Husfix hela dan

Idag har vi vart ute i huset o fixat hela dagen =) har rivit bort alla lister i de tre rummen där nere o förberett inför målning i helgen av rum 2 o 3. Så satsar vi på o lägga nytt golv helgen efter om vi får tag i de vi hittat på internet vill säga. har hittat ett på byggmax men de fanns inte i butiken igår när vi skulle kolla påd et så får se om vi ska åka dit igen o fråga efter det. Vill ju ha ett till rimligt pris när man ska ha till typ 60 kvm där nere o så ytterligare så mycket där uppe ungefär.
Vi har även lekt massa med Molly i dag när vi va där ute, hon gillar verkligen o vara med o e sååå social asså. Hon e ju lite hoppig o skäller mycket när de kommer folk men de ska vi nog ta ut ur henne vart efter. Igår när vi va o storhandla så köpte vi lite godis till henne så vi har övat lite lydnad o så faktiskt, ganska duktig på sånt ändå trots allt.

Nu står man o lagar lite matlådor tills i morn o bloggar lite med datan på diskbänken. Ska till Carros casa sedan o ha tacomys med girlsen =) Ska bli roligt o träffa dom va ett tag sedan nu.
I morgon e de bara påt igen md jobb 7-18 o lördagen lika länge.

Mamma o syss fixade djuren i dag tack tack till er!!! Så jag kunde fixa i huset.
Även ett stort tack till ogges föräldrar för mat o all rivhjälp i huset!!!
Så tacksamma för all hjälp vi får=)

Puss o kram på er






Kommentarer
Postat av: Anna

Va roligt o fa se en bild pa huset!

Har ni blivit med hund oxa?

Ha det sa bra!

Kram Anna

2010-05-14 @ 03:25:25
Postat av: Louise

Fint hus :)

2010-05-19 @ 21:36:12
URL: http://louiselinden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0