Lördag

Igår hann jag inte o blogga något för vi va på jätte trevlig kräftskiva hos Danne o Sandra =D
Hann inte rida heller så syss fick ta stallet ihop med mammi så fick vi fixa i dag ihop i stället.
Blev en premiärtur på stubben med dom i dag o shit vad det e härligt o rida på den, hästarna blir ju så himla gladda o taggade till max med. Jag red inte så himla hårt i dag utan mest lite störe galopp o bara att han skulle va mjuk i sidorna. Det va andra gången jag red med bootset nu o jag la i lite mera ludd denna gång så nu sitter hoven kanon i de, han verkar inte störas av den heller. Han rör sig ju som vanligt o känns som vanligt när man rider så hoppas att de kommemr funka nu. Det va ju ganska kvavt o varmt i dag så de fick en välförtjänt dusch o lite Mash innan de fick gå ut, gissa om Anton rulla sig o blev helt brun då hahha sketa snyggt vekligen =P 

Vi va även på granngården o köpte lite spån o en liten förpackning med biotin som vi ska prova till Antons hovar istället nu ett tag, får se om dom blir ännu bättre då?!
Så nu e stallet klart för dagen om i morn har vi insläppet så då blire lite ridning igen =)

I morn ska vi upp till Stockholm o hälsa på Ogges syss Maia, har aldrig vart hos henne så de ska bli kul o se hennes lilla lya. Hon ska byta kökså därförskulle svärfar upp o kolla lite på vad hon skulle riva o så innan, så passa vi på o följa med oxå.

Tvättmakin o torktummlare e på plats nu o inkopplat så nu kan vi TVÄTTA hemma wwiwiieee vad nice de känns då=) Så nu ska bara bänk o de beställas från Ikea så de blir helt klart.

Åter i morn kanske C YA


Dojjan ;)


Dojjan innuti


Anton panton





MMMM gott gott med Mash








Vaddå snygg hahhahha ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0