Söndag 30/1-11

Idag va man i stallet kl 9 o släppte ut alla utom våra två. Jag hann fixa allt innan mamma kom kl 10 då vi stack till ridhuset med Conny bebis, Anton får ju inte följa med pga hans skada =(

Vi va helt ensamma så passade på att sätta upp en hoppövning till han, behöver ju så mycket sånt man bara kan göra så han får mera muskler o ork.
Blev en serie med fyra hinder o ett galoppsprång mellan, så la vi en bom oxå så han va tvungen att ta ett lungt språng mellan dom. Han blir ju så sjuuukt het när man hoppar så man får trava mycket in i serier så han inte hinner ta så mycket fart över.

Men han gjorde de bra o vi höjde ett räcke på slutet till 120 som han fick komma på två gånger o han hoppade som tusan på det. Känns kul att man kan höja lite i bland trots att han e lite grön med de mesta, han hoppar ju trots allt bättre när man kommer upp på 1 meter ;)

Antons ben va som en klubba i dag tyvärr när jag kom ut, har blivit mer o mer svullet för varje dag nu. Men nu går han som vanligt o har inte så himla ont heller om man trycker runt såret. Så vi får hoppas att de kommer läka ut bra o att svullnaden lägger sig snart med, det e ju inte bra om de e svullna för länge heller. Huvudsaken är ju att han kan vara ute i hagen o röra på sig, för han blir ju stel i benet av att stå innne o cirkulationen avtar mycket oxå.

Det va allt för i dag nu ska jag slappa lite o ta ur torktummlarn o tvättmaskinen vart efter. Hej på er






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0