FÖRBANNAD SÅ DE HETER DUGA

på vårt jävla fittförsäkringsbolag vilket e Länsförsäkringar för övrigt. För som alla vet så har vi ju ingen bil för tillfället eller ja vi har en lånad från en kompis tills vidare. Idag har Ogge pratat med försäkringsbolaget o den idioten som han pratade med sist då om när vi fick slutpriset, så säger han att vi ska vända oss till Söderbergs så de kan fixa en bil till oss. Men grejen e ju att de inte finns någon till de priset som de gett oss säger säljaren då, så Ogge ringer tillbax o tjaffsar om de med han på LF igen. Då höjer han med 3000 o säger att de e för mycket vi får då o att det e sista budet. Så sa han även att de spelar ingen roll hur lång tid de kommer att ta för oss att få en bil, för vi ska bara ha en likvärdig!! Detta tack vare att de e vagnskadegaranti kvar, villet både e bu o bä i detta fall. KUL jävla idioter asså blir så less så nbu ska vi byta försäkringsbolag! Vi har asså; 2 bilförsäkringar, 2 olyksfallsförsäkringar, 2 livförsäkringar, gårdsförsäkring o alla lån o bankgrejer man kan ha hos dom o blir så sjuuukt dåligt bemötta i detta!!!!

Vi ska heller inte betala några jävla 6000 i självrisk fick vi mail om NU, NU va faan 1 månad senare fuck them!
Vi hade även rätt till hyrbil förmånligare än vi har betalat nu, så nu ska vi faan kräva tillbax pengar från dom med.

Vi va även hos polisen igår o jag fick berätta min version av händelsen o Ogge va med oxå så han tillade lite med, känns bra att man vart där o fått svar på lite. Så än så länge e killen som körde på oss misstänkte för GROV Vårdslöshet i trafik!! Men han sa att han inte mindes att han vart såå nära på att krocka 3 GGR innan han körde in i oss. Polisen sa även att de tre hade ringt polisen o rapporterat in de med så det va mycket bra! Plus att en av dom va polis med som han höll på att krocka med, så man hoppas ju att de väger tungt!!!

Så nu e de bara att vänta o se tills efter alla mellandagar o skit tills de händer nått mer, alla som va inblandade ska lämna sin historia o sedan ska de upp till åklager innan de blir nått mera av det iaf. Men hoppas att han blir fälld gör man ju! 


Våran SJUUUKT SAKNADE bil =S

Kommentarer
Postat av: Tess

Men det var väl bra...?!

3000:- mer än vad som sagts innan å ingen självrisk?

Har jag fattat det rätt då?

I så fall tycker jag det är bra...eller?



Kram

2010-12-18 @ 19:24:13
URL: http://mummytessizen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0