Fixat o donat

Ja man kan säkert inte missa att vi vart i huset i dag med. Stack ut tidigt o fixade hela dagen med allt möjligt. Igår måla vi iaf klart båda rummen som va kvar både tak o väggar. Så i dag tog vi bort maskeringen på takbjälkarna som vi valde o spara i den färg som de va. Åven på listerna i taket runt om fick ha kvar samma färg som bjälkarna dom med.
Det ser ifa riktigt bra ut nu så nu ska vi bara hitta ett golv o hoppas att de kan bli klart till helgen iaf. Det e ju bara 3 veckor kvar tills flytten så börjar bli lite panik känns de som, lister ska ju dit oxå efter golvet.
Deponiflaket har vi även fyllt på med lte smått o gott.

Har även lekt massor med lilla Molly, busat som tysan så hon till o med legat o sovit mellan varven. Det  eju vekligen kors i taket för den damen blir inte trött i första taget. Men gon lär sig för varje gång vad vi vill o menar med vissa saker o de gillar vi skarpt.

Nu på eftermiddagen så va syss o jag i stallet o motionerade djuren o de gick kanoners, anton va pajas om vanligt. I morn blire lite hårdare ridpass för den killen, tror nämligen han kan behöva det. Får även se vad Emelie säger om de nya fodret vi fick i dag, har nu slutat med höselaget för de håller inte i denna värme med den omsättningen vi har på det. Så hoppa vi kan få tag i riktigt bra hö istället?!??! 

Over and out..........


Kommentarer
Postat av: Jenny med familj

Låter som ni verkligen har fullt upp..

Kul med renovering men förstår att ångesten och paniken börjar komma, vi kände likadant..

Lycka till!

2010-05-24 @ 13:22:39
URL: http://jensanmensan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0