom =) Sedan stack jag o hämta Ogge på vägen hem.

I morse kolla jag på på Luftslottet som sprängdes o den va ju såå himla bra, tycker även att de andra två va kanoners med. Så nu har man sett alla dom oxå =D
Idag blev de lax o mandel delikstess potatis med hollandiesås, mozarella o tomater de va inte så dumt. Vi två e ju största mozarella o feta nördarna, men de e ju så himla gott till allt o i sallad e de helt grymt gott. 

I morn ska jag träffa Carro o Linn så blir boking av hotell till London i slutet av Mars, ska bli roligt o åka dit med dom. Hoppas att vi får bra väder o inte massa regn bara =P.

I kväll börjar mitt favvo program igen GREYS, ska bli så roligt älskar verkligen den serien. Så nu blir de duschen så man e klar för natten när de e slut vid 22.
Hoppas ni får de bra i Thailand Sanna o Marre, njut av solen o sola åt oss blekfisar med.

Åter i morn

Vanlig tisdag

En vanlig tisdag med jobb 7-18. Så stallet o pyssla med djuren efter de men blev bara en skrittur för de va så isigt på vägen nu=(

Har just ätit tre ägg så nu sittar man o kollar alla bloggar o andra sidor en sväng. Hade velat se luftslottet som sprängdes men den e ju över två timmar så lite sent o se den nu. Får bli till frukosten i morn istället =) E ju ledig som vanligt aå de blir lite strall o insläpp o mera vet jag inte. Kanske kolla om de finns nån tvättid framöver. Inge mening o samla på sig så mycket tvätt blir ju tungjobbat då har jag märkt. Blir o skjudsa Ogge till jobbet med  på morgonen, e så jobbit o gå ner dit o hämta bilen när de e snö =(

Synes i möra nu ska jag äta nån macka med tror jag. Sova gott alla vänner

Pasta o pastasås

Har just ätit pastasås o pasta, den med kräftstrjärtar, champinjoner o chili creamfridge mmmm gött gött va de. Så nu ser jag på outsiders som handlar om barn som får barn. Helt sjukt att de bara e 15 o upp till 17 år ju. Då e man fatiskt bara barn själv som sagt. Man kan säkert va en bra mamma o pappa om de finns nån pappa vill säga som tar sitt ansvar. Men kul o bo hemma hos mamma o pappa lixom o gå i nian o ha med sig ungen till skolan, ehhh ne vars fy fasen vilket liv. Så e de ju inte så lätt o få jobb o så heler om man e ensamstående fjortismamma hahhah. Men men de e ju deras val.

I dag va en lugn dag på jobbet, så i morn blire full fart med slit o släp!
blev ingen ridning för de blåste inge skönt alls o typ snöblandat regn tror jag de kom ner oxå =/ Så de blev o fixa med djuren lite o pyssla om dom. Kollade hur bra alla saker vi köpt i scandinavium passa hihi o de va kanoners ju.
ogge ska oxå jobba i morn, han va o provkördelite förut o de gick helt oki sa han. Bara att de tar lite längre tid o gå upp o ner från hytten. Så hoppas de går bra för han i morn.

Annars har jag inte mycket o skriva om denna gång, åter i morn!
Ha de gött alla där ute!!!


RSS 2.0