Måndag igen

Vanlig dag på jobbet med lite roligt som hänt =) Säger bara ankan shiiitt asså att ma kan släppa ut folk på gatan som e helt fel i huvudet. Fattar inte att folk inte kan förstå att om ma snor hos oss så e man portad o punkt slut, nej då då ska man fejka att man svimmar o att man har ont i hjältat om faan vet allt. Ut med packet bara!!! Så nu får vi se hur många gånger till hon kommer komma in lixom, bara i dag två gånger utan o fatta så polisen fick komma till slut o ta med henne för jag, Ullis o Kicka inte ens fick ut henne ur butiken. Aja nog om de, va ute på Jysk o skulle köpa en skänk till köket i dag efter jobbet med men den faan inte hemma så fick eställa den. skulle dessvärre ta tilll slutet av September men men bara o vänta den kommer för den kommer passa kanon tror jag=)
Åkte även förbi en butik o kollade en bardisk till barrummet som Ogges pappa sett o den va rätt fin, så nu får de diskuteras här hemma så får vi se vad de blir för beslut.

Skritta en tur med syss med o de va lagom i dag för de va inge vidare väder så i morn blire ridhuset=D Kul kul syss skulle hoppa lte men jag får väl hopp lite sockerbitshinder som max typ.

Dom här dagarna som gått sedan 18åringen körde ihjäl sig på Arkösundsvägen e de nästan alltid folk där när man åker förbi, massa blommor o ljus i vägkanten oxå. Jätte fint,synd att ingen kunde förhindra att han skulle sätta sig bakom ratten igen så detta hände.

Åter i morn inge mera o skriva nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0