Deklarationen har kommit.........

Sitter just nu o kollar egenom deklartionen för förra året, fattar inte så mycket av vad man ska fylla i osv. Men de ordnar sig säkert om man kollar på underlaget vi fick av mäklaren. Han sa även att vi skulle få hjälp av honom så de ordnar sig nog, man e väl inte van o deklarera då man måste fylla i massa saker själv lixom.

Annars i dag har vi fixat morognfodring o utsläppet av alla hästarna, Emelie kom hem i morse så hon messa o sa att hon tar sina hästar i dag o insläppet. Så nu fick vi en hel dag som vi inte hade något o passa, vilket innebar att de blev mycket slapp i soffan o även en timme sömn. Skönt de med o bara slappa, hästarna med fick slappa som alltid efter en tävling.

Stör mig på våra grannar som faan just NU så de ska bli så skönt o flytta i sommar från detta. Va trött på våra grannar i förra lägenheten men här e de ju tusen gånger värre!!! Ingen visar ju någon som helst respekt för andra i huste utan man smäller i dörrar, skriker, låter hundar skälla o e allmänt störig!
Men så kan de va! Ångrar bara lite att man inte sa att grannarna va störiga när man sa upp lägenheten, de ringde ju o frågade spciellt varför vi sa upp den lixom. Så då kunde man ju lika väl ha sagt det oxå, men snäll som man e så sa man inte det.

I morgon blir de årets första Danne träning i finspång =) Ska bli roligt o komma igång!
Mera uppdatering efter det. Kram på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0