Kvällen e räddad =D

Ja som ni vet så flyttade vi i söndags  allt gick såå bra de bara kunde. Vi starta upp kl 8.00 o 10.30 va allt urpackat i huset så va de ett par timmar tilla vi skulle äta mat med alla 14 som va med o flyttade oss. Vilket resulterade i att alla hjälpe till o packa upp allt o satte ihop möbler osv, så allt va upppackat o klart när vi stack o åt vid 12.30 ca  vardagsrummet va klart. Skönt o ha de klart när man skulle upp o jobba dagen efter.

Jag stack till stallet en sväng den dagen med o fixade lite, skrittade även 40 minuters rundan med henne o hästarna va så himla fjantiga o rädda för de kossor som vi passerade, Anton va tom nere i diket ett par gånger o vände! Inte roligt alls de där o speciellt när de kan skada sig så dan med.

Annars har vi inte börjat med nått nytt i huset denna vecka, tänkte att vi bara skulle bo denna vecka o få vara så som vi slitit sista tiden. Så idag va vi nere vid vattnet lite, lekte med Molly o lite annat roligt.
Jag, mamma o syss va även i ridhuset o hoppade lite med idag på minst sagt glada hästar. Anton va så glad att han boack o styrde efter sprången o Villma va så pigg att hon nästan studsa innan hindrena. Men d e eju roligt o se att de e pigga o fräsha inför helgens tävling på EKEN, ska tydligen bli asa bra väder med så de gillar vi till max.
vi blev ju med hund oxåvid inflyttningen så man har inte sovit så himla bra dessa två nätter, för jag e inte van o ha hund alls. Men så stog hon ju o skällde i natt med på nått som vi inte vet vad de var men men man vänjer sig väl vart efter.

I morgon e jag ledig o då ska jag ut till jysk o köpa 2 träpersienner till i ek på Jysk, för de hade bara 4 st när vi va o skulle köpa till de 3 rummen där nere. Så en sväng förbi lägenheten o hämta lite post med, mamma va där i dag o städade lite åt oss. TACK TACK MAMMSEN =) Efter de blr de stallet o fixa innan man ska till syss o fixa håret, behöver lite toppning o ny färg. Släpper in hästarna på vägen hem tänkte jag. Hoppas att de blir så bra väder som de sägs att de ska bli.

Vi har ännu inte fått vårt bredband, TACK SYSS FÖR VI FÅR LÅNA DITT MOBILA BREDBAND ETT PAR DAGAR =)

Molly för övrigt verkar gilla sin nya korg o ligger i den massor =) vilket e så himla bra för de ska bli en lika dan till övervångingen e meningen när den e klar.
Lägger upp lite försmak på vårt vardagsrum, där de dock fattas en persienn bakom soffan.




Kommentarer
Postat av: Zanny

Åhhh vad fint :) Ska bli kul å få komma på besök vartefter! puss

2010-06-16 @ 08:29:36
Postat av: Anna

Så fint! Och en liten hund också, va härligt!

Ha det så bra!

Kram Anna

2010-06-16 @ 14:55:51
Postat av: Jenny med familj

Vad fint! Väntar med spänning att få se resten av huset ;)

KRAM

2010-06-22 @ 22:06:46
URL: http://jensanmensan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0