Onsdag med syss

Började med stallet kl 10 och lite nya skor på pållarna, eller ja Conny iaf. Anton har så dåliga hovar så han ska gå UTAN i 6 VECKOR nu :( Så trist för syss då de kanske blir träningar och tävlingar som uteblir pga detta, men man vill ju att han få bra hovar igen så bara offra det!!
Skrittade en sväng med dom oxå då Conny skulle skritta i 2 dagar innan jag rider på som vanligt igen.
Han va väldigt mjuk och fin iaf vad jag kände då så hoppas på att han bara blir finare och finare nu :D

Köpte även lite foder på Granngården till dom så nu klarar vi oss i en månad ca. Så sjukt SVÅRT med foder till de små liven så de inte finns!!!! Vill ha ett bra foder som man slipper ha 1000 olika mineraler och skit till, de ska vara enkelt ju. Så vad ger ni era hästar??

Lagade förresten lite biffar, potatis och sås till kvällsmat OCH de gick att ÄTA wwwuuuhhhuuuu :P
Hahhahah helt oki alltså 3 spårvagnar av 5 moohhhaahha :D

Nej duscha lite kanske så de inte blir i natt som vanligt och just de måste leta efter passet med eftersom vi ska ha de i helgen påstår de hihhi :P
Puss och hej leverpastej


Kommentarer
Postat av: Tess Klintestam

Jag ringde Granngården idag och frågade deras "expert", hon skulle återkomma med vad hon skulle ge Gurra.



Ja har förtillfället gått tillbaka till Kraft Grov lusernpellets och Hippo Harmoni, Gustav rasade i vikt när vi hade hippolyt-fodret :/

2011-08-25 @ 11:21:22
URL: http://tesskliintestam.blogg.se/
Postat av: Kristin Mellqvist

Jag ger båda hästarna hippo cool och hippo harmoni müsli. Båda två har ändrat sig framförallt vad gäller humör och inställning. Den ena var het och hispig förut, nu lugn och jätteharmonisk. Den andra var ganska arg och spänd, även tittig och såg spöken i allt, nu är hon glad, possitiv och mer harmonisk även hon. Bästa fodret jag har haft, iaf på dessa STON!!!! hihi, dom är ju som dom är. Har ni slutat med Hippolyt? Vad ger du nu?



Kram

2011-08-29 @ 21:24:03
URL: http://xtins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0