Preggo

Tänkte skriva lite om mig, magen och Mini typ eller nått ;P

Som många säkert förstått har jag mått prima verkligen under den tiden som gått med lilla Mini darling i magen. Inga krempor direkt heller förrens för 2 veckor sedan ca, börjar ta emot att ta på sig strumporna och kunna böja sig rakt fram, ont i ryggen när jag sitter i kassan mer än 1 timme i sträck på jobbet, sammandragningar när jag lyfter mycket på jobbet. Känner ju även att de e minndre sparkar nu i magen och mera vändningar och sträckningar eller nått liknande, även att hon e mycket större nu och de känns ju i vändningarna.

Vaknar ganska ofta av att jag har skaplig kramp i nån av vaderna med hehheh. Sover ju bra annars faktiskt nu när jag har en kunne under magen också hahha alla knep e bra utom dom dåliga. Drömde i natt senast att hon föddes med förresten hahhah tredje gången nu tror jag och heeelt sjukt konstig va det med. Kommer säkert fortsätta drömma om förlossningen eftersom de närmar sig och man undrar ju alltid hur bra eller dåligt de kommer att gå ;P

Annars kan jag rida fortfarande MEN känner mig för klumpig i och med att jag lagt på mig 10 stadiga KILON, så har överlåtit de riktiga trimmpassen till lillasyster och jag rider om vi rider ut eller bara joggar han. Annars blir de pass från backen i form av tömkörning och pezoan. Men tycker inte de e såå dåligt att kunna rida fortfarande i v 32 hiihih, eller??!??! 

I övrigt får jag ofta höra att min mage e LITEN trots att den ligger över kurvan, men tror att den kan upplevas så i och med att de typ bara e mage som finns. Det e ju faktiskt bara jag själv som märker vart kilona sitter ;P

Älskar våran lilla MINI och tror faktiskt pappa Ogge längtar mer och mer efter sin lilla tös med.

Puss 




Kommentarer
Postat av: Monica

Ja nu är det dags att inse att du är höggravid ;) insåg ju jag aldrig o va så besviken på slutet att det inte kändes lika lätt som innan. Ta det lugnt på.jobbet o så håller vi tummarna för havandeskapspenningen! Det är ju trots allt mellan 6-10 veckor kvar med magen ;) Skönt o kunna va hemma sista veckorna!

2012-01-24 @ 07:08:27
URL: http://monicamercury.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0