Suck!!!

Idag när jag loggade in hade jag fått en lite irriterad kommentar på förra inlägget där jag hade köpt tre jackor på tradera!
 
"Köper du alltid begagnade kläder? 
Ni båda jobbar ju heltid? 
Vad gör ni med alla pengar?"
 
Så här såg den ut, kopierad rakt av! 
Asså spelar väl faan ingen roll att jag och Ogge jobbar heltid! Ska man inte få köpa begagnade. Kläder för de elle?!? Jag resonerar så att dagiskläder e toppen att köpa begagnat, varför skicka dom i en tröja för 300kr till dagis så råkar de bli nått på den som inte går bort tex. Jag köper hellre lite begagnat som man inte behöver vara så rädd om. Dom på dagis tar inte mina våtservetter och torkar bort de fläckar som blir på kläderna, som jag kunde göra hemma.
Så tycker jag det e lite roligt att hitta fina begagnade plagg till en fjärdedel av butikpris!
Så verkar du ju tro att jag aldrig köper nya kläder till Ella!!! Men så e de verkligen INTE!! Hon får nya kläder med, men jag väljer mina plagg som jag kan köpa nya eller begagnade! 
  
Sluta läs min blogg och sköt ditt liv och va den där duktiga mamman du och köp nya kläder till ditt barn! 
Du förresten så vann jag två tröjor nyss på tradera! Irriterande va?!!!!! HHAHAHA vill bara skratta åt såna här patetiska människor! Puss på dej din surbulle!!! :D
 

Ny vecka

Känns heeelt sjukt att den här nya veckan snart e slut IGEN!! 
Idag har vi fått lön :) Så i helgen blir de drag påt kan man säga hihi ÄLSKART!! Känns så otroligt kul att jobba lite på lördag och se vilket drag det e :D Det e egentligen min lediga helg men har bytt med en jobbarkompis som ska på bröllop. 
 
Just de igår fick jag hem softshelljackan, skaljackab och en till höstjacka som jag köpt på tradera. Så himla bra kap jag gjorde asså e sååå nöjd! Blir perfekt för Ella att ha på dagis o flänga i ;P 
 
Nae ska nog sova nu... Vaknade lixom i fossan förut vid 9 med datorn i knät! Vadå trött!!
Kram 
 
 

Tlött

Ligger just nu i sängen o slappar. Har jobbat 7-18 idag och det va en del att göra.... Skulle ha slutat 15, men det kunde jag inte då det blev en miss och ingen kom och körde 12-18! 
Men det gick ju bra iaf, så blir de ju klirr i kassan efter 17 timmars pass :D
 
Somnade i fossan förut oxå! Sååå trött nu för tiden för Ella vaknar alltid vid tolv och fyra på natten så man får gå upp. Hoppas det har att göra med tänderna?! 
Iövrigt har hon blivit skapligt bestämd och igår va det bara majs som dög till tacos tex.... Så dög inte kläderna som jag tog på i fredags! Men men det e ju bara vänja sig vid det humöret...  
Nu ska jag fortsätta kolla på Hur många lingon finns det i världen :). 
Kram på er

Mått skräp

Ja som sagt jag har mått lite skräp den här veckan från och till..... Ont i min skitmage igen!!! Sist jag hade ont va nån gång i början av graviditeten med Ella. Men jag vet ju att mina dicklofenack som jag fått funkar efter ca 15 min. Så bara att alltid ha dom på jobbet och hemma. Hade ju dock bara 3 kvar nu så fik av en jobbarkompis idag som de köpt utomlands :) Sååå bra asså!!! För man kan jj inte då tag på något utan recept här hemma.
I morgon e de fredag igen och lite jobb väntas på lördag :) Kram och sov gott  

Helgen

 
 
 Sitter just nu och söver Ella i sin säng. Hon blir så ledsen så fort man lämnar rummet, så vi kör så här ett tag får vi se. Bättre att hon inte e ledsen och somnar bra än värsta fighten bara för vi går ut ut rummet.
 
I fredags va Adde, Sara, Eric och Natalie här på lite kräftis. 
Hade lite goda pajer, sallad och vitlöksbröd till kräftorna oxå :) Så klart blev de lite öl och cider plus mintu och Op för grabbarna. Ella hängde i och styrde med kräftorna med hihi, men hon ville bara suga på dom och man fick INTE skala åt henne. Roligt att hon gillade smaken iaf och inte tyckte dom va lebbiga :P  Väldigt trevlig och rolig kväll :) Tacka allihopa ;D 
Igår och idag har vi vart hemma och sovit huuur mycket som helst känns de som. Såå trötta alla tre!!
Men kul va de iaf och snart får vi ju bara 5 min till Eric och Natalie så det komme nog hängas en del med dom framöver hoppas jag :)
Kram på er 
 
 
 
 
 

Blandat

 
 
Har helt glömt bort att blogga visst! 
Men har bara jobbat som vanligt på dagarna :)Trivs  och älskar de jag gör bara så ni veeet!! Har för övrigt fått TRE dagens ros på två dagar mina bästa jobbarkompisar :D
Vunnit en del tradera auktioner, typ 13 plagg som kommer denna vecka :P hehe men de behöva till dagis vart efter. Köper bara 86/92 eller 92 i storlek bli så hon kan ha de lääänge. Hon har ju 86 nu och vissa 92 men tänker att 86/92 funkar ett tag med. 
 
 
Jobbade helgen och när hahah inte va hemma så hade våran ena duschvägg sprängts!!! Ogge hade vart i köket med Ella som tur va när de hände. Så va nere på Bauhaus efter jobbet idag och petade med dom om de. Så de ringde leverantören eftersom garantin inte stod på vårt kvitto. Men de skullen skicka en ny till oss när se fått bilder på den gamla, skulle även ringa som när vi fått den nya så de kommer och monterar den åt oss. Skaplig service och skönt att vi skåp ta de på hemförsäkringen o betala självrisk o så. Idag va mamma här och sydde gardin plus fixade dit tyget på lampskärmen.
Nu ska vi sova!
 
 

Tisdag

Äntligen sover Ella i sin säng!! Hela helgen o fram tills idag har hon sovit i våran säng... Inget kul alls :( Men vad ska man göra när hon vaknar o skriker o gråter huuur många ggr som helst på en natt i sin säng?!!! Sååå svårt när hon vart sjuk ju eller om hon har tänder på g, för då sover hon alltid jättedåligt på nätterna. Man vill ju att hon och vi ska få lite sömn iaf. Visst nu får vi ju stå vårt kast när hon e frisk äntligen. Så ska väl inte klaga...... Finns ju dom som alltid har sina barn i sin säng :P
Imorgon ska jag iaf jobba igen o det ska bli skitkul :D Saknar ju mina små grönsaker och frukter hihi. God natt 

Vab

I fredags när jag hämtade Ella på dagis så hade hon vart lite varm hela dagen o ganska låg! Men hon hade ingen feber direkt på fredagen men de märktes att nått inte va oki med henne. 
Men i lördags hade hon nästan 40 graders feber o inte alla på topp!! Så febern har sjunkigt sakta men säkert, tyvärr 39 när hon gick och la sig igår så kunde inte jobba idag! Kändes lite konstigt men man kan ju inte rå för när dom blir sjuka lixom :/ 
Men alla symptomer hon haft under helgen och lite i veckan e ju samma som de får av 18 månaders vaccinet... Dåliga i magen (diarré) feber, ont i kroppen o lite prickiga. Det kan tydligen komma Eftr. 1-2 veckor sa Caroline på bvc när Ogge va där och tog sprutan. Natten tills i söndags va jag faltiskt lite orolig för då gallskrek hon mitt i natten och när jg tog henne till våran säng va hon sååå varm att hela hon va röd! Såg ut som hon hade vart ute i solen :( Hoppas iaf det e över nu och hon kan sova i som säng på nätterna! Hon har ju fått sova mellan oss för att vi ska få sov nått. 
Imorgon e jag ledig o på onsdag blir de som vanligt igen med jobb och dagis :D 
Sov gott 
 
 
 

RSS 2.0