Idag har jag och älsklingen vart tillsamma...

2011-05-30_05_23 (MMS)

Idag har jag och älsklingen vart tillsammans 8 år och förlåvade i 2 år!! Älskar min darling mest av allt och hoppas att vi kommer hänga ihop många år framöver. Älskar verkligen mitt liv och uppskattar det jag har sjuuukt MYCKET!!! Ikväll blir de grillmys med älsklingen efter stallfix. Puss bloggen ;)


Vill bara att klockan ska hoppa fram två t...

2011-02-20_12_57 (MMS)

Vill bara att klockan ska hoppa fram två timmar nu så jag får gå hem. Har gått ganska snabbt så ska inte klaga och vi har fått till de mesta med på alla avdelningar. Mammsen o syss har vart ute och målat halva stallet med så de ska bli kul att se färgen i verkligheten :) Tack till ER!!! <3 Ska stanna hos svärföräldrarna med på vägen eftersom det e morsdag och äta lite smörgåstårta nam nam nam Ogges favvo. Nehe slut på rasten ut o förtsätta. Trevlig kväll


Nu är halva helgen klar och hoppas på att ...

Nu är halva helgen klar och hoppas på att morgondagen går lika snabbt!!! :) Flöt på bra och vi hade riktigt mycket att göra med. När jag slutat åkte jag ut och gjorde stallet åt syss som va på Norrköping Horse Show och tittade. Va klar då jag kunde åka ut och se 140 finalen sombörjade 19.20. Fatta såå sent men de va kul och se alla som man känner igen i verkligheten. Något som verkligen inte förstår e ju hur så många bägrade ut sig på vattengraven?!?! Hästar som går internationella tävlingar och inte hoppar vatten. Det e ju ett måste kan jag tycka eller??? Klassen den va klar typ lite innan 9 så då åkte vi hem. Nu ska jag sova ni så vi hörs. God natt


Vill inte, vill inte, vill inte!!!!!

Jobbdagen gick ganska okej o man va därifrån strax efetr sex, handlade en snabbis med så de finns mat tills i morgon och lite tills förut. Blev tacos mmmm och lerre för min del, unna mig lite vanlig mat bra va?!?!? Finns ju massa åsikter om att jag blivit sååå SMAL!! Men jag har ju inte de bara 4 kg ner ju, men om jag mätt så hade de säkert blivit skaplig skillnad hihhi. Men jag e SJUKT NÖJD med att kunna ha massa jeans som vart för små förut.

Vill verkligen inte jobba i morgon alls!!! Vill vara hemma och måla stallet juuhhh. Faaan inte alls taggad men men bara gå dit då rullar dagen på och vips e de söndag. Längtar tills det e måndag morgon och hela skiten e över, låter som jag inte trivs på jobbet alls!!! Men de gör jag ju absolut skulle bara vilja va hemma när de finns att göra.

STORT TACK TILL SVÄRFAR SOM FIXADE FÄRGEN, KOM TILL OCH MED IN TILL JOBBET MED FÄRGPROVER SOM JAG FICK BESTÄMMA PÅ!!! DU ÄR EN KLIPPA, KRAM TILL DIG!!

Trevlig kväll mina vänner


FOTO: SYSTER

Film från dagens hoppning

kommer här och jag är NÖJD med hur han gick. Betydligt lugnare än träningen framför allt och tävlingen. Så ni får hissa eller dissa, jag rider ju inte helt hundra direkt. Men han måste ju lära sig att tänka själv med =)
Kram på er


Blev som planerat

denna dag. Stallet va snabbt gjort och hästarna fick gå på pezoan båda två. Blev långa bommar på volt för Anton och korta för Conny. Båda skötte sig superbra och va huuur fina som helst.
Stack hem efter de och städade av en snabbis och hoppade in i duschen, innan jag stack in till stan för nya naglarna. Hade en bild i huvudet på hur jag ville ha dom och snacka om att de blev exakt SÅ!!

Nu ska jag bara slappa fram tills Greys börjar om en timme, för min näsa vill inte som jag idag. Är helt igentäppt och inte alls rolig. Så blev ingen promenad idag och säkert inte i morgon heller =( man ska ju inte anstränga sig så mycket då. Får räcka med ridningen på kvällen med bebis. Ska åka till Vrfs utebana och hoppa med honom för han behöver verkligen hoppa hoppa hoppa så han blir lydig. Ska även prova syss sadel bara för att se OM de kan vara den som gör att han springer.

Grillade förut förresten i VINTERJACKAN!! Heeelt sjuukt vad kallt det e ute och inte alls skönt heller för den delen. 
Hoppas på bättre väder i morgon när vi ska hoppa. Hej hopp i galopp ;P 


Ligger i sängen och har förberett med nese...

Ligger i sängen och har förberett med neseril i näsan och bepanthen på läpparna. Börjar bli sjuk igen inte för jag typ vart frisk men iaf. Har vart lite mindre förkyld ett tag och nu blir de värre. Allergisk?!?!? Naaeee kan jag inte tro ;P I morn e jag ledig och de väntas utsläpp, ridning, nagelfix, promenad och städning. Wwiiee vad de kommer kännas bra när de e klart allting. Jobbit nu o bara tänka påt men men sova lite kanske så jag inte e lika trött som i morse, för de va katastrof.....Sov gott


I morse vs jag uppe och gick 05.00!!! Bra ...

2011-05-24_05_37 (MMS)

I morse vs jag uppe och gick 05.00!!! Bra Johanna och Molly sprang lös och va hur glad som helst. Igår blev de snabb jogging av bebis innan jsg stack på sadrlföreläsning på Vrf. Mycket intressant sådan med vilket resulterade i att jag ska kolla Connys sadel nu. Tror nämligen inte den ligger så bra som den gjorde i början... Så de skulle höra av sig om tid till nästa vecka troligen. Antons sadrl låg helt perfekt iaf så de va ju bra. Ska prova den på Conny idag igen för den låg helt stilla på honom förra gågen vi provade. Nu ska Martin uppdatera min mobil så dax att sluta. C ya


Ledig dag på tävling med syss

blev de för min del iidag o de va synd att anton FJANTON sto inte kunde sköta sig!! Han blir sååå tjurig så de finns inte ibland. Men men bara komma igen nästa tävling.

Jag e såå NÖJD med gårdagen så jag unnade mig o älsklingen donkan, godis och läsk igår mmm gott gott gott ;P
Sitter just nu och äter lite godis och kollar på filmerna från igår. Ju mer jag tittar på dom ju mer nöjd blir jag över att jag red så pass bra, framför allt i 110n!! :D
Så nu är planen att han får gå 1m och 110 kommande tävlingar, så skola honom och vara JÄTTE NOGA med att han e lugn, inte springer och har rätt galopp.

Nu ska jag hoppe in i duschen efter en grusig dag i blåsten ;P
Herrå alla

TACK SYSS FÖR BILDERNA!!!





Filmer från dagen på NFK






Jag är sjuuukt nöjd med dagen och stolt över att jag red som jag gjorde i sista klassen. Då försökte jag bara ha is i magen och vänta ut honom samt hålla fokus på lugnet och ta god tid på mig! Fick ju två tidsfel men va fasen gör de när man har kolla på grejerna och han e lugn. Har ju trots allt hela problemet där i att han inte är lugn utan bara drar på innan så jag får hålla i honom som en galning. God natt bloggen ;P

Idag skulle våran stjärna fyllt 26 år! Det...

2011-05-20_11_23 (MMS)

Idag skulle våran stjärna fyllt 26 år! Det har reda gått så många år sedan du lämnade oss och tiden går alldeles för fort. Undrar vad du hade gjort nu och om du hade bott kvar i lilla Norrpan eller inte?!?! Om du fortfarande hade brunnit för din skrivning om du hade vart ute och rest massor och upplevt allt du ville uppleva. Många tankar och funderingar far runt och mest av allt skulle jag bara vilja träffa dig för en dag och ställa alla frågor. Hoppas du har de underbart i paradiset min vän och att solen lyser på dig med. Miss you star


Checkar in i sängen och laddar upp inför s...

2011-05-19_06_19 (MMS)

Checkar in i sängen och laddar upp inför sista jobbdagen för veckan. Slutar fyra och då blir de tävlingsfix och ridning på Villmas tävlingsbett, för att se om de kanske kan vara något på honom då han sticker med mig. Idag tog syss och jag en skrittur på 45 min med pållarna. Sköt och bara snacka skit om allt och ingeting i de sköna vädret, eller ja ganska skönt trots blåsten. I morgon ska de promeneras igen då de som sagt inte blev nått i morse.... slöa lilla jag hihihi. Sov gott alla och ha en superbra fredag :)


Seg jag e då heeelt sjukt asså!! Jobbar ti...

2011-05-14_17_14 (MMS)

Seg jag e då heeelt sjukt asså!! Jobbar till sex idag och sedan blir de att åka ut till grabbarna grå för en skrittrunda. I morse va jag med trött tydligen för jag stängde nog av klockan så de blev ingen promenad :( Men i morgon får vi satsa på de om jag inte hinner i kväll?!?! Banan va uppe på nfk såg jag när jag åkte till jobbet i morse så nu e de bara i morgon kvar. Ska bli spännande och se hur de går hihihi. Ha en fortsatt bra dag. Puss och kram på er


Seg jag e då heeelt sjukt asså!! Jobbar ti...

2011-05-14_17_14 (MMS)

Seg jag e då heeelt sjukt asså!! Jobbar till sex idag och sedan blir de att åka ut till grabbarna grå för en skrittrunda. I morse va jag med trött tydligen för jag stängde nog av klockan så de blev ingen promenad :( Men i morgon får vi satsa på de om jag inte hinner i kväll?!?! Banan va uppe på nfk såg jag när jag åkte till jobbet i morse så nu e de bara i morgon kvar. Ska bli spännande och se hur de går hihihi. Ha en fortsatt bra dag. Puss och kram på er


Kommer igen :D

Idag va man ledig igen o det e redan onsdag o heögens tävling närmar sig!! Jag håller mig till palnen och åker dit :D Kommer rida 1 meter och sedan ta ställning till 110n efter hur de känndes. Så får vi se hur de blir o hr han känns helt enkelt. Så får de bli och magkännslan e alltid den jag går på och den jag oftast är nöjd med och stolt över att jag håller fast vid.

Idag red jag han ganska gårt med lydnad i paddocken och han gick fatikst väldigt bra! Han blev som vanligt het och springig i galoppen men men vi redde ut de och avlutatde ett bra pass med lugn och ro. 
Longerade mina andra ögonsten med på pezoan och han skötte sig superbra. Gjorde stallet åt syss o mammsen med så de bara hade och släppa in dom senare, så kunde jag sticka hem. 
Hovis va med så Conny fick bakskor denna gång i och med tävlingen i helgen och de känns kanoners.

Blev en sväng till min älskade frissa med hihihih ;P Klippte bara luggen och sidecuten som planerat, så la vi i en blondoretvätt med så nu e man lite blondare till sommaren. Helt sjukt vad bra den funkar på mitt hår de gånger vi lagt den. Så nu klarar jag mig ett tag tills vi ska lägga i lite blonda slingor så de får vara ljust under sommaren och underhållsfritt ;)

På vägen hem sedan så handlade jag lite och väl hemma blev de en snnabbis ut med vovvis. stack sedan och hämtade lite havre till Anton panton med spom syss ville ha. Så nu klarar han sig ett tag till =)

Grillat blidde de till kvällsmat med stark tsatsiki ala Johanna ;P Nu e de start Greys så en snabbdusch innan de. Oj oj vilket långt inlägg de blev men men de som orkar läsa gör de annars skit it hahhah ;P
Kul by the way att de finns folk som komenterar mina inlägg då och då fortsätt med de alltid KUL =)
Herrå friends


Bebis bakfötter


Liiite strorleks skillnad på grabbarna grås tassar ;P

Bryter ihop

och kommer kanske igen i morn eller nått.......... Känner bara att allt gick skit idag på träningen, va taggad till max för han gått så bra på bettet hemma osv osv.... Men han sprang som faan o de känns bara som jag vill stryka mig från NFK i helgen.

Skriver mera i morn igen, grubblar som faan just nu så huvudet ramlar nog snart AV :´( Herrå......


Söndag kväll

och måndagen väntar o åter jobb efter en ledig helg. Har som sagt skurat stallet och det e klart nu så de ska bara donas lite innan man kan ljuta golvet =) Ogges pappa ska ha ett stort TACK som stått idag och kört klart de sista åt mig!! Idag blev de inte ett skit gjort känns de som... Va en sväng uppe hos Ogges chef och kollade på deras bygge runt poolen, skit snyggt och bra som satan blir de =)
Så underbart med pool oxå på sommaren!!

Conny red jag i paddocken idag och de va fokus på lugn och byten. Han skötte sig ganska bra och blev het som vanligt efter ett tag i galoppen. Men han lyssnar bättre på kulbettet så man kan få ner han i lugnet igen o fortsätta galoppera. Hade bommar till bytena så han fick lite hjlp iaf o de gick ju super.  

I morgon blir de en longering och snabba ryck hem för att hämta en bal foder innan man ska in till sta igen och träffa GIRLSEN!! Fasen vad jag saknar dessa flickor asså, vi träffas allt för sällan juh :´(
Så lär ju inte bli nått bloggande imorn heller. Kram på er där ute


Sitter just nu ute i solen o njuter efter ...

2011-05-14_17_49 (MMS)

Sitter just nu ute i solen o njuter efter en skitbra dag. Har högtryckstvättat nästan hela stallet klart så nu faan e man taggad till max. Mamma o syss va med o hjälpte till oxå så även Ogges pappa :) Va en sväng i stallet nyss med o longerade på pezoan över de bommar vi red härom dagen. Han skötte sig som vanligt bra o jobbade på kanon, trots att han tyckte de va jobbigt. Nu blir e grillning med vännerna i detta undrbara väder. Puss o kram


Härligt Eric så ska de se ut min lilla gul...

2011-05-13_12_18 (MMS)

Härligt Eric så ska de se ut min lilla gulleplutt :) Så glad när jag hörde att han gått vidare i morse!! Det e väl jag o fjortisarna som höll på honom från första gången jag hörde låten hihihi ;) Ikväll blir de bara stallfix på vägen hem o vila för bebis som gick superbra igår. Bommar även då fast på volt en i trav och en i galopp. Ganska kort avstånd nu med så han fick jobba lite. Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa så ni får ha en fortsatt trevlig dag :)


Så här trött kan man bli efter morgonprome...

2011-05-12_06_07 (MMS)

Så här trött kan man bli efter morgonpromenaden i de underbara vädret. Helt sjuukt vad skönt det e med varma och ljusa mornar, har glömt bort hur underbart det va förra året. Även att vi inte bodde här förrens veckan innan midsommar så man missa när de började bli varmt. Ska äta klart min frukost och sedan sticka till jobbet för ett 7-17 pass :) Ha en underbar dag alla där ute


Kollar på Greys

och gör ett snabbt inlägg om min dag =) Som vart LUGN för en gångs skull, promenad med sötaste vovven i morse ca 45 min=) Vart vare iaf o skönt med Mollan gick lösa nästan hela vägen och skötte sig superBRA :D Hon lyssnade till o med om jag sa stanna eller vänta, snacka om att hon blivit lydig stundtals.

Väl hemma igen åkte damsugaren fram o svabben med men bara bdrummet o köket för de va såå mycket hundhår. är ju mest där vovvis håller till när vi e på jobbet.
Blev lite kasta pinne med o vedintagning innan jag stack till stallet.
 
Så övningskörde jag med till Karstorp o lämnade transporten för vi har beställt nya däck till den. Känns så KUL o övningsköra faan måste ta kortet i sommar!! Sjukkt taggad o vill bara ta det så man kan va oberonde va mammsen.
Longerade hästarna bara i grimman med efteråt o gjorde stallet. Grimman tänker kanske några och JA ni läste rätt!! Conny gick så hårt igår och så e de bra träning för honom att bli longrad så så han hittar sin balans själv.

Åkte sedan hem o lämnade bilen o åkte med Ogges nya Can-Am in till stan o hämtade passaten på hans jobb, samt köpte en rörkoppling till stallet. Så nu e vattnet igång där nere o högtrycken e provad wwwiieee KUL de ska bli o tvätta i helgen!!

Ska fortsätta kolla Greys nu ÄLSKART faaan vill inte att de ska bli säsongsuppehåll vart efter!! Herrå




Duktiga jag :)

Imorse  startade jag o Mollan med en promenix från fem till tio i sex ca =) Känndes sjuukt skönt när man väl va ute lite seg va jag innan och spreciellt när klocka ringde. Så som sagt så va jag duktg så nu ska jag hålla i detta och gå varje morgon e tänkt, kanske inte måndagarna för de känns liiite tidigt o gå kl 04.00 ;p Så får vi se hur de blir på helgerna kanske kan få med sig Ogge oxå då!??!

Blev ett hårdare pass för bebis idag i morn av bommar på ena långsidan. Känner att jag måste börja kräva lite mera nu av honom, spciellt i galoppen så han kan korta o länga sig till hoppningen. Red på kulbettet idag med o fasen vad bra de känns, hoppas hoppas att de håller i sig nu!!

I morgon e de lite jogging av båda hästisarna på lina, så ska transporten få nya däck :D
See ya


Dagens övning


Tillskott i prylfamiljen ;P

Det hör bettet red jag på idag o faan vad ...

2011-05-09_18_02 (MMS)

Det hör bettet red jag på idag o faan vad bra han gick!!! En helt annan häst liksidig och fin. Red mest på en åtta hela passet och jobbade med låg hals, avsaktningar,fattningar, behålla lugnet och några byten. Kommer rida på detta bett i morgon igen o hoppas att de inte va nån engångsgrej att han va fin på det. Tror att de anera tvpdelade nyper ihop munnen på honom så att de inte ligger bra alls. Har även vart på föreläsning med Linda våran equiterapeut ikväll. Det va på klubben o vi va faktiskt några men kunde vart flera så klart ;) Hon visade på tre olika hästar eller aa behandla dom rättare sagt. Vi fick även känna och prova massa stretching osv. Kul va de och Linda e så underbar person och duktig på de hon gör!!!! Superbra att man hittat en bra equiterapeut som man trivs med och får hästarna att bli ännu finare :) Nahe dax o lägga undan mobilen och sova lite kanske, ska ut och gå i morgon bitti med vovvis hsr jag bestämt mig för. Hoppas detta inlägg kommer synas?! God natt


Lördag och söndag

fick vi en hel del gjort med Addes hjälp att lägga plattor och klippa alla träd vi har på tomten. Blev såå NÖJDA med ALLT TACK ADDE FÖR ALL HJÄLP!!!!
Även STORT TACK TILL SVÄRFAR SOM RÖJT I STALLET O PÅBÖRJAT NYA VÄGEN TILL STALLET =)

Syss va ju även o tävlade idag, men jag kunde ju inte vara med eftersom de va mycket att göra här hemma, men de gick galant o en 3:e plats i 125 debuten =) Duktiga dom e trots uteslutingen i 120 :/ Tror nog att de kan vara så att han testar nu för o se vart syss står. Men han ska fasen veta hut o göra sitt jobb ;P

Lite bilder från helgen, C YA










Tävlingsdagen

blev väääldigt kort men skönt e fasen de med =)
Han va sååå spännd inne på banan så jag fick 3 ner för han hoppa knappt, men skit samma tänkte jag. Ville starta om så han fick en runda till tänkte jag så jag va kvar inne på banan o trava upp mot ettan igen, men så fick nästa startsignal så bara gå ut. Så mamma gick o frågade om alla hade rätt till omstart trots att man kommit runt banana o så va de. Så jag fick starta om lite senare med ett ner o han va inte alls spännd utan bara på som han brukar =) I o med omstartaten så skippa vi 1metern för han skulle få stå i tre TIMMAR innan de va dax igen o de va de inte alls värt känner vi. Men jag e SÅÅÅ NÖJD MED HONOM o min ridning kan vi prata om nån annan gång för den va KASS!!

Men som ni ser på filmen så e de ju inte så vanliga hinder o allt e ganska kompakt o mycket man kan kolla på. Så tror de va väldigt lärorikt för honom. han har fått se en riktig vattenmatta till o med =) Så nu blir de en helgs ledigt innan de e NFK o GRÄS för bebis, får vi se vad han säger om de.

han hunnit lite här hemma men de får jag ta i ett annat inlägg för nu e de mycket på g med mat o så =)
Ha en underbar lördagkväll


Nöjd med dagen som blev kort och bra!! Skr...

2011-05-07_11_41 (MMS)

Nöjd med dagen som blev kort och bra!! Skriver mera i kväll ihop med filmerna. Nu ska jag njuta av sooolen :)


Detta ska Ogge o Adde roa sig med i morgon...

2011-05-06_19_28 (MMS)

Detta ska Ogge o Adde roa sig med i morgon när jag tävlar. De kommer kapas på mitten o läggas omlott, bra med kompisar som kan hjälpa till för en rimlig peng. Han ska även klippa 11 träd åt oss. Conny pezoa jag innan han badades o fixades för i morgondagen. Han hann torka till o med så han fick Back on Track täcket på sig o samma paddar med lindor fram. Laddar nu med lite grillat o hoppas på två fina rundor i morgon. Trevlig kväll


Vanliga Conny

Ja som sagt så va Conny som vanligt igen o bara lite stel i vänstersidan. Så nu känns de mycket bättre o i morn blir de lite pezoajogging för bebis o tävling på lördag. Ringde ju i onsdags och pratade med Linda bara för att se om han kunde bli värre att rida ett tag efter behandlingen. Hon sa att han kan ha SJUUUK träningsvärk efetr den så vi skulle ge de ett par dagars jogging till, innan vi gjorde nått annat.
Såg heller inget av de där halvsteget igår när jag longerade, så kanske att de bara va nått för dagen eller!?!?

Jag gjorde stallet själv då syss va hemma för hon e såå förkyld, Anton fick vila då han gått alla dagar o så ska han ju tävla på söndag med.

I morgon e de KORTDAG på jobbet wwwiieee älskar o sluta 16 :D
Hörs i morn igen friends. Kram på er


Måndag, tisdag och onsdag

har jag inte bloggat för så här kommer de:

Måndag
Jobbade och red sedan bebisen i paddocken, dock ingen super rolig känsla :/ Han va springig o körde upp huvudet så han kunde inte alls slappna av. han ville även gå och kolla utåt i vänstervarvet. Men jag gav de en chans o han slappnade av lite mot slutet i traven.

Tisdag
Jobb till 18 o taggad som faan för träningen. Men där fick jag för vi åkte iväg o väl där red vi fram och inget konstigt så lång förutom att han va som måndagens pass. Men sedan tyckte Björn o en tjej till som stod inne i manegen att han rörde sig konstigt!!! Han tog ett kortare steg med vänster bak än med höger tyvärr. Så han tyckte inte jag skulle hoppa med honom så jag stod o kollade på när de andra tränade. Kul.... N O T !!! Men de va ju bara två hinder o lite markarbete på dagens träning, då alla hinder va uttagna :/ Fattar inte att de skulle vara såå BRÅTTOM med att ta ut dom när de inte e stabilt väder ännu.

Onsdag
Idag då hade jag utläppet av alla hästisar så jag va där vid åtta ca. Släppte ut alla förutom våra två som fick äta inne medans jag mockade. Blev pezoaselen för båda två o de skötte sig superbra :D
Putsade våra fyra träns, tre förbyglar, en martingal o våra två hopplattor med så de känns bra att de e snygga igen. Hann bli ganska fint väder tills de skulle ut i hagen med så de va skötn. Va lite inne på att att de skulle få ha VINTRETÄCKENA på sig ute under sina uttäcken. Fatta att de e såå kallt nu o förra veckan gick de UTAN täcken, vad e detta för skämt??!?!
Handlade även lite på vägen hem för resten av veckan, så snart ska jag göra de jag alltid gör på onsdagar.... STÄDA :D Gudd vad jag längtar ;P

Nehe se klart ett bb avsnitt nu så ta tag i huset sedan, hoppas jag städar fram mitt nagellack! Kul o kolla ut så ÖSTER de faan ner!!!! Ha en trevlig dag allihoppa i detta tråkiga väder :/ 



Sitter o smällter salladen från fräcka jag...

2011-04-30_06_13 (MMS)

Sitter o smällter salladen från fräcka jag just ätit sveeejjnnngod varen ;) Idag går dagens ROSER till SYSS, OGGE & SVÄRFÖRÄLDRARNA!!! Ogge och svärföräldrarna för de sliter just nu i mitt stall. Syss för att hon rider min pålle i dag åt mig o gör stallet. Så tar jag in hästisarna i kväll på vägen hem o ut i morgon på vägen till jobbet. Så kan syss roa sig i kväll om hon vill. Grillning med svärföräldrarna blir de i kväll när jag kommer hem med :) Kommentarer på min Onepeace då?!?! Puss o hej


Måndag igen

Vart en bra dag men seg dock på jobbet....... tur jag bara körde 6-16!
Blev ridninga va både Conny o Anton idag, syss mådde inge vidare så hon fick vila sig. Känndes konstigt o rida lille ponny Anton igen hihihi. Han känns verkligen som en ponny nu när man rider Conny med, för han e så kompakt o liten.

Shoppade en leopardskjorta o en leopard tubtopp idag på hm =) Skulle bara ha smink o en ny ögonfransböjare, men som vanligt om man koller runt lite så hittar man nått. Men toppen kosta ju BARA 49,50 o skjortan BARA 99 så därför kosta jag på mig dom. Kul med nått nytt med, va länge sedan nu.

I morn e de hoppträning igen o ska bli kul o se om Conny e nått annorlunda efter behandlingen.
Nu ska jag se om jag kan hitta mitt genomskinliga nagellack som e BORTA!!! vet att jag lagt de på ett ställe som jag ska veta vart de e men faan kan inte komma påt...... ni som känner mig vet ju att jag e skapligt senil. Aja skit samma sov gott med er, de ska jag iaf e sååå slut. Herrå


RSS 2.0