Tisdag kväll

Jaha då ska vi se vad som har hänt sedan sist...........
Två persienner e uppe till så alla sex e på plats så nu e de klart med. Mamma har städat masssssa i lägenheten så de e bra fönster, badrum o torka golvet klart nu ska nog dit i morn o fixa klart det om jag orkar. Men de måste ju göras så bara o ta tag it lixom. Fick ett mess oxå från de nya som ska flytta in idag för de undra om de kunde få nyckeln av oss personligen den 30de, trodde att de skulle va med på besiktningen den 29de så de fick den då men får se.   
badrummet kommer va klart o kaklas nästa vecka så kakel o klinkers ska skaffas så de blir klart med, saknar tvättmaskinen massor. Men kan tvätta hos svärföräldrarna med om de krisar, men har inte samlat så mycket änu så ett tag till klarar vi oss faktiskt.
Har även fått offert på taket o lägga om men de kan vi inte ta tyvärr för de blev föööör dyrt, i o med att bara Ogge får göra rotavdraget =(! Så nu blir de väl o ringa runt till massa firmor o kolla offerter om vi inte ska görat själva. NÅGON SOM VET ETT BRA FÖRETAG ELLER KÄNNER NÅGON SOM E BÅDE BRA O TAR ETT RIMLIGT PRIS??? 
Hästarna får gå lite på halvfart denna vecka med eftersom de e midsommar o så med.
Molly trivs med o vara lös jagar bara lite hare o så ibland när de kommer i hennes väg ;) hon ligger förresten o snarkar i sin korg nu o Ogge sötisen i sin säng. Ska snart göra de samma för i morn ska de fixas massa saker när jag e ledig. Konstigt med mig aldrig en helt ledig dag utan nått o göra lixom hahhah.

Nae god natt på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0