Klädbytardagen

Glömde blogga efter i söndags! Men jag hittade hel flera bra plagg till ella :) Inte många byxor dock, men 4 par blev det  iaf. Massor basictröjor att ha under långärmade tröjor med dragkedja o vissa stickade tunikor typ.  
Köpte även en hopphäst som jag velat ha länge till henne, men den nya modellen e så ful :/ Så nu sprang jag in och tog den direkt eftersom jag såg den på kortet dagen innan.  Blev även några pussel och en del klossar att bygga med :D   
 
Tycker det oftast e bra utbud på strömmvillans klädbytardagar :) Visst vissa plagg  undrar man ju varför folk ens lämnar när de e hål i...! Jag skulle ju aldrig lämna med hål o tex, men det e ju jag.
Idag har vi hemmadag jag och Busan när jag e ledig
:D Ska till Villma sen en sväng och även handla på vägen. Får se om det blir nått bullbak eller om vi hoppar de... Mommo skulle nog komma ut med en sväng o busa :D
Kram 
 
 
 

Vet inte

Vet inte vad jag ska skriva idag......
Känner bara att jag e såå stolt över liten som bara spottar ur sig nya ord och "meningar" varje dag :) "mocka bajs" "mammas och pappas" "åka Villma" vika ihop" "akta dig" ja det finns massa mera men shiit vad jag e stolt!!! Ja jag vet vilket tjat!!! Men det e ju såå roligt när man fattar varje ord hon säger för det e så tydligt :D 
 
Vi har i övrigt haft en slapp hemmadag och imorgon blir det klädbytardag med bästa tjejerna :D Hoppas på lite fynd! 
Sov gott så hoppas vi på att komma i tid imorgon :P 
 
 

Stolta föräldrar

Kan inte säga annat än att jag e såå stolt över våran sessa :) Somnade för tjärde kvällen i rad utan välling i sin säng!! Man hade ju börjar undra om man skulle få vänja av med välling eller så vart efter, men de ta tankarna har man ju helt klart släppt nu.
 
Det andra som gör mig stolt e hur mycket hon pratar!!! Hon härmar alla ord vi säger och har börjat säga två ord i följ som typ mocka bajs o vika ihop. Det roliga e ju att man verkligen hör vad hon säger med, inte bara babbel lixom. 
Stora tjejen har hon blivit.
Vi kommer alltid finnas där för dig Ella 
 
 

Dåligt

Har vart så där dålig på att uppdatera igen... 
Men helgen har sprungit på jobbade ju lördagen o va ledig söndag.
 
Måndagen på jobbet sprang på den med kan jg lova!! 
Tisdag med 7-12 så åkte jag till Mirum medans jag väntade på att få hämta liten på dagis. Hon sover ju fortfarande 2 timmar minst på dagis så ingen brådska när mb slutar 12 direkt. 
Shoppade iaf ett kar byxor till mig och två par basic linnen på hm, kände att jag behövde båge nya att han under tröjor. Idac fick jag med 7-12 så stack jag ut till mio för att koll på en trapphylla till köket som jag letat efter. De flesta ligger ju på 1000 spänn o de har jag ingen lust art ge faktisk!! Men hittade en iaf som jag gillade men den hade utgått så jag kunde få deras ex dom hade kvar med 20% avdrag. Så jag tog de men den låg inne för 249 i kassan så jg gjorde att riktigt kap tycker jag hihi :P 
Stannade även på Netto och köpte 6 st Pkuddar till Ellas myshörna. De va ju med överdrag men som ska bort! Ville bara åt innerkuddarna hehe, mamma ska sy nya överdrag till mig vart efter. Måste bara bestämma mig för ett tyg ;)
 
Hemma sedan blev det fix av hyllan, matlagning och bakning. Min första sockerkaka här i livet :P Nae nu måååste jag fasen sova!!
På tal om sova så har Ella stått sova tre nätter nu i sin säng utan att  vakna!! Så himla skönt för henne att få sova ordentligt. Hon vekar dessutom ha dissat välling med, gråter bara när vi ger henne flaskan :/ Men vill hon k te ha så får vi ge nått annat knyta glada att vi slipper vänja av med den.
 
Sov gött med er
 
 
 

....

 
Hel galet vad trött jag vart senaste kvällarna!! Somnat med mobilen i handen två kvällar i rad när jag skulle skriva lite här...
Den här veckan  har inte vart nån höjdare direkt! Ella sover väldigt dåligt o vi flyttar in henne säng hos oss för att få henne att sova en hel natt. Men natten till onsdag vaknar hon e så varm så armar, ben, kinder och öron e helt knallröda. Feber på morgonen så Ogge får vabba då jag inte kan vara hemma från jobbet, tar Tordagen så han får jobba då istället. Försöker ju köra varannan när båda har nya jobb lixom. 
 
Fixade naglarna efter jobbet i onsdags och köpte även en liten dammsugare till Ella och en servis i plast till hennes leksaker, hämtade även ut ett lektält som kommit på posten :) Rena julafton när man e sjuk ju. 
 
I torsdags hann jag dammsuga, torka golv, tvätta massa tvätt, byta lakanen och baka bullar när jag vabbade! Ella va ju feberfri så tidigt med så hon höll låda som vanligt typ. 
 
Just de ja vi fick ju fina tårtor på jobbet med i fredags för bra jobb :) Alltid Pepping och morot att fortsatta jobba hårt!!
 
Idag jobbade jag så stannade jag på Mirum när jag åkte hem för vi behövde uppdatera Ellas kläder till dagis... Byta skalbyxor med ett par med fleecefoder i, tunnare vantar och ett par kängor med ludd i ;) Så nu hoppas vi inte hon ska bli kall eller frysa ett tag framöver?!
Köpte även två tröjor till mig själv hihi :D
 
Inatt hoppas jag att vi får lite sömn faktiskt!! Har vart två jobbiga nätter när hon vaknar o skriker, bara rullar runt, sparkar på oss och inte vill ligga still alls. Hon har även fått utslag på hel ryggen och lite på magen nu idag... Trodde vattkoppor först men verkar inte vara de....? 
Får se om hon kommer vakna 1 gång varje timme typ inatt med och skrika? Hon somnar ju inte förrens 4-5 o sover som hårdast när man ska väcka henne till dagis!
 Hörs kanske imorgon. Kram 
 
 
 

1 vecka

Ja då ska vi se vad som hänt sedan sist....
Jo de bästa av allt e ju Monica o Olles lilla troll som kom till världen <3 Får vi se vad den lilla killen ska heta också, kunde inte träffa dom i kväll eftersom Ogge legat sjuk i 4 dagar.
Jag har fyndat på tradera till lillan hahhah :D Rätt åt dig Becca!!!
Jag har haft en ledig helg med familjen :D Dock kanske man hade önskat att Ogge vart frisk så man kunnat fixa lite gardiner o så vidare.... Men Ella och jag kunde ju åka till Finspång och kolla när Syss o Anton tävlade då istället!
Har även märkt att Ella har fått så längt hå hihih sötnosen <3 syns inte så bra då hon har så mycket lockar. Fick faktiskt en bra bild härom dagen är hon har mössan på sig.
 
Annars rullar de på med jobb och dagisliv! Så sjuuut tacksam för mitt nya jobb och kan fortfarande inte fatta att jag har bytt!!! Men bara älskart iaf o mina jobbarkompisar e grymma!!!
Kram på er, nu blir de sängen o ladda inför en nya dag på bästa butiken <3
 
 

Trav

Ikväll har jag vart på trav i Mantorp med 15 av mina jobbarkompisar. Sååå kul har vi haft och jag som aldrig har spelat i hela mitt liv :D
Nae nu måste jag sova! Hörs väl imorgon 

?

Idag har jag varit ledig då jag jobbade åt en förra lördagen så i morgon kör jag mitt pass 9-17 :D
Vi har mest slappat idag och pysslat lite hemma. Igår hade vi spontanmiddag med Adde och Sara, lika mysigt som alltid o Ella gillar ju dom massor :D Kul att höra henne säga deras namn nu med.
Hon fick även en docka till av dom så nu finns de tre olika sorters dockor som hon kan köra runt på i sin NYA dockvagn! Just de "Becca" nu jädrar blev du förvånad va hahhah :p en NY sprillan dockvagn däru :)
 
Hade en date med min tjejliga i torsdags så passade på att köpa en då som jag gillade, för den jag skulle skicka efter va slut över allt, slapp vi vänta med för den delen.
Nu ska jag bara försöka hitta en damsugare som verkar bra till henne o en servis typ som hon kan leka med till sin spis o nya bordet.
 
Trevlig lördag kväll alla mina vänner som och köper begagnade kläder o rockar på alla klädbytardagar <3 PUUUSSSSS
 
 
 
 

Ledig dag med sessan

Idag va jag ledig och fick en heldag med sessan och moffa som hon säger :P
Började dagen med att chilla på morgonen och dammsuga en sväng innan vi stack till jbbet och hämtade upp Moffa och åkte vidare till Ikea. Innan shoppinrundan så tog vi en lunch ihop :D
Blev de saker jag hade på min lista och lite till SÅ KLART! Man åker ju alltid därifrån med mera saker som ni vet :P
Lite blev iaf glad för sina stolar och bord samt pallen så hon kan tvätta händerna själv hihih sötnosen :) Sitta häää sa hon så fort hennes stolar stod på plats i rummet hihi.
Nu ska vi bara föröka få tag i den där dockvagnen jag spanat in också till henne :D
Hörs i morn. Kram
 
 
 

RSS 2.0