Helg...........

Äntligen en ledig helg, som jag längtat. I morgon står stallet o utsläppet på schemat o ridning i ridhuset. För nu har vi en bra dragbil äntligen, efter massa letande under en lång tid. Så nu kan vi åka o trimma mera än man kan när man rider ute. Vilket vi ser fram emot som bara den.

Ska även o glo på en bil i morn säger herr Karlsson, så kanske att vi har två bilar i morn då. Men de behövs med för snart kommer de bli massa o göra o inte mycket tid o va hemma =) Så lika bra o ha två bilar så de inte blir krig om den vi har nu.

På kvällen får vi se vad de blir, pappa bjöd hem oss till dom så kanske att de blir lite midda där om inte herr Karlsson bestämt annat. Förresten så måste jag bara säga att SOLSIDAN e så grymt bra!!!! Kan inte få nog av de futtiga 30 minuterna som det e. Så trist at de bara e så kort stund o en gång i veckan =( men o andra sidan så har man ju nått o se fram emot då. 

Hoppas att detta väder även blir lika roligt som solsidan vart efter, älskar o se hur snön bara försvinner på vägarna. Men de bästa av allt e att de blir varmare ute. 

By by friends








Kommentarer
Postat av: Anonym

bor inte din mamma och pappa tillsammans? eftersom du skrev att ni ska hem till pappa?

2010-03-13 @ 07:45:24
Postat av: Johanna

Jo de står ju bjöd hem oss till DOM. så jo de gör dom.

2010-03-13 @ 16:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0