Onsdag torsdag

Glömde blogga efter gårdagens mys med nästan hela Tjejligan :) Monica låg hemma och va sjuk så tyvärr fick vi inte träffa henne och lilla trollet, men skönt att hon e på bättringsvägen nu :) 
Vi hängde hemma hos Linn och Penny hela dagen och bara hade de skönt i solen. 
 
Idag blev de öppna en sväng och även en titt på dagiset som Ella ska gå på vart efter. Börjar ju närma sig! Vips så e de dax, tiden rusar ju förbi och sommaren framför allt gör ju de. Men för Ellas del tror jag de kommer bli bra med dagis, för då kanske hon blir lite mera på och framåt plus att hon inte kommer varà så himla låst vid att jag e där hela tiden ;) 
Nehe dax att nanna kudden, imorgon blir de stada och lite ny färg i håret hos bästa syster :D Hälsa på jobbet med kanske, ska ändå till Claes Ohlsson och handla en sak. Nattis allihop
 
 

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Vilka söta tjejer ni har! Tycker det är kul att läsa din blogg då min viola är i samma ålder som din tjej :) När börjar Ella dagis då? Violan börjar i mitten av aug, är lite nervös över det, men det blir ju säkert bra.

Svar: Vad roligt att du tycker de :D det e inte riktigt klart med dagis ännu. Vi har plats från och med 26/8, men vi får se hur det blir ;)
Johanna

2013-06-17 @ 16:30:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0